cry me a river

Efter mycket om och men så kom vi tillslut iväg. Bussen krånglade som sagt, handbromsen ville inte ge med sig så vi fick lov att byta buss. Men först tog vi oss en tur till donken, heeelt fantastiskt gott må ni tro att det var! Cirkus halv åtta kom vi äntligen iväg och det flyter på bra nu såatt säga.

´Lite kort om matcherna, något ni är sugna på? jo men kan väl tala om att vi spelade hyfsat bra i första och jag skulle nog vilja påstå att vi var det bättre laget men gör man inte fler mål än motståndarna så vinner man inte, helt enkelt. Men vi fick med oss nya nyttiga erfarenheter i bagaget av den matchen. Så imorse var vi väl förberedda för en ny tuff match, och vilken match det blev! Som sigge skrev tidigare så mosade vi in hela 5 mål! tack för kaffet!

Titanic visas på biografen för tillfället, de som njuter mest av filmvalet är helt klart virre och dahlgran! Emma tycker det luktar hästprutt i bussen, vem som krämade ut den låter vi vara osagt. Tre och en halv timma kvar ungefär, vi kämpar på!
Tack och hej, goldberg hälsar!!
/15


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0