it's all about us, ok?

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag
Nej det är ingen vanlig dag
för det är Josefines födelsedag
Hurra Hurra Hurra


Kalendern visar 30 juni och Josefine "Cuando, Skorpan, The One and Only" När, kärt barn har många namn, firar idag som födelsedag!!! Hela 17 barre och ett år kvar till drömgränsen.
Så ett grattis till min fina och bästa vän, pusspåre:)







Jahapp, 0-1 har jag fått rapporter om. Str...

Jahapp, 0-1 har jag fått rapporter om. Straff efter 30 spelade. jag säger som min kompis Elisabeth, Madickens lillasyster, -PISSRÅTTA! Adjö! /10


gameday

Match idag mot Peking, 19.30 Vallen. Själv så kommer jag slita som ett djur med mina knappar på Outokumpu men självklart så kommer mina tankar att vara på Vallen för att ge mina damer energi. Kör hårt!!!!
Inget annat än tre poäng

// Milia


Inte ska dem väl slippa undan.. Men jag se...

img_8284 (MMS)

Inte ska dem väl slippa undan.. Men jag ser att fotot ligger fel men jag är på tok för bekväm för att ens komma på tanken att ta ett nytt! Från förra måndagen i Kurren alltså! Fråga: har du råkat ut för någon? (skojare, bedragare,tjuv) Har du tips om vad man bör tänka på? Linn kanske ska hålla koll på mobilen?..


snart är det jag som är kung

För er som inte fått infon så har Rebecca börjat Elitlägret på bästa sätt och levererat ett mål i 2-0 segern mot Bohuslän. stabilt banan-Sörmland!

Dagens träning bjöd på en hel del lir, förbannat efterlängtat! Det var väldigt kul om ni nu inte redan förstått det och gud så tom på ord jag är.

Får dock inte missa att Fröken Asserstam bastar 18år idag och att Emma Ehrlin gjorde detsamma igår, stort grattis till er mina damer!

game på onsdag, toppen, great, fantastico.. japp om man nu hde fått närvara!
Men visst ska mina tjejer fixa en trepoängare?

och en stor puss och kram till Fanny Ekström, som är nyputsad!

10


elena<3

all kärlek till Elena och Rydle!




gameday

Torsdag och det är gameday, vi ses på Vallen 20.00! Råtaggat är det vill jag lova!


Mors då!

Känner att de bortskämda Skånetöserna ska ha något att läsa när de vaknar imorgon/idag, då de lägger varenda mening jag skrivit på minnet. Eller?;) fantastiska är ni hur som helst girls och om det inte vore för Elena så hade jag somnat under dagens träning! Nej Vickevirus inte pga övningarna eller nåt åt det hållet utan pga min sömnbrist. Så träningen gick ur på att hacka på Elena en aning, heheheh!
 Men för -Grej of the day- stod jag för... Grejen var den att mina bem sprang i ljusets hastighet (mest troligt inte) och mitt huvud var åt helvete för det var på millimetern att jag lyckades stå på benen, för helt plötsligt när jag jagar den lilla bollen så satt mina muskulösa vader ihop och vurpan/Anja-sälen var otroligt nära. Jösses vilket fall jag skulle bjudit på isåfall, hahahahah!!!! Helt galet. En annan nej of the day är väl vädret, allvarligt talat?! Vad händer????
Nej nu ska jag återgå till min syssla, dvs sitta i min hypersköna stol och spela Traffick Rush!
Peace 10

En bra dag för vetenskap!

Klockan är mycket och närmar sig 05.00 vilket betyder att jag har dryga 40 minuter kvar på mitt första nattpass, helt crazy! Min skiftbas sa så fint "det är helt underbart när man får lägga huvudet på kudden" och Gud sä jag längtar! Men jag är faktiskt inte trött längre och har inte känt av någon större trötthet under loppets gång! Men bäst för min och alla andras skull att jag somnar gott ändå, för imorgon (IDAG?!) kommer bli en bra dag med många fina grejer! I LIKE! Helt sjukt att jag kl. 23 nästan grät över att natten aldrig skulle ta slut men vad nu? Fy fan så bra! GODMORGON ALLA MORGONPIGGA OCH NI SJUSOVARE! jag hoppas att solen skiner på er när ni vaknar som den gjorde senast jag såg lite ljus... Jag hoppas även att solen tittar fram när det är dags för fröken Skorpan att väcka mig när jag drömmer sött (?). Ha en trevlig dag allesammans! Over and out, Milia

1891

Ny vecka och verkligen på tiden att det skördas en seger. Lördagens match lämnade jag kvar redan på arenan eller vad den ska kallas, så pepp som fan är jag inför torsdagens game mot QBIK! 
Otroligt skönt är det att knoddarna lyckades revanschera sig så snabbt och det ska dem ha en stor eloge för. Och den elogen fick dem iform av Donken på hemvägen igår, tror de flesta var nöjda med det. Eller...

Det kanske är dax för en videoblogg, det vore ju faktiskt nåt i denna förtillfället tråkiga blogg, värt att tänka på!

tjarrå
10

cry me a river

Efter mycket om och men så kom vi tillslut iväg. Bussen krånglade som sagt, handbromsen ville inte ge med sig så vi fick lov att byta buss. Men först tog vi oss en tur till donken, heeelt fantastiskt gott må ni tro att det var! Cirkus halv åtta kom vi äntligen iväg och det flyter på bra nu såatt säga.

´Lite kort om matcherna, något ni är sugna på? jo men kan väl tala om att vi spelade hyfsat bra i första och jag skulle nog vilja påstå att vi var det bättre laget men gör man inte fler mål än motståndarna så vinner man inte, helt enkelt. Men vi fick med oss nya nyttiga erfarenheter i bagaget av den matchen. Så imorse var vi väl förberedda för en ny tuff match, och vilken match det blev! Som sigge skrev tidigare så mosade vi in hela 5 mål! tack för kaffet!

Titanic visas på biografen för tillfället, de som njuter mest av filmvalet är helt klart virre och dahlgran! Emma tycker det luktar hästprutt i bussen, vem som krämade ut den låter vi vara osagt. Tre och en halv timma kvar ungefär, vi kämpar på!
Tack och hej, goldberg hälsar!!
/15


Kross

Juste nu står vi stilla i Kristianstad på Vilans IP pga något fel med bromsarna.. Ludde kämpar på med att ringa folk och leka lite mekaniker själv. Annars då.. Förbannat skön vinst med hela 5-0 !! Yes yes yes! Nu sitter vi bara i bussen och väntar på att vi får ordning på bussen.. Alla skriker om mat men vi får vänta ända till Värnamo! Två och en halv timme kvar säger Dahlborg.. Vi återkommer efter vi har fått lite mat i magen! Stora kramar från Hansson och siggi Jonsson !

?

En riktig pisslördag! Eller vad sägs om 1-4 och 2-4? Men nya tag på det och Tigers har chansen att redan imorgon ta revansch! Hej svejs/Milia

LASAGNE?!

Lassange? lasange? lasagne? Vi åt mat för tusan.. Det är faktiskt sommarlov så min svenska har tagit ett uppehåll...

bara för dig sigge

fått en del klagomål på min stavning.. för er som inte förstod mitt senaste inlägg så åt vi självklart lasange och inte lassange igår kväll! tur att vi redde ut det där sigge, kunde ha orsakat en massa problem annars. nu har vi även mosat i oss pasta och köttfärsås!
kexet hälsar!! 
skickar en fet lycka-till-spark till våra kära lagkamrater också,
en fantastisk dag för sex nya unitedpoäng!!

Framme i Skara... Signe tittar ut genom fö...

img_4888 (MMS)

Framme i Skara... Signe tittar ut genom fönstret och utbrister "ÅH DET SER UT SOM EN GOLFBANA".... alla andta säger -åh det ÄR en golfbana...


Nu har Signe lurat i Rydle och resten av r...

img_8608 (MMS)

Nu har Signe lurat i Rydle och resten av resenärerna att vi lämnat Norrköping för en liten stund sen men stämmer det? -MER GEOGRAFI ÅT FOLKET! Den korrekta informationen är den att jag för tio minuter sedan var omogen nog och "pekade finger" åt rattugglan när vi körde förbi snabbare än någonsin, en enorm lättnad utbröt varpå mitt omogna uppförande tog vid. Snart är vi däremot frammr för lite käk i Skara tror jag till och med, mumma! Det är relativt lugnt i bussen de flesta har tryckt kudden mot fönstret, tagit på haklappen och självklart pluggat in hörlurarna -Nu kör vi! Jag har inte så mycket att säga mer än att Signe och Rydle levererar som vanligt. Rydle som är ett stort fan till the blog vill få sig en egen spalt och hälsar ut till alla andra fans! Puss på det. Kom ihåg -Mer Geografo åt folket! Peace! Always number ten


gameday

Det är match idag, för knoddarna som befinner sig i världsmetropolen väntar idag en match mot LdB FC Malmö och för oss andra match i underbara Göteborg mot Hovås Billdal. Jag själv kommer inte bjuda på några fräsiga inlägg precis, då jag för tillfället inte är ägare utav en söt dator. Den är iväg på viktigare uppdrag och jag inväntar en annan leksak som dock tar sjukt lång tid på sig, det är anledningen till att Unitedbloggen lever sitt egna liv för stunden, tyvärr.

Vi får hoppas att Helena orkar dra det tunga lasset i helgen så vi får en trevlig läsning allihopa. Men dax att signa ut och börja röra sig mot Vallen för avresa, stort lycka till idag mina vänner

xoxo
10

Rum 156

Får lov att säga äntligen framme, en sak som är säker är att man kan få för mycket av det goda trots allt.. efter att ha ätit konstant hela bussresan känns det som om min mage snart kommer att explodera. och sen, emma lundström, vilken tjej, vilken pingla, vilken pärla!! inte en lugn stund må ni tro. sju timmar instängd i en buss tillsammans med henne och gissa om man får skratta. något man måste uppleva här i livet´
´
Scandic bjöd på lassange, satt fint i magen även om det knappt fanns någon plats för det.. alla verkar ha instalerat sig och myser på eget håll, jag och min fantastiska rumskompis walle ligger här och kikar på high school musical medan våra två kompanjoner hanna helg och linnéa är ute på vift.
`
Dágens stolpskott är utan tvekan hanna gustafsson, smulan glömde fotbollsskorna hemma. men som tur är finns det flera smarthuven, inkluderat walle, här i bland oss som har dubbla par skor med sig. problemet löst!
Så ligger det till, fått finfrämande av självaste Elena här på hotellet också, fantastiskt!
på återseende
helena

Woork

Hej alla schteeekare! Tanken var att jag skulle bjuda på ett inlägg igår men som den tappra soldat på Outokumpu som jag är så slocknade jag fint i soffan strax efter att en rad vackra damer lämnat mitt hushåll efter en mysig grillkväll. Nu är jag tillbaka på OK och har redan gjort mer dag än på HELA gårdagen, yes och mitt pass har pågått i 18 minuter. Strongt! 7h och 42 min kvar... Nej eller Grej of the day? Vi får väl se! Jag har bunkrat upp med en grym middag till ikväll i alla fall och den bästa delen som jag längtar mest efter är Helenas sallad! MMMMMM en sån lyx! Nej nu ska jag väl ta och göra en insats här på Syningen, läsa tidningen kanske jag ska göra som första insats. STORT LYCKA TILL SÄNDER JAG TILL KNODDARNA! Stor kärlek ///Milia

Destination MALMÖ

Bussen är i rullning! 
Eftersom the one and only inte är med oss ner till skånetrakterna så tänkte jag att jag skulle skriva några rader istället. Så ni får ha överseende med stavfel och allt sånt där..

Läget är stabilt, vi har just konstaterat att det kommer ta en himla massa timmar att komma fram och kexet Walle har redan köttat på med "det här är den värsta bussresan någonsin". vid den tidpunkten befann vi oss vid fröslunda.. Värt att notera också att det inte finns något eluttag i bussen vilket resulterade i ett antal förkrossade själar.´
´
Men trots allt så ser jag inga sura miner längre, några av knoddarna sover, andra kollar på film osv. Dahlis har kammat luggen, Ludde är på strålande humör och mysfaktorn är hög, fantastiskt. vi är på gång!!


/ helena

just idag är jag stark, eller!

Jag ger er en förvarning att här kommer en helvetesläsning för vissa då ni kommer tycka det är ointressant men SO WHAT!!



Medmänniskor, jag vet att ni har fått väntat länge och i nuläget är jag i en övergångsfas i livet så det är smått kaotiskt. Why? Livet har bara börjat säger väl de flesta men det kanske bästa kapitlet i mitt liv är över, så lyder min förklaring för stunden.

12 år som inneburit en hel radda med grejer men några speciella saker från min tid på Slagstaskolan måste vara följande; oändligt många bollförbud, Fiskeboda, Warszawa, Blåspåret, BodaBorg, övernattningar, skoljoggen, elevens val men självklart så har tryggheten med den underbara klassen och lärarna en stor innebörd.

På Skiftinge blev det något helt annat! Äntligen så skulle jag få dela mitt stora intresse, fotboll, med en hel klass. Mina tre år på Skiftinge har alltid betytt mest. Jag har inga ord som kan beskriva min tid på Skiftinge för den är just obeskrivlig.
Jag hade alltså fotbollsprofil med underbara människor från stans alla håll och kanter. Jag är idag "speachless" gällande min tid på Skiftinge då jag är överfull av kärlek till några andra MEN jag lärde känna en av mina bästa vänner på Skiftinge och fick även den stora äran att lära känna människor som idag ligger mig varmt om hjärtat i alla lägen! Min klass 9e1 kallades för familjen men varenda kotte som försökte trösta när vi splittrades 9e juni 2008 sa "Dina tre år på gymnasiet blir de bästa" jag fick höra det titt som tätt och  det slutade alltid med att jag nickade instämmande för att inte behöva ta en diskussion men i själva verket så växte ilskan inom mig för jag visste ju att jag haft "the time of my life"!

Men var sak sin tid och så fort första skoldagen på Rekarnegymnasiets Idrottsprogram var över så kände jag att det här är the place to be. Jag skulle till och med kunna berätta om min första skoldag i detalj, men då kommer jag bli hånad för mitt exemplariska minne, det exemplariska minne som enbart bevisar att jag lägger detaljer som betyder något för mig på minnet och INTE speciellt viktiga saker som inlämning då, möte då, läkartid då osv osv. 

Jag hade bestämt mig långt innan jag började på Skiftinge att jag skulle bli en SMIDare och självklart så ångrar jag inte det valet. Jag ville självklart bli en bättre fotbollsspelare och älskar att träna men  jag förstod mig inte på följande fras som kom ibland både på deras intervjuer samt av många andra "Kommer du stå pall? Det är jobbigt fysiskt men framförallt psykiskt" orden som kommit ur min mun har alltid varit -Ja, självklart! Varför? Jo för jag hade siktet inställt på att bli just en bättre fotbollsspelare och fotboll har alltid varit nummer 1.

Jag hade fel, nu är -The time of my life- över! Jag har träffat de utan tvekan bästa, skönaste och underbaraste människorna inte bara i min årskurs utan alla från årgång 1990-1994 ska ha ett stort tack för dessa år. Men givetvis finns en baksida, allt är inte en dans på rosor eller vad sägs om detta:
Årskurs 1: Halsfluss 5ggr den vintern
Årskurs 2: 2 nära släktningar gick bort inom loppet av 2veckor + skador
Årskurs 3: Skador och massa trubbel

Har jag gått lottlös från dessa skitgrejer? Nej självklart inte, jag har lärt mig saker av varje motgång och är idag betydligt starkare. Jag kunde aldrig föreställa mig att jag skulle springa i motvind så mycket som jag gjort MEN jag har gjort min läxa och vet nu att det behövs mörker för att finna ljus! Genom svårigheterna mot stjärnorna och jag är med igen, Tack till min stjärna och bästa vän som fick mig att inse att fotboll inte är nummer 1 utan det behövs glädje och ro inifrån för att kunna skörda framgångar!

SMID är inget program, det är en livsstil! så sa min vän Bullert i söndags och så rätt han har. Mina älskade SMID08or ska ha ett hav med kärlek och respekt, för det är trots allt dem som bidragit mest till att SMID är just SMID för moi.
Jag signar nu ut från SMID på riktigt och  välkomnar mina små knoddar in i värmen till stället ni alltid kommer älska!

Sista års elev/Fotbollsspelare/Bloggare/Livsnjutare/Filosof
Lot's of love
med blöta ögon Milia, mitt hjärta skriker tack till er som bidrog till att jag hade en underbar student!



Men det är Unitedbloggen jag skriver i och inte till Legends of SMID.
Därför vill jag speciellt rikta det största tack som finns till Elin Wahlström och Sara Johansson för allt dem gjort för mig när det varit kämpigt, jag tänker inte sticka under stolen med att det varit just kämpigt och det vet väl de flesta om. Så ALL ära, respekt, kärlek till er! ♥ Ni är de bästa som finns i mina ögon!



snyltade bilden från Henis


woop woop

Måndagen den sjätte juni och Adina Hammarsten fyller år! Stort grattis till vår gamla nummer 11 och kantlöpare från Slagsta. Love u kompis! och för alla petnissar så har även sjätte juni en annan innebörd, det är något med att man ska vifta med flaggor, vara ledig och sjunga nationalsången -helst i fint väder! och det ser lovande ut..

Slagsta lirar idag borda mot Åkers IF i trean, många lyckosparkar skickas härmed till knoddarna.

hepåre
10


bildbomb

Jag låter bildbomben tala!
och erkänner att veckans blogg även den kommer ropa efter inlägg... why? på nåt j*vla vänster så ska jag ta studenten. woop woop
/10



vad hände där?

Det märks att vi bjudits på bra väder då bloggen helt och hållet kommit i skymundan. Så de sista dagarna har inneburit lite andra saker än fotboll och förklaringen till det lyder att vi som går sista året på gymnasiet i Eskilstuna tar studenten nästa lördag och som ni säkert räknat ut så har vi inte något alls att göra i skolan = mycket fritid..

Men inte är det kul att få en omänskligt lång ledighet nu innan det riktiga sommarlovet och studenten? Alltså det är ju bara fördjävligt att tvingas gå och vänta på den stora dagen.

Ska rapportera att Slagsta gjorde en helgjuten insats igår och jag hoppas de är lika bra imorgon då Tölö kommer till Årby IP! Såååå kom igen, sedan lirar Slagsta redan på måndag igen borta mot Åker. Jösses..

Får inte glömma det viktigaste.. på söndag arrangeras en lagaktivitet för samtliga A-lagsspelare på Årby IP. Självklart kommer bilder, filmer och en hel del text att publiceras här efter den fräsiga grejen! =)
Håll till godo!!!

always number ten


RSS 2.0