årets....skämt

Visst är det intressant när stadens lokala tidning(ar?) väljer att enbart påpeka hur dåligt det gått under året istället för att uppmärksamma årets framgångar.....

Äsch som min vän Tony brukar säga "Jag är inte bitter....."
Nej jag skrattar faktiskt. Det året tidningen ligger perfekt i min brevlåda dag efter dag, utan vikta hörn och utan tryckfel eller försening det året kommer jorden troligtvis gå under. För vem f*n har upplevt ett perfekt år i sitt liv?
Grattis, ni lyckades få mig förbannad och nu blev mitt perfekta år 2009 förstört eftersom att jag nu blev sur..............


/ Always number ten


Så är snart december och 2009 över

Tiden går fort när man har roligt, det kan kan ju 2009 visa. Dock blev det ju endel blandade resultat hos seniorlagen, en djup kälkbacke och en månraket..


Jag passar på att tacka för denna säsong och önska er ett Gott nytt år. Så ses vi pigga och glada på Hemköp smeden nyårsdagen till ära för traditionsenlig inventering -TJOHO! Måste vara mitt 5e år i sträck som jag är där nyårsdagen, kan det bli sorgligare?

Sen rullar Januari och lagbygget igång på allvar, tro mig det blir en intressant säsong och jag tycker verkligen att ni ska följa oss när vi ska skörda framgång efter framgång... SEGERTÅGET åker vidare.

Varför inte följa oss när vi (förhoppningsvis) firar:
SM-Guld i futsal
Gothia/Lissaboa Guld
Serieseger(x2???)
DM-Guld
Keep the dream alive! för mig är detta 2010 års drömscenarium eller ett nytt bortaställ skulle göra mitt år.
 
// ALWAYS NUMBER TEN!


ny segrare

Ledarna lyckades inte starta någon segersvit och skönt var väl det...
Söndagens delikatess var utan tvekan när Viktor ställde sig i mål för att mota bort (?) bollarna. Han ställer sig till rätta, sträcker upp armarna för att boxa bort den (snarare handflata ner bollen) Men Alexandra "Messi" Asserstam lyfter läckert in bollen mellan ribban och Viktors händer......... för vi se en repris den 3e januari? 



Viktor "Fladdrande Clownen" Eriksson eller Fabien Barthez?


Traditionsenlig Skinkcup avslutade United-året...

United-spelarna befinner sig egentligen på ledighet innan den kollektiva träningen startar den 4 januari. Igår var det dock dags för den traditionsenliga Skinkcupen i Rekarnegymnasiets idrottshall.
Skinkcupen är Uniteds prestigefyllda internturnering där fyra lag möter varandra i gruppspelet och de två bästa lagen gör upp i en final. Söndagens turnering blev en jämn historia där Uniteds ledarteam i "ledarlaget" var ett av lagen i final.

Det andra finallaget blev klart först efter sista gruppspelsmatchen efter att det vita-laget tagit sig till final med fler gjorda mål än det gröna.

I finalen ställdes alltså lag vit mot ledarlaget och efter en bra inledning från ledarna fick de se sig besegrade med 3-1 och de vita laget blev vinnare i 2009-års Skinkcup.

De som kan titulera sig Skinkmästare tills nästa år är Emelie Lundberg, Jenny Johansson , Hanna Erlandson, Malvina Jansson, Josefine När, Alexandra Asserstam och Maja Österholm.

Ett stort grattis!



kulan i luften

Äntligen dax för revansch. Ifjol vann ju ledarna med Patrik "Sockerbomben" Dahlborg som bäste målskytt, repliken som hördes alltför många gånger i Rekarnehallen den gången var "Äh vi tar byte på den".. (Alltså att han bytte efter varje mål)

Men iår är jag med. Förra året var jag och den eminenta skogstorpstjejen Jorma tävlingsledare+domare+skötare av resultattavlan+prisutdelare. Förra året gick priset (en pulsklocka) till fröken Zarah Rosner om hon var bäst för dagen eller flåsigast, hmm det frågan skickar vi vidare..

Så 13.55 är det "opening ceremony" för den årliga Skinkcupen, ryktas om att Viktor ska sköta nationalsången, vilket kommer bli väldigt intressant.

/ always number ten


Svensk Talang

Svensktalang.com  - Sveriges största plattform för Idrottstalanger. Från knatte till fullbordsproffs.

Tips för er som vill söka stipendier, agenter osv.


"Vi kommer att samla allt som krävs för att du ska få ut det bästa av din talang, information, funktioner och kontakter.
Sajen kommer alltid att växa och fyllas på med ny information och hjälpmedel för idrottstalanger. Att det är enkelt att hitta informationen och använda sitens funktioner ser vi som viktiga uppgifter. 
Alla är varmt välkomna att höra av sig till oss om ni saknar eller undrar över något!"

God Jul mina vänner

Då är det dax att önska alla våra fans en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Frågorna är många och jag måste därför passa på att se till att mina medspelare är väl förberedda inför imorgon..
Är kakorna och mjölken framme, Julstrumpan uppe, granen klädd, köttbullarna rullade, sillen på g och den berömda julskinkan är den ekologisk?

Har ni fått till dessa punkter då kan jag garantera att ni får en trevlig julafton mina vänner, för några klappar behövs väl ändå inte? 2009 har redan bjudit på så mycket. 

Lundberg --> Låt Johanna sköta sången iår
Anta --> Spara lite godis till familjen
Jossan --> Ät inte för mycket av svampomeletten

Tips från (blogg-)coachen:
Ta en runda den 25e för att få bort det värsta från julafton, jag snackar självklart om att vi kommer frossa i mat men om jag syfta på en löp- eller barrunda låter jag vara osagt..... jag är ändå 17 år ung. För den 27e är det dax för skinkcupen, må bäste laget vinna.

/ Always number ten!


skinkcupen?

en vecka från nu är det alltså dax för den otroligt härliga skinkcupen.. (ser faktiskt fram emot den?

vi ska alltså göra oss beredda, ät inte för mycket prinskorv, köttbullarna kan du skippa :) vi ska göra oss redo med endast den härliga julskinkan.. svininfluensan stoppar oss inte, de flesta har väl ta't sprutan?

med ett härligt skratt och några seriösa ord:
Var väl förberedda för Lundberg är på gång nu! jag är redo!!!!


eller?


10


hej sverige!

Efter sju timmar i buss anlände vi igår tillbaka till Eskilstuna vid fyra-tiden. Vi har haft en mye gøy vecka i Norge. Jag, Sara "Jag har tänkt på en sak.." Johansson, Hanna "Autografen" Erlandson och  Hanna "Slemmet" Svärd har tillsammans med våra två vänner Fanny och Ellen från Trinkan fått träna med Uraedd. Vi har också varit och besökt Topidrettsgymnaset och hunnit med ett par träningspass där, besökt Oslo (samtidigt som Obama!!!), varit med i norsk tv och fått se våra fotbollskillar spela match tillsammans med Pors. Det har varit en lärorik vecka, samtidigt som vi haft riktigt kul! Så jag får passa på att tacka alla gutter och jenter för en grym vecka!

Men nu är vi som sagt tillbaka i Sverige, så nu kör vi på med träningsprogrammet tjejer! Snart får vi se till att dra ihop en kväll och se Gothiafilmen (Eken?)

Saknar er hörni, pussssss
Josefine



vad nu

Okej, jag kan inte hålla fingrarna i styr och låta bloggen gå under helt och hållet. Så därför slänger jag upp ett inlägg och säger att vi nissar som varit hemma under veckan har verkligen skött fysen exemplariskt! Efter Simon Helgs blixtvisit hos oss så har han verkligen bevisat för oss att vi lever, gårdagens basicpass var något utöver det vanliga... Jag kan avslöja att jag själv bar en vit smid tisha i "andningsmaterial" den stora frågan är om Adidas verkligen kan garantera att det var "climacool" och inte bomull......

Att vi sedan idag fick smakprov på vad januari-mars kommer bjuda på kändes i hjärtat. 10.00 stod jag, Elin (vikingarna i shorts), Marielle och Emelie K nere på Vallen för att genomföra ett iskallt träningspss med denna Bajenpöjk.

Nu har jag lärt mig att det är Lundberg man kan lita på när man vill ha hjälp med en sjunkande skuta.

 Tack för mig! / Always numer ten


semester och lämnade?!

en gång i en berättelse som jag läste under grundskolan fanns det en stol som var brun, med bara en liten snudd på den började den gunga. den var mycket dammig och inte använd på länge... PRECIS SOM DENNA BLOGG!!!!!


eftersom blondinbellas största rival har tagit en paus? så får någon annan ta över :)

har eskilstuna united tappat sina äldre? har de lämnat staden för gott? nej juste, de har tagit semester!
Linn "den store" Andersson har tagit sin stora ryggsäck och flygit till Australien, Australien av alla länder? ja varför inte? "Adi Adi color", Lovisa "Lojsan" Lantz och Emelie "måste köpa biljetter fort" Brandell har bestämt sig för att spendera sin semester i Thailand med sina käraste...

jaja, även fast de öppnat upp ett stort hål i vårat hjärta så är det andra som öppnat upp mer..

Josefin De Brown Mangs har tillsammans med våran engelska favorit Hanna Erlandsson, den förvånadsvärda Sara Johansson och den hostande Hanna Svärd, rest till vårat fantastiska? grannland Norge med de underbara SMID tvårona.. tänkte de också ta semester eller de kanske kör stenhårdträning uppe i bergen?

Jag saknar er allesammans, tro mig.. jag är inte ensam :(

verkar faktiskt som om hela united har tagit en semester, tränar alla egen träning?
var har viktor tagit vägen, punka på bilen? var har dahlfors tagit vägen, fel på frisyren men det är fortfarande ingen som vet var anders fyller vattenflaskor idag och var är egentligen våran kära Lotta, bor hon på bosön? Erik Forselius, jobbar du?

HAR UNITED GÅTT I IDE?

jag lever ännu, för det är ett fantastiskt 2010 som vi kommer få uppleva. Tro mig!

with all my love to you!

/ för det är Lundberg



ha en bra kväll tjejer




RSS 2.0