Tre fräcka presentationer, eller?

Ännu en träningsdag är över och även idag har varenda kotte gjort sitt yttersta på träningen vilket är sjukt nice att se! Det bådar gott inför framtiden mina damer och herrar, det vill jag lova.

Vad har vi för ena smällkarameller att bjuda på idag då?

Först måste väl den ursköna, ursöta, yrgrymma Emma Lundström få lite publicitet. Alla barnen åker bussen utom Emma för hon har kortet hemma. Som ni föräldrar vet så är väl sommaren ofta ett helvete på det sättet att ni måste skjutsa och hämta era smått lata barn som vägrar cykla för att det antingen är för varmt eller för kallt, regnigt osv osv? Visst har jag också varit en sån bekväm knodd.... Men Emma Lundström är hon drömbarnet eller? Flickebarnet har cyklat,cyklat och cyklet lite mer och ännu lite mer under ledigheten. Snacka om muskelmassa! Så jag höjer ett finger för att Emma kommer mangla ner en och annan i Götelaborg nästa vecka. En stor guldstjärna till dig!

Sen har vi ett barn som tillhör familjen Svensson med Volvo, villa och vovve.. Guess who? Lille Waldemar of course som under ledigheten pluggat finska. Så fort en passning missas så brukar det oftast slinka ur en och annan svordom, givetvis på svenska men också på andra språk. Men Hanna Wallgren har lärt sig det här med att tvätta munnen med tvål, för hon är betydligt trevligare och skriker "Mitä kuuluu?" (Finska för -Hur mår du?) Snacka om att ni lyckats uppfostra er dotter bra Gugge och Helena, en eloge till The Wallgrens!

Finska lejonet Sanna Suomela som under våren varit sjuk tycks ha käkat extra vitaminer under ledigheten. Undertecknad kan lova att Sanna kommer bjuda en och annan motståndare på en uppvisning dem sent kommer glömma för hennes form just nu, jösses Amalia! Sulfinter och annat fotbollsgodis = mumma! Hon är ännu ett kort att räkna med i Göteborg, alltså lägg namnet Sanna Suomela på minnet!

Det var väl allt för mig, peace out
10


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0