16+1

Förra året var vi obesegrade i sexton raka matcher! Idag var det seriepremiär och med denna start så kan vi nu alltså slå förra årets rekord/bygga vidare på sviten obesegrade i div3 sedan 4maj -09.

 Nåja match var det ja, miniWalle drog på stort och målade x2 med lite skärpa i avsluten så hade vi kunnat ha fler i protokollet men vi sparar lite till de andra matcherna, right girls? Sen höll Jessica kvar oss i matchen då hon i första halvlek gjorde världens räddning från nära håll. Tyvärr är jag alldeles för kass på att återberätta men ni som var där ni håller garanterat med mig!

Vi gjorde ingen hejdundrande insats men svårt att spela vår bästa fotboll mot ett lag som... mja spelar åt helvete, ärligt talat men men inga fler tjuriga miner från mitt hål idag, ny match nya tag.

+till Sara Björssons härliga insats som matchvärd
 Anders fingertoppkänsla som linjedomare, lätt dagens bästa
 Hela laget (spelare, bänk, ledare, publik)

Jomensatte imorgon vankas det specialträning med Lina, denna gång blir det inte brottning efter den hemska träningsvärk som alla fick.. HAHA. Ryktas om afrodans

Perra guldfot, tjenare fan! saknat dina kommentarer. Gällande filmen så hoppas vi att vi kan sätta upp ett datum som passar bra och då jävlar blir der fest för alla som vill se Gothiafilmen. Som ryktas vara dryga timmen lång i dagsläget, fatta en dryg timme av minnen, framgång och kärlek. Vilken saga!

10

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0