lördag vavava

Idag genomgördes en träningscup på "vallen" med fyra deltagande lag. Våra första motståndare var Triangeln med de föredetta Unitedspelarna, Amanda Peterson, Zarah Rosner, Matilda Eriksson, Diana Carlsson, Rebecca Rönningen, Sandra Olson och Tina Ohlsson (Wow så många!) värt att notera att vår gamla (stjärn-) burväktare Maria Wahlström återfinns i deras ledarstab numera. Matchen slutade med tre poäng till vår fördel efter att Adina prickat in 1-0, om det var rättvist eller får publiken rösta om.. Kan avslöja att Emelie Lundberg stod för några enastående räddningar.

I dagens andra match stod Stuvsta för motsåndet. I Stockholmslaget finns Uniteds gamla Sportchef Johan Bennäs som nu är coach och Ida-Linn Mats i spelartruppen. Den matchen var rätt händelsefattig och 0-0 blev slutresultatet. Och en poäng vunnen.

Sista matchen spelades mot IFK Norrköping med nummer 16 Sandra Karlsson, som under förra året spelade med nummer 11 på ryggen i United, idag spelade Sandra L-C med dem också. Vi hade några chanser i matchen som vi tyvärr inte förvaltade på bästa sätt (Jag tar på mig det med...) och slutresultatet blev 0-4. Matchens kanon =Lundbergs "Jerzy Dudek dans" som slutade med räddning på en straff.

Men med tanke på vårt unga lag så ska vi vara nöjda med våra resultat. Så medans de andra lagen satsade rutinerat och med nyförvärv så satsa vi för framtiden.



Kommentarer
Postat av: lundberg

Jerzy Dudek dans? :) hahaha

2009-11-01 @ 21:21:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0