lördag vavava

Idag genomgördes en träningscup på "vallen" med fyra deltagande lag. Våra första motståndare var Triangeln med de föredetta Unitedspelarna, Amanda Peterson, Zarah Rosner, Matilda Eriksson, Diana Carlsson, Rebecca Rönningen, Sandra Olson och Tina Ohlsson (Wow så många!) värt att notera att vår gamla (stjärn-) burväktare Maria Wahlström återfinns i deras ledarstab numera. Matchen slutade med tre poäng till vår fördel efter att Adina prickat in 1-0, om det var rättvist eller får publiken rösta om.. Kan avslöja att Emelie Lundberg stod för några enastående räddningar.

I dagens andra match stod Stuvsta för motsåndet. I Stockholmslaget finns Uniteds gamla Sportchef Johan Bennäs som nu är coach och Ida-Linn Mats i spelartruppen. Den matchen var rätt händelsefattig och 0-0 blev slutresultatet. Och en poäng vunnen.

Sista matchen spelades mot IFK Norrköping med nummer 16 Sandra Karlsson, som under förra året spelade med nummer 11 på ryggen i United, idag spelade Sandra L-C med dem också. Vi hade några chanser i matchen som vi tyvärr inte förvaltade på bästa sätt (Jag tar på mig det med...) och slutresultatet blev 0-4. Matchens kanon =Lundbergs "Jerzy Dudek dans" som slutade med räddning på en straff.

Men med tanke på vårt unga lag så ska vi vara nöjda med våra resultat. Så medans de andra lagen satsade rutinerat och med nyförvärv så satsa vi för framtiden.



dystra fredag



Som ni kanske vet så fick idag Jonna besked från magnetröntgen och visst kunde domen vart snällare, främre korsbandet är av och menisken delvis förstörd. Visst kunde fredagen ha startat bättre? Nåja, förhoppningsvis får Jonna en operationstid fort. Så vi har henne tillbaka på planen så fort som möjligt så hon är med och påbörjar återtåget till ettan.


vem fan är det här ?




Detta inlägg tillägnas ingen mindre än Eskilstuna Uniteds egna duracellkanin, Jennifer "Knegen med de stora stegen" Rydell. Välkommen till Uniteds Hall of Fame!! Jennifer har varit aktiv i klubbens f92 lag och i U-truppen. shit man, snart kommer jag dö...........

Tjoooho












Kan avslöja att jag avslutade dagen med att dra upp innebandybollen på Tunavallens tak! (läktarn) HA, slå den ni.. På ett äkta tennismanér, klockren backhand.

//10

vadå vann jag?

kommer turneringen genomföras? arrangören har drabbats hårt av den svåra ekonomiska tid som vi är inne i och spelplats är ännu oklart. Eller okej, D Brown Mange lurades av "Boven" som sa att man fick låna Munkan utan problem. Men som den våghals från Åker som hon är så ringde hon dit och nej det kostar 250kr/timmen = nej tack! (jag är 17år med en inkomst på 1050kr/mån  jag klarar inte den gränsen)

"Alla fick varsin röst om vem som skulle ringa *PIP* om att låna Idrottssalen. Vi var enade och alla har röstat på dig! så du fick inte rösta. Fråga Josefine om numret och GRATTIS"

Detta sms skickades ut till hon den där kända tjejen.. vad heter hon? jo juste Sara "Matte C, jag kan inte flyga" Johansson.. hon skickar tillbaka "Varför ska jag ringa! Jag röstar på Erland ;)"
frågan är, framgick det inte att det var avgjort? tror hon att EN röst skulle välta om kull ca 7 andra starka röster... njaae tveksamt? Matte c? ingen aning vad det är för något.........




de rätta svaren

1) Some months have 31 days. How many have 28? RÄTT = 12 (Ja alla månader har ju minst 28 dagar!)
2)Divide 30 by 1/2 and add 10. What do you get? RÄTT = 70
3)The doctor gives you three tablets to take one every halv an hour. How long will the tablets long? RÄTT= 60 MIN! (första tabletten 0 min, andra tabletten 30 min, tredje 60 min)
4)How many birthdays does a average man have? RÄTT = 1  
5)If there are 23 apples and we take 14. How many apples do we have? RÄTT=14 (we TAKE 14 = VI HAR 14)
6)How many animals of each sex did Moses put in the ark? RÄTT = 0, det var ju Noaks ark! 
7)A farmer has 16 sheep and all except 9 die. How many does he have left? RÄTT= 9 (alla utom 9 dog) 
8)How many 2cent coins are there in a dozen? RÄTT= 12 (Dozen=dussin)
9)You are in a race and overtake the person in second place. What position are you in now? RÄTT = SECOND
10)Lucy's father has five daughters. Nana, Nene, Nini, Nunu. What is the name of the fifth daugher? RÄTT = Lucy (Lucy's father...)


några protester? nej trodde väl det.

åh jävla nisse hurry up

nu är det sista chansen för er att vara med i "gissa rätt", ikväll läggs svaren ut............


hepåre!

HEJ HÄR HAR NI PELLE

Imorgon tisdag föds en ny turnering, men jag är inte så sugen på att lägga massa tid på att komma på ett bra namn så vi gör som vanligt och kallar den "Unitedmästerskapen- i Innebandy"! Ja ni läste rätt. Men vad nu, Innebandy? Tänker väl ni nu.  Och ja jag ställer samma fråga till mig själv och undrar hur arrangörerna tänkt... Men hjärnan bakom dumheten är ingen mindre än Josefine D brown Mange, gött mos!

Förhoppningsvis blir vi några stycken som är sugna på lite innebandy. Vid frågor ring bossen (D Brown) Hon sköter jobbet med att marknadsföra turneringen, locka hit elitspelarna och all planering runt om. KANON!



så här kommer det se ut imorgon kan jag lova..




själv så kommer jag bjuda på ett och annat zorronummer. Precis som Eskilstunabekantingen Frejd gör här!


/#10

gissa rätt!

Nu tycker jag att även Hanna ska få ta lite skit. Jag tänkte nämligen berätta att hon inte klarade av "stupidmaster" på min mobil. Stupidmaster är en quiz på 10 simpla frågor. Så det är inte bara jag som inte har alla dubbar i däcket.
här är frågorna :
 
1) Some months have 31 days. How many have 28? -Alternativ: 12,1,6,2
2)Divide 30 by 1/2 and add 10. What do you get? -Alternativ: 10,25,35,70,100
3)The doctor gives you three tablets to take one every halv an hour. How long will the tablets long? -Alternativ: 20,40,60,70,80
4)How many birthdays does a average man have? -Alternativ: Impossible to calculate, 1, 40,70, 100
5)If there are 23 apples and we take 14. How many apples do we have? -Alternative: 7,9,11,14
6)How many animals of each sex did Moses put in the ark? -Alternativ: No idea,0,1,700
7)A farmer has 16 sheep and all except 9 die. How many does he have left? -Alternativ: 1,2,7,9,16
8)How many 2cent coins are there in a dozen? -Alternative: 1,3,6,9,12
9)You are in a race and overtake the person in second place. What position are you in now? -Alternativ: I don't know, first, second, third.
10)Lucy's father has five daughters. Nana, Nene, Nini, Nunu. What is the name of the fifth daugher? -Alternativ: Nina, Nunu,Nono, Lucy

kasta iväg era svar i en kommentar, blir så mycket roligare att se era svar med.. ;)
jag kan avsluta med att jag hade rätt gällande 021 (västerås)
/kapten

Alla kläder i garderoben?

Först vill vi bara säga att vi jobbade bra idag tjejer! Tyvärr räckte det inte till andra platsen i f17-serien, men en tredje plats är väl inte fy skam? 31 vunna av 40 spelade matcher är riktigt bra! Vi ska vara stolta över den här säsongen.

Sedan har vi en liten historia om vår kära lagkapten som kanske kan förgylla eran lördags kväll. Det är inte ofta milia säger fil, men igår hade hon inte alla indianer i kanoten. Den stora frågan var vart riktnumret 021 ledde. Efter många gissningar kom i alla fall milia fram till att 016, det är väl till göteborg va?

Bra jobbat milia, och bra jobbat tjejer! Ha en fortsatt trevlig lördagskväll önskar




                       ha en bra kväll tjejer



x2+1?

Idag spelar vi i Slagsta sista match för denna säsong. Vid vinst så slutar vi tvåa i Flickallsvenskan, inte illa! Vi möter alltså Umeå på hemmaplan fast matchen spelas i Örebro, ja visst är det krångligt ibland. Men visst ska ni få chansen att se oss spela vår fina fotboll igen, yepp nästa lördag så arrangerar United och Triangeln en träningscup tillsammans, så då blir det fotboll både på Vallen och Triangelborg. kom och se!


vi är laddade och vi vill självklart fortsätta bygga på vårt SEGERTÅG! längesen jag nämnde det. Vi har förlorat en match i höst.. EN MATCH! en match mot seriesegrarna Malmö nere i Malmö. Gött mos.

/#10

inspiration av oss?

och nu ska jag ta åt mig lite ära här va. surfar in på uik.se så möts man av ett meddelande att man ska kila in på umeaik.se och självklart gör jag det och vad nu???? Jo nu ska ni få höra dessa människor måste ha inspirerats av oss och har börjat blogga! Hur kul som helst ju att få följa att allsvensktdamlag lite närmare WOW!

Umeås hemsida  Surfa in och titta till deras blogg!


Rekarnemästerskapen

Igår hölls rekarnemästerskapen i fotbollstennis, efter många livliga diskussioner som Sara J startade så kunde tillslut Lag2 segra det var jag, Hanna E och Elin Wallgren. Hannas ord efter segern löd "JAAAA VI ÄR BÄST PÅ REKARNE".

Imorse så körde vi en 6-kamp mellan fotbollarna i åk2 på SMID där Lag Ludwig stod som segrare. Dessa fem elitspelare vann tre påsar ahlgrens bilar och vilka var vinnarna? jo självklart Ludwig Wallinder, Erik Gustafsson, Hanna Svärd, Petra Lundberg och jag (Lord) ojojoj inte illa!

Hälsar även Helenas mobil välkommen till världen igen......



wiho

"sen i somras har Munken även haft hjälp av Västeråsdamen Lotta Hellenberg. Enligt Sport-Folkets källor har också Lotta blivit mycket omtyckt av Slagstatjejerna"
Jag vill börja med att säga, Sport-Folket ni har så rätt!!! Vi älskar Lotta


vi gör det igen, ledning 2-0 efter 60 minuter och ett stort bollinnehav. Tyvärr låter vi då KIF att reducera och sen kvittera i den 80e minuter, då var det inte glatt på bänken kan jag säga. Men att det sedan blev avbrott i cirka fyra minuter pga skada stärkte oss oerhört, i 86e drar Felle in 3-2 och i 89e prickas årets mål in, signerat Emelie Brandell VILKEN BALJA!! Då ska vi avslöja att Munkens sista ord till Emelie innan bytet var "Våga använda tillslaget" och pang i bygget där satt den. Jag är skakis över den träffen än, härligt Brandell!

Vi gick alltså från överlägset till yra höns och därifrån till en liten urladdning på 5 min. Det gillar vi tjejer!

1-0 Emma
2-0 Elin
3-2 Felicia
4-2 Emelie B


// 10

moget!

Jag kan bara fullfölja mönstret som överskriften tyder på, hur moget är det att på en vecka sno två telefoner????? Den som kan svara på den frågan ska jag ge nobels fredspris! Alltså det här är inte okej, verkligen inte okej någonstans. Jag var chockad, arg, ledsen och fruktansvärt besviken förra veckan och i lördags var vi nog alla rena motsatsen men så idag så händer det igen. Ska ingen av oss få gå säkra eller. Vad är problemet med att ta någon annans ägodelar.. Jag har då aldrig varit med om något liknande.

DAX ATT DU FÅR LÄRA DIG VAD SOM ÄR RÄTT OCH FEL, missade du lektionerna gällande etik och moral? Jag skäms faktiskt över att behöva skriva detta i bloggen och ännu en gång be att du ska lämna tillbaka en telefon. Så kom igen, visa lite mer mogen attityd än detta.. DU gör så att alla sjunker i värde i varandras ögon.

KOM IGEN FÖR FAN!

/#10


kanoooon

Gårdagen var rolig, eftersom jag blev ett år yngre för några timmar.. vilket kändes coolt! Inte alla som får äran att spela med Sörmlandslaget F93. Att få se Helena Hansson slå in en straff väckte Gothiaminnena till liv.. Aaaah vilken härlig tid. Sen att Lotta coachade Västmanland förstörde knappast segerglädjen. hehe. Kan lova att det kommer regna gliringar mot henne under veckan. kanonkul! Kvällens minus var dock att min förare för dagen (Kenta J) valde att köra via årbyrondellen och hem, det slutade med att vi blev fast 45 minuter på E20, trist!

Kan även säga att Marielles mobil är back on track, härligt!


Segerskytten Helena Hansson och Lördagens bästa spelare Elin Wahlström!



/ #10


gameday

Eskilstuna United - Linköping Kenty
15.00 Tunavallen

Kan även avslöja att ikväll blir det middag på Akropolis för United och Slagsta, vilket vi gillar. 
Ta er till Tunavallen idag. Tack


ten points to gryffindor




Idag har det varit match på Tunavallen mellan SMID och Jyväskylä. SMID hade några representanter från Slagsta genom Emelie Lunderg och Karlsson, Sara J, Hanna S, Lovisa, Josefine, Linn Andersson och jag själv (#10). I det finskalaget fanns även en bekant tjej vid namn Evelina som i våras var och tränade med oss, måste få säga att det var skönt att vi gick vinnande ur striden med 7-1, härligt! f.d Unitedspelaren Amanda Peterson stod för ett äkta hattrick, triangelnspelaren Elin Wallgren för två snygga baljor och så hann Lovisa och Linn näta varsin gång, som ni märker är alltås Linn på gång på riktigt, härligt!


Härligt Linn!!!


-

Nu ger vi dig en gratischans här va, Du som har Marres telefon, lägg den i förrådet i t.ex. Elins korg förslagsvis så glömmer vi händelsen. Själv tycker jag att man ska kunna lita på spelarna i sitt egna lag, men tydligen så har något gått fel.... Känns faktiskt jättetråkigt att vi inte kan lita på varandra.

Så lämna tillbaka telefonen snarast, varför inte imorgon innan/under/efter matchen....
SKÄRPNING!

skotträning

Idag 13.30 ska vi talanger (hehehe) vara ombytta och klara i Tunahallen för tillslagsträning med Eija Feodoroff från ÖSK. Blir en intressant träning med tips vi kan ta med oss i framtiden. Förhoppningsvis leder det till att vi i nästa gång vinner med mer än 6-0 (!).


Följ oss med bloggkoll! 

tennissiffror

Äntligen så drog vi igång målskyttet igen, Linn Andersson tog igen för gamla synder (Gothia) och drog in två skitsnygga baljor! 6-0 blev det alltså mot BP ikväll, tycker vi om tjejer. Nästa match är mot KIF Örebro även i den matchen ska vi ha snygga siffror. RIKTIGT BRA!

hepåre


hej alla fans

Idag är det game på Vallen 19.30 mot BP. Kan avslöja att vi i SMID 2a är extra laddade efter att vi fått 45 minuters vila under dagens andra lektion.......... dock gillades det inte av vår lärare speciellt mycket.

LETA IGENOM ERA VÄSKOR OM NI AV MISSTAG FÅTT MED MARRES IPHONE. GÄLLER SAMTLIGA I UNITED & SLAGSTA

DJ Wahlström kommer förhoppningsvis att hänga till uppe i speakerbåset vilket vi gillar starkt!!

pissa. pissa på. pissa på ...

ja den som kan fortsättningen på ramsan är fotbollskunnig när det kommer till läktarkultur. Fy f*n vad grinigt det är hos mig just nu!!! Jag tog smällen gällande divisionerna med ro, jag hade den här känslan innan säsongen men trodde ändå inte på det. men nu är det tjurigt vill jag lova.. är oerhört förbannad. Lycka till, nästa år kommer segertåget och vinner som vanligt mot er. yepp yepp

over and out - "Stan's bästa damlag"  coolt

del II

Jag fick nitlotten att sitta breve den evigt snörvlande Alexandra. Men att det skulle skapa såna intriger som det gjorde det trodde nog ingen. Börjar med att när vi kliver på planet så ber jag om en nötfriflygning. När jag Emelie K och Anta slagit oss till ro på rad 20 så startas denna dialog.
A - "Men vadå sa du att du inte tål jordnötter?"
jag - "Nej, jag bad om en nötfriflygning..... Med undantag för dig förstås"
A efter några sekunder -"Jaha..... så jag får äta nötter?"
Jag menade förstås att Anta var en nöt och den stämpeln började hon inte skrapa bort direkt..

Att Anta sen fick fruktansvärda smärtor i öronen gjorde inte resan bättre heller. Marielle kommer med idéen "Tryck upp tungan i gommen så läpper det" värt ett försök tänker Anta och trycker in tummen i käften för att försöka få bort locket för öronen. Jotjena att det fungerade det slutade med en stor katastorf! Mina byxor som är lagade in tha ass sedan en cykelolycka blev nu utsmyckade med TUGGUMMI!!!!!!!!!!!!! inte okej!

Slutade min dag där? nej jag kan säga att jag idag har träningsvärk i min vänstra skinka men den sista grejen kan vi spara till någon gång i framtiden..

Bilder och smarta kommentarer kommer under kvällen!


besviken? no words

Petra: Linn lyckades tyvärr bara bli blekare pga kylan..

Igår började alltså resan mot Umeå i Västerbotten. Linn trodde ju som bekant att vi skulle över svenska gränsen, Anta gick runt och sa "Jamen vi är ju i lapplandsfjällen" med lite norrländsk/finsk dialekt. Dagen började ju inte helt otippat när Slagsta ska ses omänskligt tidigt, 06.30 var det samling. Tre personer glömde pass.

Anta som var först var i god tid på vallen innan samlingen så hennes far fick köra gasen i botten för att hämta passet.

Nummer 2
var Hanna Svärd, hon har ju den härliga turen att hon slipper väcka hela familjen när hon ska upp tidigt och upptäcka Sverige, eftersom att hon bor i ett av tornen på "Vallen" så det kanske var en ren taktik för att få gå upp och sova någon minut extra.

Nummer 3
stod Emma för... Jag stod inne i förrådet när denna grej hände men har fått ivriga skvallerälskande människor efter mig. När Emma stiger ur bilen och går mot laget, frågar någon  "Har du ID-kortet med dig?" det resulterar i att lagets friidrottare börjar löpa och slänger sedan av sig väskan för att hinna ifatt sin bil, tyvärr lyckades inte uppdraget. så det blev till att vi fick åka och möta upp hennes glömda ID-kort på vägen till Arlanda. Jag kan avslöja att vi körde i nästintill olaglig fart för att hinna till incheckningen. Yepp kl 08.15 var vi på plats på arlandas parkering 10 minuter tillgodo!!!!

Matchen mot UIK vanns med 1-0, wiiiho och jag måste få nämna att jag drog dit en specialare. Emelies långa inkast är perfekta första gången varje match och vi lyckades! peeeeeeeeeeeeerfekt. Efter matchen hade vi 25 minuter på oss att packa matchgrejerna, städa lite och självklart duscha i de två fjuttiga duschar som fanns på Röbäcks Arena (Arena....)
Men så bra som vi är så var vi självklart i bussen 17.13, bussen skulle rulla 17.15. Dock försvann vår glädje över segern rätt fort, ja ni förstår ju varför........

Nästa inlägg handlar om flyget hem och kommer lite senare!


Tack Tack! Och tyvärr Lovisa, Emelie L, Emelie K och Anta...

mot sherwoodskogen

Samling om dryga halvtimman, yepp yepp, pigga och glada. Kan inte mer än säga "Vi är laddade, Vi är tända".
Alla vet hur det gick igår, idag känner jag bara revansch och vill avsluta säsongen fint och leva på hoppet under vår match i Umä..

Hej på er nu ska jag packa ner handspriten eftersom att "någon" ska hålla Linn Andersson i handen vid lyftningen och hon ska ju trots allt utomlands. Har inte en aning om vad det finns för bakterier där?!?!


HEEEEJ PÅÅÅÅ EEEER


(släng iväg lite kommentarer !! )

Lördag

Jag vill minnas att efter Gothia Cup segern så kommer en gubbe med sällskap fram till mig och säger "Dessa gillar vi, det är ju blåvitt. Rätt färger tjejer"


Så här ser förhoppningsvis Tunavallen ut nästa vecka!



Mina damer och herrar nu rullar bollen
Ta kontrollen så äran blir behållen
Vi ska salta, kruta ta sats å skjuta
Stenhårda skott få publiken att njuta
Anni trixar som Maradona
Har koll på bollen, så ingen får låna
Höger, vänster fintar och drar
Eskilstuna United, saken är klar

Nu visar vi vilja och höjer taket
Så kom igen nu United ända in i kaklet
Skickar upp dom på läktarn en efter en
Hör korvgubben fråga ”Är du här igen?
Slå sköna mackor! Det är klappat och klart
Mål mera mål, mera mål i en ruskig fart
Titta och njut när United ångar på
Det är faktiskt det som får pälsen att stå



årets viktigaste (borta)match

Gameday, jag är nervös, jag vill få ett glatt sms. Det är det enda jag ber om idag. Skiter i om Sverige vinner och missar VM (ja faktiskt!) Skiter i om Umeå förlorar mot LdB (ooooooops! det tog emot) SÅ KOM IGEN!  

United spelar bortamatch mot Tölö, redan igår åkte de mot Jönköping för övernattning och idag fortsätter resan mot Göteborg och Kungsbacka, känns som ett konstigt vägval men.. GÖTEBORG ÄR VÅR STAD!

Jag finner faktiskt inte ord för vad jag vill få ur mig, jag vill bara att de vinner och tvingar fram en avgörande match hemma nästa helg mot Linköping Kenty. Jag kommer hålla en tumme för att Gauthiod spöar just Kenty imorgon.

Förhoppningsvis får jag in lite rapporter från fröken Lundberg så ska jag försöka hålla bloggen igång med lite uppdateringar, jag lovar dock inget....

shit man , tre poäng!

Leif Edeborg - Lita på dig själv!


who are we? - THE ARMY!

På söndag sticker vi ännu en gång ut på en road trip, denna gång blir det en kortis.. eller kort tidsmässigt och lång om vi tänker på att vi faktiskt ska till Umeå!!

Ni som känner mig (#10) vet att jag är fotbollsnörd när det kommer till damallsvenskan och Umeå IK är klubben i mitt hjärta. Så det känns ju sådär att jag på lördag kommer sitta bänkad framför tv4 sport med min UIK-tröja men på söndag så ska jag se till att de ligger bakom oss i flickallsvenskan.  

Fram med bengalerna Ljungberg på söndag kommer United till Gammliavallen!!!!

under gårdagens samling efter träningen så kan vi konstatera att Linns påståenden om att Umeå ligger i ett annat land satt sig på flers tankar.. Vad sägs om att detta;
Patrik säger "då är vi framme här runt klockan nio-halv tio"
och Adina frågar då rappt "Vadå tillbaka i Sverige?"
Skillnaden på Linns och Adinas misstag är att Adina direkt kommer på sig själv och rättar det hon sagt och lägger till "MEN VAFAN LINN!".

Håll tummarna för tre poäng mot Tölö borta imorgon! och självklart för tre poäng mot Umeå borta.
Tack för mig!

tjenis

fick en order av storbloggaren milia att jag skulle göra om bloggen, vilket jag nu gjort.

de får duga för tillfället!
/wahlström

vem vet, inte jag

Börjar med att ställa frågan, Vilken färg är det på Tunavallens hörnflaggor? Svara med en kommentar innan du läser hela inlägget!

Någon högt uppsatt i Eskilstuna United DFF har drabbats av en riktig yrkesskada. Mannen är i 25-årsåldern och nästintill bosatt på Tunavallen. Han steg imorse 0751 ut på konstgräsmattan tillsammans med Mr J för att börja lägga upp en konskog. När klockan tickat 0753 och de sex kassetterna var uttagna så gör han denna hemska upptäckt.... att de bytt ut färgen på hörnflaggorna. Det är ju en dödssynd att byta ut själva flaggan från blåvit till röd, vilken människa vågar något sånt? men den stora frågan är ju.. VILKEN MÄNNISKA MÄRKER EN SÅN SAK?  Självklart är det mannen, myten, legenden Viktor Eriksson.



Stockholm vad är det?

Jag, Jossan och Milia var i Stockholm i söndags för att titta på Hammarby-Umeå. Från centralen skulle vi ta tunnelbanan till skanstull för att slippa gå. Jossan går fram till info tjejen och ska köpa biljetter då hon frågar:
- vart ska du?
- till kanalplan
- ehhh va?
- asså vi ska till söder
- ehh va??
då får Milia rycka in som räddaren i nöden
- vi ska till Skanstull
- men jaaha

Milia vill också tillägga att hon agerade guide från tunnelbanan till kanalplan, mycket bra gjort

//Hanna


HockeyLinn

Linn har gjort det igen....

Linn- Tänk att vi åker till Umeå på lördag.
Emelie L - Nej men vi åker på söndag!
Elin - Men matchen är ju klockan tolv.
Emelie - Nej klockan tre, det är ändrat. så vi åker säkert åtta härifrån sen flyger vi runt elva.
Elin - Sen går planet hem vid typ åtta kanske.
Emelie -Ja, då är vi typ hemma här vid elva igen.
Linn - Alltså fatta att vi ska till ett annat land!




kanelbullens dag!

Under matchen igår mot Flen så fick vi många tveksamma domslut mot oss och ett av domsluten skapade rabalder i united. I första halvleken får vi en frispark mot oss och det leder till det här:

Munken - Hanna, vad är det för? (Varför är det frispark?)
Hanna - Eeeeh det är frispark!
Bänken - HAHAHAHA
Munken - Men varför?
Hanna - Jaha....


fullt ööös

Vilken lördag! Två matcher, sex poäng och +++++ till Dalsjöfors som idag hjälpt United enormt mycket i kampen om ett nytt kontrakt. Underbart verkligen, längesen jag var så glad efter att ha spelat match i konstant regn i 90min + hela uppvärmningen.

Dock så ska något alltid förstöra det glada, efter att vi jublat åt Uniteds seger så kommer rapporten om att allas vår egen Jonna "Laxen" Öhling åkt ambulans till akuten med en knäskada.. Vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer än att det varit en SKITSÄSONG när det gäller skador och när skadefronten ser ljus ut så händer det här, no words. Finns inget mer att säga än att jag tänker på dig Jonna.


finally

vi avslutade div III serien med en match i regnet mot Flen. Runt timman innan matchstart kommer deras ledare in med två brickor med frukt och ett grattiskort. Så väluppfostrade som vi är så tröck vi i oss all frukt innan uppvärmningen, om det var en liten psykning eller inte får bli en obesvarad fråga det fungerade inte på oss i varje fall! Vi vann tillslut med 2-0 efter att vi tryckt in två bollar sista kvarten, tack för kaffet!

Jag, Adina och Linn har under de två senaste veckor fört en diskussion om en "segerpremie", så vi har tisslat och tasslat för att inte avslöja något i förtid. Så idag efter matchen fick vi ÄNTLIGEN(!) dela ut våra nytryckta tröjor!


x2 = Gothia- och Seriesegrare


Tack till Proxdata.se, Cashpoint AB och Babyproffsen -Eskilstuna & Västerås


lööördag

Idag spelar vi sista div 3 matchen för iår, borta mot Flen. Förhoppningsvis slipper vi skitresorna nästa år, alltså "illamåendevägen till Nyköping". Den är så fruktansvärt uttjatad.

Idag spelar både vi och United samtidigt (15.00) vilket är katastrof! Jag kan redan nu avslöja att mitt huvud kommer vara på Tunavallen för att få reda på resultat och dylikt. Medans min kropp (med världens största blåmärke på låret) kommer vara i anrika Flen, varför jag har ett blåmärke? det kommer en förklaring på måndag!


"du kan om du vill
du vill så du kan"


"........Så för deras skull måste vi greja det."    KOM IGEN!




www.winnerx2.se



who are we? - THE ARMY
   

http://www.akfoto.se/slva09.htm


smi......united

Vår(a) tappra 91or är på hajk med SMID. De har nu klarat av halva tiden ute i vildmarken, så nu kommer tiden förhoppningsvis gå fort. För visst går det fort när man har roligt! Jag vet inte om jag själv tycker att det ska bli så speciellt kul att redan nästa höst paddla tre dagar i sträck och frysa arslet av mig under två nätter... brrrr. Men tills dess så får jag fortsätta njuta av att jag bara går i 2an vilket betyder att jag inte behöver frysa idag, men jag har ju trots det två hajker kvar... de värsta också???? Det får tiden utvisa om det stämmer.

Kan dock säga att jag inte gillar att det redan blivit kallt på mornarna när vi knallar till Tunavallen för att njuta av en träning på en plan med konskog överallt. Och kallare kommer det bli... toppen!

Måste även bekräfta att protesten gällande morgonens tävling är inskickad till Svenska Fotbollsförbundet. Ryktet säger att domaren kommer få beställa hem mössa och vantar från Stadium till undertecknad. Okej, så här var det; imorse hade vi en tävling. Från straffpunkten skulle man skjuta sitt boll i mål med problemet att -den fick inte studsa innan den träffade nätet i målet. Lätt som en plätt tänkte jag och drog till med en halvchip "GAMMAL" skriker coach och alla chockas av beslutet. Det slutar med att jag gör som jag brukar och "lackar" på domaren som tar tillbaka sitt domslut, dock är jag så besviken att jag i ren protest lämnar planen. Vad som är sant/falskt får ni stå för själva.

tack för idag.
/#10


RSS 2.0