Ishöj

Som ni förstod på inlägget ner till Danmark så ville bussen inte samarbeta längre än till Norrköping, tyvärr. Så vi fick stanna till i Norrpan för att vänta på en ny buss som skulle köra från Eskilstuna. Så tiden fick fördrivas med lunch (mycket gott!) och så gjorde vi Coop osäkert för en timma.

Väl nere i Danmark så fick vi besked om att vi skulle bo högst upp, fyra trappor var det nog. Inte det roligaste kanske att börja släpa upp allt där men några av oss (nämner inga namn) var bekväma nog och tog hissen till hjälp. Vi kan utan tvekan konstatera att vi hamnade på den proffsiga våningen, våningen där lagen var där av samma anledning -fotboll. Man kan lätt ifrågasätta vad flera av de andra lagen på skolan gjorde där, men vi kan återigen lägga på pluskontot att vi är -proffsiga.

Vilka mer bodde då på samma våning som oss, jo precis Sveriges utan tvekan ledande damfotbollsförening LdB FC Malmö som hade tre lag på våningen och så längst ut på kanten fanns ett Amerikanskt lag som inte gjorde mycket väsen av sig.

Stort tack till LdB lagen för en trevlig tid på skolan och stort tack för inbjudan.

Värt att notera är att vi under veckan varit bortskämda med jämna planer, bra domare (italienarna kan diskuteras) och allt som allt bra spel och absolut snygga mål!

Siggi Jonssons järnkaminer - är veckans hejaramsa /-Till Sigge Wennström
Chicken Little-Hanna Wallgren - är veckans dextrosolkick
Bubblaren Hanna Svärd - är veckans sommarpratare (sömnpratare)

jag får återkomma med fler utmärkelser!

träning 17.00 idag mina damer, ses då!

/10

Galet!

Vi kan nu Ännu en gång konstatera att Eskilstuna United har spelare som INTE klagar över smärta i onödan, som bekant så spelade Elin Wahlström tre matcher med en fraktur på mellanfotsbenet. Och efter 2 minuter i första matchen i Göteborg får Nikoline Gustavsson en smäll i ansiktet efter en saftig krock. Nikis bytte på direkten men kom in i spel i andra halvleken och spelade resten av turneringen! Nu en dryg vecka senare har det kommit rapporter om att förra årets semifinalhjälte brutit näsbenet!!! Under gårdagen blev det operation för tösen från Slagsta och vi alla hoppas att hon mår bra, som sagt -Vi é United! Krya på dig Nikis. / 10

Sverige Sverige älskade land

VÅR BUSSCHAUFFÖR, VÅR BUSSCHAUFFÖR HAN ÄR EN MAN MED GLATTHUMÖR. Vi har en bit kvar till Eskilstuna men jag passar på att tacka Ludde för en fantastisk körning under veckan=) annars så blev det seger med 4-0 idag mot Tjeckien målskyttar = ingen nämd, ingen glömd. /10

competition

Till måndagskvällen hade vi planerat in en kväll på stranden för att de som ville skulle kunna ta sig ett härligt dopp, ryktet säger att det tar  9minuter att gå till fotbollsplanerna och därifrån sa ludde att det skulle ta 12 minuter till stranden. Lagom laddade för den lilla promenaden till vattnet så började vandringen och det tog då fan inga 21 minuter att komma dit............. nog om det!

På stranden så blev vi indelade i tre lag "lag-gammal "lag-mellan" och "lag-babyboom"...

första grenen var; blindlängdhopp (hopparen får en ögonbindel och assistenten ska orientera hopparen fram till plankan och sedan se till så att det inte lbir längdhopp. Som segrare stod lag-babyboom efter ett monsterhopp av Amanda Olsson.
 i mitt lag "lag-mellan" så fick miss lundberg den stora äran att hoppa med hjälp av De Brun och den sistnämda gjorde att det blev en katastrofal inledning för oss på tävlingen. INTE UPPSKATTAT!

number two: fotbollsgolf (träffa sopptunnan)
Först ut var Jenny J och Jessica som ville visa att gammal är äldst men med tre slag till soptunnan så visade det sig att dem var ett lätt byte för MOI och Helena "Hälfan" Hansson som kom in i mål på två slag. Sist ut var Felicia och Signe, Sigge visade då att hon hade ögonbindeln för ögonen då hon skjuter bollen rakt ut mot publiken och träffar Patrik -jaaaaa!!! seger och 5poäng till lag-mellan.

gren 3 -frisbeee  -vem kommer längst
Där visade Linn Loppan andersson att hon är gammal äldst och vann tävlingen med en tå tillgodo mot Emelie Lundberg och Felle kom på tredje plats.

värt att tillägga är att en seger ger 5p, andra plats 3p och tredjeplats 1p

gren 4- 60m  på 2minuter
Lovisa Lantz, Elin Wahlström och Felicia Karlsson gjord sig redo och ställde upp på startlinjen för att springa de 60m så nära 2minuter som möjligt. Efter mycket om och men så kom alla in i mål på + tid med resultatet 1-Lovisa 2- Elin 3-Felle

gren 5- Vem har bäst koll.. trixa
Jessica, Svärd och Anta stiger fram och visar lag-gammal att dem skickat fram en joker som krossar motståndet med sina 44 kickar, åh gudars vad spännande!

gren 6 - "nästa tävling pågår i 5minuter, ni får 5p för varje i laget som badar"
där fick man se vilket lag som visade störst vinnarinstinkt och laganda.
i det yngsta laget så badade = anta och felle, MEN de doppade inte huvudet så 0poäng och sistaplatsen är ett faktum
i lag-mellan så visade alla sina bästa sidor och ställde glatt upp på utmaningen = alla badade=fullpott= 30poäng!!1
Jenny, Erlandson, Lovisa och Maja var de "gamlarävarna" som plockade poäng och segervittringen var stor, men det räckte inte hela vägen för LAGMELLAN tog hem segern, tjaaalallalalallalala.

okej, jävligt jobbigt inlägg att skriva och den  där de Brun Mangs går inte att lita på, då hon lovat att skriva i bloggen men inte fan gör hon det.

jaja, nu ska jag lämna bort datorn till goldberg och plåstra om min armbåge som tydligen luktar var.... konstigt den ser då fan inte bra ut.

seeeeees imoooooooooooooorgon /freeeeeeeeeedag

//10 och emlan


gameday 2

tjaaaa.

vi har för dryga timmen sen avnjutit en härlig frukost och värt att notera är att jag själv var först med att hälsa grattis till lagets gamla Bettan, Linn Andersson fyller 22 år idag. vilket lyckotal!! och vilken dag det verkar bli här i danmark strålande solsken och varmt (precis som igår!!!!!) om 20minuter ska vi knalla till plan12 och träna i ca en timma och klockan tre är det match mot LdB FC Malmö.

Återkommer säkert ikväll med resultat och så får ni resultat från gårdagens tävling...............

hoppas allt är bra hemma.

*** Stort Grattis till Petra "Guldfoten" Lundberg

// 10

2-0 seger igår mot det Tjeckiskalaget


Skräll!

Minns ni tränigsmstchen mot Norrköping i våras? Jag gör, då gick bussen sönder efter knappt 20min och vi fick vända och då byta buss. Nu har vi inte ens kommit till Norrpan, främst pga att avresan blev försenad då min vapendragarna Sara gått och blivit sjuk och Mallis fick 45minuter på sig att packa.... 10.30 började vi rulla typ men nu har bussjäveln fått nå' problem så vi åker till Norrköping och käkar på scandic sen kommer en ny buss från Tuna Trafik.... *Krya på dig Sara! //10 -madgirl!

denmark

Imorgon fortsätter roadtripen för Göteborgresenärerna samtidigt som några andra startar resan. Själv har jag tänkt att jag lämnar bloggsysslan åt sidan under kommande vecka, men med stora förhoppningar om att någon på hemmaplan känner sig stark nog för att hålla bloggen vid liv... Carro, Linn, Marre?

Något inlägg kan det säkert komma från min telefon men lika rappa och seriösa inlägg som i Göteborg är inget ni ska räkna med från min sida.

Nåväl ha det så bra här hemma och njut av era egna sköna, mjuka och underbara sängar och varandras närhet samt sommaren i synnerhet! Själv ska jag fortsätta bygga upp relationen mellan mig och luftmadrassen och hittills har det ju gått som på räls men efter Danmark blir det egotid vill jag lova!

För er som inte visste, så vände AIK på steken... 1-3 till 3-3 och kvitteringen satt med matchens sista spark, straffar avgjorde och Gnaget tog hem guldet.

/10

glömde nämna "dagens stolpskott" det var säkert någon mer som fick bära bollen för en stund
Dagens Stolpskott:
Helena Hansson, matchtröjan var är den?
Lotta Hellenberg, jag kan en genväg

chinatown

Kinapuffarna går mot guld.... 3-1 står det i finalen på Gamla Ullevi mot AIK och vår utsände Petra Lundberg säger att Kinesiskorna är överlägsna. Nu blev karamellen om än surare..........
varför fortsatte jag inte kötta på frisparken? varför blev hörnat tafatt? varför råkapa jag inte deras "nummerlös" (= ingen hade nummer=råkapa alla)

3-2 står det nu... Jackie har målat



10

22.29

Några timmar, godisbitar och mil senare så är vi äntligen hemma igen, även om vi gärna haft en Gameday till. Känns bra att få komma hem och dra ett andetag i Vuvuzelan och påpeka för Slagsta att jag är hemma men enbart för en kort stund.

Jag vill lite snabbt fortsätta på förra inlägget och tacka alla för en bra vecka, vi har blandat och gett både på och utanför planen. Men som Munk sa "Två lag, har blivit ett", Tack så mycket för veckan tjejer.

Vi har inlett tidiga, sena, kalla, varma, kärleksfulla och små irriterande dagar tillsammans och avslutat dem otroligt glada i varandras sällskap. Finns mycket man kan nämna men det får ni berätta om själva

Amanda Olsson har visat hela världen att hon kan nicka som en gud och trots det tycks hon inte förlorat speciellt många hjärnceller eftersom att hon varit det största hotet under veckans tidsfördriv, "MAFFIA".
Annars så har minstingen i laget vuxit till sig ordentligt i sitt pingisspel och utvecklats enormt under veckan, härligt Walle!
Malvina har även hon vuxit eller okej hennes säng blev utbytt och hon kom då upp på min nivå igen (HEHEHEHEHE otrligt mycket glimt i ögat där!)
Första natten så vaknade jag runt tre-fyra och vände mig åt min grannes sida och blir alldeles kall när jag inte ser någon Mallis men efter att jag gnuggat mig i ögonen några gånger så såg jag att hon låg på golvet med luft i andra delen av luftmadrassen......

Återigen stort tack till Lotta!
Tack till alla föräldrar, syskon och vänner som var nere i Göteborg!
Tack till alla bloggläsare!


/ALWAYS NUMBER TEN


On the road

Matchen gick inte så som vi hoppats, förlust med udda målet mot Kinesiskorna som vet vad Ajax-triangeln är för något.. Finns inte så mycket att säga mer än att dem kan lira boll och vet precis vart dem har varandra samtidigt som vi kändes lite för slitna för att orka komma igen även om det var nära. Nu sitter vi i bussarna hem till Eskilstuna igen, det är snabba ryck eftersom att vi på söndag drar till Köpenhamn. Min Vapendragare Sara Johansson verkar inte speciellt villig med att göra hemresan mindre tråkig utan hon har tryckt kudden mot fönstret och börjat snarka, moget! Jag vill passa på och tacka alla fina spelare som varit med i GBG. Veckan har gått fort vilket måste tyda på att vi haft kul ihop;) haha! Tackar även Lotta för en otroligt bra vecka och jag är väldigt glad att du hängde med, keep up the good work. /10

-

Torsk med 1-0... Tungt. Hörs senare

siodf


Vi e blå

Blå o vit fotbollsdynamit!!!! Våra fans finns från Norr till Söder och alla bär på en Stolthet som glöder och tillsammans så kan vi flytta BERG! Det visade vi igår och nu ökar vi lite till. Om dryga kvarten ska resten få vakna, kanske till ljudet av Vuvuzelan? -neeeeej absolut inte! Men okej GAMEDAY 5 och välkommen till GBG Petra L, Papichulo & Lollo Karlsson:) //10

cykla på flickor!

slänger in ett kort inlägg från oss gamlingar här hemma. hade liverapportering från straffläggningen och kan lova att jenny lät hela vallen veta att ni vann! och ville bara säga det att, NI ÄR GRYMMA! keep up the good work! puss på er och lycka till! KÖTTTTTA!!! hälsningar från åkers styckebruk

Goldberg

Känner ni till henne? Hon Goldberg den starke jäveln som är bäst i stan på straffar? Hon har gjort det igen alltså, Emelie Lundberg -The ONE!!! Så jävla gött!!!!! /10

Fortsätter cykla

Vi låg under med 2 bollar.. Kvitterar och vann på straffar = taaaaaack!!

8-1

4-0 efter 14 fucking minuter! Vi trummar på!!! Kviberg 6 ikväll klockan 18. VI CYKLAR VIDARE!/10

succé

Vilket inlägg av Lotta, dessvärre för min del så stämmer allt....

Cladio Kennson, kul å höra från dig! Felix Lito börjar hitta formen igen som på gamla goda tiden med rätt nummer på ryggen som du säkert förstår. Kul att se att du följer oss och extra kul att du lämnar ett spår.

Det får gärna alla ni andra också göra! mycket trevligare såååå.

10

Förklaring till Milias "Dagens stolpskott"

Här kommer den efterlängtade förklaringen av en som inte såg vad som hände i måndags men reaktionerna på övriga som var med till Coop visade att Milia gjorde något som utöver det vanliga. Min vapendragare My bidrar också med fakta till händelsen.

Det började med att jag och My plus några spelare åkte mot Coop för att handla lite mellanmål. Medan jag själv låste bussen hann Milia göra närmanden på en medelålders man med ölmage och lite hår. När Milia vände sig om på parkeringen hade hon inte orienterat sig(viktigt Milia när man är innermittfältare) utan hamnade i famnen på mannen som verkade uppskatta det. Under några sekunder tittade dom varandra djupt i ögonen och det fanns en viss tvekan men som tur var uppfattade Milia situationen relativt snabbt och visade att ett bra spelsinne är viktigt. Milia backade ur situationen och skapade sig en ny yta.

Som ni förstår blev det svårt för gruppen att fokusera på att handla efter detta men ett gott skratt förlänger livet. Tack Milia!!!!

Nu är klockan 22.00 och vi har börjat ladda för en torsdag med 1/16-delsfinal och 1/8-delsfinal som jag ser fram emot. Jag tror på två vinster imorgon eftersom laget har spelat bättre och bättre och ska något lag slå oss så måste dom vara j....ligt bra!

Konstapel My och jag avslutade dagen med en powerwalk och under tiden har tjejerna gjort fruktsallad till kvällsmål, ser mycket gott ut!

/Lotta

seger mot stora vargar

Seger blev det alltså ännu en gång mot lillebror, great. Laget vi mötte hette Arna/Björnar, direkt så döpte vi om dem till Arga Björnar men det budet kom inte riktigt ända fram till Carro som sa till Scandinaviumstjärnan coach Kenta J "vi möter stora vargar" nja nu var väl inte detta lag speciellt stora eller hade något större temperament som björnar.

5-0 (1-0) blev det tillslut efter mål av Fellex3, Anta och ett självmål. Matchen då, jo med tanke på det spelövertag och antal chanser i första halvlek så skulle den varit avgjord i halvtid men vi tycker som bekant om att ha spänning och i andra så ökade vi som f*n. Härligt mina damer

Alldeles strax ska vi få i oss lite kvällsmål i form av fruktsallad, chokladpudding och mackor innan det är dags att ladda batterierna för morgondagens match 12.00 på Kviberg 23, stabilt. Emelie Lundbergs lår höll i dagens kvällsmatch.

Nu är det ett enormt tjatter i rummet det liras "maffia", själv kör jag på med min uppgift. Tyvärr har det blivit lite för mycket blogg via telefonen vilket betyder att inläggen blir korta och utan styckeindelning. bättring på det va. nej nu ska jag se till så att Lotta Hellenberg gör bloggdebut.

//10

5-0 X2

Seger igen 5-0, återkommer sen. Tjaaaa//10

Alla rensar fisk i Göteborg

Även idag hade vi fint besök i Göteborg, självaste ordförande och dotter var på plats och såg lilla urladdningen mot USA Freedom, jag pratar sjävklart om Kalle Siljebråt och Frida "Sillen" Siljebråt. Väldigt trevligt vill jag säga! Annars då? Vila Om drygt 30min men alla känns lugna och avslappnade redan nu, däremot är sysslorna olika, film och städning är det för stunden som görs mest. Be cool, hörs! //10

Score

5-0 alltså. Goal by= Milia, Sanna, Emma, Signe, Amanda. Tjarrå vänner!

+

5-0 mot USA, hörs sen! Slutspel ikväll

Sara B

"Danmark ligger väl i Sverige?" hmmmm vet inte

På tok för tidigt

NÄR MAN SKRIVER FRÅN MOBILEN BLIR DET INGEN STYCKEiNDELNING!!!*****Igårkväll stack vi iväg och avnjöt en varsin pizza eller pastarätt för spelarna på en restaurang i centrala GBG -stabilt och jävligt varmt.. Det var otroligt gott att äntligen få känna sig mätt efter en måltid! I skolmatsalen sitter det nu en lapp där det står Saker i stil med -vi ber om ursäkt men ni kan bara hämta mat en gång, är ni fortfarande hungriga så kan ni komma tillbaka 20.30 och se om det blev något över-. Lotta och My tog varsin soppa, och vem som försökte sig på att vara kock för en kväll låter jag vara osagt hon verkade dock inte nöjd med sitt beslut att ha aioli i soppan. Annars så gick "dagens stolpskott" till Amanda Olsson för hennes smidiga sätt att smyga ifrån rummet och uträtta sina behov hon kom tillbaka till rummet med mobilen i högsta hugg och dess batteri i andra handen och utbrast (notera inte speciellt sur/besviken!) "JAG TAPPADE MOBILEN I TOAN"... Ska se till så de andra nissarna skriver om min "våldtäkt" som de så fint kallar det.. Vill passa på att säga att vdet är väckning 07.45 och jag var klarvaken 06.00, vaknade till de små och fullt så vackra fåglarnas underbara kvitter och en skatjävels försök till detsamma! Usch och fy. Nehe, får väl försöka slumra lite ändå. Hoppas alla andra sover gott! /10

tillbaka !

heej :) jag känner att det var väldigt länge sen jag skrev här men det är bara för att vi har haft uppehåll med träningarna ! men nu äntligen imorron så börjar vi träna igen ! det ska bli grymt kul för nu har man ju hämtat sej efter kalles cupen :) Och sen är det jätte roligt att det går bra för united i f 18 i gothia cup ! fortsätt på samma sätt så kmr det gå jätte bra vi i flickor 97 önskar er lycka till :D /// rebeccarulander

Natti

Nu ska vi vila till strax innan halv tre, sounds good! Så fort alla är redo så tar vi vårt pick och pack och drar iväg till Mölndal och Åby för att avnjuta toppmatchen Jitex-Hammarby! Räknar med en bra match alltså, då dessa lag möts i Flickallsvenskan. Finns inte så mycket att skriva mer än att City vann, maten var helt okej och alla är nyduschade = +++++!! passar på att hälsa till alla fina själar där ute som följer United i GBG och att det var kul att se två riktiga Unitedfans på Slätta Damm igår, Lovisa "Postis" Karlssons föräldrar! PETRA Vi saknar den underbara trion på våra matcher! Och till alla er andra -ni är fem plus! Btw hur går det med träningarna hemma? Hoppas Thess körde skiten ur er igår?;) //10

Tre poäng

Seger mot Lillebror/syster med 2-0 efter mål av Helena och Emma. Skriver ett längre inlägg snart men först dusch och mat! Braaaaa tjejer! //10

Gameday 2

Tisdag och vilken natt! Ännu en gång har grannpojkarna gjort sitt för att försöka förstöra vår sömn -tar lång tid innan dem lyckas bräcka alla! Men hittills är Amanda djupt förtrollad över deras pingisspelande inatt vid ja någon tid... Även denna dag så riktar jag ett stort grattis till miss sara Johansson på namsdagen -Margareta! Hörs seeeen då får ni Lottas förklaring till Dagens Stolpskott (måndag)... // 10

Natti

"jag är så varm, har vi nå' fönstrarna öppet?" - gissa vem..... Gratis inträde mot Trinkan till den första med rätt svar...

måndag

Vilken dag, vilken dag! Strax efter elva igårkväll kom våra "kära" grannar och de körde sin egna inflyttningsfest då det alltså var muuusik hela natten och imorse låg fem tappra ute i korridoren och sov, undra varför? dessvärre så vann laget idag med tvåsiffrigt på Heden.

Strax efter två stack vi som bekant till Heden där vi såg City spela 0-0, Tompa satte 1-0 i slutet av matchen men den assisterande hittde en offside som jag inte vågar uttala mig om.... Efter den matchen drog vi tillbaka till vår "kära" skola för att äta, dessvärre var stripsen slut och matpersonalens ord var "ni får äta kycklingklubbor" -nej tack x40 blev svaret innan vi fick tacka ja till erbjudandet.. många minus till Gothia Cup för den missen!

Nu ikväll har några i laget lämnat skolan tillsammans med alla andra lag för att se den årliga maffigaa invigningen, en större skara stack till Liseberg och jag själv är kvar på skolan tillsammans med Emelie, Amanda, Mallis, Josefine och Emma. Pingis har varit kvällens huvudmoment och en massa snack som vanligt. 

Nu är det alldeles strax dags att duka fram kvällsmålet för alla hungriga Slagsta Tigers 

hörs imorgn!
10


Live heden

Sedan strax efter klockan 14 har vi befunnit oss på Heden, Gothias hjärta. Nu står vi runt Plan2 och hejar starkt på våra vänner i City i en match som ännu är mållös. Ikväll är det en frikväll vilket betyder att man får göra i princip vad man vill... Ooooos Rebin blev precis frilägesutvisad.... Hörs om det blir mål, hej! /10

Game day one

Matchen mot Frösö slutade 1-1. Regnig match med "bad bollen" som inte var med oss riktigt idag tyvärr.. Nu väntas mat och det står köttfärsås och spagetti på menyn hur var det nu, Walle tål milia köttfärssåsen eller var det nötter i...? / siggggggge

Grattis x3

Måndagmorgon och vilken dag i Göteborg! Natten har blandats av dunka-dunka från grannarna, snack från Linn, madrasspumpning av Fampa.. Den som skulle behövt pumpa madrassen varje halvtimme är väl ändå min granne Mallis som sov nästintill på golvet hela tiden. Mycket tråkigt!!! Grej of the day= STORT GRATTIS TILL SARA BJÖRSSON PÅ 16-ÅRSDAGEN & NAMSDAGEN!!' även Grattis till miss Sara Johansson, ja alltså det är Sara idag. Puss alla fans! /10

gooothia


redo för avfärd.

Nytt för iår är att vi har ett pris som kommer delas ut varje dag förhoppningsvis med ny segrare...... Dagens stolpskott blev kanske inte helt oväntat han den där Pattrich Dahlbürg, för sitt humör när STAFF-nissarna bad honom att ta på sig ett obligatoriskt armband var allt annat än vad han lärt sig hemma i malmköping, vi är alla djupt chockade över hans ilska men minns 16-delsfinalen förra året mot Isländskorna... Värt att notera är att Pattrich var hårt jagad av Hanna Wallgren för hennes problem med min allergi mot nötter (gäller det nötfärs  och kokosnötter är hennes stora problem....)



DAGENS STOLPSKOTT

vi delade ut ett pris i den proffsigt genomförda sten-sax-påse tävlingen där Fanny Ekström stod som slutsegrare, stort grattis!!

nej nu tackar jag för mig och Elin Wahlström låter sig hälsa till alla fansen där hemma i E-town. Helena är snäppet värre och hälsar till alla around the world. pussss

/////10

Game imorgon 10.00, väckning 0700 hörs dååå!

Totototolered

Vi är på Hemmaplan! Direkt när vi anlände till skolan så sattes en obligatorisk ring igång och första förlorare blev Emelie. Nu är salen i utmärkt skick, lugnet före stormen....(?) klart slut för denna gång. Själv har jag bästa möjliga sovgrannar Limpan och Mallis:) //10

Vi är på gång

Nu har vi kommit en bit på väg och nu sitter alla lirare i bussen med hörlurar i öronen, förmodligen på grund av Mys tjatter i telefonen som pågått ett tag och det i sin tur har bidragit till att radion varit avstängd men nu börjar den vakna till liv igen. Hmm 94lirarna i bussen Mallis När och Amanda somnade efter cirkus fem minuter och sover än. Nehe Rattugglan nästa?? Tror så va! /10 med i bussen Sara, Lundberg, 94erna Viktor och My

WOW!

Snart samling och avfärd till vår stad, älskade Göteborg. Amen visst känns det bra, toppen alltså. Nej jag ska vara kort och bara önska oss själva en trevlig resa så hör jag av mig till omvärlden på vägen ner/när vi är tillbaka som kungarna på skolan.
Ja alltså med vår kära Linn Larry Andersson så lever alla farligt. hahah

10

vilken fredag!

Linn Larry Andersson var back on track under kvällens träning och inte sätter en tåskada stopp för denna gamla hockeylirarna inte, Linn är alltså spelklar för Gothia Cup! Även Josefine När är tillbaka efter att ha stigit upp ur sjuksängen inte en dag försent, härligt girls. Sen så hade vi fint besök idag på Vallen av självaste strikern Elina Johansson!!!

Avresa söndag 10.00, precis som förra året så återfinns The Basecamp på Toleredsskolan, Hisingen. UNDERBART

10

on tour




På söndag börjar vår roadtrip!
Följ med på vår resa -Surfa in på Bloggen!

Femetta

5-1 mot Bajen, vilket genrep!!!! Härligt girls:) /10

trivs som FISKEN i vattnet?

Det är sommar, sol och fiskenlyckan bör vara stor. Vi har fått napp -tro det eller ej men SILLEN är hemma! Välkommen hem igen Sill och du vet vart vi finns!

10

Smile

Till Supporter: G17 finalen spelas lördag 24e 13.45 på Gamla Ullevi! Hoppas våra vägar möts i Göteborg! /10

tom på ord

Nyss hemkommen från ett kokhett Vilsta Sporthotell, kokhett på grund av alla känslor som bubblade i en. När i stort sett alla SPRANG in till konferenssalen för att få "första parkett" och vi möts där av en skärm där bilder från prisutdelningen rullar och texten "Gothiafilmen" då fattade man att det är nu som känslorna kommer komma tillbaka..

Det går faktiskt inte att berätta något om filmen utan vad den måste bara ses, det finns på tok för mycket roligt som hände förra sommaren och det gör det galet att försöka plocka ut något riktigt godis från filmen. ALLT är rent godis!

Så då är det ju så att The one and only -Emelie Karlsson (:Emelie Cinema) ska ha åttiotremiljonersmiljarder tack, good job, fantastico, 5 getingar och fem plus. Men egentligen så räcker inte ens det för det är galet, hur galet som helst, allt var så himla perfekt gjort, top notch liksom.
Och när "Här kommer alla känslorna" spelades så kom tårarna igen, japp jag grät -av lycka, glädje och tacksamhet för att just jag har en sån jäkla grym vän (och bra lagkamrater och ledare men ni får ta cred i ett annat inlägg senare)
Enkelt sagt, Tack så j*vla mycket Eken för att du förevigade vår kanske livs resa. Magiska ögonblick är bandat enbart tack vare Dig.
Så nu säger jag till dig att du ännu en gång stått för en enastående grej så var stolt, sjukt jäkla stolt ska du vara för vi är stolta över dig :)

I love U





// always number ten
jag är mållös och tom på ord alltså


The DAY

18.30 ikväll slås portarna upp för den otroligt eftertraktade Gothia The Movie created by Emelie EKEN Karlsson
 


bara för att liksom..

10

tjoho

Skönt å se att bloggfansen börjar hitta tillbaka! Blir kul att se om vi lyckas bräcka förra årets läsarantal under Gothiaveckan, vi får la se! Minns dock inte hur många unika besökare det var som kikat in men iår ska vi rapportera roligare, snyggare och oftare, nja det sistnämda kanske blir svårt men lite videoinlägg lovar jag!

Innan dagens andra pass så sparkar jag till en lösnagel som ligger på gräsmattan, jag sparkar till den på så sätt att den kommer så när som på Josefine dbm och hon rycker till och slår den vidare till Hanna Erlandson som i sin tur förskräckt utbrister "JAG TRODDE DEN VAR LÖS" hur menade hon då?

Jag satt och förklarade mitt problem med benskydden jag kunde helt plötsligt inte bestämma mig för vilket ben jag skulle ha vilket benskydd på (nikebenskydd) då tar Josefine det ena benskyddet och trycker fast det mot högersmalben och säger "Jag tror det ska vara såhär, för då blir Nikemärket rätt" det roliga var att hon sa det alldeles stensäkert men bara sekunden senare får hon stå där med svansen mellan benen då jag smått irriterat säger "Så du menar att om jag tar samma benskydd och sätter det på vänsterben så blir nikemärket fel?"

Den ena är smartare än den andra.... Siggi Jónssons Järnkaminer ger ut sin packlista till högstbjudande -Amanda Olsson är du intresserad?

Game torsdag
Eskilstuna United (Gothialaget) - Hammarby IF U-trupp (Gothialaget)
1900 Kungsvallen, Kjuuuuuuula
-Heja jäder i alla väder!


always number ten

My name is Inga and i'm from Schhweeeden

hoppas verkligen att ni tittar på Sveriges öppningsmatch i VM.. Dem spelar med den ökända jabulani och det var ju ett evigt snack om den där förbannade bollen, då vill jag bara säga att Kopparberg/Göteborgs Zlatan Olivia Schough nyss drog till med en sträckt volley och hade då f*n inga problem med att få den till rätt ställe, dock gjorde målvakten en bra räddning. Bra öppning av Sverige, toppen!

-Flera som startar idag är födda -91 och var med och spelade i Eskilstuna 1april!!! Emma Kullberg (Umeå) Tilda Heimersson (Linköping) Cathrin Johansson (Göteborg)

var nog den informationen jag komma på nu.... jag är ett levande uppslagsverk när det kommer till damfotboll, or?

10

i'm alive

Träning 1 - Check!

Träningen började strax efter nio med ett hejdundrande corepass med Thess. imorgon kommer axlarna, magen och ryggen säga sitt.. längesen det brände så mycket i axlarna!!!! extrem smärta men vi överlevde allihopa och efter drygt 45 min tackade vi av Thess och hoppade på en passningsövning a la Lotta Hellenberg.

Vår älskade Lotta var alltså tillbaka på Vallen igen, efter en vår av stor saknad! Men nu får jag och de andra som ska med till Gothia träffa henne i en hel vecka, gosh! +++++ till Lisa pallade sig med till Eskilstuna och träna 2h, nu återstår bara övertalning till nästa år så har vi ett nyförvärv (?! ;))

Nu är det snart dags för premiär i U20 VM, det får ni banne mig inte missa!!!!! Sverige möter Nya Zeeland och ni kan se matchen live på Fifa.com (Eurosport kommer sända matchen i efterhand halv fem tror jag)

klockan 17 är det dags att fara tillbaka till Tunavallen för träning 2!

10

tisdag (1)

Klockan är strax efter 8 och alldeles strax ska jag bege mig till Vallen för dagens första träning. All respekt är framme eftersom att det är (terro)Thess som kommer och ska köra ett stenhårt Corepass.. Kan bli roligt men det kan samtidigt bli et mördarpass, äsch jag tror på en blandning benen känns ändå rätt sega från igår..........

Vill annars påpeka att jag inte gått upp så här tidigt på hela sommarlovet, men det är bara att börja vänja sig för snart börjar 2 veckor av tidiga mornar men det är skönt att ha en normal dyngsrytm och på så sätt (förhoppningsvis) vinna över vädret!!! på tok för varmt inatt så ni kan ju gissa när jag somna :( 

Be cool -vattenpistol

10

/- Krya på dig kära Josefine När

United satsar mot?

"Nu har vi vunnit en och spelat lika en :)" härligt United!

United satsar mot?

"Nu har vi vunnit en och spelat lika en :)" härligt United!

bs

U-laget torskade andra matchen med 3-1, förklaring: "vi mötte ett lag som spelar Beachsoccer på riktigt". Koooom igen o vinn nästa

hej mina vänner

Det är lördag, klockan är strax före lunch/strax efter frukost, beror på vem i laget vi väljer att utgå ifrån. Lördag som sagt  och imorgon vankas det kramkalas på Tunavallen då träningarna drar igång. happyface!

Annars så har jag inte så mycket att säga mer än att ni är varmt välkomna till andra halvan av säsongen och nu kan ni börja härja med F5 igen för att läsa senaste nytt på bloggen -nästan i varje fall.

Värt att notera i alla fall är att vårt kära U-lag/Div5lag är i Åhus och spelar Beachsoccer, där de vann första matchen mot Teckomatorp med klara 5-1. Rapporten från U-lagets nummer 7 Karolina Lindahl lyder "Vi vann första matchen, skit kul var det!"


10


Onsdag : Premiär för Gothiafilmen(!!!!!!) för A-lagsspelarna & de som var med på Gothia -09 *se Evenemanget "Visning Gothiafilmen" på Facebook

inte eskilstunas straffdag !

heej ::(

laget som var med i 96 serien spelade kvartsfinal mot ödåker och förlorade på straffar:(

väldígt synd !

Så då kom dom och hejade på oss som skulle spela semifinal mot ängelholm !
Vi förlorade också på straffar !

asso vi hade allt spel och vi var lätt bättre än dom och vi ledde i halvtid med 1-0
men sen fick dom straff efter att Wilma vår målvakt hade blivit nersprungen !
inte rättvist !!
sen efter full tid var det 1-1 så då blev det straffar direkt !!

Jag missade min ! asso jag är helt sämst !!
jag var så säker på att jag skulle träffa och sen skjuter jag precis utanför !!

jag är säämst !!

men ni andra spelade jättebra '!!


//rebecca

Kalle Kaviar Cup

heeej :D

Just nu befinner jag mej i smögen och spelar cup !

Vi ä i semi final med 97 laget men tyvär åkte 96 laget ut i kvarten på straffar :(

Nu ska vi snart gå och käka och sen är det bara att ladda om till semin :D

 

 ett Lycka till skulle vara bra  ??

 

hittils har cupen varit  grym !
vi har haft jätte kul !
igår badade vi på någon ö och hoppade från klippor !

 Jag kan skriva lite ikväll om jah hinner :D

 

hejdåå !//reebeccarulander


snabbrapport

Eskilstuna United - Hovås Billdals IF 0-3
Mölltorp/Brevik/Fagersann - Eskilstuna United 0-2
Forsby FF - Eskilstuna united 0-2
Eskilstuna United
- IK Arvika 1-0

Så har det hittills gått för F97 i Smögen, vill ni fortsätta följa dem så kika in på: Kalleskaviarcup.nu

Veckans första och sista blogginlägg för min del....
Always number ten
17       -   Himlav. 1 - 1 65 Ons 2010-06-30 18:00 Eskilstuna United - Hovås- Billdals IF K-vallen 0 - 3 77 Ons 2010-06-30 18:50 Mölltorp/Brevik/Fagersann -   K-vallen 0 - 1 102 Tor 2010-07-01 08:50 IK Arvika 2 - Hovås- Billdals IF K-vallen 0 - 3 167 Tor 2010-07-01 15:30 Mölltorp/Brevik/Fagersann - Eskilstuna United K-vallen 0 - 2   Tor 2010-07-01 20:40 Forsby FF - Eskilstun United Himlav. 0 - 2       Eskilstuna United - IK Arvika 2 Himlav. 1 - 0       Forsby FF - Mölltorp/Brevik/Fagersann Havsv. 1 - 0

RSS 2.0