Tillägnat Malvina Jansson

Igår var självaste Malvina "Maja" Jansson nöjd med insatserna under rehaben, happy face på den!

Mallis- "Åh idag jobbade vi så bra i alla fall!"
jag - Jaha, gjorde VI? *chockad över att Mallis ger mig beröm... konstigt...
Mallis - Ja eller jag gjorde det.. ni var i alla fall bättre än förut

Amen tack du.. Mallis som tänkte dissa träningen pga shopping i självaste huvudstaden och hade precis som resten av svenska folket SJ som ursäkt.. Men så kom hon där gåendes på röda mattan i Tunahallen och körde sin prinsessvinkning med ett leende och utbrister "Det trodde du inte va?!"



Nej men jag gillar mina vänner i rehabgruppen utan tvekan! Anta Lantz Emma Mallis och så hoppade Clara med en stund också, väldigt trevligt har vi det i vår miffogrupp:)

juste.. Gott nytt år kanske jag ska önska alla nissarna!
kram på er

10

futsal råå

Grupp 4 i Vilstahallen, Eskilstuna 15 januari

10.30  Eskilstuna United DFF-Lag Stockholm
13.00  Lag Umbro Futsal League-Förl. Eskilstuna/Stockholm
15.30  Segr. Eskilstuna/Stockholm-Lag Umbro Futsal League
Lag Stockholm och UFL-lag kompletteras senare.

dirr från svenskfotboll.se


fair play?



ett antal spelare som fuskar...
en polis som skriker "men vad i helvete"...
någon sågar alla vid fotknölarna...
Välkommen till United, vi är tävlingsmänniskor....
fair play? -tveksamt

det var verkligen ingen lätt uppgift för Lotta. Tur att vi var några på sidan också som har BEVIS på fusket

mittbacksjävlar!!!!

-Visst, det är dubbel men alla är inte lika bra. Alla kan inte bli Zlatan, någon måste bli mittback också.
Robert Lindstedt
(i kurren idag)

hahahahahaha. jag viker mig av skratt


Här syns mannen i par med Jarkko Nieminen... som förövrigt har världens konstigaste ben...


s.11

Första träningen för säsongen -11 är gjord då och det var ett väldigt kärt återseende med ALLA fina damer! Väldigt mycket värme och kärlek till er.

Jag Malvina Emma och självaste Alexandra Asserstam körde lite rehab, ja betoning på lite. Ännu en gång så har jag fått skulden  men imorgon har vi bestämt att vi ska jogga lite och Emma ska ha med sig bättre skor, väl planerat! Anta råååå, längesen jag såg någon vara så övertaggad på allt som hör till fysisk aktivitet.. att springa, hoppa, skutta, gå, pumpa magen, ALLT gjordes precis som på gamla goda tiden, nästan i alla fall....
"sikta inte på mitt huvud!"
"MILIA! fan nu var det jäääävligt nära huvet!"
ja vi stod och passade och mina passningar var inte bra nog för att hon skulle kunna träna sin första touch

Malvina drog till med dagens...
"Aaa men snart ska vi orientera också"
Första tanken som kom upp var "shit vad har dem för påhitt på John Bauer egentligen... dårar" sen fortsatte hon med "Klockan sex liksom"... då insåg jag att hon menade inventera men jag fick upp bilder när Malvina springer (läs; haltar) runt mellan hyllorna på Ica Maxi med karta, kompass och pannlampa för att hitta till godiset... kanske det hon kommer göra när vi ska inventera den tredje? hmmm....



24

God Jul allihopa!

hmm


Tur att vi går i skolan...


tråkigt men sant

Karolina "Ljungan" Ljungqvist skadad igen....

".... och Karro i inledningen av dagens första match bröt fotleden vid vristen vilket är ett stort avbräck för oss. Karro är dock en stark person som vi självklart hoppas skall ta sig tillbaka till oss på planen men det kommer att dröja."

Saxat från Rågsveds hemsida


tack för mig!

Hej kära vänner! Ok, här kommer det Mille, mitt "hejdå-inlägg". Som de allra flesta vet har jag nu skrivit på för Telge United och tackar därför för mig i Eskilstuna United. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag har haft två fantastiska år i United! Höjdpunkterna har självklart varit Gothiaguldet och två seriesegrar. Glömmer aldrig känslan efter slutsignalen på Ullevi!

Vet att ni kör igång och tränar idag, så kör hårt och lycka till i år! Kommer sakna er!

Puss
Jossan

Den som väntar på nåt gott

Ja vi väntar ju fortfarande på ett sista inlägg av en kär vän som ska lämna oss.... hon tycks dock vara för bra för att vilja skriva ett "hej då-inlägg"

Tråkigt men sant att vi egot finns i oss alla ;)

hur var det nu igen?

-Att åka runt i Europa är väl samma sak som att åka runt i Asien?
Knäpptyst
-Jag förstår vad du menar! För Europa är ju en världsdel


-Hade Rille hört det här så hade han knappt gett oss godkänt
-Jag vet! Men jag ville bara lära mig vart alla länder ligger.. Jag blandar alltid ihop London och New York, alltså vad som ligger var


-Jag brukar säga att alla som pratar engelska kommer från England. För man säger ju inte att de pratar amerikanska precis eller det är ju som att dem i Storbritannien skulle prata brittiska!

Många fina diskussioner vid maten idag... med våra små raketforskare.

.

KOOOOOOM IGEN SVERIGE!!!

Full fart framåt, håll tätt bakåt!
Klockrent segerrecept och bragdguldet nästa år SKA gå till handbollsdamerna! Hell yeah
Om det skulle bli finalförlust så ser jag inte att dem förlorat ett guld utan dem har äntligen vunnit svenska folkets förtroende och kärlek! Det leende landslaget var det ja...

håll i hatten norrbaggar!

10


-


alla dessa domare alltså....
HEJ MALIN! (hon som tittar in i kameran rätt ordentligt..)
HEJ EMMA! (hon som tittar in i kameran men tycks inte vara så nöjd..)

Grattis Eskilstuna

För idag är det ingen vanlig dag för äntligen fyller Marielle 18 år idag!
tjaaalallallallala

Stort grattis till vår älskade Marre


 

17

It's a beautiful day! Frånsett att jag sitter ensam i Tunavallens ena omklädningsrum och har precis hört Rille säga "Nu kör vi igång". Funderar skarpt på att ta mig en tupplur men hörlurarna är puts väck och jag känner inte för att spela musik från datorn.. det är inte lika mysigt. Tyvärr!

Precis som lovat så skickar jag ut en tanke och hälsning till Josefine och Signe som ska drillas hårt av Peter Glas.
Puss till er tjejer!




Sedan är det ju inte vilken dag som helst.... (se nästa inlägg)

/you know who


Sara "Limmarn" Björsson

SMS-konversation....

Sara -Åhh nej! Sista dagen på min praktik:(
Milia - Tråkigt..... NOT:(
Sara -Ja jätte tråkigt! Även fast jag blivit spottad i ansiktet av en tant. Och fått tuggade matrester i handen.. Så ska det bli skittråkigt att sluta! :(

Vad ska man säga liksom?


15

Vilken dag.. längesen det blev så här många uppdateringar.

Lotta lilla (får jag skriva så?) du vet att jag alltid är på din sida! Och jag vet att du bjuder på den för allas trevnad så här i julstressen. Am I right or wrong? Längtar tills jag kan köra lite teknikövningar a la Hellenberg.. i slutet på januari är jag senast igång med en fotboll igen, be prepared!

Sen börjar man ju undra om det är AIKnissarna som varit i farten med tanke på allt Emelie stått ut med under lägret och nu din bil... jösses! haha.
Forza United!


Hanna svärd...


whatta heck?

Ryktas om att Lotta gjort det igen, ja alltså fått problem när det kommer till henne och bilar. Vi alla minns ju hennes "genväg" till Kviberg 23 i somras.... Det gick inte riktigt som hon tänkt sig om vi säger så och Munken fick rycka in som räddaren i nöden.

Lotta har befunnit sig på Lidingö (bosön) dessa vackra vinterdagar och tittat till alla svenska talanger och vår stjärnkeeper Lundberg, men hemresan gick inte riktigt som hon tänkt sig. Fröken Hellenberg fick sällskap av vår gamla keeper Maria Wahlström och tillsammans fick de hålla värmen med hjälp av varandra och leka bilmekaniker för en stund när Lottas bil tog julledigt.... Botten upp på den!


Själv så tog jag en liten promenad till Slagstaskolan för att ha en liten lektimma med tjejerna i Bollskolan samt ännu en gång assistera Viktor. Ja det gick ju utmärkt i fredags på matchen så vi är det självskrivna radarparet! Väl där uppe möts jag av en rolig prick som heter Evelina och den första dialogen lät så här....

Evelina - Du ser sååååå annorlunda ut!
Jag svarar ganska skeptiskt -Jaså?
Jag har färgat håret och första tanken i mitt huvud var -Jahapp. Barn är ärliga, jag måste se fördjävlig ut i håret-
Evelina drar till med -Du är jättemycket smalare (paus) och KORTARE!!!! (paus) Sen hade du mycket ljusare hår förut

Hon kunde väl avslutat med att det såg okej ut i varje fall? eller är det för mycket begärt av en sexåring?

Kan avslöja att dem satt länge och väntade på att Viktor skulle komma utklädd till tomte också... och vägrade åka hem förrän han kommit, galet men sant! Tyvärr kom aldrig någon tomte så jag undrar om de tre damerna sitter kvar i gympasalen än..

10 

15

Vilka fantastiska veckor jag och Marielle haft med F99/F98, igår genomförde vi sista träningen med tjejerna men oss slipper de inte undan så lätt. Då vi faktiskt är tillbaka hos dem redan under vecka 2 eller 3 och ska hålla i lite träningar igen, väldigt roligt tycker vi i varje fall. För de är alldeles alldeles underbara!!

Måste bara få säga att vi har många blivande stjärnor i den gruppen och jag skulle utan problem kunna hylla alla för minst en grym egenskap som de har stor nytta av som fotbollsspelare. Men jag lämnar det till ett senare tillfälle och kan istället berätta för er att vi har en svensk Marta på ingång!!!! om några få år så....


Annars så är det ju egenträning just nu men jag har legat med dundrande huvudvärk sedan i måndags, tyvärr. Vilket betyder att jag inte kunnat sköta min rehab för knät, attans men det är bara att ta igen så fort som möjligt. Räcker med skador för min del nu.... skulle vara kul att ha en prickfri försäsong något år?
Den som väntar på nåt gott..

Imorgon är jag fit for fight igen. har faktiskt inte så mycket att rapportera om, än i varje fall!

Hoppas att resten av damerna mår bra och allt vad det innebär.
Jag saknar er faktiskt! Helt galet

10

årets uppstickare

Goalkeeper Lundberg!

Emelie Lundberg, 17, är A-lagsmålvakt i Eskilstuna United och har under året dessutom spelat fyra flick- och juniorlandskamper (bland annat ett EM-kval mot Slovakien). Hon kan titulera sig vinnare av både division 2 och kvalgruppen till ettan. Just nu befinner sig den Triangelnfostrade spelaren på ett landslagsläger på Bosön.


vara vadå?

Vi måste dra till fjällen också och vara skidliftar! -signerat Erlandson

Pl

All ära till vårt största fan som heter Petra Lundberg!
Perra Guldfot som hon också kallas kommer imorgon efter en förkrossande seger att vara Rekarnegymnasiets lucia!
Petra har länge förtjänat ett eget inlägg här i bloggen och ett ordentligt sådant ska hon få..



Men först en liten uppvärmning för vårt största fan som i vått och torrt befinner sig på Tunavallen respektive Årby.
Väldigt uppskattat kära du =)


10

sweet sixteen

Äntligen så att säga, så har vår kära Signe lämnat moppeåldern
Grattis på 16-årsdagen!!!!



 

saxat från damfotboll.com

skämmigt....


"Där spelade Jacueline en nyckelroll som lagkapten och mittback i ett ungt lag. Slutplaceringen blev delad tvåa, bakom suveräna seriesegraren IFK Eskilstuna (som spelar i Söderettan 2011)."

IFK Eskilstuna liksom... trött man blir.
(Inget illa mot IFK men dem bör väl ändå dubbelkolla innan dem publicerar texten?!)



friday

Vilken fantastisk debut som coach! 4-1 seger blidde det och gud så vackra mål.
Signe x2, D Brown & Wahlström.


tjarrrrå

-

Imorgon vankas det match på Tunavallen! SMID möter Örebros fotbollsgymnasium, skooooooj!
08.45 spelas tjejmatchen, ses där alla pigga!

Själv så har jag fått äran att assistera Viktor. Eller okej jag  lyckades tjata tillräckligt mycke och länge på Rolf-Richard så han tillslut gav med sig på den punkten. great

10

D brown

"Ringer upp viktor, sjunger med i trelåten men hör inte att han svarar." Det är inte lätt alltså.... Bra de brun

mallis knäskada

Vår käre vän Malvina "Mallis" Jansson har idag besökt Tommy Karlberg.
och första rapporten är "minst menisken".
Mallis menisk är alltså trasig men om korsbandet klarat sig vet vi inte i dagsläget..

vi håller tummarna

krya på dig Mallis

10

7

Marielle och jag Lord läser kursen Ledarskap B i skolan och Classe Carlsson har då gett oss ordern att ha föreningspraktik i tre veckor så vecka 48-50 så håller vi till i Tunahallen med klubbens F99/F98 dock bara på tisdagar.

Så idag hade vi vår andra träning med dessa goa tjejer, fyyyyy farao vilka stjärnor vi har på ingång!!!! Är verkligen imponerad över deras fantatsiska inställning till allt =) Keeeeep up the good work

always number 10

-

Eskilstuna United 2 - Triangeln 1-0
Signe Wennström

Eskilstuna United 2 - Arboga Södra 1-1
Rebecca Mellqvist

Eskilstuna United 2 - Hällbybrunns IF 4-0
Fanny Ekström 2, Rebecca Mellqvist, Caroline Jonsson

Eskilstuna United 2 - Hammarby 1-3
Nikoline Gustafsson

Eskilstuna United 2 - BK Sport 5-1
Fanny Ekström 2, Josefine När, Madelene Lindbäck, Hanna Gustafsson


 

Eskilstuna United 1 - IK Tun 4-0
Amanda Olsson, Milia Lord, Sara Johansson, Vicki Hellenberg

Eskilstuna United 1 - Valla IF 6-0
Linn Andersson 2, Milia Lord 2, Vicki Hellenberg, Hanna Svärd

Eskilstuna United 1 - Norsborgs FF 2-0
Lisa Hellenberg, Vicki Hellenberg

Eskilstuna United 1 - Rönninge/Salem 2-0
Milia Lord, Lisa Helleberg

Semifinal:
Eskilstuna United 1 - Eskilstuna United 2 3-0
Milia Lord, Felicia Karlsson, Lisa Hellenberg

 

Final:

Eskilstuna United 1 - Hammarby IF DFF (U-truppen) 5-0
Amanda Olsson , Lisa Hellenberg, Felicia Karlsson, Hanna Svärd, Linn Andersson


Gratz

Idag fyller äntligen Linn Limpan Andersson år! och som hon längtat..
"Det var längesen som jag längtade så här mycket till imorgon.. för jag har fattat att jag ska få presenter"

Söt tjej.. Stort Grattis Linn jr





segrarna


fotot är från akfoto.se

tjoho

Tjoho, vilken dag! Dagen innehöll allt möjligt som blod, svett och tårar men självklart mest glädje, så klart. När United är i farten så är humöret på topp, utan tvekan. Tänker inte skriva om matcherna utan på den punkten så får hemsidan ge er all info.. när det gäller bilder så står Anders Kjaersgaard för dem.
Och en fläshig text står nog Roffe för i måndagens Folket...

Annars då?
Mallis knäskadad och jag detsamma...
PAAAALLLLAAAAAA

I och för sig så borde jag nu nämna att vi faktiskt vann turneringen.. 22-0 i målskillnad...
Lag 2 blev utslagna av lag1 i semifinalen.

Många bra prestationer idag tjejer, grrrreat!
-Alla är delaktiga i segern



10



till vallatjej

Hejsan hoppsan! Måste bara säga att ni verkligen lyckats med bra sammanhållning inom laget. Mötte er idag i ICA KVANTUM-cupen och ni var grymma. Önskar er lycka till framtiden.

Kram, en tjej från Valla



Tackar och bockar, visst har vi lyckats bra med sammanhållningen redan (!) med tanke på att det är många nya. Vi i United önskar er all lycka till under 2011




genom number ten

cup då

sedan halv sju har jag funderat på om jag ska lira i lyckotrosorna som den 16e januari gav allt annat än lycka. så jag bangade och lät dem så fint ligga kvar i troslådan. Så jag kör i barcasfärger för Antas skull, kan gå bra... kan gå bättre.

Fråga mig inte varför jag varit vaken sen klockan halv sju, förmodligen är det för att min kropp vill förklara för mig att gårdagens pass med Peter Glas har gett effekt.. Ganksa rejält också...

ses i hallen. go blue

mors
10


Go Lotta

Lotta levererar som fasen!
Familjen Hellenberg är på Västerås Idrottsgala och Lotta har tagit hem priserna "årets ledare" och "årets eldsjäl". 

GRATTIS =)
 

2 *2

En eloge till alla damer som knegade på stenhårt med styrkan idag, toppen!

2

Idag passar vi på och gratulera födelsedagsbarnet Lovisa Lantz. eller det var nog sista gången någon säger födelsedagsbarn till henne hehe.

Stort Grattis på 19-årsdagen kära du!!








1

Viktigt att någon tar på sig att träna kidsen ikväll då deras träning blev inställd förra veckan och det är ju inte speciellt kul... Vi vet ju själva hur arga vi blir när någon träning är inställd.........
hör av er till vickevirus

RSS 2.0