united + göteborg = sant!

Ja hur ska vi börja beskriva denna underbara dag? och den underbara känsla vi har i truppen just nu. Men vi måste börja med att tacka det "blå havet" vi hade i kvartsfinalen mot Åsane IL, det ryktas om att de måste byta ut Slottskogsvallens bänkar på läktaren mot riktiga stolar eftersom att det blev jordbävning i frölunda.. (ni kan historien om Ullevis ståplats....)Vi vann med 2-0 rättvist, dock var det svårt att få igång något riktigt spel eftersom att motståndarna ansåg att bollen var en bomb eller dylikt ;).
 
"Ja nu é de så jävla sköööööööönt" som vi numera säger.

Sedan var det bara att ladda om och tagga för en svår uppgift mot AIK, ett j*vligt bollskickiligt lag med tekniska spelare. Enkelt och ärligt sagt så försvarade vi i stort sett 60 min, men på straffar så visar vi att vi är det starkare laget och tar hem segern! =) Ännu en gång ett stort tack till alla föräldrar och fans ;) Sedan vill vi säga TACK till skolvärdarna, för stödet och hjälpen. Vi ses imorgon på Ullevi ;)

VI BER ER NU ATT TA ER TILL GÖTEBORG TILL IMORGON, OCH KLÄ ER I BLÅTT!!!! FÖR IMORGON ÄR DET ESKILSTUNAS DAG!!!!!! 13.45 - SLAGSTA UNITED 16.30 - ESKILSTUNA CITY NU KÖR VI.

Kommentarer
Postat av: Kent o Lena Larsen

Härligt tjejer, grattis till finalen! Vi håller tummarna!

Kent o Lena Larsen

2009-07-17 @ 21:24:33
Postat av: Annis & Peder

Vi vill tacka er tjejer för de här fantastika dagarna i Göteborg!Ta hem bucklan nu!! Vi tror på er!

2009-07-18 @ 09:22:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0