vi kan om vi vill

Skoj att vi har läsare från Dunker, och visst är det fröken Johansson det handlar om =)


Vill bara citera en liten tjej jag känner. "Vill man, så kämpar man och då vinner man" visst stämmer det?
Vi tog idag vår elfte raka seger i div 3, efter att vi skickat hem Telge med 1-0 i arslet.. och några ostskivor rikare. Tackar domaren för en bra insats och för att han VÅGADE ta eventualla konsekvenser om någon skulle tycka emot, nu var dessa situationer klockrena och lätta att bedöma för hans del. Till skillnad från gårdagens domarinsats på Tunavallen (nu skriver jag som jag tycker och INTE vad United tar för ställning!)

Vi hade idag rätt svårt att få igång något spel idag under första halvlek, utan körde lite för mycket enskilt och jobbade inte för varandra. Men det är skönt att kunna vinna trots att man inte spelar sån fotboll som man vet att man kan prestera.

Nu väntar en vecka med träningar för att på lördag åka till Nyköping för "seriefinal" samtidigt åker United till Växjö för att hämta hem tre poäng och ta tillbaka platsen ovanför strecket igen.
Jag vet att United kan och jag vet att vi i Slagsta kan.. Nu kör vi!

ååh Slaaaagsta ååh slaaagsta

Efter kvällens match mot IK Viljan borta på Vasavallen i Strängnäs så ska Anta gå på toa och frågar när hon står vid dörren om det går att låsa. Ja säger vi om du drar in dörren ordentligt. Emelie Karlsson trycker igen dörren så hon kan låsa, men efter några minuter hör vi några desperata ryck i handtaget och sedan "Hallå, Hallå tjejer" Vi tittar lite hopplöst på varandra och säger "Anta, du har ju låst" och hon svarar efter någon sekund "Jaaaahaaa" och låser sedan upp.. Grattis Alexandra eller Samanta som hon kommer kallas i fortsättningen (hon har halt att gå SAMhällsprogrammet på Rekarne istället för SMID . Sam+Anta= precis Samanta)

93orna har haft det roligt på hajken ryktas det om i varje fall. Regn, regn och regn kan man få en bättre start på skoltiden och på hajkerfarenheterna? Det är skapligt tveksamt.

Avslutar med att säga att vi tog tre poäng mot Viljan ikväll, 3-0.

Malmö Stadion

På "restaurangen" inne på Malmö Stadion går vi igenom söndagens startelva. Varpå Sara urbrister:
"Nu hänger jag inte med för femtioöre" 
Munken svarar då "Sara - Högerback"
S -Nej men alltså jag hängde inte med på något, jag vill hööööra hela laget
M - Okej... Sara......Marre......Elin.....Nikis osv osv


Kan även avslöja att killen som jobbade på stället fick heta Mattias, Mattis, Martin och ja vem vet? Munken hann i varje fall kalla honom för alla tre namnen, och alla spelare hade olika bud om hans namn. Dock tyckte vi det var liiiite för skämmigt för att fråga en tredje gång om hans namn. Han var i varje fall väldigt trevlig och duktig på att lägga upp mat.....

Annars så fick bjöd Felicia på en rolig familjehistoria (inte om fam. Karlsson) men att hänga ut en familj som inte tillhör klubben känns fel. Men fråga Felicia om denna berättelse någon gång, så garanterar jag er ett gott skratt.

borta bra men hemma bäst...

Äntligen hemma!!! Ska börja med att räta ut det största frågetecknet, självklart fanns det uttag i bussen MEN de glappade. Så de tog mer batteri än vad de gav. Så den batteri mängd jag haft har jag använt till att titta på Prison Break tillsammans med Lundberg, Andersson och E.Karlsson. Gud vilken bra serie!

Under natten i Jönköping vaknar jag av att någon kryper över min säng mot skrivbordet och sedan lägger sig i Landberg-Carlzons säng "de har gjort upp det där när jag sov" tänkte jag lite halftmedvetet då LC var på toa. Jag somnar om men vaknar av meningen "Men hallå, vem ligger i min säng?" Då har Nikis hoppat över mig och lagt sig i LCs säng, Nikis utbrister "jag har gått i sömnen", tar LCs kudde och går över min säng igen.. Skum natt. Måste vart festen inne på Rosenlundsbadet och dess höga musik. Ja vi fick somna till dunka dunka..

Igårkväll stod vi utanför hotellet och drog en massa skämt, lite för grova för att nämnas i bloggen. Men allas vår egen Linn utbrister efter ungefär 10 st. "Men åh kan ni inte berätta så man förstår?" Och det är såna uppenbara skämt att man bara förstår så fort man hör dem. Men nu ska vi inte hacka på Limpan.

Runt klockan tolv får vi ävendenna natt njuta av högljudd musik, jag kilar upp och tittar ut genom fönstret och där står en bil med alla fyra dörrar öppna och en massa tjejer och några killar runt om med alldeles för hög musik för att jag ska tycka det är okej när JAG SKA SOVA!! så jag stänger till fönstret lite extra och utbrister "J*vla fjortistjejer" och somnar sedan gött.

en del av min helg.
 hepåre

det var en gång en gång och den var sandad eller grusad

Efter att vi laddat batterierna på mc donalds. Spelarnas magar (speciellt Linns) och datorns batteri så kan vi nu slänga upp ett inlägg.. Över till Elin :
tjobreee brorsor
bussresan har varit kolugn än så länge. batterierna på min data dog för länge sedan, vilket INTE är så skoj. en liten incident har det själklart skett. den stod fröken ahlm själv för. hon låg med fötterna mellan säterna framför eftersom hon inte trodde att det var någon som satt där, när hon sedan tittar upp ifrån drömmarnas land ser hon att det sitter någon där, FRÅN ÖREBRO! hon hade då under tiden suttit och viftat med fötterna fram och tillbaka, kan inte varit jätte kul för den stackars örebroaren.
någon har även skitit på toan i bussen, och det går inte att spola. bra jobbat! återstår att se ifall det är en unitedspelare som har varit i farten igen..
batteriet börjar taaaaaaaa slut nuva.

HEIPA

kdjadsj

Blandade resultat i  malmö seger igår mot jitex 4-1, förlust idag 3-0 .. men vi har bjudit på bra fotboll.

vi har haft problem med datorerna och det finns inga uttag i bussen som fungerar.

hej då


godmorgon

hej alla fans!

nu är vi vakna och nu vankas det frukost! smaskens.

Efter lite dunka dunka musik här i badhuset intill så kunde vi tillslut somna inatt, TACK!!!!

Nu ska vi alltså njuta av lite hotellfrukost, hej på er!


Jönköping

Nu är vi framme i Jönköping efter en aningen seg bussresa, det kan bero på filmerna som vi fick se under resan. inga filmer som föll mig i smaken, så jag, fröken lundberg och "stora" linn andersson tittade på Prison Break.

Nu har vi avnjutit en middag här på Scandic Elmia, vi som satt i samma bord som "Lilla" Linn Andersson fick skratta oerhört mycket, då hon bjöd på det ena och det andra. Den stora frågan är hur en så liten kropp han bjuda på så många kommentarer under en middag. Ena stunden sköt hon sallad på mig, nästa pratade hon om en ris i näsan*, om hur man äter (?!?!?!) och sedan om foppatofflor. Hon är ett geni vill jag lova.

* Linn sa "man kan få en ris i näsan"
Det resulterade i att vi skrattade mer än mycket.
och Linn fortsätter "Ja men ni vet vad jag menar en ris i näsan"
Linn eftersom att du satsar hårt nu på SMID så finns det något som heter riskorn.... =)

/ rum 114 på Scandic Elmia

uppstigning 06.50 imorgon för frukost och avfärd 08.00 mot Malmö... Hepåre!!!


Petra : Det gillar vi enormt mycket!!!!
Matilda : Vi vet att det alldeles strax kommer en kommentar
=)


Nästa stopp....





Rapporter från bussresan kommer så fort som möjligt (ikväll alltså)
Vi samlas 18.00 på Tunavallen (inget mellanrum Josefine) för avfärd mot Jönköping, där vi ikväll kommer äta en gemensam middag och övernatta. Imorgon fortsätter resan, United till Vittsjö och Slagsta till Malmö.

Lämna gärna en kommentar så vi  vet vilka som följer bloggen och håll tummarna under helgen!!!


slagsta och united på road trip.

Under helgen kommer vi spela två matcher nere i Malmö mot just LDB Fc Malmö och Jitex. Vi kommer att starta resan redan imorgon fredag gemensamt med A-truppen och åka till Jönköping för övernattning. Sedan fortsätter A-laget till Helsingborg och vi knoddar till Malmö. Forhoppningsvis åter i Eskilstuna med 9 pinnar på söndag.

Vi hoppas också att det ska fungera klockrent med internet och datorer under helgen då det ryktas om att det kommer var Prison Break maraton inne på ett av hotellrummen. Så ni kan vara lugna vi kommer bjuda på många uppdateringar under helgen så ni kommer få uppleva nya och roliga kommentarer och händelser.

Vem vet? Kanske smyger en främling in på något hotellrum och kissar när vi borstar tänderna, kanske glömmer busschaffören stänga av huvudströmbrytaren (två gånger), kanske väljer Felicia att använda sin engelska vid frukosten men den största frågan är.... kommer Anta borsta tänderna?

Slagsta Tigers

Sammandrag på "Vallen"

Slagsta har spelat tre matcher under veckan:

Div 3.
Slagsta - Triangeln 3-0 (1-0)
F17 Allsvenskan (Svenska Spel ligan)
Slagsta - Hammarby 3-2 (1-2)
Slagsta - Djurgården 4-1 (1-0)

Vi kan alltså säga att sammandraget på Tunavallen gick väldigt bra sett från vår vinkel. I matchen mot Hammarby fick vi  en kalldusch och låg under med 0-2 efter 10 minuter. Men vi visar ännu en gång att vi är ett starkt och j*kligt bra gäng som kunde vända matchen! Dagens match mot Djurgården så låter vi resultatet säga sitt...

Vi har fått en bra start på höstsäsongen och vi kan redan på onsdag fortsätta bygga på trenden av segrar... Varför inte?
Vi möter IK Tun borta i Div 3...


serien igång igen

Imorgon är det dax för omstarten i serien, vi slår på stort och börjar hösten med derby mot Trinkan. Vi vill vara med och slåss om seriesegern och ta tillbaka platsen i Div 2, men för att lyckas så gäller det att hålla fokus och vi vet att det kommer krävas mycket av oss för att vinna alla matcher och säkra platsen till tvåan.

 Augusti kommer bli en tuff månad med 9 matcher, 5 i div 3 och 4 i flickallsvenskan.. Redan i helgen så är det dax för två matcher i flickallsvenskan, då möter vi Hammarby på lördag och Djurgården på söndag. Båda matcherna spelas på Tunavallen.

Slagsta United DFF - Triangelns IK
19.00 Årby IP
Välkomna!

RSS 2.0