2-0

Pengar rullar in som det ska det går bra nu:) checka tunavallen.se och/eller eskilstunaunited.se för snabb och bra matchfakta! Nu ladda för tun borta

smid1

Uniteds 94or som valt att börja på smid har idag 8.30 inlett sin första Hajk. Vandring och cykling står på schemat idag och imorgon tyvärr för deras del så har det blivit för dyrt att hyra kanoter för den annars traditionella paddlingen. Hoppas att damerna har det trevligt i vildmarken (med kossorna som närmsta granne)

Slagsta spelar imorgon borta mot IK Tun..


matchtid

Kvällens matchtid är ändrad till 20.00, missa inte Eskilstuna United - Skattkärr

Goldberg

Goldberg är uttagen till EM-kvalet som avgörs på hemmaplan 9-17 september. Hej med er

30

Även denna vackra dag så har vi ett födelsedagsbarn, fast barn kanske inte passar så bra in när det är självaste Jonna "Laxen" Öhling som fyller 20 barre... Tjoho! STORT GRATTIS  =)


.

-Så du menar att jag har blod i hjärtat?
Hanna Erlandson vet inte riktigt vart blodet kommer ifrån..

Sara "Limmarn" Björsson om sitt nya smeknamn
-Jag tror jag tog en boll...
(läs; limmade. Men i själva verket limmade hon säkert en 39 stycken)

Signe ville ha ett nytt smeknamn och fick "Nacka"....
Laxen Jr gick inte hem då hon inte är från Laxne utan som hon själv sa "Jag är från skogen!" så Lennart "Nacka" Skoglund får dela med sig av sitt berömda namn, Bajenpöjken.

7poäng

Tillgodo alltså.... 4-1 seger blidde det idag:) efter 2.40 kom 2-0 målet... Stabilt ! 7poäng till ämtervik, 6p till kif örebrooooeeee

slaggarn



någon slaggar djupt..

28

Bussen rullar, filmen rullar, VI rullar -Mot Sunne, Ämtervik och en rolig match!
Hela bussen sitter djupt koncentrerade i filmen som är Wallander -Innan frosten, bra val där Linn Loppan Andersson.

kanske drar iväg en videoblogg senare, vi har ju faktiskt gott om tid ....

10

Hej kapten

Idag lördagen den 28e augusti är dagen då vår kapten, Jenny Johansson firar sin födelsedag. STORT GRATTIS PÅ 20-ÅRSDAGEN!!! =)

seger mot värmbål !

ännu en seger i serien ! den här gången var det värmbål som fick känna på när vi spelade skit bra ! vi krossade dom med hela 4-0 !! grymt bra tjejer ! första halvlek spelade i ut dom och dom hade inte en chans !

målskyttar: jag, emma nystroem, wilma gustafsson och mathilda svärd :D


några bilder från matchen mot assyriska som våran duktiga tränare peter har tagit :D

emma nystroem !

amanda wallin !

isabel björkman !

JAG !

mathilda lägger en frispark...

jag försöker ta bollen på frisparken....

och det blir nästan mål !

jag och mathilda !

ello !

efter att någon har gjort mål :)

amanda, jag och isabel

moa och clara !

gulstan !

27

Den grönvita stjärna som i ettan var minst på plan och bäst på plan är skadad igen. Jomensatte Andrea Comaneci har haft av korsbandet igen, tredje gången gillt!!!! det är galet, vi i Eskilstuna ska vara nöjda med konstgräset på Vallen då det är långt ifrån samma skick som Kanalplans...
Krya på dig Andrea

halli hallå

Jag kan väl till hela lagets stora förtjusning (speciellt Mys) berätta att jag igår kom till Enstaberga IP med två högerskor. En lila och en blå som vanligt men båda var höger så klart, klantigt! och gliringarna haglade direkt även om jag gjorde allt för att tona ner det hela. Förklaringen till det stora misstaget lyder att som ni säkert märkt att jag lirar med en lila och en blå skor. Den lila på vänster foten för att den blåa vänsterskon pajat och den blåa på höger för att jag får skoskav av den lila, kort och gott KRÅGLIGT! så igår slängde jag ner de båda lila skorna och den högra blåa i väskan (då skopåsen var försvunnen) men efter viss tvekan så kom tanken "varför ska jag ta med båda lila?" och då tar jag upp en lila sko och ställer tillbaka i hyllan. Tyvärr så var det alltså vänsterskon som fick stanna hemma....... japp jag är slarvig.

ALL ÄRA TILL ANNA-KARIN OCH SUSSI SOM ESKORTERADE ETT ANNAT PAR FOTBOLLSSKOR TILL ENSTABERGA och klantarslet själv med nummer tio på ryggen!!!! hundratusen kramar =)

Annars då? 5-0 i halvtid = tack för kaffet. och som alltid mot Tun så är det ju grinigt i det gröna lägret.... Men visst är man blöt om fötterna och myggorna bits, så är det inte lätt att kosta på ett leende. or?
Bäst i Tun som alltid, Andrea "Arro, Andy" Larsson.

10


26

Vi var hemma rätt sent igår eller rättare sagt tillräckligt sent för att jag inte klarade av att hålls ögonen öppna särskillt länge... Så det längre inlägget kommer snart!! Håll ut :)

5-0 (5-0)

Tre poäng och fem plus i målskillnaden, tack för kaffet! HörS mer ikväll.

23

Efter en väldigt bra sommar så börjar äntligen det normala livet igen.. Som handlar om skola och fotboll. Extra skönt att komma rätt med matrutinerna som blir som de blir under sommarn. hehe. Annars så laddar vi för världens roligaste vecka =)
25e Onsdag: Match
28e Lördag: Match
31a Tisdag:Match
1a Onsdag: Match (slagsta)


2 dagar 2 matcher 2 seriefinaler och 2 vinster

idag var den en till seriefinal fast i den andra serien ! och även den här gången slutade med vinst :D vi spelade
jätte bra och tillslut blev det hela 9-1 !!!

målskyttar: jag(2) hannah(2) emma nyström (1) mathilda(1) kwestan(1) amanda (1) ello (1)


grymt bra spelat tjejer !!
bilder från matchen kanske kmr senare när peter har lagt upp dom på hemsidan !

///rebecca


vinst i serifinalen !

innan matchen igår när clara och jag skulle gå till omklädnings rummet gick det förbi 2 dunkersspelare, vi bah : sure 97 :or dom är ju jätte stora !

men sen när vi började spela märkte vi att dom inte hade en chans !så tillslut vann vi med 3-0 och första halvlek vart grymt bra och 2-0 målet var det snyggaste av allt ! andra halvlek var också bra men då hade dom ryckt upp sej lite men vi var  bra ändå !


jag :)

ooj vad hände ? :O

söta frida :)

alicia !

..

Hannah !

Kwestan !

tova, jag, clara och natali :)

jag ! hahahahahaahah


20

Jag tar ju ut en minisemester som ni vet och flyr Sverige över helgen till förmån för "den finska galningen" Annis hemland. Nu är det så att jag inte åker till Finland för att prova hyttarna på Silja Line och förstöra mitt livs sista sommarlovsdag, jag åker heller inte dit för att hälsa på släkten Kalliorinne och att träffa Mumin känns inte heller som min grej.. Finns det fler alternativ? Dricka koskenkorva eller käka Piroger = HELL NO! utan jag åker dit i hopp om att få dejta Bono

Nog om det allt jag vill få ut med inlägget är att jag hoppas att ni kör skiten ur varandra på kvällens träning och börjar tagga för nästa veckas matcher!!!!

I övrigt, tagga för ett nytt skolår med start på måndag.
Signe på måndag är det förhör gällande "Vart tar vattnet vägen?"


10

Bra jobbat!

Godkväll folket.

Vi har två tjejer iväg på landslagsläger med flickor 92/93 i visby. Idag spelades en träningslandskamp mot Norge som slutade 2-2. Emelie startade matchen medan helena satt på bänken men spelade andra halvlek. På svenska fotbollsförbundets hemsida kan man läsa förbundkapten Calle Babrling utalande om matchen där han bla ger Emelie stort beröm i målet "Målvakten Emelie Lundberg var riktigt bra". Nästa match mot norskorna är på lördag klockan 16:00. Lycka till tjejer och kör hårt:)

I truppen på hemmaplan ser det fint ut vi tränar på som vanligt och laddar inför match på onsdag borta mot ik tun. Var många gammla ansikten på träningen idag, den finska galningen anni, den fotbollstokiga lina och den stora målskytten erika med dom små skorna. Tack och hej vi hörs. /Linn


16

Slagsta - Triangeln 2-0
2-0 kom på matchens sista spark då Signe Wennström gör en Signe helt enkelt och avlossar kanonen, otagbart för Trikans keeper, stolt man blir alltså.
Tackar alla kära medspelare för en bra match, keep up the good work...

10

passar även på att be om ursäkt för utebliven uppdatering, men jag har mina skäl.. som ni en dag kanske får ta del av. haha.

Yes!!

Hej. Lite segt här på uppdateringen;P
Matchen i tisdags var ju alla tiders då vi vann eskilstuna derbyt med 6-0 inför en kanon publik. Tack för ni kom det var underbart, guld värt!! Bra jobbat girls serieledningen håller i sig och vi tänker kämpa för att behålla den. Vi kör på, vi viker inte ner oss och vi tänker träna hårt ända in i mållinjen.

Lite match ändringar nu framöver. Vi har inga matcher förens den 25 så tills dess är det hårt träning. Vi spelar alltså den 25/8 borta mot tun 18:30, den 28/8 borta mot ämtervik 15:00 och den 31/8 hemma mot skattkärr 19:30.

Varmt välkomna tillbaks till tunavallen och heja:)
/Linn Andersson 88

seger

3 sköna och viktiga poäng efter seger mot Trinkan ikväll, läs mer imorgon....

Stort tack till alla som kom till Vallen ikväll, vilken publikfest!

tonight is the niiiiiight

Wow och så var det tisdag, inte vilket tisdag som helst utan gameday. Ingen har väl missat vilka det är vi möter, även om det där med motståndare inte kommer spela någon roll. Ikväll får ni se ett helt annat Unitedlag jämfört med matchen i våras, vi är förtrollade av frasen "jobba hårt" och det ska då fan alla göra ikväll vilket förhoppningsvis bidrar till att vi bjuder publiken på lite fotbollsgodis ala United, ja alltså sånt bara vi kan för ikväll är det vår match.

Ses ikväll mina damer och vi kommer väl förberedda för..........(alla blåvita vet svaret)
full fart framåt, håll tätt bakåt

10


oj

Verkar som att videon på Jenny varit efterlängtad.................... + att den gör succé då läsarantalet rusar iväg
Som sagt, imorgon mina kära vänner.

Fokus på prestationen
En match i taget
Kämpa för varandra

JJ


good

Helt plötsligt kan det bli matchspel för både United och Slagsta på träningarna, för helt plötsligt är det fyra målvakter i träning. Förut var det ju fyra målvakter varav av dessa en skadad målvaktstränare men nu är det alltså fyra målvakter och en annan målvaktstränare. Hur blev inlägget så krångligt? Hon som inom en snar framtid kommer börja förhandla om att ha nummer 7 på målvaktströjan är alltså back on track efter korsbandsskada och några utflykter till andra klubbar. Vem är det jag talar om? en fribiljett på den..

På tok för svårt? - My Axelsson



vi ses imorgon?




9

Jag kan erkänna att jag idag för första gången iår kikat in på Div3 tabellen... vilket gör att jag kan säga att Slagsta har 22 inspelade poäng med målskillnaden 23-8 och ligger tvåa i tabellen. Tre poäng är det upp till Telge.

Det är roligare att jaga än att bli jagad

10


förlust mot franke :(

heej :)
idag v ar det match mot franke på årby! Dom spelade jätte bra fotboll och det märktes att dom var bättre tränade än oss för vi har ju nyss börjat tränat och dom hade spelat gothia för inte så länge sen!
så i paus stod det 4-0 !
men i andra halvlek blev vi lite bättre och till slut blev det 6-2 !
så vi gjorde trots allt en gansla bra andra halvlek :) Men det var skönt med en träningsmatch innan serien så vi hinner träna på det vi ska !!


hejdå // rebecca (YY)

sorrry

tyvärr allesammans men ni får vänta till imorgon gällande videobloggen av capitano johansson.. men den som väntar på nåt gott...

video

Vi fortsätter mer videobloggar inför derbyt, ikväll får capitano Jenny Johansson säga sitt och förmodligen med en blåvitsjälv till sin hjälp..

enjoy


-

Med stor hjälp av Signes syster, ingen mindre än Grete (Lotta på bråkmakargatan) så fick vi igång en bra hejaklack som gav Slagsta en oerhört skön seger och 3 poäng.

Med en rättvänd Signe efter en felvänd mottgning kunde hon enkelt trycka in 0-1. Klockan stod då på 04.37. Mycket bra start! Sedan efter det målet hände det inte så mycket mer. Men.... I den 44 matchminuten kunde Telge United kvittera till 1-1 genom ett friläge då hon rundade Jessica, som i sin tur gjorde en riktigt bra och stabil match! Härligt Jessica, härligt!
 Pausvila och Slagsta går in i omklädningsrummet med blöta kläder, regnet faller försiktigt ner på Södertäljes fotbollsarena. När domaren blåser igång matchen och lagen återigen är igång bollen så undrar Slagsta fansen vad som sas inne i omklädningsrummet för oj oj oj vilken bra start på andra halvlek. Alla spelare var på topp och under de första 20 minuterna var bollen fastklistrad vid Slagstas fötter och till slut kom vinstmålet 1-2 genom Fanny Ekström efter en bra löpning och avslut av Signe som Telges målvakt gjorde en bra räddning på men mindre bra retur. Fanny tryckte upp lätt upp returen i nättaket från 3 meters håll. Vilket mål!

Vi fick även glädja oss åt att Hanna Wallgrens målgest går vidare i laget. Härligt Fanny, härligt! Nu laddar vi igen för en ny match, nya målgester och ett derby för på Tisdag smäller det!
 Tunavallen 19.00. Viktigt att ALLA sover och äter ordentligt! Keep up the good work!!!!!!
/ Goldberg

2-1

Tre poäng mot Telge idag efter två sjukt snygga mål! Toppen girls, serien lever än/10

-

Ni har väl inte missat att besöka - Tunavallen.se
Jag lovar att ni inte blir besvikna

news from germany



Som ni säkert märkt så är inte leguanen i Parken Zoo att lita på, så den trogna Unitedledaren Micke Hagström stack till Tyskland för en dag och träffa Paul.......... resultatet ser ni ovanför

Vi ser gärna att ni kommer till Vallen i blått på tisdag
(Helst lika snyggt som familjerna Hansson, Karlsson och Wahlström =MATCHTRÖJOR)
/10

Mestariannnnn

Två Mestagngsters är uttagna till F92 landslaget, tjoho! Ingen är väl speciellt chockad egentligen efter dessa damers prestationer?:) annars då solen skiner, jg är otroligt nog vaken (inte sovit bra) och träning om 2timmar =kan det blir bättre? Lite frukost på de innan landslagskeepern ska grillas. /10

1 point

Mållöst i Glanshammar...

leeeeguuuaaaan

Återstår att se om Parken Zoo's leguan har rätt gällande matchen ikväll.... håll tummarna


Höstpremiär

Idag tisdag hade vi en härlig träning med mycket skratt, vilket gör att känslan inför morgondagen är gudomlig.
Vi blev splittrades på mitten med lag1 med lirarna som har jämna nummer på träningsstället och lag2 med udda nummer + lovisa lantz ;)
första grenen var slalom mellan konerna som vi i lag 1 tog hem tack vare att målvaktsstjärnan Emelie Lundberg bjöd på en vurpa när hon offrade allt för att komma ikapp Felicia. 1-0
Andra varvet skulle man driva bollen slalom igen men nu två och två (hålla i handen) även denna gång blev det en solklar seger till oss i lag1.

Sen gick vi över till att lira lite doppboll, där visade lag2 vart man regerar och lyckades hämta upp underläget och det slutade allt som allt 2-2. Lika bra det kanske?

Efter träningen så var det en gemensam måltid som gällde på Vallen för att samla kraft inför morgondagens omstart, 16.00 samlas vi laddade som f*n för avresa till Glanshammar, där vi ska bekänna färg.

/
Dagens Zlatan (always number ten)

Tyvärr har vi ett sjukt Föl som inte följer med imorgon, krya på dig fröken Erlandson!

tjennaa



Tyvärr för er så har min dator the bloggcomputer så att säga, har under min vistelse i Danmark på hemmaplan valt att tacka för sig. Det medför diverse problem i uppdateringen, ber så hemskt mycket om ursäkt för det. Men vi jobbar på en lösning!

För er med Facebook - Se evenemanget "Eskilstuna United DFF- Triangelns IK"

Game på onsdag, Glanshammar borta..... news inför matchen för ni imorgon

always number --> 10

RSS 2.0