måndag

Vilken dag, vilken dag! Strax efter elva igårkväll kom våra "kära" grannar och de körde sin egna inflyttningsfest då det alltså var muuusik hela natten och imorse låg fem tappra ute i korridoren och sov, undra varför? dessvärre så vann laget idag med tvåsiffrigt på Heden.

Strax efter två stack vi som bekant till Heden där vi såg City spela 0-0, Tompa satte 1-0 i slutet av matchen men den assisterande hittde en offside som jag inte vågar uttala mig om.... Efter den matchen drog vi tillbaka till vår "kära" skola för att äta, dessvärre var stripsen slut och matpersonalens ord var "ni får äta kycklingklubbor" -nej tack x40 blev svaret innan vi fick tacka ja till erbjudandet.. många minus till Gothia Cup för den missen!

Nu ikväll har några i laget lämnat skolan tillsammans med alla andra lag för att se den årliga maffigaa invigningen, en större skara stack till Liseberg och jag själv är kvar på skolan tillsammans med Emelie, Amanda, Mallis, Josefine och Emma. Pingis har varit kvällens huvudmoment och en massa snack som vanligt. 

Nu är det alldeles strax dags att duka fram kvällsmålet för alla hungriga Slagsta Tigers 

hörs imorgn!
10


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0