hjärtliga gratulationer

Igår fyllde vår fantastiska Lotta år! så ett försenat grattisinlägg kommer här till VästeråsarN. Ett år äldre och ett år klokare i mina ögon men i Lisa och speciellt Vickys ögon så är hon ett år virrigare... Why? Jo Lotta glömde vid två (!)tillfällen att inhandla en Piggelin igårkväll till Vicky.
Det kostar att ligga på topp!

Idag är det en annan stjärnas födelsedag, vår gamla storback från Stallarholmen bastar 21 år idag. Jag talar om den urstarke Alexandra Hedwall. "Hedwall" som lätt tar kategorin -skönast i stan!
När gamla Slagsta Tigers befann sig i Göteborg 2008 för att lira Gothia Cup så klampar laget in på Hemköp i Mölndal efter en av alla matcher. Hedwall tar Amanda Peterson i handen och går mot kassan för att köpa tuggummi, men där fylls ögonen med tårar och hon frågar kassörskan -Har ni inga små tuggummipaket eller? (Med hennes gudomliga dialekt som bara hon har..... den måste upplevas!)

För er som vill lära känna Hedwall lite mer så är hennes favoritmat TAKOS som det så vackert heter i hennes värld. Efter en av alla mördarträningar försäsongen -08 så bjöd vår dåvarande kock Stefan Ahlm på tacos och Hedwall kommer helt utpumpad in i klubbstugan och utbrister "ååååååh det är TAKOS"



Den underbara Headwall






Tigers firar Jempas mål!


Kungen och Postis

Maffia de Dunker



Självklart så får Lahtinen och Andy avsluta den lilla återblicken från -08
En förbannat fin tid mina damer!


10


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0