la familia

hej gott folk hoppas alla mår bra nu när sommaren verkar vara på väg vilket är gött. Ja och igår va det ledigt på rekarnegymnasiet och vissa hade legat lite för länge i solen så vi hade både kräftor och räkor i duschen igår. Ja Sara johansson solen tar på kroppen när den lyser, det är så man blir brun:) Ja och skönt är det att träna i värmen, igår tog vi oss även ut på en runda i kronskogen där jessica sprang i förväg och sprang en väg hem medan vi andra sprang en annan väg. Detta slutade med att jessica stod och väntade på oss i skogen medan vi hade sprungit ner till vallen. Hon är en sann vän som väntar på sina kamrater, vi har däremot lärt oss att man ska ta samma väg hem som dit i fall man tappar bort någon;P  goood work!

Många roliga saker händer i detta lag och det är för himla gött att få vara en del av denna familj i både vått och torrt.


Jag och många andra tycker du gör detta bra och vill att du ska fortsätta, tycker man inte om sidan borde man inte läsa den men det är många som vill läsa! Fortsätt med det här som du gör så bra och skit i en person som försöker trycka ner dig för vi är fler som hyllar dig<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0