16

16 är dagens siffra, Amanda Olsson fyller sexton år(som jag skrev förut) och vår nummer 16 är i Malmö och tränar med LdB Fc Malmös u-trupp, som lirar i Flickallsvenskan. Jag må då säga att trippen till Malmö i höstas var trevlig så jag är säker på att Felle har det myspys där nere i Skånelandet. Hon får rapportera lite när hon är hemma:)

Hej alla fans


-

Känner att vi måste reda ut vad Patrik egentligen heter i efternamn, han har ju på tok för många namn och det har satt sina spår hos vissa.. Heter han Dahlborg? eller Dahlfors? eller kanske var det Dahlgren?
Det är som sagt oklart i Unitedlägret gällande hans efternamn.

Nåja vi fixar det imorgon..

16 barre

A-Amanda, A-Amanda Ja, tiden stannar när hon går förbi Oh, Amanda, A-Amanda Jag önskar att det bara vore vi Oh, Amanda Oh, Amanda A-Amanda, A-Amanda STORT GRATTIS TILL FRÖKEN AMANDA OLSSON, 12 starka år.. Snart tonåring med andra ord eller okej snart är du på väg ur tonåren.

olé

Three points to gryffindor!

 Vår matchinledning är något vi tar med oss till nästa match, jag är nöjd som fan! 1-0 efter fem minuter genom Emma och så ska vi egentligen bara fortsätta trumma på. Men Tun kvitterar på hörna, säger inte så mycket mer om det och de tar även ledningen med 2-1 efter en ren bjudning, men den var glömd redan innan halvleken var slut. Vad ska man säga? Mer än att vi ska leda stort i halvtid med tanke på antalet chanser men gör man inte mål så går det inte alltid vägen.
I halvtid blev det endel snack om att spela noggrannare och ordentligt samt jobba till rätt sida och så ska man ju komma ihåg vilka som gör mål också men mjaaaa...

2-2 målet får vi in ganska omgående i andra halvlek och när vi fick in 3-2 målet så var det en enorm lättnad. Minns att Carro satte nåt av målen på hörna, tjooooho! och det andra var efter 43miljoner passningar på offensivplanhalva, bang i bygget.

Finns väl faktiskt inte så mycket att säga om denna helg mer än att, vi tar sex pinnar utan att spela bländande fotboll. Enormt starkt att vinna ändå! Tack för en bra helg ladies.

10

3-1

3-1 i "seriefinalen" på Tunavallen, till oss som ni kanske förstod. Stort tack för kaffet! ingen perfekt insats men seger som seger och skönt att vinna mot ett topplag när vi inte bjuder på vår bästa fotboll. Målen stod Antigirl, Maja och Erlandson för. Fölet som idag lirade innermittmält och skötte sig mer än bra.

138 i publiken och jag hann se att två guiflirare i publiken körde en läktardans när vi gjorde mål............ synd att vi inte filmade det! Hann heller inte göra någon videoblogg efter matchen men det löser sig, det gör det alltid.

Hej med er!


1700 Årby
Slagsta - Tun
Söndag

10

* För matchbilder, håll utkik på akfoto.se

"jag sätter den"

Glömt att nämna Amanda Olssons prestation från igår, hon träffade ribban två gånger och då efter att hon pressat sig själv med orden "titta, jag sätter den nu" galet men sant!

Härligt Amanda, tror fan hon hänger några baljor i helgen!

a.l

Nu är detta inlägg till en väldigt speciellt person.


Det är en konst att få varenda kotte i sin omgivning glad på mindre än en sekund, men för vår gamla nummer 15 så var det inte mer än piece of cake. Det var hon som kom på "ringen med ljudeffekter" crazy! Denne någon är precis som alla andra en gammal SMIDARE. Under Gothia 2008 så var det nummer 15 och Jorma Öring som höll nivån i framsätet med Viktor Eriksson gällande de Spanska svängarna.......  Tyvärr (för oss medspelare)  så blev 2008 mer ett jobbår än fotbollsår eftersom att en långresa var inbokad och där sprack alltså den berömda och väldigt omtalade Dunkersmaffian!

Nummer 15+ringen med ljudeffekter+smidare+Dunkersmaffian = Andrea Larsson -såklarre!

Andrea har hör och häpna skrivit på för IK Tun, whatta heck? Vad hände där liksom, nåja Svampbob vi önskar dig lycka till och så ses vi på Enstaberga IP i höst :)

Pusspåre!
10


videoblogg

Tjaaa här har ni ett vackert och roligt videoinlägg, dessvärre så är ljudet apkasst då jag trormicken blev övertäckt. nåväl ni får en ny imorgon........ :)


<

Tjaaa

match mot tun p söndag, ibland är det svårt att hålla koll på allt.......

Heeeeej här har ni Pelle

Ännu en träning på idrottsprogrammet är över och nu är det inte speciellt svårt att räkna upp hur många som är kvar för det här läsåret..... Starkt!:) tjejerna tränade 9.00 och två glada keepers från United tränade så duktigt klockan 8 imorse, +++++! värt att notera är att Jessica var en av dessa och hon är ju tyvärr ingen smidare men inte hindrar det henne från att glida hit och VINNA dagens tävling och tjäna en hel guldpeng, vissa har det bra alltså.. Nåja, tack för mig, så hörs vi ikväll! 10

up up and away

Det är torsdag igen och inte vilken torsdag som helst för somliga. Medan jag sitter och tittar på Fredrik Ljungbergs Seattle så kan jag lova/avslöja att My och Anders sitter fastklistrade framför Melodifestivalen och hejar vilt på Anna Bergendahl. nåväl som Carro Jonsson skulle sagt "Dem har nog inte alla hagar i hästen"
*eller vad var det jag hörde i omklädningsrummet?

Nehepp det är ju kul att vi har två representanter som sköter Schlagerbiten så får vi se vilka rapporter vi får imorgon om skiten eller det är väl ett kval idag?!  jag tror att ni förstår vilken sida jag tar gällande melodifestivalen, men en dag kanske den ändras..


HEPÅRE!
always number ten

imorgon spelar vi in ett trevligt videoinlägg, några önskemål?

KIF - Tyresö 3-1

Det stod 1-1 vid full tid mellan KIF Örebro och Tyresö i en av de återstående åttondelsfinalena i Svenska cupen. I förlängningen drog KIF Örebro det längsta strået och vann med 3-1.

Tyresö visade upp bra anfallsspel och största hotet mot KIF Örebro var Kirsten van de Ven som tvingade Kristin Hammarström till en räddning innan hon gjorde 0-1 efter 36 minuter. Kirsten hade även ett skott i kryssribban.
Kim Ekbom inledde lovande för KIF Örebro.
- Kim har gjort två bra matcher nu och snart lossnar nog även målskyttet,
säger tränare Richard Holmlund.
Giganten var liksom i de senaste matcherna Marie Hammarström på mittfältet.
När lagen möttes i serien vann KIF Örebro med 1-0.
- Efter första halvlek kändes det som att vi skulle kunna få revansch, säger Tyresös FFs fotbollsansvarige Hans Löfgren.
Han motsägs inte direkt av Richard Holmlund.
- Tyresös lag har bra attityd, spelar aggresivt och fysiskt och vann ofta duellerna. I andra halvlek ändrade vi litet i positionerna och från den 70:e minuten tycker jag att vi hade kontroll på matchen.
Redan några minuter in på andra halvleken spelade Olina Vidarsdottir fram Hanna Ågren som avslutade med 1-1 på halvvolley. KIF Örebro hade sista målchansen inom ordinarie matchtid genom Elin Magnusson.
Det dröjde bara tre minuter in på förlängningen innan Edda Gardarsdottir direkt på hörna gjorde 2-1. I matchminut 107 nickskarvade Sanna Talonen in 3-1 på Marie Hammarström frispark.
KIF Örebro får möta LdB FC Malmö borta i kvartsfinal drygt en vecka efter att man varit i Kristianstad för seriematch. Första Skåne-resan i år slutade 4-0 till LdB FC.

hääärligt Kim! :)


Hurra Hurra Hurra

Idag är det en stor dag för en före detta united spelare och det är ingen mindre än galningen Matilda Eriksson som fyller 20 år idag. Du och dina galna upptåg är saknade. Du är en riktig goding. Grattis och ha en trevlig födelsedag:)



debutant

I mitt allra första blogginlägg någonsin, så vill jag gratulera allas våran Milia som idag blir hela 18 år! You Rock. Hoppas det blir tårta idag efter träningen, skulle inte alls sitta fel.. eller det kanske är vi som ska bjuda dig?

Denna dag då Milia föddes för 18 år sedan, är inte så vacker, det spöregnar ute och på vår träning imorse, treornas på smid, så var vi sju stycken. Ganska bra jobbat av oss som var där tycker jag, vi har påbörjat sommartävlingen som kommer att pågå tills avslutningen och vi tappra sju införskaffade oss idag ett gediget försprång. Det känns bra. 



GRATTIS


/ Lantz


it's a beautiful day..

..eller kanske inte. Känns sådär att vakna upp till ljudet av att regnet smattrar mot fönserrutan och att jag är dum nog och har ventilationenöppen när det blåsigt nästintill fullstorm här ute på åkern, nåväl inte hindrar väl det oss från att springa cooper om en och en halv timma. Shit vi kan ju inte få annat än sjukt bra tider!! dock så önskar jag att jag hette Sara Johansson för en timma eller två, inte för att jag skulle gjort bättre ifrån mig på ett Matte C prov men man kan ju alltid drömma för att slippa alla fotbollsspelares marddröm, regnet! (visst finns det undantag när regn är helt underbart också, Gotha -09)

Hej med er allesammans och hoppas att ni får en bra tisdag!
/10

(Linn SR, sitt inte vid datorn för länge, du måste plugga också :))


hälsning till Nyköpingspelare

Imorse surfade jag in på IFK Nyköpings hemsida och möts av detta tråkiga inlägg i deras gästbok:

"22.47 nås jag av den tråkiga nyheten att Kajsa Ahlbecks skada var av den tråkiga sorten, benet var av! Kajsa som sällan eller aldrig ligger kvar längre än nödvändigt gick in i en närkamp och fick en rejäl spark över benet och Kajsa blev liggandes med svåra smärtor. Jag vet inte just nu hur pass allvarligt benbrott det är utan hoppas få vetskap under morgondagen. Krya på dig Kajsa!"

Vi i United som var med igår och övriga hoppas att du så fort som möjligt är tillbaka på fotbollsplanen och all lycka med allt som du måste gå igenom nu, mycket tråkigt.... -Skynda långsamt!


/10


sen kvittering i nyköping

Som rubriken avslöjar så fick vi med oss en poäng från Nyköping, detta då Amanda nickat in kvitteringen efter min frispark som gick i underribban och ner i gräset (självklart så satt den på rätt sida linjen från början;-))  riktigt skönt, men snöpligt för Nyköping som tog ledningen ganska tidigt i andra halvek på ett skottutifrån som strök med den ojämna mattan som Folkungavallen bjöd på.. 

Sett till antalet chanser i matchen så ska vi vinna men eftersom att målen räknas så ska vi vara nöjda med en pinne eftersom att vi inte sätter våra lägen i första halvlek och i andra halvlek blev det långtifrån något skönlir utan då handlade det om vilket lag som slog längst bollar i stort sett. Med andra ord så har vi ännu en gång problem på naturgräs.


/10


prisutdelning (utan priser)

Glömde ju att skänka all ära till Carro Jonsson som igår kammade hem storvinsten, jomensatte hon vann den traditionsenliga "Kronanturneringen". I finalen ställdes hon mot Maja Österholm som inledde finalen med ett helt okej kast varpå publiken utbrast till Carro "Nu behöver du BARA lägga den närmre högen" smart där! En annan smart tanke var "Men det är ju fusk att kasta sist, då ser man ju vart alla andra hamnat" det är väl det som är tjusningen med spelet att ens peng nästintill aldrig hamnar där man tänkt sig så om det är fusk att kasta sist känns väldigt tveksamt..

Men Caroline "Pokerface" Jonsson bjussade inte oss i publiken på en liten blinkning innan sista kastet utan smällde direkt in myntet mellan boet och Majas och segern var ett faktum! Med händerna upp i skyn och ett härligt "YEEES" så plockade hon hem 2010s första turnering. (Med reservation för endel påhitt i storyn)

Tävlingen går till på följande sett,
Alla spelare förser sig själva med en enkrona. Domaren (Rally-Kalle i detta fall) lägger ut en peng som är boet. Sedan ställer man sig i kö för att kasta sin peng så nära "boet" som möjligt på ett avstånd av ca. tre meter, de som är längst bort/minst nära åker ut och lägger sitt mynt ovanpå pengen som är boet och på så sätt byggs högen på allt eftersom och segraren blir några mynt rikare...
inte svårare än så, kanske ska filma nästa gång vi har detta eminenta påhitt!

/ 10

in tha bus

tjuuue
längst bak i bussen påväg hem med tre poäng i bagaget. det är fint!
messi hälsar
vet inte riktigt vad jag ska skriva...
men en bra match av hela gänget är värt att nämnaa
jamen heipa
pöss
  / HELENA

pingstcupen

Resultat från Pingscupen!! 

Klass F11 - Flickor 11
 
F11 - Grupp 1
869   Enskede IK svart   - E:a United   6 - 0   H      
866   AIK 2   - E:a United   9 - 0   H      
871   E:a United   - BK Sport     23.05 - kl: 09:00   T-borg F (7:manna)         
 
Klass F12 - Flickor 12
 
F12 - Grupp 2
838   E:a United   - Enskede IK   2 - 3   B      
840   Tullinge TP   - E:a United   3 - 3   O      
837   E:a United   - Gideonsberg IF   1 - 0   H      
845   Huddinge IF Gul   - E:a United     23.05 - kl: 10:00   Ekängen L (9:manna)         
 
Klass F13 - Flickor 13
 
F13 - Grupp 1
606   Vendelsö IK   - E:a United Blå   1 - 2   B      
601   E:a United Blå   - AIK   2 - 1   H      
604   E:a United Blå   - Fanna BK   2 - 1   H      
 
F13 - Grupp 2
607   E:a United Vit   - Tungelsta IF   3 - 2   H      
609   E:a United Vit   - Sollentuna United   2 - 0   H      
611   Boo FF 98-1   - E:a United Vit   1 - 2   B      
 
Slutspel
589 A-Semifinal 2   E:a United Vit   - AIK     23.05 - 12:00   Fröslunda G (11:manna)         
583 A-Semifinal 1   E:a United Blå   - Boo FF 98-1     23.05 - 12:00   Fröslunda H (11:manna)         
 

houston

Börjar med att säga Grattis till Emelie Karlsson som igår tog silver och brons under Gymnastik SM i Halmstad i Fristående och Bom, sjuuuuukt coolt. Alla i bussen hälsar Grattis till vår gymnast!






Jag tror att 4-0 talar sitt tydliga språk gällande matchen?

1-0 målet signerat Anta efter en snygg lyftning över backlinjen av Helena, Anta plockar ostört ner bollen och lägger in den. toppen

2-0 gör Hanna Svärd efter att lilla Limpan snurrat en försvarare och passat Anta som i sin tur spelar bakåt till Hanna Svärd som nyper till, hårt och lågt intill stolpen precis som Viktor vill ha det! Värt att lägga till är att målvakten inte rörde sig en millimeter.

3-0 och 4-0 gjorde Anta i början av andra och minnet tryter och mina kära vänner sitter fastklistrade med fyrkantiga ögon framför Blommans medhavda Jönssonligan rulle så att distrahera någon skulle vara rena rama självmordet, njae kanske inte men dumt att chansa.

Match imorgon för Slagsta mot Nyköping borta, samling 14.00 på Vallen och taggade som aldrig förr.


/10

brabrabra

4-0 mot skattkärr.. återkommer senare. nu mat

Anders!


(lägg märke till vad sara gör med vänster hand.....snurrar håret -skräll!!!)

Bussen har precis lämnat scandic i örebro.

Detta händer i bussen:
Milia flippar sönder
Anders får springa fram och tillbaka för dom som tittar på filmen har stora krav
Sigge är spelberoende
Sara räkanr fortfarande  
Själv lökar jag som fan för I'm ON FIRE, damn!

// hanna erlandson






on the road

Nu är vi snart framme i Örebro där vankas det lunch på Scandic som så vackert dukat fram lasagne till oss hungriga vargar! Jag hoppas i varje fall att de dukat fint.

Inte helt oväntat så rullar en film i bussen och när lagets näst äldsta är med så är filmvalet givet, Ice Age... Linns röst väger tyngst, skräll.

Felicia har blitt sjuk under natten/morgonen och är supporter på hemmaplan, massa krya till henne.

Jag sitter längst bak i bussen med en sovande Svärd till vänster om mig och ännu lite längre till vänster sitter fröken Sara och gör det hon gör bäst... svårt att räkna ut? -pluggar matte! Good girl hon har ju faktiskt Nationella i Matte C på tisdag när vi andra (smid åk2) ska springa cooper på ekängen 8.30 på självaste nummer tios födelsedag.....



tack för mig så länge, vi hörs efter maten =)


//10


i wanna rock

Matchen är flyttad till Klasmossen och matchstart 15.15

grymt sa grisen!!!! inget vi gråter floder över precis, eller?

stämmer bra att jag är uppe med tuppen, alldeles strax dax för lite gröt och en jäklans massa vatten.
/10


mot karlstad

Imorgon vankas det bortamatch i Karlstad mot Skattkärrs IF på Skogsvallen klockan 15 om nu inte planen är i ett odugligt skick och matchen blir flyttad till en närliggande konstgräsplan... Klasmossen tror jag att det stod något om på deras hemsida, vilket vackert namn.

Finns det något att rapportera om?
hmm... vi kommer väl förberedda till morgondagens match med bland annat två glas smaskiga, (ja Linn smaskiga!) glas resorb i bagaget och en jäklans massa glädje! -Nyckeln till framgång är att ha roligt!

Så imorgon vankas det roadtrip och om ingen gullig själ följer med imorgon så blir det ingen liverapportering från matchen tyvärr... Men ha oss i åtanke!!!!

Hejsvejs
/10

10.00 RULLAR BUSSEN

Ulla the pig

Grisen Ullas bollcirkus, vilken succé! Vi som är cirkusdirektörer i Slagsta (Norrvalla) är sjukt stolta över de åtta starka som lekte cirkus med oss en timma idag, riktigt duktiga! Hoppas att ni andra får en lika bra start på Bollcirkusen som vi fick, lycka till =)

Att Norrvalla ligger utmed E20, mattan var snarare gul än grön och det var dyngsurt efter regnet stoppade inte oss från att ha det utmärkt och skoj tillsammans. Kidsen var glada och vi likaså...

"Den som har roligast och är gladast vinner!" 

/10


NU ÄR DET NÄRA

Heej på er! Emelie Karlsson som har ordet. Som många redan vet så har jag suttit och tryckt på en massa filmat material från guldveckan i gothia cup och försöker få ihop det på ett bra sätt så vi kan titta på det tillsammans. Jag satt här i min ensamhet och malde på med alla klipp o kom plötsligt att tänka på att jag kanske ska låta alla få veta hur det går. Det ligger inte på is, är inte nedlagt, inte bortglömt eller i reservlådan på nåt sätt, det tar bara en himla tid och för det ber jag om ursäkt. Men här är lite info om nuläget:

Filmen är uppbyggd i kronologisk ordning så man ser dag för dag vad vi gör och vad som händer...det är lite blandat med musik i bakrunden och helt vanliga klipp som de är filmade...ehh vad mer...jo den är hittills 55 minuter lång (!) jag försöker dra ner på det så mycket som möjligt, men på grund av sjukt mycket sevärt material är det svårt att sålla.
Ni som va med kan i alla fall förvänta er rejäla flashbacks och för er som inte spelade men kanske vill se ändå, så blir det en bakom- kulisserna- film ni sent kommer glömma;)

Kommentera gärna här om det är någon musik ni minns från veckan som ni vill ha med i filmen, och gör det fort. det är nämligen inte mycket kvar nu och skulle behöva lite hjälp med musikbiten:)

Ni har inte sett mig på ett tag men det känns som ni är här med mig varje gång jag sätter på datorn. tappa inte hoppet. Filmen är på gång jag lovar. Klicka på länken nedan så får ni förhandstitt nummer 2, bara för att ni har sånt tålamod med mig

/stor kram från Emelie K

ps. Milia, du är min bloggförebild alla dar i veckan. Du är grym! Keep up the good work som anta så bra uttryckt det



http://www.youtube.com/watch?v=cnKyAR4FyIs


Honey, I'm home!

Vill tacka Linn och alla andra för ett varmt och härligt stöd, det betyder mycket. Nu kör vi igen -lite finare, lite bättre och mycket starkare! Hoppas att ni haft en bra helg och att ni nu är laddade för en sjukt bra fortsättning på denna säsong och sommar, håll i hatten för nu kör vi =)

Det har varit så sjukt mycket som jag velat rapportera om under helgen men som sagt, jag höll mig borta några dagar. Vad sägs liksom om att vi i helgen gjorde 13 mål (tjena islossning!) och endast ett i arslet.. gött mos.

På minussidan fick vi det idag konstaterat att Elin har en fraktur i mellanfotsbenet och tiden får utvisa när hon är tillbaka, skynda långsamt är tipset till 'na för att slippa bakslag men hon kan det dära. 

Dagens tips: Sitt inte för länge i solen, om ni nu inte vill bli alldeles grisrosa  a la Sara Johansson

/ Always number ten


Gameday på lördag, förhoppningsvis med liverapportering!


la familia

hej gott folk hoppas alla mår bra nu när sommaren verkar vara på väg vilket är gött. Ja och igår va det ledigt på rekarnegymnasiet och vissa hade legat lite för länge i solen så vi hade både kräftor och räkor i duschen igår. Ja Sara johansson solen tar på kroppen när den lyser, det är så man blir brun:) Ja och skönt är det att träna i värmen, igår tog vi oss även ut på en runda i kronskogen där jessica sprang i förväg och sprang en väg hem medan vi andra sprang en annan väg. Detta slutade med att jessica stod och väntade på oss i skogen medan vi hade sprungit ner till vallen. Hon är en sann vän som väntar på sina kamrater, vi har däremot lärt oss att man ska ta samma väg hem som dit i fall man tappar bort någon;P  goood work!

Många roliga saker händer i detta lag och det är för himla gött att få vara en del av denna familj i både vått och torrt.


Jag och många andra tycker du gör detta bra och vill att du ska fortsätta, tycker man inte om sidan borde man inte läsa den men det är många som vill läsa! Fortsätt med det här som du gör så bra och skit i en person som försöker trycka ner dig för vi är fler som hyllar dig<3

Till ?

? om hahahahajk:
Ska inte bloggen handla om United och fontoll, och inte bara om Dig Milia? Tycker nog att du borde skaffa dig en egen blogg så folk kan läs om Ditt liv där istället.


Du kan ju inte mena på fullaste allvar att jag skriver för mycket om mig själv? Nu är det tyvärr så här att jag är den som är god nog och ser till så att Ni något att klicka in på och om det inte passar så gråter inte jag för att tappa en läsare och det tror jag inte någon annan gör heller, tyvärr. Jag har fått enormt mycket respons för mitt sätt att skriva vilket jag tackar för:)

Jag har  flera gånger bett om tips om hur bloggen ska bli bättre, utan att få något svar så då är det väl klart att inget händer, jag kan hålla med om att det förmodligen är rätt beiget att bara jag skriver men om du tycker att jag skriver för mycket om mitt liv så måste jag få fråga, VAD TROR DU ATT JAG HAR FÖR LIV?????

Detta är långtifrån personligt och om det hade varit skrivet om mitt liv så hade Ni/Du vetat saker som jag precis berättat för laget och hela bloggen hade varit deppig.... Jag har försökt få fler att skriva lite men det är inget jag kan tvinga dem till att göra! Wow, vilken predikan.

Jag tackar ändå för din kommentar även om jag inte håller med, sen ber jag dig om att kommentera igen och då skriva lite tips.

Tills dess tar jag väl en bloggpaus och tackar för den här gången.

hejsvejs
Milia




han är min man!

inlägget är tillägnad vår egen Blomman och Jonna och lite till mig själv! hahahaha




ses vi imorgon?

10

the name on the game

Hemmamatcher

Lördag:

Eskilstuna United - IK Tun (Div2)
14.00 Tunavallen

IKVÄLL
Eskilstuna United - Valla IF/Sköldinge (F96)
19.00 Årby IP

Eskilstuna United - Kvicksunds SK (F98)
19.00 Årby IP

Lördag
Eskilstuna United - Gnesta FF (F97)
11.00 Årby IP


who let the dogs out

anonym- Men förresten vad gjorde du i skolan?
Milia - Jag hämtade matteboken
anonym -MVG på nationella nu eller?
Milia -Tagga ner nu va!
anonym-Man ska sikta högt eller?
Milia - Jag ska då inte bli någon raketforskare, så nej
anonym- Ne inte jag heller. Vad är en raketforskare egentligen? Låter ju inte så roligt iaf!
Milia - Såna måste vara smarta -alltså höga betyg....
anonym- Jaha men då är det ju kört för mig

Vem är denna anonym? hahaah

/10

hahahahajk

Nu ska ni få höra om min dag, nej inte riktigt men ni ska få höra(läsa?!) vad en av våra smidare gjort.

Jag fick ett sms strax efter klockan tre av Josefine de Brun Mangs, lagom deppigt sådant
"Kul att jag drar årets vurpa med cykeln. Voltar framåt och får cykeln över mig. Har nu gått snart en mil med två lårkakor:("

Ett praktexempel på varför man inte använder sig av ytinlärning... (ja jag håller på och läser körkortteori nu om yt- och djupinlärning m.m) Så ni som tyckte synd om mig på träningen efter Munkens boll som satt klockrent på mitt lår kan skicka tankarna till Jossan som befinner sig i skogen med ömmande kropp. Kan ju även tillägga att Sara "Ljushuvudet" Johansson inte är så smart som man kan tro, hon har nämligen badat.. fråga mig inte varför men inte blir jag förvånad i varje fall. Erlandson som bestämt sig för att livnära sig på sina kalla korvar under hajken är tyvärr missnöjd, de var inte så goda som hon hoppats rookiemisstag det där alltså....

Hur det går för Elin Marre Hanna och Emelie har jag tyvärr ingen större koll på =(

träning 10.00 på torsdag, pigga och glada!


/10

tre poäng

Tackar mina lagkamrater för fyra sjukt snygga mål i dagens match mot BK Sport, trots att det var en match i gryningen så stoppade det inte oss. 4-0 blev det alltså, frågan är om Jessica hade något skott på sig? hmm svårt det där.
 1-0 gjorde Carro Johnsson på volley, varpå Viktor utbrast "Volleykungen"
2-0 gjorde Linn Loppan Andersson och hon höll vad hon lovat
 3-0 var en delikatess utan dess like av Josefine "Cuando/Degen" När efter en snygg nedtagning och ett fint avslut jomensatte, njut.
4-0 gjorde Saras avlastare Hanna Erlandson som spelade centralt på mittfältet sista kvarten hon avslutade alltså målskyttet med en sträckt vrist med hör och häpna -vänster fot!!!

Vad nu då? jo det är söndagkväll och Wallander väntar kl.21... dock har jag sett dem alltför många gånger.
GLÖM INTE ATT TRÄNINGEN ÄR 16.30-17.30 IMORGON!

1 point to Gryffindor

Derbyt blev inte riktigt som vi tänkt oss utan i stället som derbyn brukar bli, tråkiga och sega utan några större farligheter, det blev istället ett ställningskrig på mitten. Sista kvarten fick vi igång ett tryck mot Trinkan men då var det inte för att vi spelade oss igenom dem utan för att vi fick fasta situationer men men mycket att lära inför nästa gång. Kanske ska vi inte sikta våra uppspel på Fanny och Steppa utan istället få dem mot över backlinjen mot hörnflaggorna? Nåja, 1p är mer än 0p efter som att Trinkan tycker att dem skulle ha två straffar.....   

Match idag 12.00 på Ekängen för Slagsta mot inte helt otippat, BK Sport.


matchdag


Diana Carlsson
Sandra Olson
Matilda Eriksson
Fanny Molander
Steppa Hiding
Amanda Peterson
Zarah Rosner

Ida Peterson

jag vet att dem är med i Trinkans trupp och jag skrev upp alla jag tror ska vara med men det kändes så otroligt nördigt att försöka luska så mjaaa.. värt att notera är väl att fem av dessa spelat i United.


Trinkan saknar
Annelie Augustsson som bröt två ben i foten i träningsmatchen mot IFK Norrköping (förlust 8-1) (United-IFK1-0)
Sara Blomstrand som är sjuk
Sandi Sharro ska testa på uppvärmningen, hon dras med en sträckning.
Linnea Malmqvist som käkat penicillin för halsfluss och innan dess haft problem med en sträckning.
Men man vet ju aldrig

nåja, vi ses snart! 2 timmar kvar

Annars så har någon börjat psyka Trinkan en aning (INTE JAG!) genom att skriva "Gooooo United." i deras gästbok. Litar annars på att Malte Karlsson sköter stämningen på läktaren som alltid!

/10


name on the game

Dax att möta ärkerivalen från Mesta, Trinkan alltså. Det kommer onekligen bli en tuff match men om man tittar på tidigare matcher under våren så står vi med snäppet hetare resultat men som alla vet så är ett derby alltid ett derby och brukar gå hur som helst.
Nåja inte fan ska vi vika ner oss för att vi nu kanske är favoriter, ja jag väljer att säga så då Trinkan försökt skjuta över pressen på oss. Jag menar dåligt val, vi spelar vårt spel och denna match är som vilken seriematch som helst för oss. Men vi är ödmjuka som alltid

Jag kan dock avslöja att det är mycket hemlighetsmakeri lagen emellan dock så vet vi mer om Trinkan än vad de vet om oss! Om de ens lyckats få ut något trots tappra försök?

Jag hoppas verkligen att vi ses i Mesta imorgon, 1400. Då blir det en bra match kan jag lova.

United har tränat på bra under veckan dock utan Hanna Helg och Carro Jonsson som befunnit sig utanför landets gränser, Sara Björsson kör rehab pga fingerskadan, Jonna är igång med Rehaben efter korsbandsoperationen och Fampa Ekström är med i alla övningar, Lantz har gjort det igen och bedriver träningstiderna med löparskorna på. Har jag missat någon? förmodligen... sorry about that!

Värt att tillägga från denna underbara fredag är att även denna gång så visade Unitedrävarna att gammal är äldst, dock känns det så när som på fördjävligt att jag fick tillhöra de gamla. Jag menar 17 år och GAMMAL. Nåja jag var med och vann vår favoritövning "tre-zon" vilket värmde hjärtat en aning.

Puss och Kram till mina teammates, 14.00 Mesta IP  -Kom väl förberedda!

//10

*Dagens uppsats.... somna inte


torsk

Torsk igår mot Flen med 1-0, läs mer på hemsidan. Behöver inte säga så mycket mer än att vi tar nya tag inför helgens matcber. hej med er,

hajkaaareee

Tälten är packade och stormköken är tvättade om en vecka så befinner vi oss på cykeln i full färd mot vårt mål, vart vi nu än ska avsluta färden. Nåja det blir nog bra ska ni se.

Finns det något att avslöja.. nej, men förhoppningsvis kommer det upp ett videolinlägg ikväll igen.

hej med er

/10


vi é united


INKYLNING

tänkte påminna eller informera er spelare som inte vet om det, INKYLNING PÅ LÖRDAG. Nu på Lördag den 8/5. Tyvärr bjuds de ej på mat men tillsammans kan vi gå och köpa någonting ätbart, så länge ni har matlust.....
för mer information hör av er till mig(elin wahlström) om plats och så vidare, fast de förstod ni väl...
kommer bli en fin tid det vet jag, och förbered er på en rejäl omgång. de blir skoj!
hör gärna av er ifall ni kommer eller ej kommer så vi kan organisera upp saaker, innan fredag!

men först och främst, tagga till Flen-Slagsta på torsdag 19.00, även Triangeln-United lördag, och sist men ej minst, Bk Sport- Slagsta på söndag. Det blir en fin helg med bra fotboll känner jag. Så som munken säger, känn att ni är bra. kramdå

/ 23 lätt

fotboll vs afrodans

Ryktet som spreds löd att vi skulle dansa afro och för en gångsskull så stämde ett rykte. 17.45 befann sig alla tappra själar i Sporthallen och mötte upp Helena Linde (Terrorese Karlsson anslöt senare) jomensatte vad ska jag säga. Mer än att det var underskattat, jag är ingen hejare på att testa nya saker och speciellt inte när det kommer till att dansa men det gäller att inte bara göra det för sig själv utan bjuda på sig inför gruppen så att alla känner sig bekväma... Första 10minutrarna var ren pest men sen gick det ju faktiskt bra (okej bättre är ett bättre ordval)

Imorgon är det vanlig fotbollsträning 17.00 och våra kära 94liv ska infinna sig 08.00 i Munkan för att göra SMID-testerna, äntligen får vi börja slussa in er till vårt härliga och alldeles underbara program!!

Passar på att rikta ett stort TACK till Helena och Thess för danslektionen och till Lina of course som alltid fixar och trixar!

Grattis till Fanny Ekström också, 17barre =)
//
Always number ten
Milia


Torsdag : Flen - Slagsta United
Hammarvallen 19.00
Lördag: Trinkan - Eskilstuna United
Mesta IP 14.00
Söndag: BK Sport - Slagsta United
Ekängen 12.00


16+1

Förra året var vi obesegrade i sexton raka matcher! Idag var det seriepremiär och med denna start så kan vi nu alltså slå förra årets rekord/bygga vidare på sviten obesegrade i div3 sedan 4maj -09.

 Nåja match var det ja, miniWalle drog på stort och målade x2 med lite skärpa i avsluten så hade vi kunnat ha fler i protokollet men vi sparar lite till de andra matcherna, right girls? Sen höll Jessica kvar oss i matchen då hon i första halvlek gjorde världens räddning från nära håll. Tyvärr är jag alldeles för kass på att återberätta men ni som var där ni håller garanterat med mig!

Vi gjorde ingen hejdundrande insats men svårt att spela vår bästa fotboll mot ett lag som... mja spelar åt helvete, ärligt talat men men inga fler tjuriga miner från mitt hål idag, ny match nya tag.

+till Sara Björssons härliga insats som matchvärd
 Anders fingertoppkänsla som linjedomare, lätt dagens bästa
 Hela laget (spelare, bänk, ledare, publik)

Jomensatte imorgon vankas det specialträning med Lina, denna gång blir det inte brottning efter den hemska träningsvärk som alla fick.. HAHA. Ryktas om afrodans

Perra guldfot, tjenare fan! saknat dina kommentarer. Gällande filmen så hoppas vi att vi kan sätta upp ett datum som passar bra och då jävlar blir der fest för alla som vill se Gothiafilmen. Som ryktas vara dryga timmen lång i dagsläget, fatta en dryg timme av minnen, framgång och kärlek. Vilken saga!

10

enjoy

Nedanstående är KOPIERAT från Glanshammars gästbok!


Namn:
 ÖGAT
  
Datum: 2010-05-01 18:53

Gammal är inte älst i varje fall inte när det gäller fotboll.
Eskilstuna United med en snittålder på 17,6 sprang gång på gång sönder GIFs tröga försvarslinje i dagens premiärmatch.
Bara orutin och otur gjorde att Uniteds seger stannade vid 2-1.
GIF gjorde misstaget att nästan hela matchen köra med en rät fyrbackslinje mot ett kontringsskickligt United och hann oftast inte med.
Att möta lag som Götlunda,Bråten o Frövi kanske invaggade i en falsk tro.
Serien är lång tag lärdom o kom igen.




Bilder från matchen finns på AKFOTO.SE

Everybody got a hungry heart

hungrigt på utveckling och framgång.

Sitter och funderar på om vi ska länka om bloggen från "Eskilstunaunited.blogg.se" till "Unitedbloggen.se" värt att tänka på..... vi får se hur det slutar!

Imorgon är det seriepremiär för Slagsta United mot DFK Värmbol hemma på Vallen 17.00. Värmbol som lirade förra helgen och fick stryk på hemmaplan av Trinkan med 3-1, värt att tillägga är att vår gamla Unitedlirare Amanda "Lahtinen" Peterson nätade, så jag ska be om lite tips inför morgondagens drabbning...




Sen avslutar jag med att säga att jag är otroligt stolt över alla som var delaktiga idag, startspelare, bänken, tränare och såklarre vi i publiken. Som jag sa till Elin -I'm proud! Utan tvekan alltså.

see u later alligator and remember to be cool, stay in school!

/10

goooooaaaaal

Hej här kommer segertåget

Seger med 2-1 mot Glanshammar och då kan jag utan tvekan säga att siffrorna är i underkant.... Båda målen gjordes av Maja Österholm tjoho! Håll koll på eskilstunaunited.se för allt om matchen.

Värt att notera är att Mysan har nytt rekord, det gäller att hon ska sitta kvar på bänken så länge som möjligt trots störningsmoment (domartabbar m.m) det nya rekordet är på 33minuter och 38 sekunder tror jag det var och är i samband med Majas 1-0

Avslutar inlägget med att säga GRATTIS TILL JESSICA LAGERLÖF!!!!!! 19 barre

/10

The one and only


jomensatte

Eftersom att det är premiärdag så måste även bloggen få en ny utstyrsel, utan tvekan. Så nu hoppas jag att fröken Lovisa Lantz är nöjd!

3h 57min kvar!


/ Always number 10

glanshammar inför premiären

Seriepremiären närmar sig rejält nu och lördagen den första maj beger sig GIF dam till Eskilstuna och Tunavallens konstgräs för att möta just Eskilstuna United DFF. Ett lag som förra säsongen kom tia i Söderettan och åkte ur med endast två poängs marginal. I träningsmatcherna har de bland annat vunnit över Gideonsbergs IF (div. 2), Stuvsta IF (div. 2), AIK DFF (div. 2), IFK Norrköping (div. 2) och KIF Örebro DUFF (div. 2). Förlust blev det mot Västerås BK 30 (div. 1). Ett lag som är seriefavoriter kanske? Ett snack med GIF’s nya tränare Fredric Zetterström kanske kan ge lite information.

Tuff inledning på serien att möta ett före detta division ett lag. Vad tror du om division två i år? Vilka lag är starka respektive svaga?
- En riktigt tuff inledning där vi möter seriefavoriten, vi kommer att åka dit utan press och göra vårt främsta för att ta med oss poäng. Division 2 ser rätt öppen ut med tanke på att de är 5 lag från div. 3. Rimligtvis borde de vara lagen från div. 3 som är kandidater för nedstigning. Lag som Eskilstuna, Glanshammar och Triangeln kommer finnas med i topp 3. En outsider är Ämtervik som stärkt laget med bra spelare.

Resultaten i träningsmatcherna varierar. Vad kan du säga om försäsongen?
- Laget har spelat in nya spelare och nytt spelsystem, vilket alltid tar sin tid men vi har gjort stora framsteg på slutet och det ser riktigt bra ut.

Hur är läget i truppen och känslan inför premiären?
- Truppen är jämn och stark, blandat med rutin och ungdom och känslan är väldigt bra inför serien. Vi kommer väl förberedda och andra lag kommer att få slita hårt om de ska ta poäng ifrån oss.

Är det någon spelare som utmärker sig lite extra på planen? Någon som motståndarna ska hålla ett öga på?
- Vi är starka som lag och har många duktiga individer, men en spelare som alltid ger allt i alla lägen är Sandra Hallin.

Hur tror du premiären på lördag slutar?
- Vi åker till Eskilstuna för att ta poäng och ska sälja oss dyrt.


Tack Fredric för de svaren och lycka till på lördag!

Texten är kopierad från Glanshammars hemsida

RSS 2.0