v.43

Igår var det tre stationer på träningen. Futsal med puggoall, futsal med konmål och sen fyra mot noll. På futsalspelen valde de äldre att först tävla om 200armhävningar och lika många sit.ups, japp mitt lag torskade båda utmaningarna. Känns bra att ha gjort 50 armhävningar fler än Erlandson.. Som istället för sit-ups ville tävla om en Colaburk. Sit-upsen tar ju ändå inte så det var bortkastad tid.

Linn -Varför träna ditt sixpack? *Tar på Erlandsons armar* liksom, vad har du här? Filmjölk eller?
Erlandson- .....men.....sluta

Gratulerar alla unga att de nått ännu en milstolpe i livet, höstlovet 2011... För vissa det sista och för andra det första på gymnasiet and so on. eller som för Becks hennes sista på högstadiet!

10


mors kamrater

Ikväll är det träning sen går vi på ledighet i 2 veckor. Snacka om lyxlir. Får se om vi har något schysst att bjuda på, men man vet j aldrig.

Adios
10


vad sa du att jag va?

-Men du är ju stentrög!
-Nej jag är inte det
-Nehe vad är du då?
*Tystnad* en ny röst ger sig in i leken
-Trätrög eller?

Känns bra att jag släppte henne på rätt Te...

img_9928 (MMS)

Känns bra att jag släppte henne på rätt Terminal.... Hahha score!


My friend Peter is a smart man, do you kno...

img_4789 (MMS)

My friend Peter is a smart man, do you know him? Well, I promised Alena to start writing in english. And I'm going to keep my promises so this will be a huge challenge for me. But my english isn't perfect so please just laugh at me, I'll take it for the team;) Peeeeace on earth 10


En trött tjej befinner sig på Mc Donalds i...

img_7326 (MMS)

En trött tjej befinner sig på Mc Donalds i Enköping efter en trevlig biltur till Arlanda med Alena som om dryga timmen sitter på planet till Amsterdam och sedan vidare till USA. En tidig söndagmorgon och jag ska t tillvara på dagen och stanna på IKEA (om jag orkar)  Passar på att önska Alena och Ash en trevlig resa. Kram på er allihopa


Blue

Kom igen nu IFK..... klart slut!

SMS-inlägg

img_8691 (MMS)


kvällens bravader

Jag och Emelie har nu hämtat hem amerikanskorna efter att de varit på Ibiza. Dem visste dock inte att Emelie följde med mig ikväll utan... ja gissa hur det gick. hahahaha. jag skratttar mig dock igenom hela filmen men det var så jävla nice! Om ni klickar upp sista filmen i helskärm så ser ni hur Ashleigh hoppar och vinkar till mig....




.....synd att vi inte fick bild på deras face när dem såg Skylten "Thom & Gunning" och sen scream-masken.... Ashleigh hatar som sagt skräckfilmer och stod och tröck mot ett hörn när jag kom fram. Det var flabb på hög nivå. Sååå sjukt roligt


/10

united times

imorgon kommer det finnas saftiga videos på bloggen. håll ut!


videos




tävling på träningen


mors kamrater

Det är lördag och nu har sjukdomen brutit ut på riktigt, jag har känt av den i kroppen ett tag och börjar undra om det är vattnets besökare som tagit mig till fånga eller är det bara Lidl vattnet? Fast mest troligt är väl följande förklaring; att jag drabbats av en gammal hederlig och förjävlig förkylning. klart att det är en virusinfektion.. fy farao för det
 

10

Träning - telefonnummer

Påminner om att dagens träning är 16:30-17:30 på Tunavallen.

Min telefon har havererat så jag har inga nummer kvar. Alla spelare - skicka ert nummer till mig!
070-3565370

/

Viktor


dagens icke pucko

Anta frågade Alena varför hon inte var med och spelade på träningen, Alena svarade att hon börjar bli gammal och att henes hamstrings inte vill samarbeta hela tiden. Det gjorde att Carro inte helt otippat frågar -Vad är hamster för muskel?

Jag som är nyexaminerad sjukgymnast kan avslöja att hamstrings är baksida lår.


;)
10


levererar usa?



Håller inte USA måttet eller varför lyssnar du på en jullåt i oktober bästa Swordfish?

LOTTA HELLENBERG!!!!!

I fredags när Nikis gjorde illa knät, som tyvärr inte verkar må allt för bra, så byttes Carro in ouppvärmd. Det resulterade i att hon efter matchen sa följande groda -Alltså jag fick såna här punkteringslungor (Pingislungor)

Tyresö bjöd på ett magnifikt kaffe som Lotta så gärna ville på med sig ut i halvtid och det fick hon... i min vattenflaska, fine tänkte jag. MEN MEN MEN vid första vattenpausen idag så letar jag upp min flaska och får i mig en klunk och jag möts då av en enorm kaffelukt varpå jag börjar titta runt mig och leta efter den skyldige med kaffe i handen, utan att lyckas. Jag tittar sedan mot båset - inget kaffe där heller. Nehe tänkte jag och började sedan känna en skum smak i munnen och tanken "vad fan är det för vatten egentligen?!" samtidigt som jag börjar skruva bort locket till vattenflaskan så kopplar jag samman alltsammans -Det är Lottas fel!!!! när locket är borta så möts jag av en massa skum i flaskan, jaha jag har druckit såpa och vatten med kaffesmak. fan vad gott

Uppvärmningen idag var Följa John och Junior sa till Alena att vi skulle köra -Following John och vände sig sedan mot mig "eller heter han John på engelska också?". (Madde jag vet hur du tänkte=))


always number ten

framtiden är ljus

Idag har flickjuniorerna befunnit sig i Örebro och spelat Thomas Nordahl Cup. och givetvis har våra lirare levererat eller vad sägs om fullpott, 9p, i gruppspelet och en grym målskillnad på 20-1. Detta efter 12-0, 4-0 och 4-1. 

Jag har fått rapporter från Rebecca Rulander som avslöjar följande "Vi utklassade Hertzöga i semin med 4-1 och dem är Sverige 6a". Bara det är en imponerande insats! I finalen slogs sedan IFK Värnamo tillbaka med 1-0....

Stort grattis till flickjuniorerna!  och ett stort grattis till IFK som är vidare i kvalet. urstarkt


/10

kom igen blåa

Börjar med att skicka ett stort Grattis till City! Och i eftermiddag vill jag skicka detsamma till IFK då de ska ta sig till kvalomgång 2. Avancemanget är givet nu när självaste Tunavallen-Jocke gått och blivit en Always number ten. Jag är oerhört smickrad över valet av nummer och den lilla textsnutten @ Tunavallen.se!

Så från en Always number ten till en annan, ett stort tack och keep up the good work! Awesome



          
         oerhört vackert!


thank you

Årets sista match är nu spelad för Los Galacticos, nej vi är inte Real Madrid så jag tar tillbaka det där och skriver istället att årets sista mach är spelad för Talangerna. Tyresö stod för motståndet på Tyresövallen (skrev Bollmoravallen två gånger på raken först..) och det blev tillslut 2-2 efter lite kalabalik i slutet, men så är det väl alltid när vi är i farten?
Matchen var bra fram tills det blev lite kaosartat i mitten på andra, detta i samband med att Nikis springer felvänd för att hinna upp en boll och blir (brutalt) nedknuffad med två raka armar i ryggen. Det är en gåta i sig hur HD och AD inte kunde dela ut kort för den incidenten? Utan istället fick jag dödsblicken av fröken domaren. Samtidigt som Nikis blir liggandes så försvinner Hanna Helg av planen med andningsproblem och kaoset var ett faktum, för ingen hängde med alls i svängarna. Tyresö gjorde 2-1 och efter det fick dem en fruktansvärt energi och kvitterade välförtjänt i slutet. Visserligen hade vi kunnat få in nåt mål till och då dödat matchen men sån är fotbollen.

Det sjuka med dagens match är att jag i halvtid var otroligt nöjd med domarinsatsen men på en millisekund vändes de positiva tankarna till -go to hell! Jag kände liksom att hon skulle få en massa beröm men efter knuffen i ryggen på Nikis så fortsatte bara helvetet. Nog om det...!

Säsongen är alltså över för Slagsta Tigers, fantastiska Tigers som vunnit trean och nästa år är det äntligen tvåan som gäller. Är något så fruktansvärt trött att spela division tre, av förståeliga skäl? Division tre handlar liksom inte om fotboll utan snarare om att komma levande från varje drabbning. Nästa år blir det givetvis tuffare men på ett annat sätt, mer på ett fotbollssätt. Trean är oftast aningen för mycket grisfotboll för att man ska njuta av en match och division två matcherna kommer absolut vara mer underhållande för alla på sidan och betydligt mer utvecklande för samtliga på planen.

Flickallsvenskan började bra men sedan kom en dipp, men det är en konst att hålla samma koncentration, pondus och ork under en hel säsong, speciellt om man inte är speciellt rutinerad eller van. Men "mina" damer i Slagsta Tigers har varit oerhört inspirerande i deras sätt att vara. Det är laget före jaget och sånt älskar jag. Jag är stolt över Tigers då de flesta gjort sin första säsong i en damserie och ändå levererat. De har också fått spela F17 Allsvenskan vilket betyer oerhört tuffa matcher mot Sveriges bästa. Det är strongt, riktigt strongt att rubba lag som LdB och Kristianstad.

Jag skickar den största elogen till var och en av er mina vänner, why? Jo för det tog lång tid för mig i våras att komma på att det är fotboll som är no.1. Men för varje liten stund som tillbringas med damerna så är jag lättad över att mitt hjärta lyckades få min hjärna att förstå vad som får en att må bra. Skulle mer än gärna se till så att min första riktiga träning 2011 som var i april istället var som för alla andra redan i december/januari för det innebär alltså att säsongen bara skulle vara i "halvtid", men tyvärr. Det är bara att ladda om för en ny spännande säsong med de blåa, fantastiska blåa.


United har alltså två matcher kvar, en imorgon i Lund och där skall tre vackra pinnar plockas hem. I feel it in my fingers! Älskade vänner, ta kampen och ge er inte. Ni åker inte buss en jävlans massa timmar enbart för att upptäcka Sverige och lite Danmark. Ni vet vad det är kärleken till fotbollen som vinner. Njut av sällskapet och njut av situationen. Två matcher och två vinster skulle ge en oerhört skön känsla inför kommande försäsong.
Ett stort lycka till ladies!


Jag väljer härmed att signa ut och gör det vänligt men bestämt. Vet att årets blogg varit under all kritik och jag börjar känna mig mätt på något sätt? Känner inte att det är samma "hysteri" runt Unitedbloggen längre. Antar att det är en prioriteringsfråga.

All kärlek till er kamrater

Always number 10


Allas vår Erlandson

Fick precis ett sms av Viktor, här har ni nåt att muma i er.

Här har du till bloggen:
Sms skickades ut:

Opportunity to practice tomorrow before leaving, at 14:00.
A small snack before leaving will be served.

Erlandson undrar: - ska vi äta eller snacka?


Är hon störtskön eller störttrög? eller bara helt underbar, vår Hanna Erlandson=)

fin match igår

Ja rubriken avslöjar att matchen igår var fin och det var den på många sätt. United spelade i svart, det var lagom kallt/varmt, fem ursnygga supportrar, en stark andra halvlek, ombyte i en stinkande ishall, en smidig Anta, en grym "sjukgymnast" och så blev alla 95or glada när dem fick sig varsin Happy Meal på Mc Donalds innan Ludde fortsatte köra hemåt. Och som den hjälte han är lyckades han väja för rådjuret som sprang förbi, mycket vackert! Applaus till dig!!

Gällande dem där ursnygga supportrarna så ska dem inte bara ha en eloge för att dem tog sig till Linköping utan också för att Pappa Wallgren och Pappa Olsson visade hur supportrar beter sig. Man skriker inte på domarna utan ger dem en klapp på axeln efter matchen istället. Mycket fint!


Mors kamrater!

10


Milia Lord - sjukgymnast
yeeeeah


3p

Seger


Matchen

Matchen

Bra inledning i Linköping, ännu mållöst.

 

Mycket lir på vår v-kant. Stark inledning av Helg och Anta. Bra skott utifrån av Signe. Jag ber om lite mer deltagande i sista tredjedelen...

Bra hörna av signe. Kalabalik framför mål.. Men fortfarande 0-0

1-0 lfc. 24 min spelade

Dax att få igång liret. Vi behåller inte bollen inom laget speciellt länge utan passningarna är lätträknade. Speciellt på off.planhalva

1-1 minut 40 Emma E

3 byten i halvtid
När> Lundström
Clara> Carro
Signe> Madde

2-1. Madde till Emma som lyfter vackert över deras mittfält+backar till Emma E som via en LFCback når Amanda i boxen som nyper på ett tillslag, vackert

Amanda igenom men petar utanför. Mycket bättre inledning på andra halvlek än
under första

3-1 Walle. Skott utifrån

Mål igen av nån:)4-1 (självmål sista Unitedspelare på bollen var Amanda)

5-1 Gustafsson "världens idiotmål" japp snyyyggt

5-2

och där var det slut.

Erlandsons dröm

Just anlänt till CloettaCenter i Linköping och omkl.rummet är beläget i den vackra men otrolgt illaluktande hockeyarenan. Tjejena känns taggade! Och Erlandson jag stötte precis ihop med Linda Sällström! Däru!!!


Away

Bussen är sedan en tid tillbaka på väg till Linklping för näst sista matchen i flickallsvenskan. För cirkus 20min tog det stopp för en lite stund (5-10min)
Signe -Madde varför står vi?
Madde -ja, det är några lampor som blinkar. Typ vägarbete

Ciao kamrater


oooops


snodde bilden av Peter Lagerlöf som lagt upp den på United FB-sida. Ashleigh körde alltså ifrån självaste DP...
Nice!


10

oh no be strong

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/sverige/damallsvenskan/article13728619.ab



Fy fan är orden jag har inom mig.... Umeå IK och KIF Örebros förra tränare alltså. Självaste Richard Holmlund, han som tog Umeå till stjärnorna tillsammans med Roland Arnqvist och Susanne Grankvist...
Sov gott..



Perfect evening

Så avrundar jag denna tisdagkväll på bästa sätt, eller? (se bifogad bild) Det betyder att jag liverapporterar från morgondagens bortamatch i Linköping för Tigers! Väl mött puss 10


Nu ska jag ta mina styltor och lämna taxin. Stort tack till damerna som lät mig vara en riktig "queen" när jag lämnade planen i kungastolen eller i denna siituation drottningsstolen (tronen?)


Bästa Junior fyller 16 starka år idag, vil...

img_0761 (MMS)

Bästa Junior fyller 16 starka år idag, vilken stjärna hon är alltså! Ett stort Grattis till Miss Kvickan:) /peace 10


la cuenta por favor

Ligger efter som attan med den här bloggen, känner verkligen hur dåligt det går på den här fronten. Trött man blir! Tänkte i varje fall bara berätta om när jag och Signe träffade F02s stjärna Chloe på Årby í onsdags. Hon tittade på syrran med flera när dem tränade med Akademin.

Jag har tränat henne när hon var med i bollskolan för en massa årsen. Nu låter jag ego men hon var lite som mig vilket innebär yngst på plan men bäst på plan. Den benämningen stämde då, när man var 5 år ung.

Nej nu kom taxin. Lovar att slänga in ett inlägg lite senare, det är ju trots allt Crazy tisdag..........


adios 10


.


RSS 2.0