congratulations

Börjar med att skicka ett stort fyrfaldigt leve till fröken Olsson som idag blir hela 17år, 17 år i staden! Hjärtliga gratulationer till henne:)

Det är tisdag och idag ska jag och Wahlström döma stormatcher i Skorre där det är någon "fotbollensdag" eller liknande, det är ingen big deal precis. Mer än att vi redan i första matchen kastas in i hetluften och ska döma storfilmarn Rebecca Mellqvist och Clara "Majstorovic" Lindberg.... blir tufft alltså!

Sen hälsar jag till Lundberg, Helena, Fampa, Emma och så lilla Limpos som sitter på varsina cyklar och har stora skavsår i stjärten för nu ska dem ut och hajka och leva vildmarksliv tillsammans med Kerstin, MYYYYS!!! Vissa har det bra alltså, för vem blir glad av att se att det är 11 dagar kvar till studenten? -Inte jag i alla fall.... cryface

Nåja puss på er som är sega i benen idag, good job!

10

måndagmorgon(kväll)

Sinnessjuk träning idag med löpning a la Munktell som Munken sa. Vet dock inte om det är tur eller otur att jag bara genomförde en tiondel av en hel Munktellträning i vintras, för inte fan kände jag mig pigg och fräsch när vi sprang utan snarare som Birgit Prinz. Varför hänga ut denna världsstjärna? Jo för jag hatar att Prinz avgjorde EM-finalen 2001 mot Sverige, att hennes äckliga Tyskland fick en än mer sinnessjuk frispark i VM-finalen 2003... sen är hon från Tyskland och nej jag gillar inte Tyskland! Kommer aldrig säga att Tyskland kan spela fotboll fast dem alltid ska lyckas gå till final, tyskjävlarna..... Men jag är glad att Sofia Jakobsson ska bära nummer 10 i VM, fy fan vad bra men ja VM ska ju självklart spelas i.......Tyskland.

Tillbaka till träningen eller den tiondels träningen jag deltog på, jag sprang och sprang sen stupade jag efter tre varv? Kan det stämma, snacka om att jag var nojig när vi skulle börja springa. Ett gott skratt förlänger livet så tänk er att i stort sett svimma efter två-tre ynka varv dvs 400-600m, dock i maxfart. Amen precis....


hej med er!
milia

Vi ba köör

Ännu en seger! 2-1 blev resultatet efter en bra insats av oss!
Nu rullar bussen igen, det ska bli käk om ett tag. Gott!

Ska också passa på att rätta min stavning som jag blev narrad av Milia såklart..
I förra inlägget skrev jag Växsjö, men det stavas tydligen VÄXJÖ ? Aja, det är ju inte alltid lätt, alla förstår ju mig ändå!
Nu blir det en skön bussresa hem med tre poäng med oss.

Tack ! / Signe


Laddade

Nyss ätit lassange i Värnamo, satt fint i magen. Bussen rullar vidare med bara en timme kvar till Växsjö.
Just nu är det många som sover medans jag och Beck laddar på riktigt ordentligt. 
Det kommer vara vår dag idag, det känner jag på mig.

Startelvan :

Veronika

Helg- Clara -Sofie- Sanna

Madde- Hanna- Walle- Signe

Beck- Ehrlin


NU köööör VI ! / Signe


good luck chuck

Nu sitter knoddarna i den röda och fina Tuna Trafik bussen och laddar för att inta Växjö eller kanske Växtjö som min radarpartner Madde vill säga. Nåja Östers IF står på menyn och visst vore det fint om även F17 gör en bra match mot dem, precis som A-laget gjorde för några veckor sedan... Krossa Lill-Dammas gamla glubb... jomensatte

Stort lycka till!!

Milia

1-1

och schyssta puckar från bussen som dock står kvar här på parkeringen i Götene och glassar. jomensatte en grym andra halvlek har damerna mina presterat! Pussar. kramar.

hejsvejs
milia

++++


it's all about us, ok?



Hej alla monsterdiggare, det är lördag och Hej vilken underbar dag det é!!
Vill lite snabbt kika in och säga att vi är sjukt taggade för dagens match och ska ge 100% i varje närkamp, vill även passa på att säga att jag går utan mobil och dator = jag sköter inte bloggandet på bussen tyvärr!!!
Men det kan nog gå att lösa eftersom att i stort sett alla i United vet vad som hissas och dissas i telefonvärlden, tror vi känner igen äpplemobilen som min lillasyster så fint sa för några få årsedan.

GÖTENE HERE WE COME!
Juste ja... jag skickar en massa lycka till önskningar till våra fina ungdomsspelare som ska spela Pingstcupen!

10

birthday kid

Som Signe så  fint skrivit innan så fyller jag alltså år idag, hela 19 barre och ja gammal och grå är jag verkligen. Eller vad sägs om att jag sov mig igenom den omänskligt långa håltimman? Ja där låg jag och mosade ansiktet mot bordet och la av en och annan snarkning allt för att störa Sara i hennes Matte E plugg, eller inte för att störa henne. Men gudskelov vilken skillnad jag redan känner! 19 år är en ålder ni bör fasa för...

Har hört rykten om att damerna i Slagsta har djupa diskussioner även idag.... Följande sms ramlade in för en timma sen av Signe
"Frågan är: Hur man i dåtid säger att man brer en macka? Lundström utbrister -Man bar igår!"

Är någon ens chockad? tveksamt.

Ett stort lycka till skickar jag till mina söta lagkamrater, ni är grymma!

/10

Vilken dag!

Idag är det verkligen inte en vanlig dag! Det är den 25 Maj och våran underbara Milia fyller idag!

Vill hälsa henne ett stort grattis för hennes 19 år och hoppas på att det blir en bra dag för henne!
Vi har desstuom match ikväll, borta mot Oxelösund, en onsdagskväll, seriefinal, kan inte bli bättre...
Avspark 19:30, Ramdalens IP.

Hurra Hurra för dig!

Kramar Signe

tisdag

Hjärtliga gratulationer skickas till fröken Hanna Johansson-Berg som firar 16 barre today, en riktig ung dam alltså!

annars så är jag tom på ord? jahaja!

milia

kom igen leeena

Det är tre grymma matcher denna vecka och tre grymma spelare firar sina födelsedagar, vilken fräsig vecka!


fina fisken

Skönt som attan att vara tillbaka i vinnarspåret igen, 3-2 seger blev det mot Värmbol! Förjävla nice en fredagkväll, fick även rapporter om att flickjuniorerna, F99 och F98 lyckades med samma fina bedrifter och vinna sina matcher. Sjukt bra Unitedkväll med andra ord.


MEN med tanke på hur det började i omklädningsrummet så undrade nog många och speciellt Lina hur det här skulle gå, damerna som lät sina näbbar gapa gjorde det inte speciellt bra, nej inte alls faktiskt.
Här har vi några grodor som slank ur dem, som ni nu märker speciellt Emma Lundström....

"Jag köpte ett käskydd i vinras för att jag trodde att jag var skadad men så var jag inte det" -Emma L
På träningen i torsdags hade JB problem med vad maskulin och feminin betyder och det smitta av sig igår
varpå Emma säger något liknande som
"Men det finns något annat ord för maskulin, vilket är det? När man typ är musklig?" Emma L spekulerar med de andra snilleblixtarna
"Veronika, du vill väl rädda liven och inte köra ambulansen?" Emma trodde att som "ambulansförare" så kör du endast ambulansen.... sjukt bra taxiverksamhet!

Tidigt så frågar jag Madde hur det känns att hon inte deltar i denna groddiskussion och hon är givetvis nöjd med att slippa bli utskrattad av moi, men så plötsligt hör jag Madde säga
"Men det här är ju vänster, eller?!" vilket gör att jag i ljusetshastighet tittar upp och ser henne skaka hand i luften för att lära sig höger och vänster, när hon lärt sig det så kan hon tejpa fast det vänstra benskyddet på rätt ben (?). Hon är bra den där ML alltså, riktigt bra.... Ännu roligare var det när Hanna Gustafsson som är hård som sten råkapar Madde vid fotknölarna med "Alltså hon är 15 år och kan INTE höger och vänster"

Sen ska väl jag passa på att be om ursäkt en smula till Värmbol om nu någon tog åt sig, men först en liten förklaring.
Efter slutsignalen så utspelar sig följande dialog
Jag- tre poäng, gött!
Signe- Men nej, 3-3 blev det ju!
Jag- Nehe, vi vann med 3-2, eller?
Jag- Hanna, vad blev det?
Gustafsson- 3-2
Jag- YEEEEEEEEEEES!
(med IN YOUR FACE ton.....)
Sen tittar jag upp och ser att Värmbol flockats runt mig för att tacka för matchen.... hehehehe ooooops, men jag jublade mer åt att äga Signe än matchen, hehehehehehe.

För er som har betydligt bättre minne, så är ni välkomna fram med lite fräsiga kommentarer från igår!
Och för er som undrar vad fan jag gör uppe, så undrar jag detsamma! Den stora boven i dramat är min lillasyster.. fy farao!

Nåja perfekt fotbollsväder!! (i alla fall för er som ska titta)
SÅ VARMT VÄLKOMNA TILL VALLEN IDAG! 15.00

10

första touch

Äntligen kom dagen! Dagen när fotbollsträningen enbart handlade om fotbollspingis. Fy farao så kul det var!!!! och väldigt välbehövligt för i alla fall moi att träna på att hålla koncentrationen och just första touchen som rubriken avslöjar... Ännu fräsigare var det att jag gick obesegrad genom hela turren, softilation på det!

Nehej en ledigt onsdag inträffar inte varje vecka och därför ska jag kila ner till mina fina kusiner igen, hej svejs!

10


it's raining men

Förstår mig inte på det svenska vädret, fast det bör jag väl göra med mina 6931 dagar på denna jord och bosatt i Sverige, eller? Nja kanske inte, men att det alltid ska regna när vi stegar ut på Vallen är i varje fall en gåta men värst var nog igår...
Efter cirkus 35 minuter av träningen eller dylikt så tvingades jag springa in och hämta min igendammade regnjackan, men så fort jag tog på mig den så slutade det regna, suck! Resultatet av att det (äntligen) slutat regna var inte helt otippat att jag valde att ta av mig jackan men tji fick jag för minuten senare så började det igen. Säkert tre-fyra gånger genomfördes proceduren med av- och påtagning av jackjäveln.. TRÖTT MAN BLIR


/10

15

Utan att ge henne någon press så kan jag passa på att avslöja att nummer 15 är med i dagens matchtrupp! Glass på den!!!

Och jag fyller år om 10 dagar, så det bör vara min dag idag? men jag väljer att inte hoppas på för mycket.
laget före jaget

10

gameday

Match idag mina vänner och den kommer inte spelas på Tunavallen som det så fint står på Svenskfotboll.se
Förargligt säger vi till Kommunen men ingen mer energi läggs på det, Årby är i the place to be! Där jag växt upp, ja delat med Babyproffsen så klart... ;)

Så 15.00 kickas matchen igång, Unitedtalangerna vs. Wildcats i flickallsvenskan, ÅRBY IP.
Nej det är inte New Jersey Wildcats utan Linköping FC Wildcats
fokus på prestationen 

10

kexmoff



stort grattis.....?

kungsigne

Ber om ursäkt för min bedrövliga insats som bloggare idag eller efter matchen, jag orkade helt enkelt inte plocka fram datorn under resan hem. Främst pågrund av att jag mådde illa men om det berodde på att jag var åksjuk eller Emelie Lundbergs pruttar får vara en obesvarad fråga! MEN fy fan vad det stank!
Signe sa det så fint "fy fan det bara brassar på"...

På bänken så levererade även KungSigne två feta citat först satt hon och mumsa i sig en banan och tittar sedan fundersamt på bananen sedan på Amanda sen ner på bananen igen innan hon avlossar kanonen
"Alltså tänk att det här är en frukt med skal"

När alla byten var gjorda så fick jag lundberg och just KungSigne sällskap av Lisa, Elena och Rydle och då tog Signe tillfället i akt och frågade Rydle "Vilka länder har du i din själ?" = ASGARV! och Signe försöker återigen ställa frågan med samma formulering, det hon ville ha svar på var vilken ursprung hon har men hon lyckades inte vara så tydlig i sin formulering.. hahahaha. När hon fått svaret så vänder hon sig mot Elena och säger -och dudå? vad är du?. Elena svarar då "Jag är tysk och alban" och Signe är rapp nog och utbrister -Hur många pappor har du?

Sen måste jag ju självklart nämna Amandas bragdinsats, men det gör ajg inte för att hon är såååå bra utan enbart för att jag vill leva eller okej jo det är för att Amanda bara är så bäst! Efter lagets obligatoriska skottdel på uppvärmningen så ropar hon till sig en boll av My, hon lägger sedan upp den snyggt och prydligt på linjen och säger "titta ribban nu" och bang bom så satt den i ribban... så sträcker hon ut armarna, snurrar ett halvt varv och utbrister lagom stöddigt "alltså fan vad jag är bäst"

jag jobbar febrilt med att få upp videon av kextävlingen så ha tålamod! ...tålamod det är fiskarens bästa vän..

10


lugn i bussen!!!!

Snart använder vi till Linköping och det firar Amanda med att mätta magen med risifrutti. Signe tjatar om att få smaka "Tommy och Jerry kexen".. ja hon lyckades blanda ihop Tommy och Annika med Tom och Jerry, fantastiskt så svårt det kan vara.



Nehej det finns inte så mycket att rapportera om, sååå mors!
eller Jenny har utmanat Signe i att äta mariekex och sedan vissla, så på hemvägen får vi se om tävlingen blir av....

10

gameday



Det är lördag och det vankas bortamatch. Innan Ludde kom med den röda vackra bussen så fick vi avnjuta en härlig lunch med brunsås, lingon, kokt potatis och pannbiff, sjukt smaskigt! För er som inte vet vad pannbiff är så lyder förklaringen från Gothia Cup 2008 -Pannbiff är en platt köttbulle!

Första biten av resan har styrkan i bussen bedrivit med senaste avsnittet av Grey's Anatomy (avsnittet från USA såklart..) lite pyssel, massa musik och självklart så går vissa munnar i ett. Allt är som vanligt alltså

hörs av lite senare!

10

 och ett lycka till skickar vi till City


världens bästa henis



Ser ni vilka förbannat snygga ben? Ser ni hur himla fotbollssugna benen är? Ja och nu ska jag avslöja att benen ni ser tränade fotboll idag efter väldigt många träningspass utan boll! Benen tillhör Helena "Henis" Hansson och guuuuuud så kul att hon äntligen fick snöra på sig sina Copa Mundial och inleda träningen med att leverera en fucking tunnel, så vackert! riktigt ögongodis.
Gud så lyrisk jag är, mest för Helenas egna skull då hon är värd att slippa all smärta. Puss älskade vän

10
*sen är det väldigt kul för oss att ha ännu en glädjespridare i fotbollsträning

happy faces

Glömde berätta att det som gjort min dag är att jag fått träffa de underbara söta rara kiden från förra årets Bollcirkus i Slagsta. Det gjorde alltså dagen att se flickebarnen lé för att de skulle få träna fotboll och gud så söta dem är!!!! Saknar Grisen Ullas Bollcirkus på Norrvalla med världens bästa ledare, fan vilken oslagbar grupp vi var!


bästa!

10

flopp

Resultatet av kvällens match har väl nåt de flesta, 1-0 torsk mot Trinkan. Och Kent sa efter matchen "då blir det inget glatt inlägg på bloggen ikväll?!". Först nickade jag instämmande men nu efter en dryg timmas betänktetid så finns det ingenting att hänga läpp för.
Med tanke på våra insatser de sista matcherna så tror jag att denna förlust är viktig, vi har de senaste matcherna kommit undan med "blotta förskräckelsen" i vissa stunder och nu har vi fått smaka på stolpe ut och vi lägger denna match i ryggsäcken på så sätt att vi MÅSTE jobba helhjärtat i varje situation för att lyckas och nå de mål vi vill. Vi vet att vi är ett betydligt bättre fotbollslag än många, om inte alla lag, i division 3 serien men det gör inte att allt kommer gå som på räls och idag gjorde det verkligen inte det.
Givetvis är det sjukt surt att torska men det är något som man måste göra för att utvecklas..

Nya tag mot LFC på söndag damer, ni är grymma!

10

Det är inte lätt när det är svårt och inte svårt när det är lätt

Då damen som bär nummer nio Signe Wennström skäms så himla mycket för sitt misstag att hon inte vågar erkänna så väljer jag att sätta dit henne på riktigt.

Inför söndagens bortamatch så fick Signe uppdraget att se till att Emma Ehrlins benskydd och Copa Mundial kom med till Folkungavallen och Nyköping. Undertecknad var med när Signe i förrådet stolt pratade om sitt ärofyllda uppdrag och sen var det nog med det. Innan bussen börjat rulla så hinner Viktor dubbelkolla med Siggi Jónson om hon lyckats sköta sig och hon svarar bestämd -Men ja jag har grejerna!

För att göra historian ännu lite mer spännande så kan jag berätta att jag var tvungen att duscha efter den otroligt vidrigt svettiga bussresan, jag har enorma problem med att åka till Nyköping och mår därför alltid illa när målet är just Nyköping. Nåja efter att jag duschat så ska jag joina resten av laget som är ute och rekar planen men möts av en uppgiven Signe, besviken Emma och skrattande Amanda som alla tre pratar i mun på varandra om skor, benskydd, försvunna, nycklar, omklädningsrum, Eskilstuna, bussen, ansvar hit, ansvar dit.
Vilket resulterade i att jag bestämt fick slå näven i bordet och fråga vad fan det var frågan om och ser in i Signes tårfyllda ögon och hon utbrister "Emmas grejer är borta, vi har tittat i bussen och dem måste vara kvar på vallen"

WHAT? hur gick detta till?! Min första reaktion är att jag vill köra hola-hola dansen och skrika "In your face" för att jag äntligen får vara med om att någon gjort samma misstag som mig. Men sen inser jag allvaret i det hela att det faktiskt inte är Signe själv som drabbats utan vår skyttedrottning, så då börjar hårdjobbet med att leta pjuck till damen. Efter mycket om och men så får Emma spela i Veronikas Copa som är aningen för små och Veronika få spela i Amandas Copa... röta att nästintill ALLA i Unitedlägret använder sig utav de svarta dojorna från Adidassler så tränarna inte kan märka när misstag som dessa görs....

Signes stora börda har under dessa dagar varit att Viktor ska få veta men som den sanna golare jag är så kan jag inte låta bli! Dock med Skiftinges motto ekande i bakhuvudet -Golare får inga polare!

Fred . Kärlek . Eskilstuna
Always number ten
-All kärlek till Signe!

hoppas att någon av er läsare orkar läsa och förstår, för själv har jag enorma problem med min grammatik!

love 2 u guys

Vill kort och gott flika in och säga att jag bara älskar skrattgruppen! Har saknat glädjen, kärleken och värmen som finns där. Synd bara att vår sista skapare inte var närvarande nämligen Matteus (Malvina)

Ja för er nya så startades "Skrattgruppen" i samband med att vi var ett gäng utomjordingar som i december när försäsongen skulle starta inte var i speldugligt skick och istället fick tillhöra rehabgruppen. Men av förståeliga skäl så tok namnet för mycket energi och vi valde att döpa om oss till skrattgruppen.

All ära till oss skrattfulla damer. och till er fotbollsnissar

/
en kärleksfull 10


sportörat?

Börjar väl med att citera Carro Jonsson i lördags där vi var ett gäng som såg SM-finalen på O'learys.
Mitt starka bord hade lirarna Carro, Eken, Anta och Henis och matchen hann knappt börja innan Carro utbrister när Haukur syns på tv'n:
-Undra om dom tvättar skägget med schampoo?!
Sedan bidrar hon med en rad icke godkända kommentarer och frågor som man bara ska veta men allt sker inom loppet av två minuter för sedan levereras nästa groda....
-Alltså jag hatar egentligen handboll och kan Aren ens skjuta?
Då var klockan 19.15!!!!!!!!
Redan då ekade Bruce Springsteens "It's gonna be a long walk home" i mitt huvud.

Igår när Unitedbussen från Nyköping börjat närma sig sitt trygga revir så hojtar Viktor om att någon bjudit på en groda:"* frågade precis om Sörmland är ett landskap?"
Alla som läser det vill väl nu att jag ska hänga ut personen men då måste jag hänga ut hela laget... för direkt efter bjuder någon på "Men det är en del av Sverige" och gud vet vad som sades........ för mina öron stängdes av.
Men bäst var nog Signe och -Haparanda alltså det låter ju som Hawaii

DEN VÄRSTA TABBEN IGÅR
Den ska Signe få erkänna i ett eget inlägg! Men jag kan ge er en ledråd... Milia+Tun+bortamatch+höger+höger=................
För er som inte kopplar, läs inlägget från förra året..



10


bomb

Vilken landmina de röda gick på igår, ja alltså både Öster och Guif. 0-0 mot topptippade öster är tack för kaffet och sjukt nära var det att volleykungen Vicki drog in just en volley... jösses vad nice det hade varit!
 När bollen dundrats i ribban så utbrister Munken "Mama Mia" med samma röst som tomten har i Kalle Ankas jul som varenda svensk ser klockan tre på julafton, ja nu vet tomten som säger "Say mama"

nej nu ska jag snart ta mitt pick och pack och dra till Vallen för att sedan bege mig till Nyköping...

hej med er!
10

till de röda från de blåa

Det är lördag och dagen alla Eskilstunabor väntat på, samma sak gäller för hela handbollssverige. Det är finaldag och på damsidan möts Sävehof-Team Eslöv och på herrsidan Sävehof-GUIF.
Så vackert, så bra, så nice!

Vi i United har själva en match att fokusera och briljera på som Signe så fint säger. Men självklart så ska herrarna som allt som ofta sitter uppradade på Tunavallens läktare få sig en hälsning. Själv så minns jag med glädje hur två av dem gjorde en "målgest" när United spelade hemma mot Ämtervik förra våren... Kan med 99% säkerhet säga att en av herrarna var Haukur som levererade den fina gesten/rörelsen.

Idag vallfärdar alltså varenda rödsupporter till Götelaborg för att avnjuta minst en fet match i Scandinavium! Det som får mig att rysa är att Göteborg är vår stad! 18 juli 2009 är historia för Eskilstuna, både för United och City. Då bärgades det första och andra Gothia Cup guldet efter en del andra platser av bland annat Trinkan, Tunafors och Slagsta IK. Att vi två "grannar" lyckades med bedriften samma dag är stort, stort som fan och en av de nämnare som ska hyllas är den blåa klack som befann som på Ullevi. 
Men idag är det time att hämta hem det ett riktigt guld, det finns ju hur många kottar som helst som hämtat hem guldet i Partille Cup och det här är bara lite finare, bättre, mäktigare, eller?

Nu har Guif med sig en jävlans massa människor och ja jag är inte dum, jag vet att Sävehof är en klubb från Göteborg och att dem bör ha betydligt mer. Men mina vänner -TILLSAMMANS ÄR VI OSLAGBARA!
Så ännu en gång skickar vi damer iväg några feta lyckosparkar och kommer självklart sitta bänkade ikväll. Njut av atmosfären när ni går in men lika mycket som ni tycker den är grym, lika grymt ska ni spela
Impossible is nothing!

always number ten

ahoa United

Finns en herre som ni säkert känner igen? Han heter Mark Zutterberg och är skaparen till någonting som kallas för Facebook. Malvina uttryckte lagom snällt igår när hon var hembjuden till Casa de Lord i Slagsta  "Åh du bor ju nästan på en åker!". Jag anser att hennes påstående är en förklaring till varför jag är långt efter i teknikens värld och inte insett facebooks och datorns storhet.
I och med att jag nästan bor på en åker så måste väl det betyda att jag nästintill tillhör amishfolket och lever utan ström på hemmaplan(=ingen dator etc.)
 Dock har jag länge hört talas om den där ansiktsboken och efter en övervägning så tog jag tillfället i akt och skaffade mig ett sånt där konto, fy bövelen vilket succé! För nu till textens höjdpunkt=  Fanny "Fampa" Ekström har äntligen fått besöka Mälarsjukhuset och gjort en Magnetröntgen! Fy fan så nice. Så nu är allas uppgift att hålla tummarna att svaren är goda!

Vilken jävla kovändning på inlägget eller hur? Förstår att frågorna är många i era kloka och små huvuden och den största frågan är väl -stämmer något? Svaret är JA! Malvinas påhopp gällande att jag bor på en åker stämmer samt att Fampa "Checkat in" (facebook grej) på Mälarsjukhuset för Magnetröntgen.. Resten får ni ta ställning till själva, men inte fan köper jag att jag bor på en åker! När jag bor i Slagsta -rebellernas hem!




// Gangster-Milia

************** Fanny har till och med valt att checka in på "Mälardalens sjukhus"*****************
Det måste vara ett hypernice och fräscht... visst man får säkert säga så också men Mälarsjukhuset är det enda jag vill använda (ren lögn, första tanken på vad Eskilstunas sjukhus heter var faktiskt -Mälardalens.... men jag tror det har med att min morbror och morfars kursgrej heter Mälaruniversitetet... eller så är jag allmänt lost i min amishmiljö)

rörigt det blev då!

m m where are you on the plane?


Tar Guif hem SM-guldet?


första unitedspelare som levererar sitt tips... i helgen kommer fler?

söööötomallis!

friday

Det är fredag och vår vän och supporter Danne Pettersson fyller år, 19 närmare bestämt!
Så vi måste passa på att önska honom GRATTIS och självklart lycka till imorgon när det är dags för -el grande finale!!!
Så Grattis Danne!!! och ett stort lycka till från oss i damer blått till alla herrar i rött, Vi tror på er!



fineeemang

Jag vill passa på att säga att Malvina Jansson lever i en klass för sig, jag behöver inte nämna någon längre motivering utan det bara är så. Fantastiska Mallis!

Tunavallen gästades idag av som så många gånger förr Fia, Elena och Rydle. Mye vakkert! Damerna är så välkomna så till borgen of Tuna.
I helgen får vi minst lika fint besök även fast de spelarna tillhör motståndarlaget så måste jag som Umeå- och Bajensupporter få nämna Emma Kullberg(fd UIK) och Sara Wiman(fd Bajen).. välkomna hit ladies och jag får väl passa på att önska en bitter resa hem till Växjö igen!

ciao amigos
10


fräs

Skönt att vinna seriepremiären! Nästan så att det är betydligt skönare att kunna stryka en grismatch för i år... ja alltså matcherna mot tun är alltid grisiga, tjuriga och gud vet vad. Men idag kändes det som om alla mognat några milstolpar... nåja trevligt var det som sagt.

Sen ska även jag passa på att hylla domaren, det är inte ofta jag är nöjd med en domare i division 3.... men idag är jag väldigt nöjd med hans insats! mer såna herrar på banan!

ses imorgon nötter dax att avnjuta lite fussball men först alltid en dusch inte lukta usch!!

10

kiss kiss mjau mjau

Fräsig träning som inleddes i regnet, ja vad ska man säga? Mer än att alla klär i sina vackra regnjackor. Sen att man klädde sig i otroligt mycket och varma kläder var väl inte supernice sen när man lökade x30 efter uppvärmningen. Jisses!

Nåja 19.00 imorgon på Årby så sparkas årets division 3 damer igång, så låt oss höja glasen och festa loss då.

tjaarrråååå

stort grattis till de damer som fick kissa i minikoppen under sträng bevakning!


10

18 år i staden

Den dåliga bloggveckan är över men det känns som om denna vecka kommer bli lika tafatt! Vilket är långt ifrån okej. Men vi kör en kort punktislistis
* Fanny Ekström fyller idag 18 år -tjoooohooooo grattis!
* Slagsta lirar imorgon 19.00 på Årpppy, seriepremiär i trean mot Tun
* Med tanke på kylan under gårdagens träning så borde jag räknat ut att snön var nära

Tråkigt alltså det hände inte mycket igår på träningen, så hoppas att knoddarna kommer och livar upp stämningen en aning för igår var det tyst värre.

Ännu en gång ett stort Grattis till Fampa och ett sent Grattis till Vickevirus!

nu ilar jag iväg till Vallen för lite morgonträning..
kan bli bra, kan bli bättre än så

10

RSS 2.0