Jormis

Får ju inte glömma att min/vår älskade, underbara, fnissiga, kämpande, skrattande, leende, bruna, roliga, smarta, fina och saknade Jonna "Jorma/Laxen/Öring" Öhling fyller år idag. Hon som tog sitt pick och pack i höstas och befinner sig förstunden i Australien. Fy fan Jormis, kom hem!!! Men hoppas att du har en underbar födelsedag

Love uuuuu


Busted!

Ligger efter som f*n med bloggandet, men just nu är det rätt körigt. Det som tar mest tid är väl mitt nya jobb, amen precis Milia "Plockarn" Lord klingar så fint.

Vill väl ta och berätta att Ashleigh avslöjat mig, tyvärr.... För när vi idag intog Vallens vackra gräsmatta tillsammans så pratade vi och omfamnade varandra lite så där vanligt ni vet? (vet inte hur man säger?!) Efter några få sekunder utbrister Ashleigh -Jag har inte tänkt på att du är så här kort!
Frågan är hur jag kunnat hålla det osynligt?;) nåja det var i alla fall en rätt rolig grej.

För er som är nyfikna om matchen igår har vi fått tips från "IK Tunare på plats" att kika in på www.fotbollslasse.blogspot.com 

and there you go.

adios!
10


Vår supporter igår, nice man! Bra insats a...

img_7084 (MMS)

Vår supporter igår, nice man! Bra insats av allihopa. En sak jag bara vill få ur mig är hur glad jag blev när Bissarnas tränare efter matchen när jag skär framför honom är hur han lovordar och berömmer, sånt värmer utifrån även om man inte är nöjd själv. Det känns bra i trean nu och äntligen ska jag få ta upp laget till tvåan igen! Som jag var med att åka ur för några årsen..... Nej nu arbeta! Hej / 10


Tjena kungen!

img_3292 (MMS)

Tjena kungen!


TORSK!

img_3373 (MMS)

TORSK!


Gott!:)

img_4155 (MMS)

Gott!:)


Leva livet kom så ska vi leva

Hello you! Nu sitter Slagsta Tigers i bussen som ska med hjälp av Ludde ta sig till Göteborg! Succe på det va:) ne det var nog det jag hade för stunden. Adios 10

du rara

Vår alldeles underbara Hanna Swordfish har idag lördag spelat sin sista match för United för denna gång. På måndag står hon redo med sitt pick och pack för att stiga på flyget som tar henne till andra sidan atlanten, närmare bestämt New York. New fucking York ska intas med dunder och brak för vår nummer elva som ska passa two kids, en tvååring och en tvåmånaders baby! Hallå u crazy people! Fattar ni grejen? nepp inte jag heller!

Vår kära au pair lämnar oss alltså för ett år i staterna och givetvis kommer hon få det grymt eller som min vapendragare Hanna Erlandson skulle sagt -ooooh awesome! gulle där.
Så KÖR BARA KÖR Hanniegirl! :)









Den fantastiska Sara Johansson besökte ida...

img_6848 (MMS)

Den fantastiska Sara Johansson besökte idag Tunavallen efter en längretids frånvaro. Snacka om en underbar överraskning när hon hoppade fram från ingenstans. Fantastiskt kära du! Bigkiss till Maggan. Annars så taggar jag för game imorgon 19.00 på Årby där vi tar emot Åker. Peace/10


woop woop

Har ju glömt att visa er vad jag gjorde sista dagen på jobbet! eller om det var näst sista? who cares!


oh no!

Jag som aldrig får blåmärken har börjat bli som Jenny. Igår upptäckte jag ett blåmärke på utsidan av låret och idag har jag ett på insidan av vaden. Hur ska detta sluta? Jenny får liksom blåmärke bara man skickar över en tanke om att vidröra henne eller okej jag kanske överdrev en millimeter där men inte så mycket mer än så eller vad säger du Jempa?

10

Hallåååå!!!

Det är Hanna som talar!! eller skriver.

Jaha ett inlägg skulle det bli har ändå inget bättre för mig liksom. Är ju bara nybörjare i dessa kretsar än så länge så ha inga förväntningar. 

Tisdag idag, sjukskriven från jobbet och även fotbollen, men det finns hopp om livet i alla fall. Ganska uttråkad dessutom. Har inte sett en människa förutom familjen sen i onsdags. Tackar gud för att mobilerna har uppfunnits så man kan ha lite social samvaro.

Idag ska jag ta mig till vårdcentralen för en liten halsodling, kanske ta en dusch också. Annars planerar jag nog bara att ligga i sängen och titta på film. Ganska trevligt det också men efter ett par dagar är ju de bästa filmerna redan förbrukade.

Till nått lite mer positivt - det är så fantastiskt att vi vinner wohooo satt uppdaterad på damfakta.se under hela matchen i lördags. Var så jävla nervös, men åå vilken skön känsla efteråt :) 

Tänkte även göra lite reklam för TV3 och Svenska Hollywood Fruar. Favoritprogrammet började igår YES! Den där nya Gunnilla hon verkar ju inte riktigt ha alla getter hemma och Maria Montazami hon är ju för härlig. läser dessuyom hennes blogg, ganska kul faktiskt. Så om någon missade så gå in på tv3play och titta för det fick nämligen jag göra. Kunde bara se halva igår då även -Vägen till blågult eller liknade började på 2:an igår. Ett ganska trevligt program det också. 

Och  slutligen till er som började skolan igår - ha en trevlig dag!
och ni som inte går i skolan ha en trevlig dag ni med

Bjuder på en bussbild, lång resa till vittsjö ni vet.

 


Promenadens första fundering: Varför har j...

Promenadens första fundering: Varför har jag efter andra matchen irad träningsvärk i triceps? /snillet


think outside the box

Då Fölet (Hanna Erlandson) är inne på sin femte dag som sjukling så kanske ni förstår att jag har skavsår i öronen efter alla hennes böner om att uppdatera bloggen. Är hon desperat eller desperat om hon skriver "Jag nöjer mig med allt. Vad du äter för mat, vilken datasida du är inne på". Känns som att hon lider av tristess då va?

Men kan väl berätta att jag har fruktansvärt ont i nacken, förklaringen lyder förmodligen att jag är stel. Det är även extra synd om mig idag då jag fick en cookie(lårkaka) igår på matchen så jag bör vara ute och promenera nu för att känna på den men vädret är inte så tilltalande tyvärr. 



nej gissar att jag bör passa o gå en runda nu när det faktiskt är uppehåll med det förbannade regnet.
och Hanna, jag skriver väl sen om hur många sniglar jag trampa på eller nåt sånt kul! Tycker faktiskt att du kan skriva om dina dagar som isolerad istället. Tror det skulle uppskattas betydligt mer! Jadå...

10

nonononono

Måndag och klockan står på 09.12 och jag är ledsen i själen. För stunden så är Helena i nåt av klassrummen på fantastiska SMID-området, tippar nästan på G16 eller kanske G20. Fusk är det hur som helst! Om drygt 45minuter ska även de nyblivna tvåorna hämta ut busskort och allt sånt man gör första dagen. Hälsa på lärarna, pratar med vännerna om sommaren och undrar hur det redan kan kännas som "vanligt" trots att man inte setts på ett x antal veckor.

Själv så ligger jag i sängen och välkomnar mig själv till min arbetslöshet, jag som annars säger arbetssökande tänker sörja och vara arbetslös idag, imorgon och tillsvidare.. Ja för stunden så är jag så deppig för att inte få gå till SMID att jag tänker stanna i sängen hela dagen och hela veckan.
Ni vet, SMID är inget program - Det är en livsstil!
Konstigt må ni föräldrar kanske tycka och ni som inte hunnit få den gnistan om er ålderkull än och speciellt inte ni nya kultingar som börjar senare idag (13.00). Har sagt det förr och säger det igen, ta vara på tiden för den kommer inte tillbaka. och det går fort, på tok för fort! Det är så speciellt......

Peace.Love.SMID.United

always number 10




Tack Föl!

draw

1-1 blev det mot Kristianstad.. vad ska man säga? Don't know, don't care som jag börjat säga. Nej men visst hade det varit fint med tre pinnar men vi blev aningen passiva i andra halvlek och kvitteringen var inte speciellt orättvis faktiskt. Men men

Vill avslöja den upptäckt jag gjorde efter matchen, då jag blev tvingad till Skogstorp för att  göra Matilda "kungen" Eriksson sällskap @ Orrliden och storderbyt i femman mellan just Skorre och Torshälla så var jag ju tvungen att slänga i mig lite käk så jag stannade till på Nattkröken och beställde en Kebbesallad (bra val jag vet!) men kände mig aningen iakttagen av en stor skara killar iförda likadana kläder varpå jag började glo och undra varför några klätt sig i samma kläder en söndag för att käka på nattkröken. Ne se på fan då är det IFK's motståndare IK Tellus som sitter och moffar hamburgare och kebbe två timmar/ en och en halv timme innan match. = I told to myself: What the fuck!? (låten ni vet) 
Med det vill jag bara säga att det vore kaaaataaastrof om inte IFK vinner mot ett gäng som laddar upp precis som min far gjorde på sin tid. jisssseeees!

/
10


Låter Amanda "Lahti/Benhinnan" Peterson och Andrea "Arro/Andy" Larssons vackra ansikten förgylla detta inlägg. Fantastiska människor som är enormt saknade! bigkiss

"My team always win!" -Monica Geller



Helena får pryda inlägget och hälsa er välkomna!


Otroligt klok är den där Vännerkaraktären Monica Geller eller kanske inte men i alla fall. Tre sköna pinnar igår och allt känns genast lite lättare, men det är långt ifrån klart, långt ifrån slutkämpat och ingen har ropat hej än!

Game idag igen och jag försöker se ut genom persiennerna men det går inte riktigt som på räls, menne vad gör det om hundra år? Känslan säger att det kommer vara ett perfekt matchväder i alla fall, några glidtacklingar liksom.

Tror även att våra amerikanska vänner lurat hit några läsare som är bosatta "over there", tänker tyvärr för er del inte försöka mig på någon engelska just nu, det är liksom inte genomförbart klockan nio en söndag.
And I know that you guys love Google Translate, just like me......... ha ha ha

/
always number ten


Tjenare målskytten!

img_2737 (MMS)

Tjenare målskytten!


Hemåt nu då

Nu har vi smällt i oss massa pasta och köttfärssås @ Scandic Klarälven så nu rattar Ludde oss hemåt. Kan berätta att målen våra var sjukt snygga så ni som ej var på plats har missat nåt! Annars så önskar jag er en trevlig lördagkväll! Xoxo 10

"åh planen är så perfekt!" "jag skulle bar...

"åh planen är så perfekt!" "jag skulle bara vilja lukta på det! Jag gör det" -Hanna Svärd


"It isn't over until the fat lady sings as...

"It isn't over until the fat lady sings as we use to say" -signerat Viktor "Vickevirus" Eriksson


3-1! Målskyttar: Jempa, Ashleigh och Vicki

3-1! Målskyttar: Jempa, Ashleigh och Vicki


OBS! Talangernas match imorgon är flyttad ...

img_1020 (MMS)

OBS! Talangernas match imorgon är flyttad till Vallen 13.00


Lämnar Scandic nurå

Efter lite strul så fick vi käk, prisa Gud för det va?! Scandic hade inte fått någon bokning men mat fick vi, efter att Vi sprungit fram och tillbaka säkert fem gånger (HELT OBEMÄRKTA) sen stegade Munk och Viktor fram och möttes av frågan om de tillhörde den 60-man stora grupp med brottare som anlände samtidigt som oss... Ashleigh lyckades efter maten att kliva in på en handikapp-toa och kommer ut lagom chockad och frågar efter Alena. "I HAVE TO SHOW HER EVERY WEIRD THING I SEE, LIKE THIS... YOU CAN SIT THERE AND REST YOUR ARMS".. annars så jobbar Emelie Lundberg stenhårt med att lära amerikanskorna lite svenska. Glas, gaffel(n), kniv(en) och så vidare... Snart så är dem proffs! /10

Vi rullar

Efter mycket om och men så rullar vi. Eller inte många men vi hann knappt åka förbi favvo-Tommys lägenhet innan Elena skriker "STANNA BUSSEN". happ det varvd flytet... Goldberg hade nämligen glömt sin tågbiljett till Stockholm. Så det var nära att Elena fick åka själv till Stockholm och möta upp landslaget. Vår sönderstuckna Rydle hälsar så gott och bjuder på lite sång, förmodligen sjunger hon till mig... Not! Nehe mat snart då, ja vi stannar faktiskt redan i Örebro. Hörs efterbdet och jag hoppas det är pasta med kyckling det bjuds på för det gjorde dem så bra förra året!!! Peeeeaaaace 10

"my english is like crap"

Som rubriken lyder så är min sanning. Amen precis, så jag tänkte vara hygglo och dela med mig av en lista med fotbollstermer som jag hittat så kan vi hjälpas åt liksom eller nja mest jag som behöver träna på't. Himla engelskaspråk!

Avspark - Kick-off
Benskydd - Shinguards
Bollinnehav - Possession
Bredsida - Push-pass(UK), Inside-pass (US)
Bröst - Chest
Cruyff-vändning - Cruyff-turn
Dribbla - Dribble
Finta - Fake, Feint
Fotbolls)skor - Cleats (US)
Frispark - Free-kick
Fri yta - Open space
Frys - Freeze
Första tillslaget - First touch
Försvarsställning - Defensive stance
Huvud (nicka) - Head
Hörna - Corner
Individuell träning - Individual training
Inlägg, krossboll - Cross
Insida - Inside
Instruktionspunkter - Key Coaching Points
Jonglera, trixa - Juggle
Koner - Cones, discs
Kroppsfint - Stanley Matthews fake
Lår - Thigh
Markera, täcka - Marking
Mottagning - Receive
Nertagning - Trap the ball
Plan - Field, Pitch
Press - Press(ing)
Ribba - Cross-bar
Skarva - Flick
Skruva - Curve
Smålagsspel - Small-sided game
Stopp (i spel/övning) - StopStandStill
Sulan, undersida - Sole
Tempo - Pace
Träning - Session
Träning (planering) - Session-plan
Understödja - Support
Utsida - Outside
Volley - Volley
Vrist - Laces
Vristskott - Instep-kick
Väggspel - Give and go
Vända - Turn
Väst(ar) - Bibs (UK), Pinnies (US)
Överlapp - Overlap
Överstegsfint - Scissors-move

/you know who

It's make you....

Milia -Här Anta ta lite dextro
Ashleigh -What is that?
Anta -Oh... It's.... make you pig(g)

Viktor -Vi kör en mot en
Alena -How much pressure?
Anta -Kill!

Inte lätt alltså men Anta lilla snart kommer mina grodor också eller inte för chansen att jag pratar engelska är typ en mm stor. Tråkigt men sant.

/10

monday I'm in love

Måndag och jag har precis vinkat iväg vår kära Lovisa Lantz som om två ynka timmar påbörjar sitt livs resa. Lovisa ska med tre andra brudar ta sig till andra sidan pölen för att studera i ett år, närmare bestämt i USA - Los Angeles - Santa Monica. Två av de tre andra brudarna är välkända ansikten i United nämligen Emelie Brandell och Amanda Forsell.
Ni är så bra mina fina vänner! Jag hoppas att ni kommer få en grym resa men det vet jag att ni får, för med tanke på hur bra ni är så kan det bara bli succé. All kärlek till er mina underbara<3
I LOVE U





Brandell o Lovisa @ teambuildingen inför säsongen 2009

Bigkiss till er!

10



delad pott

Jaha nehe 1-1 slutade matchen mot Kenty, fy fan. Vet inte vad jag ska säga om det. Utgår från min egen prestation idag o jag är fruktansvärt missnöjd. Men jag ska förengångsskull vara klok och sluta älta det i tid och inte dra ut på det. Ibland går det bara inte...... mmmm

Dagens fråga fick jag av Miranda "Babadim" Halimi hon frågade om jag hade färgat håret, nej svarar jag lite chockat och hon utbrister -Nehe men det ser mörkare ut 
-Det är min utväxt. Tack så mycket för att du påpekar den...
Fy fan! Nu ska jag börja använda keps på heltid!

jävla skitsöndag!

always number ten




bästa tipparen ever

Tre poäng precis som jag sa.

Men dagens stod nog Erlandson för när hon med en grym kroppsfint lurade Marie och Sara Ånebrant när dem dukade av fikabordet i korridoren. På bordet brukar det stå kaffe, fikabröd, matchprogram och gud vet vad. När dem står och plockar bort av bordet och ställer grejerna på vagnen som ska köras över till andra sidan så avvaktar Hanna tills hon får ett ypperligt läge och norpar en mazarin. Vilken jävel! Sedan skrattade hon högt och gick vidare till förrådet där hon på en bråkdel av en sekund moffade i sig sitt byte.

fy fan Fölet, fy fan!

Måste ge Martan en stor eloge också, att han vågade tala engelska med tvåmålskytten Ashleigh. Vilken karl han är den där Martin alltså. Tolén vill, Tolén kan! Han satt liksom och noja hela matchen och övade på sin presentation.

10

http://www.videofy.me/unitedbloggen Där ha...

http://www.videofy.me/unitedbloggen Där har ni dagens arbetssyssla! mest troligt inte... Nej men för stunden så sitter jag så och längtar efter alla på Vallen. Tjarrå 10


voila

Slagsta levererar och går som tåget i trean och ni vet vilket, Segertåget.. nananana. Tennissiffror blev det (1) vilket är fantastiskt.

Annars vill jag uppmuntra er allesammans att värma upp inför morgondagen genom att besöka Tunavallen redan ikväll och välja ut bästa platsen! Menar självklart vill ni sitta på första parkett imorgon NÄR det ska bli tre poäng, nej jag tar inte ut något i förskott men jag tror stenhårt på mina lagkamrater. Så 19.00 bör stans alla fotbollsfanatiker att befinna sig på Vallen, för kanske är det årets match för herrfotbollen i stan som spelas just ikväll?!
Lokalderby en fredag och det är lovat att vara vackert väder, hallå kom igen nu för fan!!

Prinsens lag - Blåtopparna
Tunavallen 19.00

Rock on!


always number ten


special price for u my friend

Avbryter sovmorgonen enbart för att stänka in ett halv trevligt inlägg. Men jag vill börja med att göra klart att jag känner mig lost en aning, har ju ingen riktig koll på grejerna för stunden. Har missat påtok för mycket träningar och matcher att årets blogg varit lite av en katastrof.  Det är känslan i alla fall.

Missar även kvällens Slagsta match i Flen då jag jobbar, suck! Missar morgondagens träning pga jobb = SUCK!!!!! Återigen som jag tjatar men det är 16h kvar sen är det dags att fixa jobb som innebär normala arbetstider.
Men jag tror mig veta att Carro gör comeback ikväll? Hon har haft problem med knät en tid men nu är hon back on track, skönt som attan. Så Tigers, kör hårt!
Tittade på tabellen för första gången i måndags o såg att Slagsta leder med 8poäng, nice!
Detta för att Trinkan dragit sig ur, tråkigt nog.

Lite nya spelare då. Munken har nu på morgonen varit och välkomnat Ashleigh till Sverige och nu är dem väl på plats här i stan skulle jag tippa. Sjukt nice! När dem presenterade nyförvärven så väntade jag enbart på att höra deras tidigare klubbar och när MagicJack kom upp, då dog jag nästan. Fruktansvärt coolt?! haha...
Hoppas verkligen att hon får spela på lördag, skulle vara väldigt kul.

Nehe dags att fortsätta läsa ur engelskalexikonet?
Skämt o sido, men det är synd att man är kääääässs på engelska.... fy fan..

Tjarrå!
Ses på lördag. 15.00 Vallen


always number ten

Men först lite snigga bilder från de två bussresorna..











whattttta heck

Har ju inte hunnit kommentera ett skvatt ju och det är katastrof bigtime! so not okey. Imorgon blir det tight också i och med att jag ska vara lekledare i Skogsängen, hur fan gick det till? jösses Amalia. Men om inte annat så ger jag er en fräsig kommentar när jag sitter o njuter av min näst sista dag på jobbet. Snart är jag ju Bosman liksom.. PÅ TIDEN!

Adios kamrater!
10

-


Åh är Mark Levengood med i sporten? OBS!!!...

img_3394 (MMS)

"Åh är Mark Levengood med i sporten?" -signerat Anta. OBS!!!! DET ÄR EN AV MEDLEMMARNA AV -56 KLUBBEN, INGEMAR STENMARK! jösses


Tillbaka i Värnamo för käk. Blev en sur to...

Tillbaka i Värnamo för käk. Blev en sur torsk med 3-1. Men ett fall framåt absolut! Nice att Fia gjort första baljan i unitedtröjan också


Åh titta dem är klädda som på 80-talet! -E...

img_9634 (MMS)

Åh titta dem är klädda som på 80-talet! -Elena


snygggggg

img_2063 (MMS)

snygggggg


Obs det ska stå Antilop men jag orkade int...

img_3602 (MMS)

Obs det ska stå Antilop men jag orkade inte ändra... 20min till promenix! / rum 338


SMS-inlägg

img_0917 (MMS)


Tips från coachen

Cirkus 20.30 så anlände vi till fantastiska (?) Värnamo och Scandic. Dock känner jagoch Vicki att det kändes aningen dystert i början att komma hit. Jag tror bestämt att det var kyrkogården som gjorde sitt. Väl här så blev det massa kramar med de tre Malmöiterna och så lite käk på det. Fredagen till ära så bjöds det på kyckling och potatisgratäng, lyxlir! I alla fall med grädden i gratängen....... För stunden så ligger jag i rum 337 med Siggi, Goldie och Miss Sadiku vi tittar på ursköna familjen Andersson i Sunes sommar! Jag passar på o tipsar er om WWW.VIDEOFY.ME/UNITEDBLOGGEN där läggs videobloggar upp! PEACE 10

Eliten vart skaru? Jag o Signe ska leverer...

img_9606 (MMS)

Eliten vart skaru? Jag o Signe ska leverera supermys...


Bussliv

Jag må då tipsa alla yngel i klubben att inte ta mitt sommarjobb, för jag har något så fruktansvärt ont i arslet!!! Många brukar uttrycka sig på följande sätt -jag har träsmak i arslet! Men detta slår allt, på jobbet sitter jag i en reglerbar stol precis som Kerran lärt mig gällande ergoonomin o dess alla regler. Och nuhalv ligger jag i bussen, MEN MIN KROPP TYCKS VARA FÖRSTÖRD! Pain, Pain och åter lite pain... Men min kompis Adam tillika Citys nya andrakeeper säger det så bra: No pain! (No gain). Vi hörs ikväll kamrater! Håll tummarna för F98 också... Grymt söta tjejer är det:) /10

softilation




min natt liksom...

Är inne på andra halvlek och det är toppen...

img_6285 (MMS)

Är inne på andra halvlek och det är toppen! Här har ni en ledtråd på vad jag sysslar med på jobbet denna natt. Det kommer faktiskt en soft film på det när jag är hemma. Starkt I know! /10


seasons in the sun

Knoddarna levererade igår och plocka hem tre fina poäng mot Örebro. Stort grattis till dem, själv så sov jag på jobbet. För de tre nätter som jag nu jobbat så har jag inte ens fått trycka på mina knappar, utan bara tittat på men inatt fick jag inte ens det, utan jag satt så snällt på min stol. Tack för visat intresse liksom.

Nehe, för er som inte vet så är jag bollskoleledare tillsammans med Siggi Jonsson men än har inte höstens bollskola startat, tyvärr väljer jag faktiskt att skriva! Varför? Jo för idag är jag övertaggad på -Under hökens vingar kom-, hur kan man vara det/väl förberedd? jo vad sägs om följande:
Lila shorts + märke i guld
Vit tisha + rött peace märke
Orangea trosor
Turkos sporttopp.
Alltså, vart blev det kortslutning? frågan är om jag ska ta militärgröna skor på det? och nej jag orkar inte byta i och med att jag lyckades klä på mig i olika omgångar. Gäller dock att jag håller mig undan från alla livsmedelsbutiker, menar att det vore hemskt om jag blev förväxlad med GB-gubben eller hans fruga rättare sagt.




peace på er!
always number ten


Fölet vill, Fölet kan



En sån ladie!

RSS 2.0