tom på ord

Nyss hemkommen från ett kokhett Vilsta Sporthotell, kokhett på grund av alla känslor som bubblade i en. När i stort sett alla SPRANG in till konferenssalen för att få "första parkett" och vi möts där av en skärm där bilder från prisutdelningen rullar och texten "Gothiafilmen" då fattade man att det är nu som känslorna kommer komma tillbaka..

Det går faktiskt inte att berätta något om filmen utan vad den måste bara ses, det finns på tok för mycket roligt som hände förra sommaren och det gör det galet att försöka plocka ut något riktigt godis från filmen. ALLT är rent godis!

Så då är det ju så att The one and only -Emelie Karlsson (:Emelie Cinema) ska ha åttiotremiljonersmiljarder tack, good job, fantastico, 5 getingar och fem plus. Men egentligen så räcker inte ens det för det är galet, hur galet som helst, allt var så himla perfekt gjort, top notch liksom.
Och när "Här kommer alla känslorna" spelades så kom tårarna igen, japp jag grät -av lycka, glädje och tacksamhet för att just jag har en sån jäkla grym vän (och bra lagkamrater och ledare men ni får ta cred i ett annat inlägg senare)
Enkelt sagt, Tack så j*vla mycket Eken för att du förevigade vår kanske livs resa. Magiska ögonblick är bandat enbart tack vare Dig.
Så nu säger jag till dig att du ännu en gång stått för en enastående grej så var stolt, sjukt jäkla stolt ska du vara för vi är stolta över dig :)

I love U





// always number ten
jag är mållös och tom på ord alltså


Kommentarer
Postat av: suppoerter

när e finalen ifall man ska ner o kika på er i år igen??

2010-07-14 @ 22:50:25
Postat av: Antaa

Så jävla rätt Milia! Emelie is the king

2010-07-15 @ 11:14:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0