mission completed!

Veckans uppdrag handlar alltså om att lämna ett spår av Eskilstuna United på Lanzarote...
En logga ligger mellan väggen till hotellets poolbar och en glasskiva, döcoolt! (där ligger den tills dem ska byta glas!!!!
 Den andra loggan återfinns i en tavla i Bungalow 2146, Block 46, Hotel Club Corbeta, Lanzarote, Spanien.

TESTRUNDAN...




RESULTAT!!!!!






over and out!
/10

VECKANS UPPDRAG!

Nu ska alldeles strax veckans uppdrag genomföras.... vi ses ikväll med resultatet! MEEEEN kom ihåg att jag lever efter det spanska uret så runt 22-23 kommer nog det fina resultatet att visas här på världens bästa blogg

remember, it's all about united!!!!!!!!



xoxo
Always number ten

Stort grattis till the worlds greatest, Anders!


i'm walking on sunshine

Hola amigos!
Där tar tyvärr mitt spanska ordförråd slut trots att jag pluggat språket i fem år... men nog om det!
Vill bara skicka hem några bamsekramar till mina vackra kollegor och säga att stället är som jag föreställt mig... fullt av pensionärer, men det är lugnt jag kör med utfällda armbågar vid frukostbuffén! -Vad fan gaggar du om? Tänker väl de flesta av er men då ska jag för er berätta att jag och Fisherman (min far) tagit en veckas semester och dragit till Lanzarote.... ja jag skämdes att nämna min destination innan jag åkte och jag gör det ännu mer nu, just pga alla dessa tanter och farbröder. Allt är annars som vanligt hos de äldre besökarna antingen spelas det kort i hotellobbyn, smusslas ut mackor i servetter från frukostbuffén eller så hoppar de runt på kryckor.........
CRAZY!

Erlandson, jag fick agera Annika Bengtzon på planet........



Tyvärr så har inte solen visat sig från sin bästa sida men det är väl helt okej ändå, så jag bjuder er muppar på en kepsbild.... för inte fan ska ni få se min näsa och panna, jösses amalia!

All ära, kärlek, värme till er där hemma.
xoxo
Always number 10


första träningsmatchen för säsongen!

Japp idag är det är det äntligen dax! Första träningsmatchen för säsongen. Men eftersom eskilstuna är en sån vacker stad med två konstgräsplaner får vi nöja oss med grus, bättre än inget iallafall.
Det blir en internmatch där vi möter varandra, vi kommer ha riktiga domare & så men vi möter som sagt varandra. Ska blir riktigt kula tt komma ut även fast det är grus.
Ekängensgrusplan 15.00


:D

ja eftersom milia har tagit en liten "bloggpause" så tänkte jag att jag junde backa upp henne lite. Typ börja skriva lite mer om mitt lag, för jag vet jag har varit dålig på det. För den här bloggen kan ju inte stå helt still när det mesta andra saker i föreningen går framåt! Men förvänta er inte för mycket av mej för jag kommer inte uppdatera lika mycket som milia.
Kan ju börja att säga att vi äntligen ska börja med våra träningsmatcher snart, vilket är jätte efterlängtat! Vi har spelat i tuna hallen hela vinter så det ska blir riktigt kul att spela utomhus.
det var allt jag hade och berätta för den här gången. Jag hoppas jagär tillbaka här snart!

// rebeccarulander

10

Världens bästa nummer mars, alltså tionde mars och Goldberg fyller 18 år! Stort grattis till henne

Puss min vän!



Okej kära vänner, fans, läsare, publik, damer, herrar, kids, idrottsutövare, soffliggare, skattebetalare, arbetlösa/-sökande och alla ni andra! Nu kommer ett lite speciellt brev till er från "Blogg-Lord".

Jag, Milia aka Always number ten har sedan en tid tillbaka dragit ner på bloggandet ganska så mycket. Att ställa mig själv frågan varför och sedan besvara den är en grej som skulle roa Hanna Erlandson väldigt mycket. Men jag kör ingen klassisk intervju med mig själv utan jag kör på med en fet uppsats istället. Läs och njut...

Ni ska veta att jag älskar att skriva, älskar att spela fotboll, älskar Eskilstuna United, älskar Tunavallen, älskar att skvallra om mina lagkamrater men absolut älskar att kalla mig själv för "Always number ten". Sen jag såg min käre vän Alessandro Del Piero i någon match under senare delen av 90-talet (tippar 96-97) så har jag varit nummer tio, tyvärr inte med samma flashiga frippa eller vita skor som jag var helt förbluffade över, -Pappa, kan man spela i gympadojor? Nu är den eran slut, men förhoppningsvis bara för en stund!

För att göra lidandet kort för mig och er så smäller jag in den raka högern nu. Jag lägger ner min bloggkarriär på obestämd tid. I dagsläget har jag väldigt mycket annat att tänka på och vet att alla ni fantastiska blåvita medmänniskor respekterar och förstår mitt beslut! All kärlek till er

Jag tror inte att det finns så mycket mer att säga än tack för alla fina stunder, mina damer United och alla ni andra som följt United genom denna blogg!

Men som sagt bloggpausen för mig är på obestämd tid förhoppningsvis, who knows jag kanske hittar en riktig stjärna som axlar manteln med bravur! Nog om det.. så håll ut, starka tillsammans!

Peace and Love
ALWAYS NUMBER TEN

 


Sara Says

Som de flesta av er förstått så var denna onsdag THE DAY för Sara då hennes sargade knä skulle få sig en förvandling.
Följande sms dök ner i min inkorg för dryga timmen sen
"På väg hem! Menisk bortplockade, men ej korsband. Var inte helt av vilket gjorde att det är sämre att byta ut det men rehaben blir densamma men kan gå något snabbare.. Röntgenbilderna hade alltså lurats lite, men det är fortfarande väldigt ostabilt"


Massa kramar till SuperSnällaSilverSara

i say what what in the but

Signe, Clara, Hanna G diskuterar Signes systers insats som Lotta på Bråkmakargatan
Hanna -Hur gammal var hon när hon spelade Lotta?
Signe -Hon skulle fylla fem, så jag tror hon var fyra.

Truppen joggar de två gamla vanliga varven runt planen då följande fråga ställs
Carro -Undra om det är så mörkt för att solen gått ner?
Alla -Whaaat?! hahahaha
Carro -Ja men jag tänkte för lamporna är ju tända
?

Mina damer och herrar, match imorgon Slagsta vs KIF Örebro 13.00 Vallen
En fin förmatch innan herrarna i City intar arenan, City som såg ut att lira med några skrällar...

mors tack hejs adjö på återseende auf wiedersehen goodbye ciao

10

godis


ÅHHHH DOM HIMMELSBLÅ

unga anfallare. Elena Sadiku och Josefine Rydle, båda födda 1993, träningsspelade i går med Eskilstuna United. Tjejerna tillhör Ldb Malmö som har ett samarbetsavtal med United. Foto: joakim serrander


Det var en riktigt trevlig date som utspelade sig igår på Solo Pasta här i stan för moi, Amanda, Signe, Goldberg, Eken och de två Malmöiterna. Måste tacka för det trevliga sällskapet från samtliga håll och nämna en lagom rolig grej som hände..
När Elena och Josefine beställt och satt sig till rätta vid bordet så vänder sig Elena till Josefine och frågar "Alltså fungerar mitt kort här?"
Jag som sitter vid bordet medan de andra beställer jobbar stenhårt för att fånga upp hakan som jag precis tappat och börjar samtidigt fundera på om det var ett skämt?! Men icke.... =)

Igårkväll när de hade fullt upp med inkvarteringen hos familjen Karlsson så frågade en törstig Elena om hon vågade dricka kranvattnet? Ja vad ska man säga, jag kan citera Elin Wahlström -Vi har ju för fan Sveriges godaste!

mors hej!!! nu är det håltimme till 13.30 och skolan bjuder på "god" mat... skoj! crazy friday

10


Talang (?) 1



Vem är jag... ?


-

Finn fem fel med skoldagen


Tog en skön dag med hemmastudier idag, då är frågan vad jag lyckades utföra under min långa skoldag? jo jag drack kaffe, läste lite ur en bok, lyssnade på musik och kämpade stenhårt med en bilduppgift! Yes, ni läste rätt.. dock så har jag fortfarande 3 eller fyra bilduppgifter som icke är påbörjade. En bilduppgift på typ tre timmar, jaaaaa jag gjorde om den säkert fem gånger och lät mig distraheras av det goda kaffet och mina otroligt smarta tankar.

Jag bestämde redan igårkväll att jag skulle vara hemma och ta tag i det jag missat i skolan(läs; skjutit till framtiden) Men jag stressade inte ett dugg idag och kände mig som en riktig livsnjutare, det enda som saknades var att läsa tidningen ute i den värmande solen på en solstol.
Men i sommar, då jäklar!


/
10

Sista års elev/Fotbollsspelare/Bloggare/Livsnjutare/Filosof




2011


2009= segertåget
2010= segertåget blev återtåget
2011= återtåget blir ?

waka waka


Onsdag är den veckodag som kommer efter tisdag och före torsdag och kallas ibland "lillördag". Ordet kommer ifrån "piglördagen", vilken inföll på onsdagar, det var då pigan enligt traditionen hade ledigt eftersom hon inte fick vara ledig på den riktiga lördagen. *Saxat från Wikipedia!

Det stämmer faktiskt ganska bra eftersom att onsdagar är heliga dagar för oss i United, då vi är träningslediga! Men idag är det lite crazy, eller okej ganska mycket crazy! I alla fall för Felicia "Karlssito" Karlsson som ska testa vingarna på annat håll och i ny miljö på många sätt. Idag väntar nämligen en härlig resa till Spanien med F19-landslaget för tösen med nummer 16 på ryggen.
Mycket skooooj och vi önskar Karlssito lycka till och håller tummarna :)

Som ni säkert lärt er någon gång under era glansdagar så är veckans nästa dag torsdag. Torsdag innebär skola och träning för de flesta, men även jobb och träning för några nissar. Men imorgon ska det festas till en del också, för då är det match istället för träning. Och för att röra till det ännu lite mer för alla trötta huvuden så kommer vi få fint besök ända från Skåneland eller Danmark som Emelie Lundberg så vackert kommer säga titt som tätt. Damerna heter Elena Sadiku och Josefine Rydle, födda 1993 och byter Malmö till förmån för Eskilstuna några dagar
Så ladies, varmt välkomna till Eskilstuna och Uuuuuunited

välmött
always number 10

-

Igår körde vi lite knäkontroll lika proffsigt som vanligt och när det är dags för plankan så är självklart Lotta med och kör. Damen som kör stenhårt på Wii Fit och visade det igår när vi körde.... självklart blev det jobbigt för oss allihopa när tiden hade tickat en stund och Anta ska då peppa och drar iväg följande
"Kom igen Lotta! bakterierna i magen går bort då" (om hon fortsätter stå i plankan) eller något liknande och idag när hennes ganska oväntade kommentar skulle förklaras för fröken Wahlström så var det denna groda som kom ur hennes mun "Men jag tänkte att om magen försvinner så försvinner ju bakterierna också"


10


RSS 2.0