mot karlstad

Imorgon vankas det bortamatch i Karlstad mot Skattkärrs IF på Skogsvallen klockan 15 om nu inte planen är i ett odugligt skick och matchen blir flyttad till en närliggande konstgräsplan... Klasmossen tror jag att det stod något om på deras hemsida, vilket vackert namn.

Finns det något att rapportera om?
hmm... vi kommer väl förberedda till morgondagens match med bland annat två glas smaskiga, (ja Linn smaskiga!) glas resorb i bagaget och en jäklans massa glädje! -Nyckeln till framgång är att ha roligt!

Så imorgon vankas det roadtrip och om ingen gullig själ följer med imorgon så blir det ingen liverapportering från matchen tyvärr... Men ha oss i åtanke!!!!

Hejsvejs
/10

10.00 RULLAR BUSSEN

Kommentarer
Postat av: Jocke

Break a leg i Karlstad tjejer!

Men ni kan väl tänka lite på mig innan ni öser på... Det räcker väl med tre poäng?! 0-1, 0-2 duger gott! Jag får ju pröjsa 10 bagis per balja... :-)



P.S. Jättekul att "10" är tillbaka efter ett litet uppehåll! Du ska dock veta att ju populärare bloggen blir desto fler idiotiska kommentarer blir det. Håll huvudet högt och skit i enstaka inlägg. Vi är många som är med dig! D.S.

2010-05-21 @ 22:16:53
URL: http://www.tunavallen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0