-

Med stor hjälp av Signes syster, ingen mindre än Grete (Lotta på bråkmakargatan) så fick vi igång en bra hejaklack som gav Slagsta en oerhört skön seger och 3 poäng.

Med en rättvänd Signe efter en felvänd mottgning kunde hon enkelt trycka in 0-1. Klockan stod då på 04.37. Mycket bra start! Sedan efter det målet hände det inte så mycket mer. Men.... I den 44 matchminuten kunde Telge United kvittera till 1-1 genom ett friläge då hon rundade Jessica, som i sin tur gjorde en riktigt bra och stabil match! Härligt Jessica, härligt!
 Pausvila och Slagsta går in i omklädningsrummet med blöta kläder, regnet faller försiktigt ner på Södertäljes fotbollsarena. När domaren blåser igång matchen och lagen återigen är igång bollen så undrar Slagsta fansen vad som sas inne i omklädningsrummet för oj oj oj vilken bra start på andra halvlek. Alla spelare var på topp och under de första 20 minuterna var bollen fastklistrad vid Slagstas fötter och till slut kom vinstmålet 1-2 genom Fanny Ekström efter en bra löpning och avslut av Signe som Telges målvakt gjorde en bra räddning på men mindre bra retur. Fanny tryckte upp lätt upp returen i nättaket från 3 meters håll. Vilket mål!

Vi fick även glädja oss åt att Hanna Wallgrens målgest går vidare i laget. Härligt Fanny, härligt! Nu laddar vi igen för en ny match, nya målgester och ett derby för på Tisdag smäller det!
 Tunavallen 19.00. Viktigt att ALLA sover och äter ordentligt! Keep up the good work!!!!!!