Jobbar Dahlborg extra för Hugo Boss? Ingen...

img_9396 (MMS)

Jobbar Dahlborg extra för Hugo Boss? Ingen är Väl chockad..


28



amen precis -feeling hot hot hot. så känner alla sig efter denna träning. så jag gör en favorit i precis!! se nästa bild. tack hej 10



Its raining men

Denna tisdag till ära så får vi fint besök av en Skånetös med det vackra namnet Josefine. Yeeees Rydle är på ingång men tågen lever sitt egna liv as usual! Men gud så trevligt det ska bli med kramkalas! PUSS 10

le blue

Ny vecka och nya möjligheter samt utmaningar. På söndag är Söderettan igång igen, bortamatch mot Peking. Vi har revansch att utkräva efter hemmamatchen. Träningsveckan blir lite längre i och med att matchen är på söndag, helt crazyyyy. Men skönt skall det bli att lira lite match igen, för så sugen som man var i Göteborg är inte bra för hälsan....

Själv har jag ju haft en grym tid att ladda upp, först en tripp till Götelaborg med fröknarna När och Hansson och så en ledig helg på det. Men jag avslutade helgen med att ta en promenad genom Slagsta men väcktes ur mina drömmars värld vid Slagsta Glass av att namnet mitt ekade, lagom borta kikad jag upp och möttes av Hanna G och Maddes vackra leenden så där blev jag fast! i 2,5 h närmare bestämt.

Jaha nehe, back to Falken. Tjarrrrååå!

10

peeeaaaceee

TACK

Vill tacka för en otroligt bra, rolig, underbar, lärorik, spännande vecka! Hoppas det inte är några besvikna huven hemma, för vill påminna om att vi kom till kvartsfinal och gjorde en fantatiskt bra insatts där! Först blir vi av med våran kära målvakt som inte har släppt in ett mål på hela tuneringen efter två minuter spelat. Sedan hämtar vi upp ett 2-0 underläge med 7 minuter kvar! Det är så starkt av oss! Sofie gjorde en otroligt bra insatts när hon stälde sig i mål istället för Sara! En stor eloge till dig, utan dig hade det nog varit svårt att få fram vem som hade tänkt att stå.. Sen är det straffarna.. Alltid orättvist med straffar tycker jag men något lag måste ju vinna på något vis.. Alla ska känna sig starka som ens våga ta en straff! Sträck på er! När ni åkte hem åkte jag och Amanda till Ullevi och såg finalen.. Norskorna hade igen suck.. Skåne laget spela ut dem och då kände man lite, fan där hade vi varit och gjort en bättre prestation än norskorna.. Man kan tänka mycket fram och tillbaka.. Var det bättre att vi va i andra ledet? Hade vi kommit i final då, eftersom norskorna var ju inte alls bra? Men jag är otroligt stolta över oss! Vi ska komma tillbaka nästa år och då ska ni se på grejer! Ett ny revanch suget United! Stort tack för veckan och nu ska vi sikta på att vinna båda serierna! Stor kram från Signe

Lite dålig uppdatering från mig

ursäkta för att jag uppdaterat så dåligt. men i förrgår åkte vi ut mot enskede med 5-2, vi var lite sega i början men andra halvlek var klart vår och vi hade massor med fina lägen som vi tyvärr missade. igår var dom flesta och kollade på talangernas matcher och så var vi inne i stan och shoppade. några av oss tog oss också ner till liseberg och åkte lite.

här kommer en video från innan våran första match mot Island






om nån skulle fråga vad jag tycker om gothia så skulle jag lätt säga att det var den roligaste cupen jag någonsin vart på och en av dom häftigaste sakerna jag nånsin upplevt, det var riktigt mäktigt! nu ska jag ta det lugnt i bokenäs i en vecka sen är det full rulle med fotbollen igen. / ida

'11

Supportern sammanfattar gameday friday



Så vacker var Heden 3 imorse lagom till andra halvlek, dessa vattenpölar är ingenting jämfört med den pöl som planen var under första halvlek, Heden 3 döptes nämligen om till Atlanten.

Denna fredag har inneburit slagsmål om täcket, paraplyn och torra strumpor mellan mig, Josefine och Helena. Vem som vann? mm inte var gammal äldst i alla fall, men snällast kanske? eller inte.
Nåja 08.55 stod vi i alla fall utanför hotellet fullt redo och utrustade för att börja marschera mot Heden, enda hållhaken var.....
♥ Bilen parkerades under torsdagskvällen på Heden istället för hotellets parkering @ Focushuset
♥ Vårt (läs hotellrummets) enda paraply låg i bagageluckan
♥ Helenas regnjacka låg givetvis också där
Så där stod vi och velade länge och väl (eller inte) innan vi hoppade in i första bästa taxi. Japp ni läste rätt vi tog en taxi från Gothia Towers till Heden..-Amen eliten vart skaru?!

Väl på Heden så mötte vi givetvis upp alla andra i järngänget och så var klackkriget igång, givetvis vann vi i blåa laget. Då de enda Linköpingsrop tillhörde klacken till Linköping FC (Wildcats) som lirade på planen brevid. Så läktarmatchen var liksom "piece of cake".

Jag har inte så mycket att skriva om matchen mer än att jag själv var bombsäker på att matchen skulle få avgöras på straffar eller genom lottning men tacka gud för att den genomfördes, trots att det var vilda protester för männen i svart, nej inte Virre o Putte utan domarna. De tycktes vara aningen för bra för att bli blöta om fötterna.

Inför andra matchen så laddade vi hejarklacksledare upp på Picasso för en fräsig lunch på bästa sätt, nja eller inte. Idag valde jag helt fel mat så nu tänker jag aldrig mer kila tillbaka dit tyvärr. Picasso är en restaurang mellan Heden och Avenyn blablabla.. Till saken, Helena tittade upp på tavlorna och frågade "Är det här riktiga Picassotavlor?" Nja inte så troligt att en Restaurang i Göteborg köper in äkta Picassotavlor om ägaren håller på Färjestad när hon bor i Göteborg, liksom då kan hon inte ha alla hästar i hagen, eller?

Vi var på Guldheden i god tid för att hitta känslan och målbilderna inför matchen och allt kändes top notch när fler och fler Eskilstunabor började strömma dit. United-, Trinkan och Hällbyspelare, päron, syskon, vänner och många andra var givetvis där men så i inledningen så blev vi knäppta på näsan. Jag är ärlig nu, en idiot, jävel, bajenpundare u name it förstörde min match genom att stämpla min bästa Sara "Limmarn" Björsson brutalt. Längesen som jag var så förbannad och jag kände hur ilskan bara bubblade, jag sa till och med följande till mina kompanjoner "Det är nu jag hatar att vara A-lagsspelare för då ska man vara en god förebild". Jag var så förbannad att det ej går att beskriva med ord mer än att det flög någr grodor ur min mun men varenda kotte vet hur man blir i när det är match och speciellt när man får se en fin vän lida så hårt.
Så jag passar på att be om ursäkt till alla knoddar för diverse onödiga sägelser men ibland måste känslorna ur..

Sara fick lämna Guldheden i ambulans och när jag pratade med henne nu under kvällen så skulle hon bli kvar på sjukhuset då hon inväntade en hjärnröntgen. Läkarna är lite förbryllade då hennes pupiller är olika stora. Men ett brutet revben samt en mildare hjärnskakning är bekräftat, sen hoppas vi resten är grönt... Massa kramar till dig Limmarn!

När Sara blivit hämtad av ambulans så tog Sofie plats mellan stolparna och givetvis ska hon ha en stor eloge för det. Liksom, vem får ens upp tanken på att ställa upp som keeper i en kvartsfinal i Gothia Cup? långt ifrån alla!

Bajen gick tidigt i andra upp till en 2-0 ledning och deras andra mål kom på en av de billigaste straffarna jag sett och Gröngölingen till domare tycks ha ärvt korten? eller så är jag bara väldigt blåögd, konstigt? inte alls.. Däremot så ryktas det om att även får 2-2 straff var otroligt billig, så det var kanske rättvist? Men vi hade även 1-0 av Emma Ehrlin som dömdes bort för? precis, ingen som vet.

Men nu räcker det med bitterhet, Bajen lyckades hitta sin skärpa igen lagom till straffarna. Men visst ska våra damer ha en stor applåd för den arbetsinsats de gjorde, fy fan så vackert att se dem vända 0-2 till 2-2, det är styrka! Speciellt när man tidigt får en skada på den viktigaste posten! Så jag är stolt över att ha fått vara nere på Gothia o sett dem vända... åh jag ryser!!

Varför kommer inlägget så sent blogglord? Jo för dirr efter matchen blev det lite kramkalas med Slitna Tigers IF innan jag snörade på mig de dyngsura skorna och började den långa resan tillbaka till Sverige igen.

United - Vi kommer tillbaka! Lite starkare och lite bättre så är vi redo att skörda framgångar.

Stort tack till våra tre lag som förgyllt veckan, toppen alla tjejer!

Nehe kanske inte det bästa inlägget jag skrivit, mennnnneee det kanske kommer ett fräsigt sådant av Siggi eller Ida?

Hej med er och  TACK TILL ALLA SOM VARIT I GÖTEBORG.
Unitedfamiljen♥

// Always number ten - Lord


Sara har brutit ett revben samt fått en mi...

Sara har brutit ett revben samt fått en mild hjärnskakning. Massa kramar till fröken Björsson


Torsk på straffar kära vänner

Torsk på straffar kära vänner


Straffar

Straffar


2-2!!!!!!

2-2!!!!!!


2-1 by? Någon

2-1 by? Någon


0-2 på världens billigaste straff tack var...

0-2 på världens billigaste straff tack vare skådespel, fy fan vilken lättköpt domare...


0-1...

0-1...


Sara har enligt de första uppgifterna mins...

Sara har enligt de första uppgifterna minst en spricka i revbenen, Hammarbyspelaren har gått in sent i situationen och lämnat en HEL skosula som avtryck över bröstkorgen. Sara har därför redan nu blivit väldigt blå. Våra reaktioner är -ÄNDRA VARNINGEN TILL RÖTT KORT!!! pajas! /Milia


Revbenen/punkterad lunga är första rapport...

Revbenen/punkterad lunga är första rapporterna. Sara var avsvimmad men är nu "tillbaka", all kärlek till Sara!


Två minuter in i matchen och Sara Björsson...

Två minuter in i matchen och Sara Björsson skadad, ambulans är på väg till Guldheden..... Och vi håller tummarna!


14.15 möter vi Bajen @ Guldheden! Självast...

14.15 möter vi Bajen @ Guldheden! Självaste Kenneth Andersson befann sig på Heden imorse i regnet och hejade givetvis på sitt Eskilstuna. Stor ELOGE till VM-94 skyttekung! Och även Mr Klas Ingesson visade sitt vackra face på Heden. /// MILIA


Segern är vår segern är vår!!!!

Segern är vår segern är vår!!!!


1-0 Eeeeeerica!!!!!

1-0 Eeeeeerica!!!!!


Det "regnar" i Göteborg..... Stora frågan ...

img_2255 (MMS)

Det "regnar" i Göteborg..... Stora frågan är om det blir match eller straffar/lottning


Game @ Heden 09.15 imorgon! Ses där mina v...

Game @ Heden 09.15 imorgon! Ses där mina vänner och fans


2-0 samma Ehrlin!

2-0 samma Ehrlin!


1-0 Emma Ehrlin!!!

1-0 Emma Ehrlin!!!


Ser fan bra ut!

img_2540 (MMS)

Ser fan bra ut!


NU KÖR VI!!!!

img_9737 (MMS)

NU KÖR VI!!!!


Taggar till mat!!

Tjena mitt bena så att säga!! Vi i laget ligger här på våra underbara 5 ***** ( stjärniga) madrasser. Taggar såklart till match halv 7. Fan vad de ska vinnas här. Kommer bli stort. Alla har flätor på skallen som börjar bli riktigt snyggt, själv kör jag på sigges halvinbakade fläta på ena sidan men de funkar alldeles utmärkt för min del. Våra underbara supportrar är på plats och bland där finns såklart gothia Towers gänget: NÄR, MILIA och HENIS :) tränarna har slagit på stort idag och de blir resturang mat. Wiho. Blir nästan tårögd.... Nu ska här vilas ett tag så, så med de säger jag hejdå! Puss och kram skumbanan:)/ Waldemar

Dagens matcher

G15     A-1/16     Eskilstuna United DFF     -     FC Honka            Torsdag     14:15     Gothia Park 3 (Grimbo)
  G14     A-1/16     Eskilstuna United DFF     -     Enskede IK        Torsdag     14:30     Sälöfjorsplan 2     
G17     A-1/16     Eskilstuna United DFF     -     Winner 9503      Torsdag     18:30     Slätta Damm 3

MorsNing korsning

Godmorgon alla monsterdiggare! En snabb hälsning kommer från Towers o rum 1508, tänk om det varit 1408?!?!?! På tv'n ser jag Elfsborg krossa några Tyskjävlar meeennneee, nu duschen!
Sen passar jag (vi) på att önska våra grymma lirare LYCKA TILL!!!!

/ 10,11,15

Veckans tackling? By Walle

img_2120 (MMS)

Veckans tackling? By Walle


Dagens stolpskott



Dagens stolpskott: Patrik Dahlborg som lyckades med bedriften att köra fel med hela föräldracaravanen efter sig. "Kör efter mig, jag kan vägen"




Dagens stolpskott?

img_2199 (MMS)

Dagens stolpskott?


2-0 till City JR på Heden

2-0 till City JR på Heden


GRUPPVINNARE!

uppdaterade ingenting igår, men vi vann våran match med 2-0, målskyttar var Mathilda Svärd och jag. idag vann vi också våran match, så vi vann gruppen och är alltså i a-slutspel! målskytt var Rebecca Rulander. igår var vi också på liseberg och hängde lite. ikväll ska vi till heden eller liseberg.

ses senare  / ida


0-0 slutade Talangernas match. För tillfäl...

0-0 slutade Talangernas match. För tillfället så befinner jag mig på Kviberg med mina kumpaner och ser på Borgeby som vi slog på straffar förra året i 8-delsfinalen. Borgeby som har lekstuga mot vår lokalkonkurrent..... Vilka är skitsamma;) Peeece!


0-0 i halvtid på Tuvevallen

0-0 i halvtid på Tuvevallen


EN GRIS, EN KO, EN ÅKERSBO



EN GRIS, EN KO, EN ÅKERSBO!!!!!!
Tips från coachen: plocka fram Skype när det blir tråkigt i bilen, jag menar det kan bara bli än mer tråkigare när Miss "I'm 2 good 4 u" lägger på för att titta på Citys -96er... WHATTA HECK????





Gameday 3

Det va en hemsk natt de första timmarna.. Brandlarmet gick och alla var tvungna att springa ut på skolgården förutom Viktor och Patrik som sov djupt i sitt lilla rum.. Efter kanske en kvart börjar vi bli smått oroliga eftersom de inte kom ut, så vi ringer de och säger att de måste komma ut, men vi fick bara tillbaka, "vad vill ni, driver ni?". Men självklart var det inget brand som alltid, lovar att det kunnat vara ett tyskt gäng som satt på det här för innan det här hände har de varit hos fyra klassrum och stört.

Gårdagens stolpskott blev Hanna Johansson Berg efter att ha kommit till final i "kronan" och säger, "ska man komma närmast?" Duktig du är att komma till final ändå måste jag säga! Sista gruppspels matchen idag mot Bakersfield från USA! Det räcker med 1 pinne för att vinna gruppen, men vi ska in i kaklet och bara köra över dem!



Startelvan:
Sara Björsson
Amanda nordström - Clara Lindberg - Sofie Eriksson - Hanna helg
Amanda Olsson - Hanna wallgren - Hanna Gustafsson - Madde Lindbäck
 Rebecca Mellqvist - Erica Thorell
Nu kööör vi tjeeeer!! / Signe


VI RULLAR...... Vi ses 12.40 @ Tuvevallen,...

VI RULLAR...... Vi ses 12.40 @ Tuvevallen, om allt går som planerat. Jadåååå /10,11,15


Segertåget rullar vidare

Det rullar på.. Vinst mot Isläningorna med 3-0 ännu engång! Målskyttarna var Rebecca, Ehrlin och Walle ! Tack tack! / Sw

obesegrat

Eskilstuna United är fortfarande obesegrade. Denna tisdag har börjat på bästa tänkbara sätt tack vare att G14 vann sin match med 2-0. Mycket bra tjejer!

* Ni vet väl att vi uppdaterar via vår Facebooksida också? För att få snabbare rapporter så bör ni hålla koll där! Alltså GILLA Eskilstuna United DFF på Facebook.


Gameday 2



Patrik dahlborg blev segare i krontävligen! Men snäll som han är gav han alla pengar till tvåan som var Hanna JB, det var hela 85 kronor. Nu håller alla på att klä på sig matchställen , snart genomgång!

Startelvan:
Sara Björsson
Emma Lundström - Clara Lindberg - Sofie Eriksson - Hanna Helg
Amanda Nordström - Signe Wennström - Hanna Wallgren - Amanda Olsson
Emma Ehrlin - Hanna Johansson Berg

Hoppas på tre nya poäng! Kom igen nu tjejer!!
/ signe

storslam..

Traditioner är till för att följas så givetvis finns "Dagens stolpskott" med iår igen. Förra året så lyckades två tränare (!) få utmärkelsen nämnligen Lotta Hellenberg och Patrik Dahlborg...


MÅNDAGENS SEGRARE= Rebecca Mellqvist, "Va? Är pommes frites potatis?"
Juryn hade alltså inga problem att ge henne priset!









det var väl vi puckon eller stolpskott från Gothia'10...

/Milia


Ny dag

Viktor kom in 8:00 imorse, då började vi sjunga direkt för våran kära Sara som fyller år idag som Milia fint skrev! STORT GRATTIS ännu en gång! Hoppas på tårta efter matchen.. Nu ligger vi och vilar efter frukosten, klockan 10:00 ska vi dra oss ut på en promenad och köra någon rolig aktivitet, förmodligen spela med krona. Ny match idag, hoppas på tre nya poäng mot islänska laget Tindastoll! Matchstart 14:00 på grimbos konstgräs, yes yes yes det älskar viii!! Startelva får ni senare! Olekb! (hejdå på islänska) / signe

sunshine is here!

SARA BJÖRSSON ALE ALE ALE! STORT JÄVLA GRATTIS TILL KEEPERN SOM FYLLER 17 ÅR IDAG!!!
HOPPAS DAMERNA TAR VÄL HAND OM DIG PÅ DIN DAG =)



  10.00 Janstorps AIF - Eskilstuna United DFF PARK 2, GRIMBO(!) (G14)
11.00 Alvesta/Gransholm     -     Eskilstuna United DFF           Slätta Damm 3 (G15)
14.00 Eskilstuna United DFF     -     Tindastoll     Gothia Park 4,GRIMBO (!) (G17)

Kör hårt tjejer!

/ Milia

första matchen spelad!

första matchen spelade vi lika 2-2. dommaren var dålig men vi kämpade på. innan matchen när vi satt och kollade på en match som spelades på planen som vi ska spela på så säger Rebecca Rulander "mina skinnskor kommer att koka i den här värmen" och då säger Lovisa Ramquist som troligtvis hörde fel "ja mina skinkor kokar redan för jag sitter på asfalten" ja, vi alla hör ju fel ibland ;) nu är vi klara för att sova, imorgon är det tidig match = gå upp tidigt. godnatt! / ida

Invigning

Nyss hemkommen från invigningen! Det bjöds på allt! Blågula damerna visade på dans! Hanna Johansson Berg sjöng med när Eric Saade körde sin "popular" låt.. Ska berätta att det är hennes idol! Vi satt fint som ett lag men det saknades två stycken.. Jo för Amanda och Walle drog ner och åt suschi OCH subway.. Det är bra att ni äter ordentligt iallafall! Nu väntas det mellanmål och stolpskotts utagning, tror Dahlborg får passa sig lite.. Hej så länge! / Sw

Gameday 1 is over

Så när som på fullpott under första speldagen av Gothia Cup, 7 inspelade poäng av nio möjliga låter förbannat fint i mina blåvita öron! 2-2 slutade G14's match, men tyvärr så har jag ingen koll på målskyttar hos juniortjejerna men det kommer förmodligen med Ida senare under kvällen/imorgon.

De flesta, om inte alla, av "våra"spelare befinner sig just nu på Ullevi och firar våra grymma landslagsspelare, som ska få äntra scenen på Gothiainvigningen. Fy fan så fint, det är dem värda!

Kan avslöja att jag har en förhoppning om att det blir liverapportering från Talangernas match på onsdag och ev. G14s det beror lite på väder och vind, samt dagsformen! ;)



För oss som inte är i Göteborg så började träningen på riktigt idag, egentligen så började vi i lördags men då lyckades bara 4starka och en lurad Helena att delta. Idag var det betydligt bättre uppslutning och det är alltid lika kärleksfullt att återse alla damer! Så nu börjar förberedelserna inför en bra höst!

Dagen till ära så fyller lillasyster Hellenberg 19 år, så ett STORT GRATTIS TILL LISA!!!!! =)


10

G15 vann med 2-0 mot Vaksala...

G15 vann med 2-0 mot Vaksala...


VINST

Yeeeah! Så jävla skönt med vinst mot Qviding! Det blev 3-0 med en fin insatts av oss! Målen gjordes av Beck, Olsson och Ehrlin! Damlandslaget insperierade oss verkligen med det där med dansen efter varje mål. Så nu springer alla till målskytten och sedan bildar en ring och målskytten ställer sig i mitten och gör en dans så härmar vi andra och gör likadant. Otroligt bra! Jag tror nog att Emma Ehrlins måldans var bäst! Haha, du är för rolig! Nu är alla ny duschade och vi har ätit en fin lunch som var ris med kyckling sås. Mer om hur vi hör ikväll kommer senare! Kram på er kompisar där hemma! / sigge

cykeln rullar!

3-0 seger mot Qviding, tack för kaffet!

Gameday 1



Godmorgon godmorgon! Nyss ätit frukost och det var en skön sömn för endel.. Lundström och Olsson fick en riktigt host natt.. Om en timme är det mellanmål och matchförberedelse sedan är det bara att tagga till för en rejäl match mot Qviding! Match: Qviding - United 11:00 fjärdingsplan
 
Startelvan då:
Sara Björsson
Lundström Clara Walle Helg
Madde Signe Gustafsson Amanda O
Erika Beck

United är på gång!!!
Tackhej!/ siggi

good luck chuck

Första natten @ Tolered och jag hoppas att Hisingen för en gångs skull levererar lite tystnad, så våra lirare får ladda ordentligt. Första natten är speciell det vet väl alla, pga alla tankar som skaver i huvudet och alla förväntningar. Men det hör bara till!

Talangerna lirar alltså klockan 11 imorgon mot Qviding, även G15 lirar klockan 11 mot Vaksala/Rasbo.
och klockan femtonhundra kliver Ida och de riktiga knoddarna in i turneringen och lirar mot Stjarnan.
så 11.00 och 15.00 är det dax att skicka iväg lite energi till Göteborg!

Syftet med inlägget är givetvis att önska damerna lycka till och ge allt!! Finns ingen anledning till att spara på något, visa vart skåpet ska stå ladies, make mama proud. Passa på å njut några decimeter nu också, Gothia är kärlek.
Och ett sista tips från coachen.. -ORKA ÄT, ORKA VILA!
Så ses vi på onsdag, pigga och glada!

Always number ten, Milia


Liseberg! Gryyyyymt kul

Nu kom vi precis tillbaka till skolan från Liseberg. Dom som åkte mest var nog Rebecca Rulander och Emma Nyström, och dom som åkte minst var Tova Lindahl och Melisa Yenioglu. Imorgon ska vi spela våran första match och alla är supertaggade, iallafall jag.. Vi har första matchen mot stjarnan från Island, vi får hoppas på bra motstånd såL att det blir lite match iallafall, haha. Imorgon ska ni få se några snygga bilder på Toms snygga Hannah Montana sovsaker :D

Godnatt

Börjar dra ihop sig för sovdags.. Alla är jätte trötta och vi har sagt till att vi vill ha en tidigare sovtid, inte 10, det är ju hur sent som helst..
Förvånadsvärt fick ingen dagens stolpskott, hur kan de bli så när man har lundström i täten..?
På planeringen står det väckning 07:30, sedan är det match klockan 11:00 mot Qviding på fjärdingsplan!

Vi är sååå laddade! Alla hälsar godnatt! /Signe

Anlänt !!

Äntligen har vi anlänt till Hisingen och Toleredsskolan! Regnet öser ner men det stoppar självklart inte oss! Just nu har alla fått luft i sina madrasser och har hittat sin plats att ligga på.. Men fröken Gustafsson står i mitten och har problem med att lägga ner madrassen någonstans men det är ordnar sig säkert .. Vi ligger så fint så att yngst ligger först vid dörren.. Synd Beck.. Sedan är det äldst mot väggen, alltså Ehrlin!

Viktor kom in, ska vila och sedan är det middag som gäller och det återstår och ser vad som händer ikväll, kanske lite maffia? Eller hur va det Sara? "jag är giraff" men mena såklart sheriff!
Tack för mig sålänge! / siggi

On the road eller?

Ah men tjenare mannen kan jag väl passa på att säga. Mitt första inlägg här on the unitedblog, it is little Waldemar som skriver. Vill passa på att säga att emma och jag är kungliga dj:ar och siggie och becken sköter sig grymt där fram. Emma håller flugorna borta med en massa smällar istället för sån där flug smällare? Annars sitter Clara, Eric och amanda Olle Olsson bak och sjunger från magen. Erica längtar extremt mycket till "grotta i hallen" med andra ord rattugglan och sin efterlängtade pannbiff. Kommer såklart mer inlägg on the road to gothenburg(emma hade lite svårt med stavnings på det) Pussar och små kramar på alla som Hejjar på oss :)

NU ÄR VI PÅVÄG!

Nu sitter vi i bussarna och har det bra! musiken är på hög volym och alla är supertaggade! alla har verkligen längtat efter det här. inget snack om saken, den här veckan kommer bli grym! :D / ida

Nu kööör vi!!

Nu är bussarna i rullning mot vårt älskade Göteborg för ännu ett år med Gothia! Efter lite problem med inpackningen i bussarna fick vi kalla in Magnus Munken Karlsson, en hjälte på det där med packa in väskor i bilar.. Pingisbordet fick åka i familjen Wallgrens bil, så det blir ännu ett år med pingistunering! Yeaah! Just nu dunkas Viktors spotify lista i högtalarna och Lundström verkar inte kunna bestämma sig riktigt.. " byt och höj" är det positivt eller negativt? Det är frågan..

Första stoppet blir Rattugglan för lite käk, hörs senare! Nu kööör vi !!
/Signe

Kvällens!!!! Sms från förra Unitedliraren ...

Kvällens!!!! Sms från förra Unitedliraren Josefine de Brun Mangs. •Pappa: varför säger dom lilla fischer? Hon är ju störst på planen. Jag: men pappa, de säger nilla. Hon heter det. Pappa: jaha då förstår jag


Vem är den skyldige? Erica Thorell möjligt...

img_7768 (MMS)

Vem är den skyldige? Erica Thorell möjligtvis?...


-

För jag har fått semester, för jag har fått semester, för jag har fått seeemeeeesteeer. fy fan vad jag är bra.
ja eller nåt i den stilen, nåja jag tränade ej imorse vilket innebär att jag inte kan leverera några saftiga news, sorry guys.

peace

moviestar 2

Mellqvist om Elitlägret



Emma utmanar orginalklippet med Anna Lindblom(se sista klippet)



/ 10

moviestar, moviestar!

Har två videos till, ne på Rebecca och en på Emma.. Men de vill inte samarbeta tyävrr!



Sista träningen inför gothia

Hejsan, nu är det jag ida här, jag som ska underhålla er under veckan i göteborg. jag är 12 år, snart 13 och jag har spelat fotboll ända sen jag var 4 år. hela min familj är fotbollsintresserade och jag har 2 syskon som också spelar fotboll. jag spelar oftast som innermitt men ibland så kan jag också spela som back eller yttermittfält. Min favorit fotbollsspelare är Zlatan Ibrahimovic, och då mitt favoritlag förstås är AC Milan. I år blir mitt första år att spela gothia, och det är något som jag har velat göra ända sen när jag var liten och fick höra om att det fanns en jättestor fotbollscup med lag från hela världen. och på söndag så åker vi äntligen!

idag klockan 15.00 är det sista genrepet inför gothia, den allra sista träningen innan vi sätter oss i bussen ner till göteborg. vi har hyrt en buss och en busschaufför som ska ta oss ner dit. jag är redan nu taggad, har vart det i flera veckor. det här ska bli hur kul som helst, jag längtar verkligen!


jag är hon i randigt


och så hoppas vi på att våra härliga supporters + massa till kommer och kollar på oss där nere nu!



Representing blue corner....

Mina damer och herrar, medlemmar, snokare, solbadare och sjusovare låt mig presentera Eskilstuna Uniteds flickjuniorers lagkapten som ska ge er en och annan trevlig läsning under kommande vecka.

En mittfältare från Skogstorp med fotboll i blodet och adidasskor på fötterna. Det är en tjej som är lika brytningssäker som Madeleine Jansson som i sin tur kunde jämföras med Fabio Cannavaro. Ida + Zlatan = Spelförståelse, yepp.. Listan fortsätter att växa men visst kan hon väl få skriva några rader och presentera sig själv.... förnamnet har ni fått och nu får ni även efternamnet, remember = Linnakallio, Ida Linnakallio!


10


Hej hallå!!♥

Jag vill börja med att säga att jag saknar er kompisar. Sen vill jag fortsätta med att önska er lycka till i Göteborg nästa vecka! Jag tycker att det känns helt sjukt att det redan har gått två år sedan vi åkte ner och vann alltihop tillsammans. Sitter här och blir tårögd när jag tänker på allt skojj jag haft med er!
Kanske ska höra med världens gulligaste Anders om han behöver någon hjälp på träningarna osv.. så jag får träffa er oftare!! ♥






All lycka till er nu tjejer som åker ner för att vinna Gothia 2011 och ni andra får se till att fotsätta sköta erat träningsschema som ni förmodligen fått under ledigheten;)
Puss och kram från Marielle!

Ser att det postats en kommentar, men enba...

Ser att det postats en kommentar, men enbart en smilegubbe. What! Kom igen kamrater. Ikväll hoppas jag att en ny och fin header ska levereras i samband med välkomstceremonin av årets Gothiabloggare från det yngre laget.... Så håll ögon och öron öppna, trumvirveln är redan igång! Ciao 10


Hemska onsdag

Idag är det kämpigt, fruktansvärt trött är vad jag är! När jag inte fick sova så ville jag och nu när jag hade dryga 40minuter till övers så ville det sig inte. Jag och sömn gör inte ihop längre, fy fan! Och träningsvärken? Jo den är kvar men idag är den sådär lagom skön inte för jobbig och inte för mesig, alldeles lagom. Fint sörru. Kan avsluta med att Sverige vinner ikväll, känner att Rohlin gör en grym match! Sen skulle det vara schysst med ett avgörande av Öqvist, givetvis à la VM 2003 (Stolpe ik mot Brasilien). Nej dax att byta plats snart, skulle gärna byta till en varm och go säng! Hepåre, 10

Tre fräcka presentationer, eller?

Ännu en träningsdag är över och även idag har varenda kotte gjort sitt yttersta på träningen vilket är sjukt nice att se! Det bådar gott inför framtiden mina damer och herrar, det vill jag lova.

Vad har vi för ena smällkarameller att bjuda på idag då?

Först måste väl den ursköna, ursöta, yrgrymma Emma Lundström få lite publicitet. Alla barnen åker bussen utom Emma för hon har kortet hemma. Som ni föräldrar vet så är väl sommaren ofta ett helvete på det sättet att ni måste skjutsa och hämta era smått lata barn som vägrar cykla för att det antingen är för varmt eller för kallt, regnigt osv osv? Visst har jag också varit en sån bekväm knodd.... Men Emma Lundström är hon drömbarnet eller? Flickebarnet har cyklat,cyklat och cyklet lite mer och ännu lite mer under ledigheten. Snacka om muskelmassa! Så jag höjer ett finger för att Emma kommer mangla ner en och annan i Götelaborg nästa vecka. En stor guldstjärna till dig!

Sen har vi ett barn som tillhör familjen Svensson med Volvo, villa och vovve.. Guess who? Lille Waldemar of course som under ledigheten pluggat finska. Så fort en passning missas så brukar det oftast slinka ur en och annan svordom, givetvis på svenska men också på andra språk. Men Hanna Wallgren har lärt sig det här med att tvätta munnen med tvål, för hon är betydligt trevligare och skriker "Mitä kuuluu?" (Finska för -Hur mår du?) Snacka om att ni lyckats uppfostra er dotter bra Gugge och Helena, en eloge till The Wallgrens!

Finska lejonet Sanna Suomela som under våren varit sjuk tycks ha käkat extra vitaminer under ledigheten. Undertecknad kan lova att Sanna kommer bjuda en och annan motståndare på en uppvisning dem sent kommer glömma för hennes form just nu, jösses Amalia! Sulfinter och annat fotbollsgodis = mumma! Hon är ännu ett kort att räkna med i Göteborg, alltså lägg namnet Sanna Suomela på minnet!

Det var väl allt för mig, peace out
10


det är coolt, det är stabilt, ååh alla vi längtar efter sommaren

Måndagens träning är  sedan några timmar sedan till ända och lättnaden skriker i min kropp. Strax efter 17 så mötte jag och allas vår egen Goldberg upp och dunkade några snabba benböj och några frivändningar innan Vallens matta skulle intas.

Dagens träning innehöll:
Kolonner
5 mot 2 i en rektangel
Tre zon
Keep ball, 2 lag
Keep ball, 4 lag (4-4, 3-3)
Matchspel, där mål gjordes genom att spela bollen till en av sina "målspelare" som stod på kortsidan.
Om jag minns rätt så avslutade vi med en fin löpstund, lika trevligt som vanligt och den dagen jag orkar vara positiv genom det passet då ska jag bjuda alla på glass....

Dagens bomber och granater då?

1. Sara Björsson välkommen tillbaka till Tunavallen -denna fantastiska arena! Sara som i våras lämnade oss för att satsa på sina studier har under våren spelat i klubbens division fem lag och ska avsluta sitt medlemskap i United med att spela Gothia Cup med talangerna, efter Gothiaäventyret så testar hon lyckan hos lokalkonkurrenten Hällbybrunns IF! Goodluck chuck=)

2. Malvina, Malvina were are you on the plane? Mallis som drog av korsbandet i Sportcupen i Tunahallen i december levererade idag när hon var med på favoritövningen "Tre-zon". Mallis som kom i det vita laget fick självklart vara med och smaka på segerns sötma i och med det ;) Så nice!!!! Keep up the good work babe!

3. Under försäsongen började helvetet och äntligen har hon sett ljuset i tunneln. Det var i samband med en av löpträningarna i Munkan som Hanna "JB" Johansson-Berg tvingades kliva av med ett ömmande knä. Denna knäskada har tvingat henne till rehab under hela vårsäsongen men en lyckad smyg-comeback har gjort att hon är spelklar för Gothia Cup och äntligen ska vi få se vår JB in action, finally är ordet på allas läppar!

4. Last but not least. Är Zlatan omtyckt? Populär? och är han en av världens bästa? YES YES YES. Eskilstuna Uniteds egna Zlatan, Josefine "Cuando" När gjorde under måndagskvällen även hon comeback. Efter en efterhängsen fotskada och andra skavanker, som tvingat henne till vila under hela våren, så kom legenden ut på mattan och visade gammal god form. Skorres stolthet is back on track! och här är lycka ordet på allas läppar. Welcome home always number eleven!

Imorgon checkar vi läget med några andra nötter
xoxo
10

feeling hot hot hot

Måndag imorgon och knoddarna ska ladda för Gothia Cup. Självklart så är jag på plats o firrar lite schyssta bomber som ska släppas under veckans gång. Har redan en fet på gång, men det får ni vänta på tills imorgon efter träningn! tjarrrråååå

10

en dag på jobbet sörru

Hemskt ledsen Signe och alla andra, men en dag på mitt jobb måste vara bland det mest ointressanta som finns... Finns ingenting att skriva för ingen skulle förstå, jag gör det knappt själv, så nae jag skiter i't. Försökte nyss men det blev bara pannkaka xfem miljoner. usch alltså.....

Sorry amigos men, life sucks!
10

TILL EMELIE KARLSSON<3 Så ser jag ut 02.35...

img_5398 (MMS)

TILL EMELIE KARLSSON<3 Så ser jag ut 02.35 denna natt/tisdagmorgon. Jättetrevlig, glad och nöjd tjej! Visst? Nu har ni allihopa något att skratta åt i alla fall och jag konstaterar att jag har tre nätter kvar efter denna,  och sammanlagt 7 arbetspass kvar innan jag får två efterlängtade semesterveckor! Signe bad så snällt om ett inlägg där jag beskriver vad jag egentligen sysslar med på jobbet för i era ögon så är jag väl bara en hopplös knapptryckare. Jag vet inte själv vad jag klassas som men imorgon får ni en ordentlig genomgång på  hur en jobbdag ser ur för mig, antigen innan min efterlängtade sömn eller efter, lutar åt efteråt  om jag vaknar vill säga. Nåja! Skratta lite åt bilden! Själv letar jag fortfarande febrilt efter mina ögon! Hoppla skarven är här, dax att trycka på knapparna!!!! XOXO 10


ja jag ska ta min boll och gå till fotbollsplan

Två veckor till The world youth cup, Gothia alltså. Och vilken fest det kommer bli ute på Hisingen och Toleredsskolan närmare bestämt. Ja vad väntar ni er när tre Unitedlag invarderar skolan?
Från första året på Tolered med Slagsta Tigers (segeråret 2009) så minns i alla fall jag allt från mobilstöld, Indiesvett, skottlossning, Dahlborgs ursnygga madrass, Adinas toasällskap, våra "fantastiska" bussar, Dextrosol-Anta, Hej här kommer segertåget och självklart vår egna replik -Det är nu det känns så jävla skööööööönt!

För att ni ska få känna på stämningen från de två senaste Gothia åren med talangerna så eeeere följande länk som gäller! Juli 2009  . Juli 2010.
In och läs, in och njut, in och förbered er på ett jävla segertjut

Inte helt otippat så är det ju jag Lordlivelife som bloggat under den fräsiga Gothia veckan men iår är jag glad att jag slipper det, för när Emma Lundström och Madelene Lindbäck är i närheten så tvingas ens hjärna att gå på högvarv för att ens hinna skratta åt alla bloopers som dem bjuder på. Så för tillfället så sitter jag och överväger vem jag ska lämna ansvaret till?
Det är liksom ett ärofyllt uppdrag och personen som ska få göra't måste givetvis leverera med några egna ess i rockärmen och charma er läsare, visst?! Sedan ska jag plocka ut någon farlig jäkel som ska bidrafrån United G14/G15 också, mest naturligt är väl att miss Rulander får rollen som General, men who knows?

Kanske ska lugna mig några mil och inte ha för stora förhoppningar på damerna som åker dit för att prestera och plocka hem tre snygga pokaler.....

vi kanske ska nominera vilka som ska få skriva i bloggen?
så kommentera inlägget med namnet på den lirare som ska bidra med ord och bild.

xoxo
you know who!


lugnt i bussen

Det är nu sommarlov för samtliga och det gör att det är full rulle med att nöta fotbolls-vm, of course! Så jag önskar er en trevlig ledighet så hörs vi säkert av under tiden! Knoddarna ska ju till exempel börja ladda inför Gothia Cup och då har jag efter mycket tjatande lyckats boka Rebecca Mellqvist för en intervju gällande elitlägret, så håll till godo kamrater!

kör bara kör!
xoxo
10

one love one goal



game imörra rå

RSS 2.0