hahah fantastiska bloggkollegor

Maria "Berka" Bergkvist, Umeå IK's gamla backklippa numer assisterande coach . 
HAHAHAHAHA!



 
*Jocke = Umeås huvudtränare och lillebror till Jesper Blomqvist. Filmen är lånad från Umeås blogg!

Njut av lovets sista dagar & MISSA INTE CURLINGFINALEN IMORGON (påminnelse till dig J)

// 10

Världens..bästa..duva?

Eftersom att efterfrågan är så stor och bloggen är så bra så ska väl ni få veta hur min onsdag har varit, enjoy it!

Imorse halv elva infann jag mig hos en av stadens alla sjukgymnaster och visade upp min vackra fot. Jag har skadat "fotbollsledbandet", ledkapseln och något jag inte minns vad det hette. Minst sex veckor sa han att det skulle ta och på lördag har det gått sex veckor så jag kan fortsätta drömma om att delta i matchspel nästa vecka men i varje fall, jag ska tillbaka imorgon och gå igenom rehabprogrammet nu vet ni alla nyfikna det. Men varför jag älskar duvor? Nu ska ni få höra..

(nu kommer ni få skratta)

Jag stegar ut från trappuppgången och går mot busshållplats A som det så fint heter där buss nummer 2 mot Torshälla ska avgå, som alltid så ska jag ställa mig under ett tak men jag hinner inte ställa mig till rätta innan jag känner att något landar på min axel och tjejen/damen/tanten framför mig vänder sig om skrattande och säger "ååååh mysigt!" jag tittar förskräckt på min högra axel och duvjäveln HAR SKITIT!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hon framför börjar mumla något om ansiktet och jag utbrister i panik "HAR JAG FÅTT I ANSIKTET????" lugnt och fint svarar hon "inte vad jag ser" tack gode gud för det.... Så nära det var att jag fått något så äckligt i huvudet.

(Ja det är tillåtet att skratta nu. Vad tror ni jag gjorde när jag började skicka sms till hela världen om det som nyss hänt?)
Jag kan då få säga att jag aldrig tidigare haft något emot dessa fåglar men idag fick den kärleken en riktig vändning, inte helt otippat kanske....

/10


perfect match



Kan inte alla fråga Milia vad hon tycker om duvor? Jag vet att hon fick en fin gåva av en idag!
Hoppas lovet är bra!
/Josefine

tips?

Vad vill våra fans veta om oss? Ge oss förlsag på vad vi ska blogga om..... (extra svårt att blogga om något intressant i Unitedväg när vi har ledigt)

Så släng iväg en kommentar så vi får lite liv i luckan! tackar

sportnörd

Som den sanna sportnörd jag är så är det självklart att vända på dygnet för att heja på våra svenskastjärnor. Curling som Hockey, sport som sport, svensk som svensk det är viktigt! Men visst är det okej nu när vi har ledigt?

Talar nog för oss alla när jag tackar för att du Jocke igår trotsade kylan för att se United-Rågsved och dessutom lämnar ett spår här. Personligen tackar jag också för den lilla delen jag fick i kommentaren. Jag gör så gott jag kan med att förmedla den info som inte går ut på hemsidan (en ny är på G?!)

Förhoppningen är att det inom en snar framtid blir lite som under Gothia, med 27 inlägg med bilder och smarta kommentarer varje dag. Men som den ensamvarg som jag är just nu så är det svårt och lite för kallt för att jag ska köra styrka utomhus och på så sätt snappa upp allt som sägs.


/ Always number ten!
(numret som Lantz lånar tills vidare..)

lika igen

3-3 slutade matchen mot Rågsved efter att Maja gett oss ledningen i början av andra halvlek (3x30) innan halvleken var slut hade Rågsved kvitterat och i tredje så tog de ledningen med 2-1 innan Linn Andersson SR drog välförtjänt in 2-2, Josefine INTE så brun Mangs slog till med ett mål a la Emelie Brandell innan Rågsved kvitterade efter en hörna till 3-3. Klaga f*n inte på denna utmärkt skrivna summering, jag har offrat mina tår, händer, kinder, hela min kropp för att få till ett fint inlägg till bloggen och till alla trogna läsare från norr till söder. Be happy!

Helt okey match med tanke på att slingorna under planen inte kan vart på till max, skärpning! Stockholms beteendet börjar smitta av sig....

Annars så måste jag säga att de yngre i laget är de som ser till att alla andra kan skratta, shit alltså =) Gillar vi! All ära till Sigge och Wallgren. 

* Helena är på benen igen vilket är trevligt för alla med sitt goa skratt, Emelies historier från Bosön får en att tappa både haka och öron. Att Anta är tillbaka det märks med hennes skämt.....
Önskar att jag spelat in allt hon sa under sista halvleken!!!!! Men det får bli till någon annan gång.

Imorgon sticker 94orna, Kuben och Dahlgren till Gotland, lycka till!

Avslutar detta inlägg som innehåller allt med att tacka alla själar som orkade ta sig till Vallen och stod ut i den bedrövliga kylan.. VART ÄR SVERIGE PÅ VÄG???????? -Linn JR ditt svin

-10

tjoho

Det är fredag, det är match, det är lov, kan det bli bättre? Inte för de flesta men själv skulle beskrivningen "skadefri" göra livet. Nu ska jag inte sitta här och tycka synd om mig själv, så vi ses ikväll. Då stegar jag, landslagsmålvakten och Laxen in på Vallen, tre starka och säkra kort!

Vallen 19.00


Äsch vi drar in lite sann Unitedglädje!











Jag ska nu sticka och möta upp stjärnan Goldberg, fler bilder kommer ikväll (måste leta igenom en massa hårddiskar)


/  you know who! (Lord)

game ikväll

19.00 mot Rågsveds IF hemma på Vallen. Rågsved spelar i Norrettan och fick inför förra säsongen en friplats, laget parkerade på en åttonde plats med BK30, Mariehem, Brommapojkarna och Älvsjö bakom sig.

Jag kan även tillägga att 2008 spelade Slagsta i samma serie som RIF (tvåan) med resultaten 7-1 till Rågsved och 1-1 efter att Moa Wahlgren kvitterat i slutet, kanon minne alltså! I somras spelade vi en träningsmatch mot detta lag och vi vann med 4-3 efter Linn Andersson SRs soloprestation.

Sist men inte minst så spelar Uniteds förra skyttedrottning Karolina "Ljungan" Ljungqvist numer i Rågsved ryktet går dock att hon missar matchen på grund av sjukdom, men annars så välkomnar jag vår gamla nummer tio (tillika min gamla förebild) tillbaka till Vallen av hon som nu innehar tian, of course.


/ Always number ten!

Är jorden rund?

Adam: Är Rambo 17? Är jorden platt?
Josefine: Nej
Hanna E: Men det vet man väl inte?

Gör man inte Sargen???

På natten får Sverige stöd och på dagen kan vi ju ramla. Eller vad tror du hanna?

En lunch senare och med hjälp av en geografibok, har Hanna nu fått klart för sig att jorden är rund, den har lutning och gravitationen håller oss kvar på jorden. Tack för kaffet!


who are we



Vad säger man Helena Hansson? Själv säger jag -Tack för en god match och gammal är äldst

v7

Alltid lika skoj med måndagsträning, idag vart det kondition med Thess. Själv hängde jag inne i det såkallade styrkerummet med Fanny och Jonna.

Imorgon kommer Frida och kör snabbhet, då hänger jag förmodligen i styrkerummet igen med samma vänner, gillar't!


Att Emelie inte får sig en lugn stund på Bosön känns ju lika gött det med ;) hehe. Nej stora lyckoönskningar till allas vår egen Goldberg!


Helena Hansson



Och helt plötsligt hittar man denna gamla...... läs och njut av lite glädje



Namn
- Helena
Född
- Juni 7
Gillar du varm choklad?
Ja, fast inte för varm.
(smakar varm choklad och utbrister)
-mmm, perfekt!
Läget:
-Jag mår bra
Hur gick fotbollsträningen?
(om hon nu varit närvarande så hade den gått bra...)
Skall du träna ikväll?
-Jajamensan
Varför?
-Min positiva energi måste ut på planen. Mycket motiverad och ser fram emot att träffa mina kycklingar, ser positivt på kylan.
Imorgon på Idrotten?
-Prov, måste plugga för har endast titta på't
Har du mens?
-Nej, icke nu.
Vilken fråga skulle du inte vilja ha?
-Vad jag har för skostorlek!
Vilken skostorlek har du INTE?
-43
Trivs du?
-Skorna sitter bra, så ja!
Vart hittade du ditt skratt?
-Under elementet!
Hur ser du på framtiden?
-Mycket positivt
På den tid som varit då?
-Blandade känslor. Upp och ner. Åkt berg och dalbana.
Gillar du nöjesparker?
-Ja, men bara vissa!
Varför just vissa?
-Vissa är dåliga och äckliga. Dålig service och dåliga karuseller.


slut för idag, tack för idag

Tyvärr räckte det inte hela vägen..
0-0 mot Väddö och 0-3 mot AIK. Tråkigt att inte målet som Linn Andersson gjorde när bollen drogs upp i klykan räknades då domarna ansåg att tiden var ute. Men det kan man kalla för omställning.. utkast från Lundberg, som stod för flera makalösa räddningar, bollen studsar en gång innan Linn skitläckert drar upp den i krysset.
Att Linn sedan säger "Jag kan inte springa i djupled" är för mig ett helt otroligt och chockerande påstående, Linn kan! =)

Annars bjöd Hanna Wallgren på -Var kommer Visby ifrån?
Och Josefine När drog till med kapningen -Signe din ÄGGMÖK!
Starka ord i dessa unga kroppar.

Dagens:
Helt plötsligt byttes den blandade svett och soplukten ut mot den ljuvliga doften av pizza. När vi sedan ser tre personer komma in med famnarna fulla med pizzakartonger genom hallen går tankarna vad händer här då?! Nej men fem minuter senare sitter hela IFK Nyköping och trycker i sig Pizza, Coca Cola och glass, när de hör och häpna.... inte spelat klart!!! Jag kan då säga att vi blev måttligt chockade och avundsjuka men det är en annan femma.......



KASSASKÅPSSÄKERT!!!!!!!

7-1 mot Visby

5 MÅL AV LINN "JR" ANDERSSON!!!!!!!!!!!
Hon som förövrigt hade lekstuga förra helgen på vänsterkanten med Stuvstas högerback, nice.

Skytteligan: Linn 5, Emma & Felle

Amen okej, jag sitter ensam på läktarn jag drar till BP och trycker tröjan!!!!!!!!! Det är givet när Linn är i storform!

/10

Fredag

Börjar med att säga att intervjun gick åt pipsvängen, blogg.se ville helt enkelt inte publicera Helenas kloka ord.. osoft! och väldigt tråkigt.


Imorgon vankas det SM-spel för knoddarna i Vilsta mot Visby, Väddö och AIK.. Efter att jag blivit hotad att få sitta själv på läktarn om jag bar en t-shirt med texten "Vi nollade AIK i Gothia" så väljer jag att avstå från den tyvärr... men sparar idén till ett senare tillfälle.....

09.15 Eskilstuna United - Visby
13.45 Väddö – Eskilstuna United
16.45 Eskilstuna United - AIK

MISSA INTE CHANSEN ATT SE SEGERTÅGET.... för visst gick det som på räls i Katrineholm senast!

United - Värmbol 4-0
United - KAIK 8-1
United - Triangeln 4-0

Finalen:
United - Värmbol 3-0
plockepinn med andra ord!

intervju

ikväll får vi en riktig stjärnintervju med ingen mindre än Helena Henis Hanssssson. starkt kort

hepåre

Match ikväll mot BK 20.00 Tunavallen

Vi andra tränar som vanligt 17-19

Värt att tillägga är att bilder från United-Stuvsta finns på Anders Kjaersgaards hemsida, tackar vi för!

c.s (No fucking counterstrike)



Hon är ju grym alltså! Jag kan även avslöja att jag har en målchest inbokad till serien a la just Caroline Seger! (eller kanske Elaine)

//tio

lika

United - Stuvsta 1-1
Mål: Sandra Blomstrand

"alla blir ju glada när nån pruttar"

Stämmer kanske?




Idag är det premiär mot Stuvta hemma på Vallen. Hos våra gäster återfinns Johan Bennäs och Ida-Linn Mats, vi mötte just Stuvsta i träningsturneringen i slutet på Oktober och den matchen slutade 0-0. Men idag hoppas vi på Unitedseger.
Jag tror (hoppas) Felle rullar in 1-0 och varför inte att Linn Andersson SR drar en solorusch a la hon själv?

20 spelare i truppen och för att inte missa någon så kör vi på den gamla "ingen nämd ingen glömd".

tack för mig!

14.00 United - Stuvsta
TUNAVALLEN


älskade vi

"Vi tar 35 bussen"
-När går den då?

Emelie Lundberg

"Alltså han Paolo Roberto är en så dålig skådis!"
-Men han spelar ju sig själv...
"I flickan som släckte elden?"

Linn Andersson JR

Vissa har det bra när man får umgås med trevliga och icke tänkande människor? =)

Jag vill även passa på att påpeka att jag är glad att vi är ett fotbollslag och inget volleybollag......

tredje gången gillt

Under förmiddagens historielektion var hanna åter på topp:
Hanna: Gick de med hans lik hem till Sverige?
Josefine: Nej, de tog nog bilen.
Lååååång paus
Hanna: Fanns det verkligen bilar då? 
 
Vi pratar om 1600-talet...

Fölet gör det igen

Hanna Erlandson plockade fram sin melliskorg strax innan tre idag och tog först fram sin safariyoggi och frågade Josefine
"Står 12 02 för tolfte februari eller andra december?"
Josefine svarar
"nejje det står ju för december nolltvå (2002)"
Hanna tittar först storögt på yoghurten och sen på Josefine och kläcker ur sig
"och jag åt en i morse!!!"

Jajamensan allt var ett skämt





Med andra ord, det är runt Hanna det händer

/10


inte lätt alla gånger

Milia - Aj det tjuter i mina öron!
Hanna E - Va, i mina?!
Milia -hahaha, hur ska jag kunna känna det?
Hanne E- Inte vet jag du kanske är tankeläsare

shit pommes alltså!
Bra jobbat allihopa idag på snabbhetsträningen! Extra plus till mig(10) och fröken Ekström, vi knegade på bra i styrkerummet vill jag lova, förhoppningsvis blire lite träningsvärk imorgon!!

// always number ten

RSS 2.0