det är coolt, det är stabilt, ååh alla vi längtar efter sommaren

Måndagens träning är  sedan några timmar sedan till ända och lättnaden skriker i min kropp. Strax efter 17 så mötte jag och allas vår egen Goldberg upp och dunkade några snabba benböj och några frivändningar innan Vallens matta skulle intas.

Dagens träning innehöll:
Kolonner
5 mot 2 i en rektangel
Tre zon
Keep ball, 2 lag
Keep ball, 4 lag (4-4, 3-3)
Matchspel, där mål gjordes genom att spela bollen till en av sina "målspelare" som stod på kortsidan.
Om jag minns rätt så avslutade vi med en fin löpstund, lika trevligt som vanligt och den dagen jag orkar vara positiv genom det passet då ska jag bjuda alla på glass....

Dagens bomber och granater då?

1. Sara Björsson välkommen tillbaka till Tunavallen -denna fantastiska arena! Sara som i våras lämnade oss för att satsa på sina studier har under våren spelat i klubbens division fem lag och ska avsluta sitt medlemskap i United med att spela Gothia Cup med talangerna, efter Gothiaäventyret så testar hon lyckan hos lokalkonkurrenten Hällbybrunns IF! Goodluck chuck=)

2. Malvina, Malvina were are you on the plane? Mallis som drog av korsbandet i Sportcupen i Tunahallen i december levererade idag när hon var med på favoritövningen "Tre-zon". Mallis som kom i det vita laget fick självklart vara med och smaka på segerns sötma i och med det ;) Så nice!!!! Keep up the good work babe!

3. Under försäsongen började helvetet och äntligen har hon sett ljuset i tunneln. Det var i samband med en av löpträningarna i Munkan som Hanna "JB" Johansson-Berg tvingades kliva av med ett ömmande knä. Denna knäskada har tvingat henne till rehab under hela vårsäsongen men en lyckad smyg-comeback har gjort att hon är spelklar för Gothia Cup och äntligen ska vi få se vår JB in action, finally är ordet på allas läppar!

4. Last but not least. Är Zlatan omtyckt? Populär? och är han en av världens bästa? YES YES YES. Eskilstuna Uniteds egna Zlatan, Josefine "Cuando" När gjorde under måndagskvällen även hon comeback. Efter en efterhängsen fotskada och andra skavanker, som tvingat henne till vila under hela våren, så kom legenden ut på mattan och visade gammal god form. Skorres stolthet is back on track! och här är lycka ordet på allas läppar. Welcome home always number eleven!

Imorgon checkar vi läget med några andra nötter
xoxo
10

Kommentarer
Postat av: :)

2011-07-13 @ 09:37:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0