this aint a goodbye, it's a see you later. hoppas jag!

1083 inlägg har hittills publicerats på denna blogg och fler lär det bli, hoppas jag. Kan det vara så att jag skrivit 1000 av dessa, wow isåfall. Jag menar snacka om nolifer eller? Nej men det är faktiskt otroligt roligt att kunna gå tillbaka och läsa allt som hänt och alla roliga bloopers. Har dock inget favoritinlägg. Men det kanske ni andra har...

Sedan 1996 har jag, Milia, spelat fotboll. Jag började som fyraåring i Slagsta IK som idag är Eskilstuna United om ni inte visste det och min resa har absolut varit full med glädje, precis som det ska vara. Då -96 så lärde jag känna en av mina äldsta och bästa vänner vid namn Adina och bara att få en sån sak från fotbollen är otroligt värdefullt.

15 år som fotbollsspelare alltså och mycket har jag fått vara med om men att rannsaka allt är omöjligt. Det går verkligen inte för vissa saker är stora fotbollsmässigt och andra personligen. Givetvis så ligger Gothia Cup mig väldigt varmt om hjärtat men visst har allt bidragit till hur jag ser tillbaka på min tid i United. I mångas ögon och i mina egna så är United lite av min klubb, jag kan i stort sett allt historiskt sedan 2002. Förut kunde jag till exempel matchresultaten från säsongerna 03-04. Jag har gjort så sjukt mycket för denna klubb och Eskilstuna United kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat! 

Givetvis finns det ett "men" även för mig, så håll i hatten nu!!!!
Jag har valt att fortsätta min fotbollsutbildning i en annan klubb. Det är dax för mig att testa lyckan på annat håll och se om jag kan lyckas nå högre än vad jag gjort hittills. Det här alternativet har jag haft sedan 2009 men nu äntligen tagit mod till mig och tagit beslutet att skriva på för Hammarby Damfotboll.

Ni ska veta att det inte har varit ett lätt beslut även om alla runt om mig som fått tagit del av mitt velande sagt att jag ska "köra" (gå till Hammarby), så är United min klubb. Jag är Always number ten här. Och i United finns min absolut bästa vän och alla är underbara, min andra familj. Men var sak har sin tid och nu är det dags för mig att låta någon annan erövra nummer tio.

Så jag tar tillfället i akt och tackar för alla underbara år i United och tackar för att ni följt Unitedbloggen. Till mina älskade vänner i laget så kommer ni självklart inte slippa mig utan jag kommer vara på plats på Vallen för att se er plocka poäng. Förhoppningen är att jag har hunnit meddela mitt beslut inför laget innan detta inlägg publiceras (tidsinställt) men om inte så ber jag om ursäkt för att det kommer ut på fel ställe först men jag vill bara bli av med det och äntligen vara ärlig.

ALL KÄRLEK TILL ER TJEJER!!!!!!
//Milia
och för sista gången (med tårar denna gång)
er- Always number ten


Bilden tillhör Eskilstuna Kuriren

Bilden tillhör AKfoto.se


Mama I'm coming home

Då är det väl på tiden att jag tar tillfället i akt och hälsar Kim välkommen hem till Tuna igen! Vet egentligen inte vad jag ska säga mer än att det är ett grymt nyförvärv på alla plan. Inte minst då Kim är en av världens absolut skönaste människor! Hon bjuder på sig själv till 100% och ja mycket skratt kommer det bli vill jag lova. Givetvis så är Kim en grym fotbollsspelare också inte minst med sitt hästskott... säger bara watch out och tänk inte ens tanken att ställa er i skottlinjen.
Avslutningsvis får vi väl se om det blir dragkamp om nummer fem? Om Blomman väljer att fortsätta så  blir det nog krig om vem som tar den, även om Blomman bör ha förtur, eller?...

Nåja, välkommen hem BOM-BOM EKEBOM


always number ten

Tjabba Tjena Hallå

Börjar med att gratulera flickjuniorerna till ännu en cuptitel. Mycket fint! Extra plus att den kom på hemmaplan för andra året i rad, maxat. Och igår var det en ny cupdag men för de yngre knoddarna och måste först nämna Djurgårdens nummer 10 - där har vi ett framtidslöfte.....!!!

Annars så var detta dagens händelse
Viktor pratar i mikrofonen -På plan B spelar Håbo Vit mot Eskilstuna United (minns ej vilka Håbo mötte)
Varpå Jenny som skulle meddela ev målskyttar i matchen springer tillbaka till oss i sekretariatet och utbrister "VADÅ HÅBO VIT DEM ÄR JU RÖDA SER DU VÄL!!)
Håbo hade två lag anmälda, lag vit och lag röd, båda spelade i rött och varför de envisats med att förvirra Jempa J med namnen är förmodligen för att det inte ska misstolkas som något första- respektive andralag som man lätt tror när lag är uppdelade och döpta till lag 1 och lag 2. Nåja ett gott skratt fick vi oss i alla fall och jag hoppas ni förstår i alla fall lite av historien.


Jaja adios, hörs snart igen...
10


-

Jenny -Nej, hörrni jag tror att jag går och duschar
Linn -Ja juste hon ska fixa håret ikväll
Lundberg -VADÅ SKA HON BORSTA HÅRET????

Bra jobbat idag mina vänner, vi kör ännu hårdare på måndag igen

Bästa Emelie Lundberg

Älskade Goldberg, Queen Emelie, Bästa Lundberg och allt vad hon kan kallas lämnar oss för KIF. Tur för dig Emelie att det handlar om en timmes bilfärd bara för annars hade jag och många andra blitt galna, sen är det en otroligt stor fördel att telefoner, skype och facebook och annat tjafs finns så vi kan hålla koll på dig. För att vara utan Emelie kommer bli tufft, det är Emelie "bamsekramen" Lundberg.
Jag är sjukt stolt över att hon går till KIF Örebro och allsvenskan, det är jag allt! Så istället för att dra sig till Kanalplan blir det Behrn Arena för att njuta av allsvenskfotboll framöver eller kanske Bööörn Arena som Emelie själv sa för två år sedan. haha:)  Vad ska jag skriva? Mer än att hon kommer glimra som den stjärna hon är och så är det bara, I know it. Kommer sakna dig massor älskade vän, du är grym!!!!!

  

  
  




Love you kompis!!!






Låter detta sjunka in ett tag sen får Bombom Ekebom ett fint inlägg!

tåget rullar

Träningsstart denna måndag och alla såg så snygga ut. Bäst idag var Malvina Jansson som är på G tillbaka efter korsbandsskada. Jag pushade henne till att vara med och skjuta (lugn mina vänner, jag har koll på vad hon får och inte får göra, så skulle aldrig riskera hennes hälsa) men vad sägs om att damen på första skottet trycker upp bollen i nättaket???? amen precis! Sen fortsatte hon smälla in mål. sjukt bra Mallis!

Annars är det som för alla lag mycket frågetecken, samma för United. Nu vet ni alla nyfikna United är igång o kör


Milia

Vi hänger med Pernilla Wahlgren

img_1727 (MMS)

Vi hänger med Pernilla Wahlgren


11 (12)

Glömde att vi måste gratulera Coach Wahlström som plockade hem både guld och silver igår i Sporthallen. Men snackisarna var inte hennes coach prestation utan....
1. att hennes keeper tog upp bollen med händerna utanför straffområdet. 
 = alla fick upp flashbacks gällande Veronikas ingripande i våras och Maria fick ta emot lite gliringar men skrattade gott åt det. hehe!
2. Hennes adept i United tillika SMID-cupens speaker lyckades inte få igång matchuret i killfinalen och får höja rösten i mikrofonen med följande "Vi startar om matchen helt... och vi ber så hemskt mycket om ursäkt"
Snacka om att hon räddade situationen, Goldberg.

sikta mot stjärnorna

Smidcupen gällde alltså idag och fick tillsammans med min scoutpartner Wahlström se på några talangfulla lirarare! Har film på flickjuniorernas kapten Ida Linnakallio sin i finalen drar in en straff. Glassigt sådär och finalen vann hennes blåklädda Engelskaskolan.



always number ten


don't worryyy

Vi drog ihop ett gäng igår som spelade 3 mot 3 i Tunahallen. Lagens namn var Copa Mundial mot Brokigt. och i Copa skulle man kunna placera i stort sett hela j*vla laget eftersom att det är många som har de där gamla skinnflisorna från typ -74? eller när dem nu kom igång. Nåja men vi kan säga så här, vi jobbar stenhårt med övertalning och mutning som spelare i United. Vi saknar liksom The Ahlm family på tok för mycket och det skulle vara värt diamanter att få ha Marre i laget och Tommy som supporter igen. Det är liksom en riktig kärlek mellan oss.
Så i team Copa Mundial återfanns Marielle "Marrelito" Ahlm. En riktig böna det där och som om levererade hon drog in många poäng till sitt lag och desto fler glada skratt till alla närvarande. Snacka om att Marre är BÄÄÄÄÄÄST!

Shit då, nej nu ska jag strax kila till Sporthallen då och se årets upplaga av SMID-cupen. Passar väl på att tjata som varenda jävla kotte och säger "ååååh det är den 11/11" blablabla. Josefine När är förmodligen helt galen med, hon är -Nummer 11- om ni nite visste det. Men jag har i alla fall en ordentlig anledning till att fira idag, jag menar hur många gånger fyller ens enda storasyster 22? Nej precis EN FUCKING gång. Så kasta er åt sidan det är min systers dag idag, amatörer. Stort grattis älskade syster!


Eller okej ni kan få njuta av denna dag minst lika mycket och vara hur skrockfulla ni vill. Det gör mig ingenting.

Always number teeeen

tjenare kungen!


ungdomsavslutning

Idag hade jag den stora äran att tillsammans med Beck, Jempa, Loppan och Wahlström att agera prisutdelare på ungdomsavslutningen. Mycket trevligt sen att Beck raggade på alla killar och Loppan åt bullar är väl en annan sak. Nej mycket skämt där, fem stjärnor till oss allesammans för en fin insats och fem stjärnor till alla kids för en bra säsong.

Kommer en film sen från tävlingen mot City, i ribbastolpe. Mycket fin seger där ju.


Ja du Rebecca jag signar ut nu. du kan väl blogga istället för mig? Tack på förhand

10

Utklassning!!! 3-0 seger i ribba-stolpe mo...

img_7350 (MMS)

Utklassning!!! 3-0 seger i ribba-stolpe mot City. Urstarkt av Elin Jenny och Rebecca. Urstarkt av mig och Linn att vinna sten-sax-påse


En hel sporthall till oss själva. Nicke

img_4093 (MMS)

En hel sporthall till oss själva. Nicke


Jag är keeper idag.....

img_3853 (MMS)

Jag är keeper idag.....


Det senaste

img_7844 (MMS)

Det senaste


RSS 2.0