competition

Till måndagskvällen hade vi planerat in en kväll på stranden för att de som ville skulle kunna ta sig ett härligt dopp, ryktet säger att det tar  9minuter att gå till fotbollsplanerna och därifrån sa ludde att det skulle ta 12 minuter till stranden. Lagom laddade för den lilla promenaden till vattnet så började vandringen och det tog då fan inga 21 minuter att komma dit............. nog om det!

På stranden så blev vi indelade i tre lag "lag-gammal "lag-mellan" och "lag-babyboom"...

första grenen var; blindlängdhopp (hopparen får en ögonbindel och assistenten ska orientera hopparen fram till plankan och sedan se till så att det inte lbir längdhopp. Som segrare stod lag-babyboom efter ett monsterhopp av Amanda Olsson.
 i mitt lag "lag-mellan" så fick miss lundberg den stora äran att hoppa med hjälp av De Brun och den sistnämda gjorde att det blev en katastrofal inledning för oss på tävlingen. INTE UPPSKATTAT!

number two: fotbollsgolf (träffa sopptunnan)
Först ut var Jenny J och Jessica som ville visa att gammal är äldst men med tre slag till soptunnan så visade det sig att dem var ett lätt byte för MOI och Helena "Hälfan" Hansson som kom in i mål på två slag. Sist ut var Felicia och Signe, Sigge visade då att hon hade ögonbindeln för ögonen då hon skjuter bollen rakt ut mot publiken och träffar Patrik -jaaaaa!!! seger och 5poäng till lag-mellan.

gren 3 -frisbeee  -vem kommer längst
Där visade Linn Loppan andersson att hon är gammal äldst och vann tävlingen med en tå tillgodo mot Emelie Lundberg och Felle kom på tredje plats.

värt att tillägga är att en seger ger 5p, andra plats 3p och tredjeplats 1p

gren 4- 60m  på 2minuter
Lovisa Lantz, Elin Wahlström och Felicia Karlsson gjord sig redo och ställde upp på startlinjen för att springa de 60m så nära 2minuter som möjligt. Efter mycket om och men så kom alla in i mål på + tid med resultatet 1-Lovisa 2- Elin 3-Felle

gren 5- Vem har bäst koll.. trixa
Jessica, Svärd och Anta stiger fram och visar lag-gammal att dem skickat fram en joker som krossar motståndet med sina 44 kickar, åh gudars vad spännande!

gren 6 - "nästa tävling pågår i 5minuter, ni får 5p för varje i laget som badar"
där fick man se vilket lag som visade störst vinnarinstinkt och laganda.
i det yngsta laget så badade = anta och felle, MEN de doppade inte huvudet så 0poäng och sistaplatsen är ett faktum
i lag-mellan så visade alla sina bästa sidor och ställde glatt upp på utmaningen = alla badade=fullpott= 30poäng!!1
Jenny, Erlandson, Lovisa och Maja var de "gamlarävarna" som plockade poäng och segervittringen var stor, men det räckte inte hela vägen för LAGMELLAN tog hem segern, tjaaalallalalallalala.

okej, jävligt jobbigt inlägg att skriva och den  där de Brun Mangs går inte att lita på, då hon lovat att skriva i bloggen men inte fan gör hon det.

jaja, nu ska jag lämna bort datorn till goldberg och plåstra om min armbåge som tydligen luktar var.... konstigt den ser då fan inte bra ut.

seeeeees imoooooooooooooorgon /freeeeeeeeeedag

//10 och emlan


Kommentarer
Postat av: Evelina

shit va mycket roligt ni hittar på..:) jag hoppas att läger nr2 har varit lyckat o att ni kommer tryggt hem till Sverige igen... ni är saknade på vallen:)

2010-07-29 @ 17:24:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0