PÅ MOLN

Jag kan ju inte säga annat än att jag fortfarande svävar på moln efter guldet. Jag har aldrig varit med om något så grymt, och skulle inte heller vara det om de inte vore för mina underbar lagkamrater! Nu är de uppehåll som sagt i tidigare inlägg och jag är tyvärr en av dom som ligger hemma nerbäddad i min säng.  Jag mår dock bättre och bättre för varje dag och är nog alldeles strax pigg som en... ah nu vet jag inte hur man säger men ni förstår nog ändå.
Firandet hos emelie/på årby var grymt! Med guldtröjorna på körde vi bara. Helt sinnes vad vi körde

pizza nuu, gillar de


/ #21


vi lever.

Nu har vi en vecka ledigt, eller ledigt och ledig. Ingen av oss ligger väl på latsidan vissa bedriver kvällarna på tunavallen ändå, andra ute med löparskorna på fötterna och några ligger nerbättade med förkylning.. Det enda positiva med de sjuka är att vi har lyckats pricka in det nu (förmodligen för att vi hade en tuff vecka i gbg och för att vi var såpass tighta ;) ) nog om det.

Har någon av oss vaknat ur denna bubbla än? jag tvivlar skarpt på det, låt oss höja glasen och skåla för vår prestation..


foto : gothiacup.se

(vi var först)


oj oj oj

vilken fantastisk vecka som jag har varit med om, sinnessjukt!

Lagfesten igår blev väldigt lyckad. Vi började hemma hos med med att se matcherna på tv och umgås för att senare dra vidare mot Årby IP där guldgubbarna befann sig! Kvällen var helt sjuk, det var kul kul och åter kul. Tack för veckan, tack för kvällen och tack för allt! Helt underbart!

Tack tjejer och tack killar, tack alla som kom ner till Göteborg för att kolla på våra finaler och tack till den fantastiska fantrion: Petra Lundberg, Emelie Brandell och Hanna Kjellberg! Puss på er massor!


/ #1



Hej tjejer!

Trevligt igår, kändes lite oplanerat och spontant bara! Som de skrev i tidningen idag "delad glädje är dubbel glädje" tycker jag stämmer sjukt bra och det märkte vi ju igår!

Här kommer lite härliga bilder från kvällen!

       

 


Jag hoppas vi ska fira hela veckan annars kommer jag ju att sakna er! puss /adina

veckans...

Under bussresan hem igår så hade jag och fröken lundberg inget att göra eftersom att DJ Mangs och DJ Dunker inte bjöd på musik som föll oss i smaken. Så vi bestämde oss för att göra en "Veckans ......" lista. Här nedanför kan ni läsa om dem och motiveringen, hoppas det går att förstå =)

Veckans stolpskott = Linn, hon gjorde allting rätt ända tills hon kom fram till målvakten där satt bollen mitt i famnen
Veckans tår = Dahlborg, inte visste vi att allas vår egen Patrik kunde fälla tårar eller bli så rörd.
Veckans ljushuvud = Munken, som glömde stänga av huvudströmbrytarn till bilen (utan ström inget ljus...)
Veckans plus = Skolvärdarna,
Veckans dj = Elin W, hon som blandar det nya med det bästa från igår
Veckans go(d)aste = IK Viljans F17, som kom och bjussa på Marabou för att vi gått till final. Tack tjejer!
Veckans hälsning = Josefine, hon mötte en kille och säger "hello" killen svarar "tjenare" och rusar vidare. josefine trodde han var utländsk. Tyvärr Jossan håll dig till det svenska språket
Veckans hål = Viktor, han la sig för att vila när han plöstligt "glider på en spik så madrassen går sönder"
Veckans isbit = Nikis, vi mot AIK "Nikis du tar nästa"  nikis svarar med -"okej"
Veckans fan = Nikis mamma, "ÅH NEJ, INTE NIKIS" när nikis gick fram för att slå straffen. (stensäkert i mål)
Veckans åk = FLAKET!!!!
Veckans lukt = Indierna, som envisades med att duscha inne på toan...... RAGGARDUSCH!!
Veckans spegel = Marielle, sminket =) (PUSS på dig Marielle!)
Veckans slöpack = Helena, hon som inte packade upp sina matchgrejer
Veckans förvåning = Sara, "VANN JAG?" när hon fick en vimpel via lottning. hon blev t.o.m chockad när hon fick denna utmärkelse
Veckans hosta = Svärd, som envisades med att hosta natten till finalen
Veckans sprinter = Emma, vår egen löpare!
Veckans sockerbomb = Anta, hon som borstade tänderna UTAN tandkräm och med en godisbit i munnen
Veckans inhopp = Erlandson, när hon byttes in som forward!
Veckans Pingiskung = Forssa, han får den utmärkelsen för sina eminenta skruvar
Veckans skada = Eken, trist att ge ut en sån men hon spelade med två gipsade fötter i stort sett.
Veckans engelska = Felle, "ååh j*vla nisse hurry up" till en brasse vid frukosten, killen rusade snabbt därifrån.
Veckans läsare = Maja, hon som läste varje kväll, duktigt!
Veckans fräsching = Lundberg, som inte rörde sig ur fläcken under de 6 första matcherna!!!
Veckans karta = Milia, för att jag hittar i stooooora göteborg.
Veckans lost = Adina, för sommarens andra snodda telefon.
VECKANS BLÅ HAV = EMELIE BRANDELL, HANNA KJELLBERG, PETRA LUNDBERG, GOD BLESS U !


foto : gothiacup.se

/ #10 & #1


vi är laget, som krossar gnaget och käkar tyskar till frukost

jag har fortfarande inte insett vad vi ställt till med, men det vi gjort har vi gjort j*vligt bra tjejer!!!

Vad ska jag säga om matchdagen från mitt eget perspektiv så kan jag säga att jag var otroligt nervös och jag fick inte i mig mycket mat. Men när vi väl kom fram till Gamla Ullevi och började bekanta oss med kameror, publik och atmosfären så började det släppa för mig i varje fall. Och jag satt och började få upp bilder i mitt huvud om hur jag ville att allt skulle se ut och sluta.

Sedan börjar matchen och efter någon minut blir Maja nedriven och jag trodde först domarn skulle blåsa frispark sen pekar han på straffpunken, då var det bara att släppa allt och jag vet min uppgift. Jag går fram lägger upp bollen och lägger in den i mål, ärligt talat så vet jag inte vart jag la den (enligt matilda la jag den för högt;)) men jag var självsäker och visste var jag skulle skjuta och innan jag ens sett bollen i mål var jag på väg mot veckans bästa klack. TACK !
Under de sista minutrarna av första halvlek ökar felle på till 2-0 vi borde dock gått till pausvila med större siffror! Under andra halvlek släpper vi in tyskorna i matchen och vi släpper in turneringens första mål och tyskorna pressar oss hårt i slutet. men vi är ett såpass starkt lag att vi knyter ihop säcken och vinner, UNDERBART!!!!!

prisutdelning och upp på podiet och få medaljer, sedan fram till "klacken" och tacka för att sedan åka på flaket igenom Göteborg och sjunga. "VI ÄR LAGET SOM KROSSAR GNAGET, OCH KÄKAR TYSKAR TILL FRUKOST", "BLANDA OM, OJÄMNA LAG", "SEGERN ÄR VÅR"  jag minns inte allt vi körde på flaket. Men Patriks stämband tog mest stryk lät det som igår på vägen hem. hehehe. men det äre värt!

Sedan var det bara upp på läktarn och det blåååå havet för att heja fram city, där satt jag med min bebis (pokalen) och vann city också, vilken otrolig känsla att vi tar det två lag samma år, underbart! grattis grabbar.

Tackar alla för en sjukt bra vecka och slänger upp en bild på mig och emelie lundberg från GP.se!


(måste sticka ut hakan och säga att vi hade mer publik på finalen än city)

TACK FÖR ALLT!
in och lyssna på p4 också... hehehehehehehe


SEGERN ÄR VÅR..

..segern är vår vi har vunnit segern är vår!!!! Känslan av att vinna Gothia cup är obeskrivlig. Det är något sånt där man drömmer och verkligen vill uppleva men inte tror är möjligt! Vi upplevde det, Slagsta United, vi är så sjukt jävla bra! När munken sa "om vi vågar äta, vågar vila och spelar vårt spel så är det match 13.45 på lördag tjejer!" sista träningen innan gothia, kändes det fortfarande ganska omöjligt men vi klarade det!

Tack för en grym vecka tjejer, den kunde inte ha vart bättre!
/ Adina


HEJ HÄR KOMMER SEGERTÅGET = GULD

Börjar med att säga att vi kan titulera oss för segrare i Gothia Cup 2009. Vilket känns helt underbart att få säga!!! Men eftersom att det är sena natten just nu så kommer ett längre inlägg imorgon om finaldagen. Vi skrev inget inlägg idag för att vi villa lägga fokus på rätt sak och visst var det ett skarpt val eftersom att vi nu fått åka runt i Göteborg i tröjor med texten "WINNER" i guld på ryggen och skrika oss hesa.. uuuuh vad jag ryser när jag tänker på det.

Men jag vill just nu bara säga tack till, Skolvärdarna på Toleredsskolan som hjälpt till att fixa "bättre" mat åt oss, önskat oss lycka till och varit väldigt hjälpsamma och trevliga, tack till våra grannar Stensätra IF och IK Viljan som respekterat våra önskemål om tystnad och liknande, Tack till alla föräldrar och kompisar som varit nere och hejat fram oss och SJÄLVKLART DET BLÅ HAVET!!!!!!!!! Vill även tacka mina underbara lagkamrater och tränare. Jag och Emelie satt i bussen hem och sa till varandra "vad f*n har vi gjort, det här kommer vi leva länge på". Men ett stort tack till alla som följt oss via bloggen, hemsidan, Gothias hemsida och på plats nere i Göteborg.

God natt och njuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut!

"Det är nu det känns så jävla skööööööönt"

Tack för mig / Milia

hej hopp indisk sno....

tjeeeeeeeeeeeena,,, '' hej är kommer segeltåget' heheh

det är nu det är så jävla sköööööönt, fast vi gillar inte dom indiska pojkarna.. dom duschar på våra toaletter men endå luktar dom lika mycket svett, tyvärr.Så  idag ville vi hjälpa dom lite så vi gick vi ner och gav dom en tvål, snälla som vi är. visst? =)

herrå / marre linn nikis

united + göteborg = sant!

Ja hur ska vi börja beskriva denna underbara dag? och den underbara känsla vi har i truppen just nu. Men vi måste börja med att tacka det "blå havet" vi hade i kvartsfinalen mot Åsane IL, det ryktas om att de måste byta ut Slottskogsvallens bänkar på läktaren mot riktiga stolar eftersom att det blev jordbävning i frölunda.. (ni kan historien om Ullevis ståplats....)Vi vann med 2-0 rättvist, dock var det svårt att få igång något riktigt spel eftersom att motståndarna ansåg att bollen var en bomb eller dylikt ;).
 
"Ja nu é de så jävla sköööööööönt" som vi numera säger.

Sedan var det bara att ladda om och tagga för en svår uppgift mot AIK, ett j*vligt bollskickiligt lag med tekniska spelare. Enkelt och ärligt sagt så försvarade vi i stort sett 60 min, men på straffar så visar vi att vi är det starkare laget och tar hem segern! =) Ännu en gång ett stort tack till alla föräldrar och fans ;) Sedan vill vi säga TACK till skolvärdarna, för stödet och hjälpen. Vi ses imorgon på Ullevi ;)

VI BER ER NU ATT TA ER TILL GÖTEBORG TILL IMORGON, OCH KLÄ ER I BLÅTT!!!! FÖR IMORGON ÄR DET ESKILSTUNAS DAG!!!!!! 13.45 - SLAGSTA UNITED 16.30 - ESKILSTUNA CITY NU KÖR VI.

Semifinal 17.15

United är kvalificerade för semifinal i Gothia Cup. Detta efter att man besegrat norskorna Åsane IL med 2-0 i kvartsfinalen. United-målen gjordes av Felicia Karlsson och Maja Österholm. Semifinalen spelas på Överåsvallen klockan 17.15 mot antingen AIK eller SSC Hagen Ahrensburg. Håll tummarna för nytt United-avancemang!

Kvartsfinal på g

Hej alla fans! Det börjar dra ihop sig, nu är det bara åtta lag kvar och vi är ett av dem!!! Kvartsfinalen spelas 13.00 på slottskogsvallen mot norska Åsane och vi ska göra allt för att vinna!

Vi släpper bomben ännu en gång!
Emelie L
Sara J - Hanna E - Helena - Nickis
Josefin - Elin - Hanna S - Milia
 Maja - Felicia

Håll tummarna för oss så kör vi vidare ikväll också! PEPP SOM BARA DEN!!! /addi emelie l milia ( nilla enligt folket )
Det är något fel på hemsidan som gör att alla styckeindelningar försvinner..!

HEJ HÄR KOMMER SEGERTÅGET!

Vi har idag inkasserat 10 nya fräscha mål till målproduktionen och fortsatt en 0 bakåt!!! som vi skrev förut så spelade laget från Island en väldigt fysisk fotboll om man jämför med vad vi är vana med. Vi är väldigt glada att vi klarade oss från allvarliga skador. Snacket som gick på Grimbo var "Titta på det där laget, de spelar riktig fotboll" sa ett killags tillresta supportrar om vårt spel mot isländskorna, tackar vi för! Matchen mot Lund var jämnare än någon av de andra vi spelat under veckan och absolut det bästa laget vi mött hittills men vi visade att vi är ett starkt lag tillsammans och gjorde en riktigt bra match. Helena uttryckte sig innan matchen så här "vi käkar vi upp dem, sen spottar vi ut dem" precis vad vi gjorde, vi trötta ut dem, gjorde mål och vann. Imorgon väntar kvartsfinal mot Åsene IL från Norge, vi förväntar oss en ny tuff match men självklart ska vi ge järnet för att gå segrande ur striden med noll insläppta. Efter våra egna matcher fick vi skynda oss till skolan för att duscha och käka lite chicken nuggets! Sedan bar det av till Grimbo för att heja fram Citys juniorer till en seger. Matchen slutade 1-1 efter full tid.. det betyder därmed straffar!!! Straffskyttarna var följande : Tomas Karlsson, Sebbe Lundberg, Fille Lundevall ,Ludde Wallinder, Erik Gustafsson! Så jävla grymma, alla satte deras straffar och Rickard Larsson räddade en! Segern var i hand! ///ADINA OCH MILIA

Lite snabbare, lite bättre och mycket snyggare

16-dels mot Tindastall och seger med 8-0, tack för kaffet! Ju längre matchen löd ju fulare spelade isländskorna. Det var nästintill brutalt spel i slutet!! Vilket ledde till stor irritation på vår bänk och var patriks utbrott nära (ber om ursäkt för nästa mening!) "8-0 din j*vla h*ra" och efter matchen sprang Han ut och skrek "JAAAAA" gud vet vad han skrek vi var mest chockade... Men nu ska vi ladda för 8-del och ännu en nolla för Lundberg, vars tröja fortfarande är helt ren..

KOMMENTARER:
"jag drömde att jag gick hem men vet inte vart"  Marielle
 "tur att det är så högljudd så man kan fisa osv" Anta, på restaurangen
 Josefine till en kille -"Hello" Killen -"tjena" (och rusa iväg, josefine trodde Han var utländsk)
 Kommentarerna haglar in men svårt att minnas och blogga via telefon men ha tålamod..=)

Lite fräscha pics


Den fula ankungen/nasse

 
Alone?


Proteinrikt och gott


hepåre!


"Anta om inte du håller käften i en minut kommer jag daska dig med min vänstra tutte"


vi vill åka hem (från liseberg)


"Undra hur många strips jag kan få upp i näsan.. åhh det luktar potatis!"

4-0, 4-0, 4-0

Sista gruppspelsmatchen avverkad. Det blev åter en 4-0 seger.
Målen gjordes av Maja Österholm 2, Emelie Karlsson och Emma Ehrlin.

Nu väntar 16-delsfinal på Grimbo imorgon förmiddag vid 11.00.
Motståndare i den matchen bestäms i en av 32-delsfinalerna ikväll.

Kronanturnering och bomber!

tjenis! Vi måste ju bo i ghettot eftersom att det är här allt händer... är det inte jobbiga sjuåringar eller inbrott så är det bomber som smäller mitt i natten! Laget låg och sov men väcktes plötsligt av två ljudliga smällar, kommentarerna inne i rummet löd följande : "Det är någon som skjuter!!" och "Vi kommer dö!" Adina, Nikis och Jossan blev nog allra räddast och sprang ut i korridoren för att kolla läget då de ser logivärdarna springa runt utomhus med ficklampor.. vi stängde fönstrerna och somnade sedan lugnt. Vi fick i morse veta att det var fyrverkerier i skogen, Hisingen slutar aldrig att förvåna oss..

För att tagga till lite extra till matchen tog vi en promenad som avslutades med en kronanturnering (fungerar på ungefär samma sätt som boul) Eric "Forssa" Forselius skrällade och tog hem guldet, han vann hela 21 kronor, så han bjuder på käk ikväll!!

Nu ska vi gå och hänga på låsen till matsalen för att avnjuta en smarrig pastasallad och sedan är det matchdags! Mot de grönfärgade laget Rosenfors.

Vi gör som aftonbladet, här kommer bomben!
Emelie L
Hanna Svärd - Helena - Marre - Nikis
Milia - Emelie K - Elin - Linn
Emma - Adina

puss på er / de vanliga!

yo!

Vi fick ytterliggare en bra start på dagen som ni sääkert redan vet med en vinst med 4-0 mot US Atlantic Pride!
Vår kära tränare, även kallad Munkiboy fick dagens pris för den snilleblixt som han är... det hela började igår när han  lovat att skjutsa några från laget till invigningen då bussen inte startade, ingen fatta någonting men efter en stunds funderande kom han själv på att han glömt att stänga av huvudströmbrytaren vilket dödade batteriet, smart.. fast historien slutar ju inte här! idag skjutsade han även oss till liseberg och ditresan gick bra så vi sprang in på liseberg lyckliga för att äntligen få åka lite karuseller men när de sedan skulle starta bussen igen gick det inte!!!! gissa felet? du har rätt, det var strömbrytaren IGEN!

Liseberg är ju underbart, det vet ju alla så vi var grymt peppade och köpte åkband för de timmar vi hade blivit lovade att få vara där och bestämde oss för alla karuseller vi skulle åka. Det var smockat med folk, inte bara smockat utan till och med jäävligt smockat vilket ledde till att vi hann med att åka hela TVÅ karuseller, bra köp, jag vet! 150 kr styck är väl inte så farligt?! vi sörjde med att köpa Ben & Jerrys, säger bara mmmm!


Elin säger hej:
"Hej!"
Marielle håller med:
"Hej!"

PEACEE! "Thanks så mycket!" /ADINA

gothia dag 3

Under kvällen igår försvann Adinas telefon helt plötsligt och vi som var kvar på skolan ägnade tiden åt att försöka lista ut vem av oss som var den "rolige" som gömt och stängt av telefonen. Tiden gick utan att vi lyckades hitta telefonen eller att någon erkände, lagom irriterade började vi bli! Vi fick igår kväll somna till våra grannars gråt och ilska då det visat sig att vår skola haft besök av tjuvar...  de lyckades med konsten att sno Adinas telefon också.
Nog om det eftersom att det blivit ett rätt känsligt ämne eftersom att det påverkar alla när en sån sak händer.. eftersom att vi var kvar på skolan och de smög omkring oss.

Nu dax till mitt erkännande att även jag gjort några misstag. Innan uppvärmningen kilade jag och några laddade spelare till Rambergsvallens stora utbud av toaletter.. en damtoalett, en handikapp och två dörrar för herrar. Utanför damtoaletten står en  amerikanska som vi ska spela mot och väntar på sin kompis.. men jag pekar på handikapp dörren och hon säger "I don't know if it's just a changeroom" skarp på engelska som jag är så svarar jag lite segt "let's check" så jag öppnar dörren och kikar in, toapapper fanns så jag skickar in amerikanskan som står och tittar på mig och säger "can you close the door please" då var det bara att släppa dörren och gömma sig. Slutade det där? nej självklart inte, utan jag blev alldeles för kissnödig för att vänta så då säger jag "äsch jag tar killtoan" så jag öppnar den ena dörren och ser pissoarer och två vanliga toaletter. Efter en stunds tvekan så går jag in och låser in mig på en av toaletterna när jag kommer på mig själv .. VAD GÖR JAG OM EN KILLE STÅR OCH PISSAR NÄR JAG ÖPPNAR DÖRREN???? leker man att man är från ett annat land, att man inte kan läsa eller vad gör man? Det slutade med att jag sprang ut chockad över vad tänkt göra.....

Snart kommer ett inlägg från Adina (det är vi som håller bloggen igång)
Ett stort tack till alla er som läser (82 stycken läste om oss igår måndag!!!!!) och fortsätt kommentera det gör oss peppade. Och ett stort grattis till Amanda Peterson och Isabelle Hammarsten!

/ Milia


Morgon i Göteborg...

Om cirka 5 minuter väntar väckning och frukost för alla.
Klockan 11.00 spelas den andra gruppspelsmatchen mot US Atlantic Pride på Rambergsvallen.

Solen verkar skina över Göteborg idag - håll tummarna för United-seger!

kväll i göteborg

Under eftermiddagen blev vi ett gäng som bestämde oss för att åka till Kviberg och titta på Triangelns F94. Efter mycket om och men kom vi iväg till Kviberg efter att far min fått ställa upp som chaufför. Dessvärre så byggs hela stan om så ni kan ju få gissa om vi kom i tid?!  Nja vi körde runt, runt, runt. Ni som var med förra året kanske minns när vi skulle till Rambergsvallen, vår resa till Kviberg kan jämföras med den, väl framme så var det vara att  hålla humöret uppe och börja löpa mot Kviberg 17 men vi kan ju glädjas åt att vi kom när målet gjordes. Ja visst väntade de på oss i United innan de kunde fälla avgörandet. Grattis Triangeln och City!!

Under kvällen så har laget gett sig av på olika uppdrag, några åkte till Ullevi på den årliga Invigningen, några till stan och sen blev vi sju tappra kvar på skolan där vi tänkte föra en "tre kamp" eller "trekant" som Linn envisas med att säga. Tävlingen skulle innehålla "king", pingis och  kortspel. Men det bantades till endast King och pingis där det ryktats om  "paktning" mellan Viktor och Forssa......

Tack för mig!
/ Milia


DAG TVÅ RÅÅÅ!!!!!

Vissa var piggare än andra idag, nämner inga namn men man börjar ju undra vad fan hon går på?! äre dextrosol, mycket möjligt..

Dagens kommentarer:
"Nu kommer jag ju baacka på sju människor och en staket" Patrik Dahlborg
"Ååhhh jävla Nisse, hurry up" Felicia Karlsson
"Men allså, om man inte pratar svenska pratar man väl utländska?" Hanna Erlandson

"-Ah men nu känns det ju som att jag bajsa i trosan" Hemlig 1
"-Åh nu vill inte jag kolla i dina trosor ikväll!" linn andersson

"-Hur har det gått för er tjejer?" Lars Å
"-Vi har blåbärssoppa och nyponsoppa.." Linn Andersson

Vi glömde att nämna en grej igår.. I varje korridor finns TRE lag och EN toalett att dela på. Så igår när Adina, Milia och Elin stod och borstade tänderna kom en tant från brasilien som tydligen var väldigt kissnödig eftersom att hon så fort Elin och Milia lämnat det lilla rummet och adina står och tvättar ansiktet utan att se någonting sätter sig på toan och kissar!!! Så där står Adina med tvål i hela ansiktet med en kissande brasilianare bakom sig utan att fatta någonting förrän hon är klar och kollar bakåt!! Mys..

AH OCH ML


Vinst i premiärmatchen...

Det blev vinst i premiärmatchen mot Fyllingen Fotball från Norge.
Vi var det bättre laget och vann med 4-0 - siffrorna kunde varit större.

Målen gjorde av Maja Österholm 3 och Emelie Karlsson.
Imorgon väntar match 11.00 på Rambergsvallen mot US Atlantic Stars.
De förlorade sin första gruppspelsmatch med 2-1.

Håll tummarna för tre nya United-poäng mot amerikanskorna imorgon.

GÖTEBORG DAG 1

tjenixen
vi är nu framme, har varit ett ganska bra tag. vägen hit gick bra förutom att radion i bussarna inte funkade, om det var för att det fanns alkolås i bussen eller bara teknikfel är fortfarande en gåta. istället för musik i högtalarna fick vi roa oss med allsång och skratt! dagen har varit ganska lugn annars. alexandra asserstam står som vanligt ut och fick därför pris för sina kläder. när alla andra gick rrunt med de nya lagoverallerna gick anta med en pösig bondt-shirt, eller raggarlinne som munken kallade det. hon fick då en liten nalle puh figur och ett matchande nitarmband till raggarlinnet. men slutar dagens stilmiss här? inte en chans. patrik "stig-helmer" dahlborg hittade sina natttillbehör längst in på vinden. vi låter bilden tala för sig.
match imorgon och mycket tagggggggggg
HEPÅREEE
/
EW, ML, AH

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD, VAR TYCKER NI OM PATRIKS VAL?
finns de här färgerna fortfarande.. mormormormormor

ännu en kommentar bjöds det på idag, sara johansson. "men jag kan ju inte flyga?"
snilleblixt sara..



IDAG ÄR DET DAG D

HEJDÅ ESKILSTUNA, HEJ GÖTEBORG.


Avresa 10.00

Snart är det äntligen dax, inte länge kvar!

Eftersom det är mitt första år med Slagsta Tigers ser jag fram emot Gothia Cup extra mycket. Det ska bli så fruktansvärt kul. Att få dela hela dagar med de bästa människorna i världen går inte att slå.

Hoppas att alla tjejer har packat sin resväska och har med sig en ordentlig packning för det kommer bli en lång vecka med massor av fotboll och jag hoppas att vi kämpar tillräckligt hårt så vi står på Gamla Ullevi på lördag eftermiddag med en stor guldig pokal i våra händer. Det skulle vara fantastiskt!

Nu sover vi gott och taggar inför den bästa veckan med Slagsta.

Med stor kärlek, the keeper!


SNILLEBLIXT

Nu är det inte långt kvar till en efterlängtad vecka i Göteborg med Slagsta Tigers, närmare bestämt 12h och 45 minuter kvar tills avfärd. Igår tränade vi en sista gång och snilleblixten Marielle Ahlm sticker ut igen med en smart kommentar, "Tänk om man ska skjuta en straff så blir man psyk och tror att man ska skjuta ribba och skjuter asöver"
Jag och Milia har konstaterat att det kommer slinka fram många kommentarer i veckan. En vecka med Linn och Marielle, finns det en chans att det inte kommer ut något dumt? - Nej, chansen är inte så stor faktiskt. Och det tackar vi för, kan bjudas på massor skratt faktiskt.
Hoppas på en bra vecka med mycket rolig fotboll, så skriver jag igen på lördag när vi har tagit hem skiten!

/ anta breeeee


Packat och klart...

Då var allt material packat inför nästa veckas turnering i Göteborg. Hämtade upp Munk och Dahlborg imorse för att åka till "vallen" och packa. Dahlborg har räknat alla saker fem gånger så det ska stämma.

"Vi ska fan slå upp ett basecamp på skolan" gapade en smått övertänd Donut samtidigt som han packade med mikrovågsugn och massagebänk. Allt för att få så bra förutsättningar som möjligt i veckan.

Bussarna avgår från Tunavallen 10.00 imorgon söndag.

Det finns inget som vi inte har med oss. Gothia Basecamp 2009 ska slås upp på Toleredsskolan.

Over and out.

/

Viktor


Genrep inför Gothia Cup ikväll

Hej allihopa, nu ska jag inviga bloggen!

Som det står på EskilstunaUnited.se så tränar vi i Slagsta på för fullt för att få till en bra turnering nere i Göteborg kommande vecka. Vi har filat formen på "bortaplan" nämligen Triangelborgs konstgräs, eftersom att Tunavallen är avstängd för återhämtning..... Jag vet inte vad som är så speciellt med Tunavallens konstgräs eftersom att den behöver vila.


Jag var med och spelade Gothia Cup även förra året med Slagsta United och då var vi med om många roliga kommentarer. Som vi än idag skrattar åt när de kommer på tal, jag ska inte hänga ut någon enskild spelare här för dess misstag (jag kan komma tillbaka till vissa kommentarer under nästa vecka). MEN värd att nämnas är den senaste, innan gårdagens träning hade vi en genomgång och helt plötsligt utbrister Marre "Ska vi sova på luftmadrasser?". Där fick vi svar på att alla människor inte tänker innan de pratar och vissa av dessa människor finns även i vår klubb..

Jag hoppas att ni fortsätter följa oss i Slagsta och United. Tro mig, ni kommer få många goda skratt..

Tack för mig och på återseende
 /  Milia Lord


Välkommen till Eskilstuna United DFFs nya blogg!

Eskilstuna Unite DFF har börjat blogga från sin hemsida eskilstunaunited.se.
Du kommer kunna följa med kring laget och läsa spelarnas inlägg här på bloggen.

Välkommen!

RSS 2.0