waka waka


Onsdag är den veckodag som kommer efter tisdag och före torsdag och kallas ibland "lillördag". Ordet kommer ifrån "piglördagen", vilken inföll på onsdagar, det var då pigan enligt traditionen hade ledigt eftersom hon inte fick vara ledig på den riktiga lördagen. *Saxat från Wikipedia!

Det stämmer faktiskt ganska bra eftersom att onsdagar är heliga dagar för oss i United, då vi är träningslediga! Men idag är det lite crazy, eller okej ganska mycket crazy! I alla fall för Felicia "Karlssito" Karlsson som ska testa vingarna på annat håll och i ny miljö på många sätt. Idag väntar nämligen en härlig resa till Spanien med F19-landslaget för tösen med nummer 16 på ryggen.
Mycket skooooj och vi önskar Karlssito lycka till och håller tummarna :)

Som ni säkert lärt er någon gång under era glansdagar så är veckans nästa dag torsdag. Torsdag innebär skola och träning för de flesta, men även jobb och träning för några nissar. Men imorgon ska det festas till en del också, för då är det match istället för träning. Och för att röra till det ännu lite mer för alla trötta huvuden så kommer vi få fint besök ända från Skåneland eller Danmark som Emelie Lundberg så vackert kommer säga titt som tätt. Damerna heter Elena Sadiku och Josefine Rydle, födda 1993 och byter Malmö till förmån för Eskilstuna några dagar
Så ladies, varmt välkomna till Eskilstuna och Uuuuuunited

välmött
always number 10

Kommentarer
Postat av: Felicia, 16!

Tack tack och tackar!! :)

2011-03-05 @ 21:39:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0