olé

Three points to gryffindor!

Vår matchinledning är något vi tar med oss till nästa match, jag är nöjd som fan! 1-0 efter fem minuter genom Emma och så ska vi egentligen bara fortsätta trumma på. Men Tun kvitterar på hörna, säger inte så mycket mer om det och de tar även ledningen med 2-1 efter en ren bjudning, men den var glömd redan innan halvleken var slut. Vad ska man säga? Mer än att vi ska leda stort i halvtid med tanke på antalet chanser men gör man inte mål så går det inte alltid vägen.
I halvtid blev det endel snack om att spela noggrannare och ordentligt samt jobba till rätt sida och så ska man ju komma ihåg vilka som gör mål också men mjaaaa...

2-2 målet får vi in ganska omgående i andra halvlek och när vi fick in 3-2 målet så var det en enorm lättnad. Minns att Carro satte nåt av målen på hörna, tjooooho! och det andra var efter 43miljoner passningar på offensivplanhalva, bang i bygget.

Finns väl faktiskt inte så mycket att säga om denna helg mer än att, vi tar sex pinnar utan att spela bländande fotboll. Enormt starkt att vinna ändå! Tack för en bra helg ladies.