seger mot stora vargar

Seger blev det alltså ännu en gång mot lillebror, great. Laget vi mötte hette Arna/Björnar, direkt så döpte vi om dem till Arga Björnar men det budet kom inte riktigt ända fram till Carro som sa till Scandinaviumstjärnan coach Kenta J "vi möter stora vargar" nja nu var väl inte detta lag speciellt stora eller hade något större temperament som björnar.

5-0 (1-0) blev det tillslut efter mål av Fellex3, Anta och ett självmål. Matchen då, jo med tanke på det spelövertag och antal chanser i första halvlek så skulle den varit avgjord i halvtid men vi tycker som bekant om att ha spänning och i andra så ökade vi som f*n. Härligt mina damer

Alldeles strax ska vi få i oss lite kvällsmål i form av fruktsallad, chokladpudding och mackor innan det är dags att ladda batterierna för morgondagens match 12.00 på Kviberg 23, stabilt. Emelie Lundbergs lår höll i dagens kvällsmatch.

Nu är det ett enormt tjatter i rummet det liras "maffia", själv kör jag på med min uppgift. Tyvärr har det blivit lite för mycket blogg via telefonen vilket betyder att inläggen blir korta och utan styckeindelning. bättring på det va. nej nu ska jag se till så att Lotta Hellenberg gör bloggdebut.

//10

Kommentarer
Postat av: Kenneth Skoog

Tjena Felix Lito!



Utan dina kommentarer så vet man inte mycket vad som händer i Göteborg den här veckan!

Fortsätt som ni har börjat!

Cladio Kennson

2010-07-21 @ 21:59:10
Postat av: Maja

GRATTIS TJEJER OCH KÄMPA PÅ NU!! Ville komma ner och titta men jobbar ända till Lördag! Så KÄMPA! HEJA HEJA HEJA!!!!

2010-07-21 @ 23:02:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0