30

Hell no att det är mardrömsunderlag som gäller på lördag. I alla fall enligt min mening.
När jag läste ruriken så var det denna tanke som for i huvudet "Shit är planerna så jävla förstörda så vi ska spela på grus eller en sunkig gräsplätt?"
Att konstgräset är fyra år gammalt är då inte hela världen, det kan jag lova.
Ja jag  trodde nästan att vi skulle få spela på en uppköttad gräsplan efter att typ T Town Tigers lirat amerikansk fotboll, fast dem heter ju numer Eskilstuna Sharks men jag gillade namnet T Town Tigers grymt mycket! Jag vågar alltså säga konstgräs som konstgräs i detta fall, även om det inte alltid stämmer.
(BYT UT KANALPLANS FÖRBANNADE MATTA!)

i övrigt så är det otroligt viktigt att ni inte glömmer att gratulera miss Sara Johansson som faktiskt fyller 18 år idag! =)


always number 10

kval1

Vill bara påminna om att kvalbussen finns för er tappra nissar som vill vara med och fira min mors födelsedag i Stockholm, nej förlåt jag menar ni som vill heja på de Blåvita i kvalet till Division 1. Sorry, my bad!


Har vi missat något annars... Mja att Sara "Limmarn" Björsson är igång igen, med sina återfunna handskar och klorintvättade pumapjucks så är allt som vanligt igen. PERFFFFFA!


over and out

always number ten

Isnt she lovely

"Oj vad det vindar idag!"  = Oj vad det blåser idag!
"Milia visa finten som jag kunde nyss" = Du kan ju så visa själv?

Signerat Siggi Jonsson

Anta, we miss you. Det är ultra tomt i omklädningsrummet, efter träningen var det till och med så tyst så att en lösning var att vi skulle sätta på musik. När hade vi senast musiken igång på träningarna????
Amen precis, visserligen kan svaret på varför det var så tyst vara så att några duktiga själar tog sitt straff från "sista målet vinner" och plockade in rubbet precis som det var sagt.

10

grismatchen

Idag hade alltså de urgulliga deltagarna av årets bollcirkus avslutning på Tunavallen. Det är ju inte alla som får chansen att sparka boll på Vallen i denna ålder så jag tror att våra adepter var nöjda, bäst för allas trevnad var det väl att matchen slutade 1-1, ja matchen mellan Norrvalla och Skogsängen.
Tack Tack, hemskt mycket tack!



8-0 blev det ja. Felicia x4, Moi x2, Sara och Blomman. Fantastico!  Nu laddar vi för veckan som vi alla väntat på, grrrreat!



10

3p

8-0 tack för det varma kaffet

A.A



Vår alldeles egna Messi, vi diggar dig.

flush

En liten bloggtorka har ännu en gång utspelat sig, inte så svårt med tanke på att alla är så otroligt duktiga nuförtiden. Duktiga när det gäller att träna, spela match och inte säga så dumma saker.

Match imorgon mot Värmbol borta för Slagsta och United lirar på söndag hemma mot Västanfors klockan 14. Kom och se! Värt att notera är att deltagarna i Ullas Bollcirkus kommer att stå för pausunderhållningen!!!!


Avslutningsvis miljoner kramar till vår Messi, Antigirl!

E.j

"Elina Johansson har för andra gången blivit utsedd till utmärkelsen veckans bästa anfallare i den amerikanska universitetsligan när hon gjorde fem mål och tre assists för Embry-Riddle.

Det är andra gången hon fått denna utmärkelse. Elina spelade senast för Eskilstuna United 2008 och studerar nu i Daytona Beach Florida."

saxat från damfotboll.com

-

slagsta vann ingår med 3-0 mot IK Viljan. Tack för kaffet Emma Blomman och Signe, ja alltså dem gjorde målen. och Evelina "Bonebraker" Andersson stod för supporten på bänken.

.

Matchen slut 1-0. Bara att ta nya tag och komma igen. Mycket bra jobbat alla! Inklusive mig själv. Alla trogna supportrar från tuna får också en eloge. tack för mig / Emelie "rätt man för jobbet" Karlsson

.

Matchen slut 1-0. Bara att ta nya tag och komma igen. Mycket bra jobbat alla! Inklusive mig själv. Alla trogna supportrar från tuna får också en eloge. tack för mig / Emelie "rätt man för jobbet" Karlsson

.

Uniteds farligaste målchans. Felicia rundar på kanten ger bollen till Maja som skjuter strax utanför. Bra tryck nu igen!

.

United har haft tryck ett tag nu, det ser bättre ut. Emelie Lundberg har dock fått matchens första gula kort. Även fast Örebrofansen på läktaren tyckte det var väldigt billigt..

.

/Emelie Karlsson

Kif Örebro - united

Hej! nu gör vi ett ärligt försök att liveblogga här men alla som sett mig skriva ett sms nån gång vet att det här kan ta tid. Och inte helt oväntat har det nu hunnit gått en halvlek innan vi fått ordning på grejerna. United öppnade bra med en målchans signerat emma ehrlin men istället tog kod ledningen i minut 7 ungefär. Röd spelare fick bollen på vänsterkanten, slog ett bra inlägg och nickmålet var ett faktum. United hade några chanser men 1-0 stod sig till paus.

HEJ TOMMYYYYY

Hej Tommy, här kommer ett snabbt inlägg inför avresan. vet dock inte vad jag ska skriva mer än att viktor kom precis med mellis och bussen anlände även den precis.... hmmm.. återkommer direkt efter matchen och vi får la se om det är något fan på läktarn som vill sköta bloggaren...

Hej med er!

10

4-2

Siggí Jonsson

3-2

Man hinner knappt ställa sig till rätta innan bk reducerar på nytt...

3-1

3-1 Lovisa Lantz, assist Goldberg

2-1

Bk reducerar på hörna

2-0

Emma ehrlin

1-0 slagsta

1-0 på Årby, målskytt Lovisa Lantz

KVALBUSSEN

Till första kvalmatchen som spelas mot Stuvsta borta så har alla blåvitasupportrar chansen att boka plats i den supporterbuss som kommer följa med till Stuvsta IP..
--> surfa in på Eskilstunaunited.se och läs mer! (via länken kommer du till bokningssidan!)


cheap monday

På måndag ska jag fira som aldrig förr. Förmodligen ska jag börja fira på söndag en del också men det beror på om Söder Bönorna vinner mot Tyresö och då ska jag en gång för alla förklara för Hanna Erlandson att hon ska se upp till Annica "Bevvan" Svensson (nu fick jag det sagt) Det jag vill komma fram till gällande att jag ska fira ordentligt på måndag är den att då är det förbannade valsnacket över, JAG STÅR INTE UT! tyvärr..

Hur mycket jag än skulle vilja vara insatt så går det inte att få politiken tillräckligt intresant för att fånga min uppmärksamhet, tråkigt. Ännu tråkigare är väl att jag förmodligen inte är den enda som tycker så och ändå ska var och varannan skicka ut en jävlans massa reklamblad om varför det partiet är så sjukt bra, istället för att spara pengarna och ja använda dem till något välbehövligt..

Så på måndag ska jag lyxa till det med min kompis Erlandson, vi ska ha bullmåndag det har jag bestämt.

Veckans "jag står inte ut ord" = jisses!

Imorgon = VÄLKOMMEN HEM NUMMER 1!!!!!!!!

10


never ever

Aldrig förr har vatten smakat så gott.
Aldrig förr har stretching varit så skönt.
Aldrig förr har en banan smakat så j*vla bra.
Aldrig förr har en gainomax slinkit ner så lätt.

Dagens träning, bara att skriva "dagens träning" och behöva tänka tillbaka gör mig andfådd.
Vi gör ett nytt försök... Dagens träning var obeskrivligt rolig, nyttig, jobbig, välbehövlig, stärkande, peppande, blöt, you name it. Den var galen. Sista 30 som tog Munken minst lika lång tid att duka i ordning var magisk, tolka magisk hur du vill, det var 10 stationer med fys, fys, fys och ännu mer fys.
Det minsta jag kan säga är -Sjukt bra jobbat allihopa, sträck på er imorgon och var stolta (i den mån det går HAHAHA) enkelt sagt, brrrrra gjorrrrt!


10

jösses amalia

Igår efter matchen så kom ännu ett massutskick av SMS av Viktor denna gång så stod det att vi istället för att genomföra en vanlig fotbollsträning skulle ha lite skoj i bowlinghallen. Min första tanke var dock inte speciellt glädjande utan med skräck så började jag fundera över hur jag skulle fly uppgiften, ja faktiskt.
Med två enastående lagkamrater så får jag själv köpa ett pris till dem då dem sopade banan med mig och våra grannar, jisses. Helt otroligt! jag är fortfarande chockad och det måste varit deras imponerande spel som gjorde mig till en katastrof (sjukt trolig bortförklaring) nej men bowling är inte min grej och kommer aldrig bli, liksom hand/arm+boll är inte riktigt min motorik. HAHAHA.

Som Lovisa så fint beskrev mitt spel "Milia, du har inte ens fått ihop lika mycket poäng än som jag fick på första omgången" mmm men tillsist så tog jag hennes första omgång... men med nöd och näppe

10

what


12

"åh vi gör det igen, Sveriges bästa elva för vi lirar så bra" (Markoolio-Gör det igen)

6-0 blev det ikväll "hemma på huset utan dörrar" som min kära kusin förklarar Tunavallen. Tennissiffror blev det alltså och vi kan väl kalla det som att vi tränade omställningar eftersom att vi inte lirade oss till målen utan körde på bombvarianten, men det funkar minst lika bra ;)

Extra kul är det väl att My fick hålla nollan, nu hade hon väl inte speciellt mycket att göra men i alla fall. Dock så skapade hennes tröjnummer orosmoln i Hanna Erlandsons huvud när vi tågar in lika vackert som alltid så vänder sig Hanna om till Linn och säger "Men alltså My har ju 24 hon ska stå sist" jisses, Klart att målvakten ska stå breve lagkaptenen så är det bara, en klassiker alltså. Sen är det ju inte hela världen om man inte lyckas ställa upp i nummer ordning, or?

Stort tack till Marie och Linn som stod ut med min lillasyster och kusin som är inlööööve när det gäller iphone.....
och en tanke till Linn "Larry med gipset" Andersson, oturen fortsätter.

10

Slagsta

Idag slipper spelarna på skogsvallen bli förvirrade över Hanna Erlandsons ganska hopplösa hjärnsläpp som än ekar där ute.... Nåja 1-0 till Team Slagsta efter mål av ingen mindre än josefie när! ***** 10 kvar till A-landslaget lirar!!!

2-0..

Två mål av nummer tio Elin Rubensson och Sverige leder med 2-0 i Lid. återkommer om Slagsta....

följ Goldberg live!

Jadå, nu har jag letat utt länken som kommer ha liverapport från Sverige-Slovakien! Just nu så bjuder jag på en länk till sidan där ALLA matcher som har liverapport och sen när det börjar närma sig och den andra länken är öppen så kommer länken som är direkt till matchen så vi alla kan följa fröken Emelie Lundberg.

10

GOLDBERG I EM <--


Tipslördag

Gosh vilken lördag det kommer att bli..
10.00 träning och eftermiddagen blir ett enda stort pussel för att kunna klara av allt man vill.
Det är lördagen den 11 september och alla vet vad detta datum betyder, en tanke till alla inblandade, WTC och AL.
Men idag är det lördagen den 11 september, världens fotbollsdag!
Slagsta lirar borta mot Hällby 15.00, vilket är jobbigt att behöva åka till andra sidan stan och dessutom betala 20kr för att få stå på deras grusplan (jag tror att jag har rätt om det sista)

F18-landslaget spelar mot Slovakien och självklart vill man ju ha lite rapporter om Emelie Lundberg som startar! matchstart 15.00 i Lidköping.
och sist men absolut inte minst... A-landslagets playoff match mot Danmark 16.00 Gamla Ullevi, den matchen visas i tv4 -BRA DÄR!
så det blir svårt alltså eftersom att man faktiskt har lite andra saker att stå i, menne det löser sig...

Skogsvallen 15.00 -Be there!

10


9

Idag tog jag med mig Signe och Josefine När (Nu) till Slagsta -det är där det händer- för att njuta av en härlig Slagstaglass. Självklart så levererade fröken Hanna Larsson perfekt glass till oss och vi kom in i djupa samtal precis som vanligt. Dock är det oklart om vad det var för ämne när Signe sa nåt med ".....utvecklingen utvecklas", hmm det är inte lätt att behärska ett av världens svåraste språk. Nej men vi skyller helt och hållet på att vi var trötta eller i alla fall Josefine..

Tunavallens myggor fick ikväll smaka på nytt blod när vår eminenta busschaufför från Götelaborg var på besök. Det roliga med det hela är att hennes småtaskiga lokalsinne smittade av sig så myggorna gick från att suga oss tomma på blod till att suga någons benskydd tomma på svett (Vems benskydd låg på mittplan?) Stackars små myggor som är såååå oskyldiga, NOT! Men allt jag menar är att du var varmt välkommen tillbaka till Tunavallen Lotta och du klär fortfarande lika vackert i Unitedkläderna.

Ledigt imorgon
Träning för Söndagens startelva kl10 på lördag 
Samling i Hällby för Slagsta 13.30 på lördag (Gisses vilket tryckfel det blev igår!)
Söndag 17.00 United - Skoghall


10


9

"Har man lyckats med sitt liv om man sitter på trafikverket och styr tåget som ska gå mot Skövde-Göteborg mot Karlstad istället?"

Japp Emelie Lundbergs resa till EM-kvalet kunde ha börjat betydligt bättre.. Frågan är, hur lyckas man?
Good luck!

10

5-0

Josefine När!!!

4-0

Lovisa "Wallgren" Lantz gör goal number four, dtarkt

3-0

Josefine När drar in 3-0, när? Nu

2-0

Signe 2-0 straff igen:)

Goal

En boll har redan varit i nät efter en gudomlig hörna av Signe dock blev målet bortdömt pga ruff i straffområdet. **** men Sigge Jonsson har gjort 1-0 på straff!! Nu hslvtid

Live årby

Ännu mållöst på årbys b-plan.14min

back on track !

härligt härligt med att se ida linnakallio på träningen idag :D hon har varit sjuk i 5 veckor och äntligen är hon tillbaka ! vi har saknat dej jätte mke och vi tkr att det är jätte kul att du är tillbaka :D

sen i söndags så spelade vi match mot Gnesta, vi vann den matchen 2-0 och det betyder att vi vann den serien!
grymt tjejer(Y) sen behöver vi bara 1 poäng i den andra serien och vi har 3 matcher kvar att spela så det ser lovande ut !!!

// rebecca

LAG MELLAN..

..väntar otåligt på sitt pris från Danmark!!!!!
VIKTOR och PATRIK, WAKE UP!


We are all the winners!


watch out!

Imorgon spelar ett revanschsuget Slagsta hemma på Årby mot IFK Nyköping, i våras slutade mötet 1-1 efter en sen kvittering av Amanda Olsson. Som så många gånger förr så förde Slagsta matchen och hade spelet utan att göra mål, känns det bekant? Aningens, tyvärr. Bonebraker Andersson är inte med imorgon men det är My som håller ställningarna som sista lirare.
Värt att notera i övrigt är att Uniteds yngsta lag F02/03 imorgon lirar match mot Hällby (om jag minns rätt) runt klockan 18 även den matchen liras på älskade Årby IP. -missa inte för guds skull!

Väl mött, så ses vi imorgon!
Med vuvuzelan i högsta hugg.

10

gryffindor

För några sekunder så har mina lungor fyllts med luft och kanske lite för mycket. Men en kväll som denna så är det nog okej att vara glad, upprymd och sväva på moln. Men imorgon är det en ny dag, ny vecka vilket betyder nya förberedelser inför kommande matcher och senare i höst -kval, så jag lovar att imorgon så är mina lungor punkterade för att återskapa dagens känsla.

6-1 blev det ja... Tack för dagens prestation mina damer, som Munken sa "det är inte varje år man vinner en serie" menne två år på raken är gött mos!


"Det är nu det är så jävla skönt"

/10

I'm on fire

6-1, serieseger och allt är great. Lätt grej of The day!!!!! <3

trötta hjältar








+2

United dominerade norrettan matchen Umeå Södra-Bk30. konstigt javisst.. 0-1 smällde vår gamla högerytter Emma Westholm in och Erika Blomstrand gjorde Umeå Södras reduceringsmål till 1-2 dock kom inte Umeå ifatt och BK30 fick äntligen (?) vända hem med en trepoängare..... Ses imorgon! Väl förberedda. /10

game


fredag

Det är fredag, träningsledigt och Anta ska tillsammans med Felle jaga livet ur Zlatan ikväll. Sverige - Ungern ikväll alltså, en match som förmodligen merparten av alla svenskar kommer se efter att vi kunnad ladda under hela VM/sommaren på att få se herrlandslaget spela tävlingsmatcher.

Annars så har väl ingen missat att läsa Sportörat  (Folket)idag? Det är inte lätt när det är svårt...

Ses imorgon 10.00 på Vallen mina vänner, pigga och glada. Så laddar vi för söndag =)

10

När?

Josefine När " Vadå skeda? Är det samma som att sova skavfötters?"
nja inte riktigt...

och avslutningsvis en krya på dig hälsning till fröken Erlandson som är sjuk och till Sara "Limmarn" Björsson vars finger ännu en gång hoppat ur led... fördjävligt det där

man ska icke..

I folket går det att läsa att Johan Bennäs var och såg matchen i tisdags. Man får ju inte glömma att gamla fystränarn Peter Birkson också var där, de gamla vapendragarna håller ihop än alltså. de é grrrreat

Torsk

Laxen levererade inte som önskat och Tun gjorde mål på två feta bjudningar från oss! Enkelt sagt de hade inget anfallsspel men det är målen som räknas i fotboll... Värt att notera är att Andrea Larsson var ofin nog och gjorde 1-0 målet i slutet på första halvlek. Men all ära till dig Andy. Men vi sträcker på oss och lirar fortfarande bra men målen uteblir, tyvärr. Stort tack till Isabella Consoli för matchen, riktigt bra jobbat :) keep up the good work! / 10

LH = Lokalsinnet i hjärnan?



snygg tröja vavavavavava

LH = Lokalsinnet i hjärnan? Ingen har väl glömt genvägen till Kviberg 23

10

slagsta-tun

Ikväll debuterar 95-lagets keeper Isabella Consoli i div3, stort dära!

RSS 2.0