live-rapportering av tunavallen.se

Jocke på Tunavallen.se kommer leverera till er kära vänner!
United-live

en riktig räddare!

svarta hålet

En riktig bloggsvacka har jag fastnat i under denna vecka och det finns inte så mycket att hämta från mitt huvud för att plita ner i bloggen, tyvärr. Ännu mer tyvärr att min älskade bloggkollega har feber vilket betyder att vi stannar på hemmaplan idag = inget bloggande, sorry Anki med flera!
Massa krya Henis!

Jag ger er däremot två tips för hur ni kan följa matchen;
* Genom Damfakta.se så brukar dem leverera målrapporter under matchens gång.
* Stans största supportrar finns på plats! Självklart pratar jag om Biggan och Mats Lundberg och Bobban och Ulla-Britt Andersson. Så slå en pling till dem om ni är nervösa över resultatet!


peace out
en trött tia

Känn på den

- För erat Eskilstuna united i kväll.
                                     
                                       Veronika Larsson

Sofie Eriksson - Caroline Jonsson - Clara Lindberg - Hanna Helg

Amanda Nordström- Hanna Gustafsson - Hanna Wallgren - Milia Lord

                    Rebecca Mellqvist - Signe Wennström

Fokusera och briljera...

19:00 Årby IP

klåpar signe


gameday

Talangerna - KIF Örebro (Akademin)
19.00 Årby IP

Toppen mina vänner, ses sen 'rå!


hjärtliga gratulationer

Igår fyllde vår fantastiska Lotta år! så ett försenat grattisinlägg kommer här till VästeråsarN. Ett år äldre och ett år klokare i mina ögon men i Lisa och speciellt Vickys ögon så är hon ett år virrigare... Why? Jo Lotta glömde vid två (!)tillfällen att inhandla en Piggelin igårkväll till Vicky.
Det kostar att ligga på topp!

Idag är det en annan stjärnas födelsedag, vår gamla storback från Stallarholmen bastar 21 år idag. Jag talar om den urstarke Alexandra Hedwall. "Hedwall" som lätt tar kategorin -skönast i stan!
När gamla Slagsta Tigers befann sig i Göteborg 2008 för att lira Gothia Cup så klampar laget in på Hemköp i Mölndal efter en av alla matcher. Hedwall tar Amanda Peterson i handen och går mot kassan för att köpa tuggummi, men där fylls ögonen med tårar och hon frågar kassörskan -Har ni inga små tuggummipaket eller? (Med hennes gudomliga dialekt som bara hon har..... den måste upplevas!)

För er som vill lära känna Hedwall lite mer så är hennes favoritmat TAKOS som det så vackert heter i hennes värld. Efter en av alla mördarträningar försäsongen -08 så bjöd vår dåvarande kock Stefan Ahlm på tacos och Hedwall kommer helt utpumpad in i klubbstugan och utbrister "ååååååh det är TAKOS"



Den underbara Headwall






Tigers firar Jempas mål!


Kungen och Postis

Maffia de Dunker



Självklart så får Lahtinen och Andy avsluta den lilla återblicken från -08
En förbannat fin tid mina damer!


10


turre de fotbollstennis

Igår hade vi en fräsig "dagen-efter-match" träning och dem är ju för goa alltså! Patrik hade till och med tagit hojen sin till vallen för att sköta styrkedelen. (jag tar för givet att han cyklade till Vallen) efter den "härliga" styrkan så hade Lotta dukat fram två tennisplaner för den stundande fotbollstennis turren.

Jag nämner denna turnering enbart för att jag Lord fanns i guldlaget tillsammans med Madde, Hanna H och Sanna, sjukt mycket fräs att göra feta vändningen och avgöra finalen i Sudden death, dock satt segern hårt inne då finalmotståndarna hade Josefine "Cuando" När i laget som chillade järnet med bollen, som om dem vore siamesiska tvillingar. Men efter mycket om och men så kom tävlingsmänniskan fram i mig och jag var sjukt egoistisk som trixar fram bollen mot nätet innan jag lägger upp den för att sedan dunka in en volley på deras planhalva. Kan väl notera att mitt lag låg under med 0-6 och 7-11 innan vi vann med 13-12 tror jag...

nåja det var bara en liiiiiten parentes ;)

Grattis Eken och Grattis laget!

Puss allihopa och Glad Påsk

10

en bra dag idag

Som Milia redan sagt så har jenny fått något sorts förhinder så jag rycker in som räddaren i nöden och skriver några rader. Efter en otroligt skön 'dagen-innan-match' träning igår med bra atmosfär och glada tjejer kan det inte gå annat än bra idag. Slagsta körde rehab från matchen dagen innan med Lotta på ena sidan och vi andra försökte få igång fötterna till dagens match. Det verkade fungera bra för alla. Så jag har bra känslor för den här dagen, och den här matchen.

Sen får jag ju inte glömma dagens viktigaste heller. Emelie Karlsson bastar 19 jävla år. Grattis på dig!!



Over and out
#9




sorry mates

Tyvärr så fick jempa j förhinder och ett blogginlägg var därför inte kvällens prio ett.. så vi hoppas att Anta kan leverera att smaskigt inlägg till oss imorgon förmiddag!


smartass

Stort grattis till mig själv och Lundberg som vann matchen i lång-handboll på Skogsängen igår! Därav Helena och Emelies kostraff.

Den andra filmen är för att lägga Signes bussresa till Kungsbacka på allas minne.... höhöhöh

what?

Igår när vi stod i ringen precis innan matchstart så går inte måltjuvsEmmas tankar åt till att fokusera på att måla, utan när alla går runt och säger de sista kloka orden så utbrister Emma plötsligt "MEN HALLÅ, HAR DOM SKRIVIT UPP VÅRA NUMMER???? FÖR JAG HAR INTE SAGT MITT" hahahaha. så jävla skön! Kram på rej

Precis som i förra matchen så avgör vi med 10 kvar, jag låter det vara osagt om det är så jävla smart, men i alla fall så kom alltså vårt efterlängtade 2-1 mål med drygt 10 kvar och då vänder jag mig direkt till Veronika in tha goal och pekar med fingret mot min arm (klockan) och jag behöver inte ens prata för jag och Veronika har en sån himla fin connection så hon visste vad jag ville förmedla med min gest;) -BORT MED SKITEN!

Precis det mottot hade en gammal klasskamrat till mig på Skiftingetiden då vi gick i fotbollsklass, värt att notera är att hon INTE spelade fotboll i någon klubb men var alltid med på träningarna, så när det var spel under ledning av Svante Larsson så ekade "Linas" mors kloka ord i flickebarnets huvud -BORT MED SKITEN!

Sen att Viktor ropar "Milia och Walle spela med huvet nu" gjorde det bara roligare eftersom att Walle säger "haha, nu ska vi börja nicka!"

Muppar i Slagsta är vi allihopa, allihopa! Men... TILLSAMMANS ÄR VI OSLAGBARA!

Ikväll kommer ett fett blogginlägg/videoinlägg av vår Capitano, japp Jenny det är bara att börja förbereda sig!

10


Här har ni henne, bajenpundarn från Skiftinge, Lina Johansson

3-3-3

Tredje raka för Slagstatigers kom ikväll då och jag låter hemsidan berätta om matchen, så surfa in där är ni gulliga. Annars då, fint att många människor tagit sig till Vallen för att supporta en aning. Mors hej, leverpasej

/10

heeej

För att inte göra Milia(millan) allt för besviken så tänkte jag skriva ett litet inlägg här på bloggen, och som Rebecca sa, alltid bra med variation!

Igår var det träning som vanligt och solen sken så vi i rehabgruppen satt på solsidan och kämpade på med våra övningar, speciellt jag med mina rygglyft... Sara var dock positiv "Jag vet att du klarar mer" Tror faktist jag också.  Det var iallafall otroligt skönt att köra styrka i solen istället för i den kalla korridoren.

Påminner igen om att slagsta spelar ikväll, 20.00 på vallen! Be there

/Cj


- Att vara yngst i laget

att ge ett uppdrag till den yngsta i laget, så som blogginlägg, är kanske lite att ta i men att bjuda på sig själv som yngst i laget kanske ger en positiv bild av mig trotsallt?
Hur som haver så är det nu min tur, som tidigare sagt yngst i laget, att skaka av mig lite i denna blogg.
(kan ju inte låta milia göra allt jobb, lite variation behövs ju alltid) och även om detta blogginlägg inte riktigt blir som ni tänker er kanske? vad vet jag?

nackdelar -
Jag ser egentligen ingen nackdelar i att vara yngst i det här laget! Klart jag får höra att jag är yngst i laget? Men det ska jag väl bara höra, jag menar det skiljer ju mer än 1 år på mig och My tillexempel? Men äsch! Det får jag väl bara ta med en klackspark? ;)

fördelar -
Fördelarna är nog lättare att skriva! Eftersom att jag är yngst i det här laget, så får jag ta chansen utav att ta in och lära mig utav alla "äldre" spelarna. Jag får lite mer saker att "packa ner i resväskan" innan jag är en färdig fotbollsspelare.

Rebecca Mellqvist


Börjar med att tacka Beck för en trevlig läsning och ja skönt att hon lyder order till skillnad från vissa andra (Carro och Sara, känner er träffade!)

Som ni märker så har Rebecca inte riktigt fått ta del av alla nackdelar som faktiskt finns med att vara yngst i ett lag! Kanske för att säsongen precis dragit igång. Men när jag var ny i Slagsta- och Unitedkrokarna så fick jag ständigt höra "yngst hit" och "yngst dit" och då var det inte i några diskussioner som de användes utan i rent slaveri!!!!
-Yngst tar vattenflaskorna
-Yngst tar trunken
-Yngst packar
-Yngst ska bära
Och den som alla yngre i dagens United enbart fått ta del av (hittills) är yngst i mitten. (under träning)
Fy fan vad ni blåbär ska få jobba efter det här, skönt att Beck bekräftat att ni tar på tok för lite ansvar. Så då var det bestämt att vi äldre i fortsättningen ska leverera en och annan uppgift. gud vilken skön onsdag det blev!


Vi ses väl på Vallen ikväll?
20.00!

/ 10


skrivet i stjärnorna

Glömde att berätta att Signe Wennqvist igår helt utan förvarning började sjunga förnågon av de två Emmorna som befann sig i bussen, eller kanske sjöng hon för båda. who knows? men så här lät det i alla fall.
...med blommor och choklad firar vi vår emma idag
Varpå jag börjar skratta lite fint och väntar på att hon ska rätta sig men ingen sådan kommer, så jag säger rätt förvånad "choklad?" och hon ger mig blicken och tyckte att jag var aspantad eftersom att låten går så!

Innan dagens träning så sitter kapten Jempa och funderar på vilka pjuck som ska användas, Copa eller AdiNova... slutade med att hon tog sina vita och då slänger hon ur sig "frågan är om jag ska blöta dem innan träningen" och Linn Loppan Andersson är rapp som vanligt och svarar att hon skulle det. Sagt och gjort... Jempa snörar på sig skorna och trycker igång kranen och lyfter upp benet på handfatet när hon sedan "vattnat" sina fötter så tittar hon på dem och säger "OJ NU VART DOM BLÖTA HANNA!!!".

Nu sitter jag här och vet inte hur jag ska göra med en sak. Idag släpptes bomben för laget gällande onsdagens match men då är frågan om vi ska släppa den så ni fans vet om den och riskera att Tyresö läser eller ja, helt enkelt offra den så dem har en chans att förbereda sig en aning.
Ne inte fan kan jag hålla er på sträckbänken, vill ni veta så ska ni få veta! Vill ni inte veta så får ni sluta läsa och se på onsdag 20.00 @ Tunavallen.
Idag genomfördes en riktigt fräsig träning på många sätt. Den var som vanligt full av glädje, skratt och kärlek. Självklart fyllt med dumma och smarta kommentarer = som sagt allt var som vanligt. Sen kommer vi till den där lilla grejen då att en gammal nummer 10 var med och lira keepball (iförd löparskor!) Och som ni pålästa människor vet så finns det ingen åldersgräns i F17- allsvenskan utan de överåriga får vara hur gamla som helst.. Så då bestämdes det alltså att Lotta Hellenberg gör comeback som fotbollsspelare och gör debut i United på onsdag 20.00.... Släng er i väggen!



Okej.... nu när jag tänker efter så kan det vara så att jag hade den där dialogen om att det blev bestämt med mig själv i huvudet(?!) Men alltså... det är väl aldrig försent att spela fotboll och med Lottas teknik och spelförståelse så är det inget man tackar nej till i första taget.

hej med er alla vackra människor
10

hej här har ni pelle

Förbannat så vackert väder vi var och minst lika skönt det är att säsongen är igång, någon som sätter emot? Var grymt att höra Sheriffens röst igår när Anton gjorde 1-0 för IFK.... då längtar man extra till fredag när det kommer spelas en speciell låt på inmarschen, önskad av fröken Emelie Lundberg. Annars så är det maxat.

Jag njuter av mitt sista skollov, galet men sant! så nu tänkte jag ta röda faran till Vallen för en skön fotbollsträning med alla sköna damer. be cool vattenpistol

10

Ett stort-stort-stort grattis till vårt största fan och Munkens assisterande, Malte Karlsson fyller hela 5 barre idag!

Btw så verkar folket hittat tillbaka till vår fräna blogg, eller var det årets urladdning i helgen kanske? men tack för visat intresse och på kärt återseende! ni är grymma alla fans

-

Don't worry, be happy

Oroa er inte vi svävar inte på moln i United för en tre poängare och inte i Slagsta heller för två raka segrar. Säsongen är lång så än är vi ödmjuka!

Flickallsvenskan
United Talangerna - Tyresö FF
Onsdag 20/4 20.00
Tunavallen

förbannat så gott

Scandic bjöd inte på pannbiff och inte på korvstroganoff utan det var en riktigt fest vi kom på! kotletter och potatisklyftor, fy fan så gott! Jag citerar Emma Lundström "Det här är ju mycket godare än McDonald's".

Matchen då? Jomensatte ingen höjdar match men finns det något roligare än en bortamatch och så lägger man i en högre växel sista 10? tror fan inte det! 3-1 slutade matchen i alla fall och jag tror mig veta att Emma Ehrlin drog in minst två baljor eller gjorde hon alla tre? mitt minne tryter eftersom att jag efter 2-1 målet enbart hade fokus på att få kontakt med backlinjen att sista 10 agera som om att bollen var en bomb.... det är nu dagens snackis.. hahaha Veronika tycker att det var skitkul i alla fall, kan vara för att hon kände sig stensäkert på svaret när jag frågade "Vad gör man när man leder med 2-1 och det är 10kvar". En riktig keeper är hon alltså.

Under maten så såg jag en vägskylt med en pil och texten "VIMMERBY" varpå jag frågar, "jaha ska vi ta en sväng till vimmerby istället?" och de blickarna jag fick av mina bordskamrater var dödande.... och någon frågar aningen tveksamt "varför då?" Damerna hade inte en aning om att Vimmerby = Astrid Lindgrens värld, allvarligt talat föräldrar? har ni inte tagit med era kära flickor dit? Tur att Sanna Suomela levererar och berättade om sina äventur från Astrid Lindgrens värld när resten av lagkamraterna grät av avundsjuka att dem missat att träffa sina barndomsidoler som Pippi, Emil, Barnen i Bullerbyn däremot så har ju alla redan träffat Lotta JR!

Nåja jag tror det räcker för den här gången för snart tackar datorn för sig och jag ska nog  ta mig en liten tupplur så att säga! Skickar ett stort lycka till till grabbarna i blåtopparna, gör hårt för bövelen!!!!!

nu signar jag ut
Always number ten



Så ledsen var jag igår innan Elena värmde mitt hjärta en aning! Idag är hjärtat desto varmare tack vare alla fina vänner! Ses på onsdag. puss
****ser ni biljäveln till vänster i bild som nästan gjorde att jag kissa på mig? ser ni fanskapet?****

3p to gryffindor

Tre fina poäng utan bländande lir, tack! 3-1 slutade matchen men vi hörs om en liten stund då för först käk! Hepåre

solhälsning!



-Lugn i bussen!
Yes box det märks att det är dax för match. Ärligt talat vilken lugn start på söndagen. Kom igen ladies!

Bussen Lisa har precis lämnat Tunavallen för att ta oss till Linköping och lira mot Karro Peterssons gamla klubb, kan bli succé men det kan också bli ännu mer succé! Se upp för dårarna Kenty!

Startelvan
Veronika Larsson
Hanna Helg - Clara Lindberg - Nikoline Gustafsson - ofie Eriksson
Amanda Olsson - Hanna Wallgren - Milia Lord - Signe Wennström
Rebecca Mellqvist - Emma Ehrlin

pretty nice?
fokusera-briljera

xoxo
u know who, med assistans av fröken SSK


pusss

hör precis en tölöspelare säga "direkt när jag såg hennes namn så tänkte jag helvete det är den dvärgen" vem tala hon om då?.....

citerar viktor -lite pannbiff på det här så!

-


med risk för tt se förjävlig ut så sjunger jag om jempa -hej här kommer segertåget!!!!!!!

andra halvlek


Efter lite kaffe och en tigerkaka i magen så är vi nu redo... HAHAHAHA! vi såg precis två tölöspelare springa in i varandra och det blev ett stort flabb
vinden börjar öka. det betyder att United har en aningen fräsigare medvind än vad tölö hade under första halvlek
varning på lisa... hon sparka ner någon nisse... dock fick hon en eftersläng mot sig... insane damen i rött. tydligen är det lite gnäll från tölös bänk också.. men jag och henis sitter på helt fel ställe för att höra något.
Emma Signe och A-A-Amanda värmer..
jag ska säga er att mitt kaffe smakar fördjävligt för tillfället.. RIKTIGT ÄCKLIGT! jag som under lunchen predika om hur gott kaffe är... kan även avslöja att jag precis blev attackerad av ett konstigt djur och jag övervägde att utrymma arenan, men jag stannar för er skull!
Bra stressad av lsa och elena och vi får ett billigt inkast tack vare deras slit. dock blev det inget av det inkastet och bollen kom ner till tölös keeper
nej nu smakar kaffet ännu värre och solen är äcklig, tackar gud för att tölös spelare som var ingenom misslyckades med avslutet.

ÄNTLIGEN fick lisa med sig en frispark! kom igen nu Vicki
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

GOOOOOL DE ASSERSTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

förbannat fin frispark av Vicki (ca fyra meter från kortlinjen) in i boxen och Alexandra "jag kan inte nicka" asserstam ivnner höjdduellen och målvakten är chanslös. vad händer??
jag gråter. är det av glädje eller av att jag tvingas kisa+linement i ögonen.. ingen aning!
BYTE: Amanda Olsson in, Anta ut. GE OSS LITE FOTBOLLSGODIS NU AMANDA!
Amanda spelar forward och Elena går ner som vänsterytter. tror det är ett vinnardrag
kan rapportera att assisterande började vinka med sin vackra flagga för offiside när;
1. det var inkast
2. Tölös mittback nickade
vad ska man säga?

Helena ropar "BRA JENNY" dessvärre är jempa på andra sidan planen och helena vänder på huvet mot mig och fårgar " tror du hon hörde det där?" njaaaaa...
hinner inte ta in allt som händer under matchen.. alltså alla passningar och sedan komma ihåg allt samtidigt som fingrarna mina ska leverera ut det via datorn till er.... så ni får nöja er med lite tafatta uppdaterinar:)
trodde för en sekund att linn skulle få syna det röda kortet...... men hon klarar sig. vågar inte säga vad som hände men en krock är väl lätt at konstatera hur som helst, en krock ala linn står upp och deras spelare ligger fortfarande med smärta...... tolka det hur ni vill
bra frispark av tölö.... helena sa precis innan "jag känner att det blir mål nu" amen kul och höra det liksom, tur som fan att gud är på min sida!!!
för er som är intresserade så höll jag precis på att höra ett avtryck här på asfalten i kungsbacka... biljäveln som precis bakom, startade utan förvarning och den måste nog in på service för inte fan lät det bra!!!! blev så rädd att kissblåsan höll på att tömmas alltså.....
varning på Elena. why ingen aning.. 
jenny ick precis straff emot sig och en ostskiva. HELVETE DAMEN I RÖTT! eller fan jag tittade ner i datan så det var nog rätt med tanke på publikens reaktioner.. även om det är hemmaplan för de grönsvarta
1-1. my gick åt rätt håll men en säker straff av nr5.... kan påpeka att "hallelujah, hallelujah" spelas ur högtalarna. allvarligt?
ännu en fin frispark av vicki. dock avvärjde målvakten den
jag tar tillbaka att jag inte gillade solen förut. för nu är det förbannat kallt igen och jag har muskelryckningar i benen... till råga på allt så har det äckliga kaffet redan fyllt min kissblåsa till bristningsgränsen
fel inkast denna gång av blomman. o nu jävlar kom en GAMMAL volvo o parkerade här bakom, hoppas jag inte kissar på mig när han ska starta sin bil sen då....


så fula men samtidigt kanske ni ser hur mycket vi fryser???? och hur jävla kissnödig jagär!
frispark som slås över varenda jävla kotte på planen... tack tölös nummer frågetecken

någon i tölö hade skottläge ett fett sådant men hon halka med något konstigt sätt. fan så nice!  LADIES kom igen nu
alla frågar sig -Vad händer? och ingen vet heller för domaren ger inga svar... så vet ni vad som händer? mer än att tölö fick hörna, men vi skulle ha haft frispark enligt henis
my lyckades få till en fet box trots att hon blev knuffad. fan så tjurigt det är nu....
helena -tror du munken är nöjd med den här matchen?
jag -aaaa! jag vet inte. -(förstår ni nu att jag inte kan tänka för min kissnödighet??) fan vad jag tjatar och jag sprängs allvarligt
årets stjärnsmäll... elin får till en drömträff dessvärre för tölös mittback rätt i nyllet :O pain in the ass (not, antagligen om nosen)
jag ber nu på mina bara knän att hon ska resa sig så matchen kan ta slut och jag få... gissa? kissa!
lek inte md döden sara!!!!!!!!!!
slut närsom skulle jag tro.... 1-1 alltså
milia går och kissar, yeah  / helena

linn blöder och måste gå och plåstra om sig på sidan. inne på slutminutrarna nu, grinit som tusan

linn tillbaka in på plan och kör en solorush a la linn. fälld - frispark

vicki slår en fenomenal frispark som elena får in i bortre kryllan. 1-2!! hallelujaah

TÖLÖ - UNITED


NU KÖR VI MINA DAMER OCH HERRAR! lämna gärna en kommentar om ni har några funderingar F5 update
Matchen är igång, startelvan= My - Linn-Emelie-Jenny-Blomman. -Anta-Vicki-Elin-Svärd- . Lisa-Elena (från vänster)
Tölös VB slår en boll på djupet över Linn men deras anfallare avbryter löpningen. tror hon bangade på att bli trött

Ännu en långboll över vår backlinje. slutar med att Loppan glidtacklar bollen till My som slår iväg

Vi har problem med att få bort bollen från vår planhalva det är första observationen som görs. även att Tölö vill slå långabollar på Bengt.

Helena och jag pratar i mun på varandra "det är väldigt duttigt" -TRYCK TILL BOLLEN TJEJER!
GRYM OMSTÄLLNING! blomman slog en löpboll till lisa som sedan hitta Elena. så när 1-0!!!! (från vår synvinkel)
vi har bytt platser tre gånger....

På G att bli ett fint anfall men sista passningen hamnade hos tölös mittback som tjonga den. Lisa slet för att vinna tillbaka bollen men fick frispark emot sig.

Båda lagen har premiärnerver nu i början... det märks men det positiva = det kan bara bli bättre:)
Vi har gjort bedömningen att Tölö hade första fem och nu är det lite mer "pingpong"
Nummer 15 i Tölö får matchens första varning efter att hon sprungit ner Lisa på mittplan
Anta slår en boll på djupet som tillslut når Elena som fintar och drar som Maradona, tyvärr blev det inte så mycket mer än några schyssta moves
boll på djupet av Elin, men tölös keeper var med på den. keepern gjorde precis en schysst räddning också... ännu en gång var det Elena som hade chansen. vi båda tror att Elena kommer näta idag:)
 20 minuter spelade och  det känns som om att vi börjar hitta rätt i positionerna, tack!
Tölö försöker hitta uppspel på felvänd forward...
Vi har ett grymt anfallsvapen i form av Emelies låååånga inkast... känns kul att se att Tölö precis hade tre spelare som markerade ytan runt Anta. resten av de blåa var inne i boxen. dock lyckades vi inte hålla kvar bollen inne i just boxen Minns ni "in i boxen gnaget" ?.
matchens första hörna är tölös
den skruvas över målet. tack
Helena hälsar att hon har sina turstrumpor på sig. Rosa med små får:) (jag trodde det var ögon först..)
FEL INKAST!!!! what division ett mina damer... nåja tack för att linn får visa vart skåpet ska stå med inkasten. dock är mina inkast under allkritik..
ELENA DUNKAR BOLLEN I RIBBAN!!!! FAN SÅ NÄRA men gud så vackert!

boll på djupet av linn som elena löper på men tölös målvakt läser den perfekt igen. (väldigt nära att elena lyckas täcka med sig bollen)
inspark för Axelsson.. *inget hände
Tölö vann för stunden allt på mitten och fick tillslut iväg ett avslut, som via jenny ruuuuullade fram till my.
jenny får frispark med sig efter att tölös nummer 18 hållt fast hennes armar. bra ref
nu är känslorna heta och damen i rött börjar få arga blickar. precis blev blomman nermald utan åtgärd -ALLVARLIGT TALAT!!!!!!
linn sätterfart på kanten.... men blev upphakad, tråkigt men sant. hoppas loppan bjuder på en solorush snart och värmer min själ som för stunden fryser av den kalla temperaturen
37minuter spelade och vi börjar ta över litegranna. toppen
våra yttrar måste bli mer involverade i spelet är den tanke som slår mig just nu... tveksamt om de haft bollen offensivt nånting?!
varning på linn för eftersläng mot nr18.. tror hon förytjänade den lilla sparken;) 
gideonsberg krossar gävle.... 5-0

blomman får ett tillbaka spel och sätter in den i boxen mot lisa. den går över backen och lisa har all tid i världen att ta ner bollen på bästa sätt MEN  nåt gick tyvärr snett:( ibland blir man överraskad av den tid man har
SISTA minuter och tölö får hörna . vänsterfot är inåtskruv...

HALVLEKEN SLUT . inget hände på  hörnan. nu kaaffffeeee

låt matchen börja

Som vanligt så uppdateras matchen i samma inlägg, så tryck på F5 när ni vill ha en ny och fin uppdatering. kan avslöja att  "arenan" inte bjuder på några stolar:( så det kan bli sparsamt med inlägg... men KOM IGEN NUUUUUU


vi är hedrade

Jag och Millan lämnade precis omklädningsrummet för att ta tempen på planen och vad händer? Jo vi blir så jävla hedrade när vi kommer till planen, dagens matchvärdar jobbar febrilt med at ställa kiosken iordning och med att få ordning på musiken och vad strömmar ur högtalarna? JO KENT!!!!!!! nästan ås jag vill fråga damerna och herrarna om de tänkt på att Kent är från E-town och vi är ju tro det eller ej också från Tuna.

du är så söt milia så jag vet att du gillar mig ändå




/15

på plats

signe" jag håller på att prutta på mig", "alltså jag pruttar varje gång jag pruttar.. eller ne jag menar, varje gång jag skrattar"

nu har vi anlänt på arenan. milia tar över här igen!
/ wahlström

vår stad

Nu har vi precis anlänt till VÅR stad, Götelaborg mina damer och herrar!
Puss till er som var med -09 och till alla er som är med nu

"här har ju gräset börjat å bli grönt" -signe wennström
"Mölndal, nästan så jag kan vara en GPS"  - signe wennström

tå...?



"Det luktar tåfjärt" -Sigge Wennström

Vi är just i detta ögonblick i Alingsås, klappa igång nu kära supportrar

10

video








Linn Loppan Andersson

Grattis!

För en liten stund sedan fick vi ta del av den härliga informationen att vår gamla lagkamrat och fystränare Therese Harlén (tidigare Karlsson) fått en liten son. Stort grattis till Terrorese och Danne!!

Kram på er =)


roadtrip 1

Klockan närmar sig 8.30 och bussen rullar. Vad händer egentligen? Längst bak jobbar Helena och Eken  stenhårt med att täcka för fönstrena sina och det tar sin lilla tid. Goldberg och Elena tittar på "Himlen är oskyldigt blå" medan Anta och Amanda nördar någon annan film på sin dator. Nu kommer dem dessvärre inte få samma ro längre då resten av resenärerna med Jenny i spetsen valt att titta på "I rymden finns inga känslor".

Sigge says -Hej och välkomna till dagens drabbningsdag!
Elin -Drabbningsdag? Det heter bara dagens drabbning
Sigge -Aha! men jag ville spetsa till det litegrann

JAHAJA! vi hörs väl av under resans gång skulle jag tippa? elllllleeeer?
En stor krya-på-dig-hälsning till Felicia också!!!!!

Mors!


everybody, yeeeah

Gårdagens
Viktor -Efter träningen så ska ni säga gå till Anders och berätta vilken sås ni vill ha!
Några lirare -...sås?!
Viktor -Ja sås ti... (blir avbruten)
Anta -era kebabtallrikar
Alla -hahaha
Patrik -Bearnaisesås eller vitlök?

Någon som smakat bea och pasta? själv spyr jag av båda....

Seriepremiär imorgon och jag, Helena och Lotta ska ge er all info ni kan tänka er! FAN vad nice alltså! Ni kan alltså få alla rapporter genom att klicka på F5, toppen va?! Efter matchen så ska jag snabba mig hem och träffa Simba, det är nämligen så att Malte besöker RixMix varje lördag och imorgon ska han leta efter Lejonkungen 3 sedan var jag välkommen dit.

Vi ses imorgon då, pigga och glada! Bussen rullar runt 8 så då kommer första inlägget.

Redan nu vill jag däremot skicka en hälsning till Tommy Ahlm, the man! Vi saknar dig Tommy men visst ses vi väl på Vallen under året? Vi hoppas på det i alla fall!!!

xoxo
10

Live!!!!

Liveblogg imorgon!!!!! /10

let me take some of the punches

Måndag kväll och dax för Signe och Beck att få sin godnattsaga i form av ett blogginlägg. Annars blir det dyrt för moi. Signe som förövrigt sparkade ner mig brutalt under kvällens 13-4 spel. För en stund så drömde jag mig tillbaka till tiden där målvakterna använda sig utav vadderade shorts och ja jag drömde faktiskt att jag hade såna shorts på mig, för fy satan vilken oskön landning jag gjorde!

Det roliga idag var väl att bara målvakterna, Lovisa (och Lina????) lyssnat på Maria och hennes "Man ska svettas in våren" alla andra börjar (äntligen) inse det här med att fotboll är en sommarsport, vilket i sin tur betyder att man spelar i shorts! Nu vet jag dock inte om Maria kört med den kloka meningen i år men jag fick höra den några gånger under 2007/2008 dock verkar det gått in genom ena örat och ut genom det andra. Chockerande? Inte ett dugg!

Imponerande var det alltså att se damerna i shorts idag och lika imponerande som det var, lika förödiskt var det att ha en gigantisk mygga efter sig under hela träningen. Jag är inte som många andra och är rädd för höjder och sånt fjanteri men jag är sjukt rädd för kryp, insekter och sånt äckligt. Så gissa om jag ville gråta när vi stod i plankan och jag först slåss med den gigantiska myggan och sedan ser en spindel krypandes på konstgräset... -OH MY GOD!!!

Fem plus till familjen Erlandson som sponsrat med en high tech cykel och det blev genast dagens snackis!

xoxo
10

Får inte glömma att skicka en tanke till The Hellenbergs som uteblev från dagens träning efter att ett rådjur korsat vägen lagom otajmat... fy farao! Kram till er

sunday bloody sunday

Vilken urladdning knoddarna bjöd på! En riktigt fin insats av hela laget bäddade för tennissiffrorna 6-1 mot Qbik. Målskyttar: Emma Ehrlin 3, Rebecca Mellqvist, Hanna Wallgren och Caroline Jonsson. Top notch!

Annars så var det en fin dag på många sätt! Men den kanske bästa är väl att älskade Elin Wahlström är hemma efter sin tripp till andra sidan pölen. Välkomna  hem familjen Wahlström:)


dagens

Hanna Erlandson under Idrottspsykologin:
Hörrni jag har tänk på en sak! Alltså på studenten, tror ni att lärarna kommer gråta då för att vi slutar?
Rille lovade att försöka fälla en tår för oss 92liv.. blir nog tårar av glädje..

Signe Wennström får ett samtal under daten på Solo Pasta:
Det var morsan! HA! Hon träffade Måns Zelmerlöw och bad om autograf "Skriv till Signe och önska henne lycka till med fotbollen". alltså fan vad skämmigt.

avslutar med att säga bra jobbat till min kompanjon Lantz som sprang som en dåre på träningen, good!

10

it's a beautiful day

Denna onsdag är ingen vanlig dag, vår fantastiska vän Malvina Jansson firar idag att hon har 1 år kvar tills hon är myndig eller så kan man se det som att hon firar 17 barre. Det beror på..

Men vi skickar ett stort stort stort Grattis till världens bästa Malvina och hoppas att flickebarnet inom några få veckor får börja jogga efter korsbandsoperationen så vi får träffa henne betydligt oftare än i nuläget!

Crazy onsdag och ännu en gång GRATTIS MALLIS!!! krampårej




one step closer

Dessvärre hade jag ingen koll idag, varken på mig själv eller på vilka som tränade. Så därför kan jag bara med 100% säkerhet avslöja vilka knoddar som körde i skrattgruppen idag. Dessa tre indianer var Rebecca Mellqvist, Hanna Wallgren och Hanna Johansson-Berg. Varför jag bara avslöjar vilka knoddar det var är för att jag lovade att ge er en statusuppdatering inför helgen, sagt och gjort;)

Ni ska däremot veta att de knoddar som tränade futbol, fick under sista halvtimman ha en hög mysfaktor tillsammans med världens bästa Lotta Hellenberg. Helena Hansson försökte göra mig avundsjuk genom att säga att de åt mackor vilket gjorde mig just avundsjuk i fem sekunder "Varför fick dem mackor och inte vi......." var tanken som for som en oljad blixt genom huvudet innan jag insåg att följande mening var vad hon sagt -Sen kom jag på att de satt och snacka. (Flickebarnet klampade in oanmäld under deras allvarliga snack)
lätt att höra fel dessa dagar..

Får inte glömma att från hela laget tacka Anders för det utsökta fikat!
Mannen kan, mannen vet, mannen är bäst!

xoxo
Milia


nedräkning

Premiär är det alltså för Slagsta Tigers på söndag då det vankas hemmamatch i Svenska Spel F17 (Flickallsvenskan) mot QBIK kl 16.00 @ Tunavallen. Helt underbart att årets fotbollssäsong ska inledas redan i helgen och de knoddar som ska få äran att spela första matchen i Flickallsvenskan ska vara glada, för det är seriernas serie! I alla fall för de lite yngre... hehehe.

Fantastiskt ska det bli och eftersom att alla yngre damer idag drillats hårt av Mr Svante Larsson och Mr Matts Lundevall i Fotbollsakademin så får jag ge er en statusuppdatering efter morgondagens träning.

Chilla en sek eller två, känner ni vad som är på väg att ske? Känner ni känslan av hopp börja byggas upp inom er, känner ni? Lite mer, ännu lite mer och självklart tänker jag inte göra er mer besvikna. Det blev lite drygt en månad, lite drygt en månad som inneburit en jäklans massa grejer för moi personligen. Men efter en fin vecka i Spanien, jag skäms fortfarande över att säga Lanzarote, så har ett beslut inom mig vuxit och självklart ska jag spela fotboll och blogga för er!
Milia Lord utan fotboll, det finns liksom inte...

Så idag måndag den fjärde april berättar jag för er mina damer, herrar, motståndare, supportrar, medspelare och alla andra som tjuvläser att -jag är tillbaka.
Långt ifrån samma -fotbollsspelare som i höstas, bloggare och Milia Lord som då. MEN som sagt så blev jag lite klok på den där resan och insåg att jag faktiskt måste börja bygga upp allt själv, det finns inga genvägar!  


Tack för visat intresse och på kärt återseende

/ Always number ten, Milia Lord




Världens bästa målgest!


RSS 2.0