Ishöj

Som ni förstod på inlägget ner till Danmark så ville bussen inte samarbeta längre än till Norrköping, tyvärr. Så vi fick stanna till i Norrpan för att vänta på en ny buss som skulle köra från Eskilstuna. Så tiden fick fördrivas med lunch (mycket gott!) och så gjorde vi Coop osäkert för en timma.

Väl nere i Danmark så fick vi besked om att vi skulle bo högst upp, fyra trappor var det nog. Inte det roligaste kanske att börja släpa upp allt där men några av oss (nämner inga namn) var bekväma nog och tog hissen till hjälp. Vi kan utan tvekan konstatera att vi hamnade på den proffsiga våningen, våningen där lagen var där av samma anledning -fotboll. Man kan lätt ifrågasätta vad flera av de andra lagen på skolan gjorde där, men vi kan återigen lägga på pluskontot att vi är -proffsiga.

Vilka mer bodde då på samma våning som oss, jo precis Sveriges utan tvekan ledande damfotbollsförening LdB FC Malmö som hade tre lag på våningen och så längst ut på kanten fanns ett Amerikanskt lag som inte gjorde mycket väsen av sig.

Stort tack till LdB lagen för en trevlig tid på skolan och stort tack för inbjudan.

Värt att notera är att vi under veckan varit bortskämda med jämna planer, bra domare (italienarna kan diskuteras) och allt som allt bra spel och absolut snygga mål!

Siggi Jonssons järnkaminer - är veckans hejaramsa /-Till Sigge Wennström
Chicken Little-Hanna Wallgren - är veckans dextrosolkick
Bubblaren Hanna Svärd - är veckans sommarpratare (sömnpratare)

jag får återkomma med fler utmärkelser!

träning 17.00 idag mina damer, ses då!

/10

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0