besviken? no words

Petra: Linn lyckades tyvärr bara bli blekare pga kylan..

Igår började alltså resan mot Umeå i Västerbotten. Linn trodde ju som bekant att vi skulle över svenska gränsen, Anta gick runt och sa "Jamen vi är ju i lapplandsfjällen" med lite norrländsk/finsk dialekt. Dagen började ju inte helt otippat när Slagsta ska ses omänskligt tidigt, 06.30 var det samling. Tre personer glömde pass.

Anta som var först var i god tid på vallen innan samlingen så hennes far fick köra gasen i botten för att hämta passet.

Nummer 2
var Hanna Svärd, hon har ju den härliga turen att hon slipper väcka hela familjen när hon ska upp tidigt och upptäcka Sverige, eftersom att hon bor i ett av tornen på "Vallen" så det kanske var en ren taktik för att få gå upp och sova någon minut extra.

Nummer 3
stod Emma för... Jag stod inne i förrådet när denna grej hände men har fått ivriga skvallerälskande människor efter mig. När Emma stiger ur bilen och går mot laget, frågar någon  "Har du ID-kortet med dig?" det resulterar i att lagets friidrottare börjar löpa och slänger sedan av sig väskan för att hinna ifatt sin bil, tyvärr lyckades inte uppdraget. så det blev till att vi fick åka och möta upp hennes glömda ID-kort på vägen till Arlanda. Jag kan avslöja att vi körde i nästintill olaglig fart för att hinna till incheckningen. Yepp kl 08.15 var vi på plats på arlandas parkering 10 minuter tillgodo!!!!

Matchen mot UIK vanns med 1-0, wiiiho och jag måste få nämna att jag drog dit en specialare. Emelies långa inkast är perfekta första gången varje match och vi lyckades! peeeeeeeeeeeeerfekt. Efter matchen hade vi 25 minuter på oss att packa matchgrejerna, städa lite och självklart duscha i de två fjuttiga duschar som fanns på Röbäcks Arena (Arena....)
Men så bra som vi är så var vi självklart i bussen 17.13, bussen skulle rulla 17.15. Dock försvann vår glädje över segern rätt fort, ja ni förstår ju varför........

Nästa inlägg handlar om flyget hem och kommer lite senare!


Tack Tack! Och tyvärr Lovisa, Emelie L, Emelie K och Anta...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0