ny segrare

Ledarna lyckades inte starta någon segersvit och skönt var väl det...
Söndagens delikatess var utan tvekan när Viktor ställde sig i mål för att mota bort (?) bollarna. Han ställer sig till rätta, sträcker upp armarna för att boxa bort den (snarare handflata ner bollen) Men Alexandra "Messi" Asserstam lyfter läckert in bollen mellan ribban och Viktors händer......... för vi se en repris den 3e januari? 



Viktor "Fladdrande Clownen" Eriksson eller Fabien Barthez?


Traditionsenlig Skinkcup avslutade United-året...

United-spelarna befinner sig egentligen på ledighet innan den kollektiva träningen startar den 4 januari. Igår var det dock dags för den traditionsenliga Skinkcupen i Rekarnegymnasiets idrottshall.
Skinkcupen är Uniteds prestigefyllda internturnering där fyra lag möter varandra i gruppspelet och de två bästa lagen gör upp i en final. Söndagens turnering blev en jämn historia där Uniteds ledarteam i "ledarlaget" var ett av lagen i final.

Det andra finallaget blev klart först efter sista gruppspelsmatchen efter att det vita-laget tagit sig till final med fler gjorda mål än det gröna.

I finalen ställdes alltså lag vit mot ledarlaget och efter en bra inledning från ledarna fick de se sig besegrade med 3-1 och de vita laget blev vinnare i 2009-års Skinkcup.

De som kan titulera sig Skinkmästare tills nästa år är Emelie Lundberg, Jenny Johansson , Hanna Erlandson, Malvina Jansson, Josefine När, Alexandra Asserstam och Maja Österholm.

Ett stort grattis!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0