gothia cup

Som det så vackert står på hemsidan så ska Slagsta åka ner och försvara guldet i Göteborg, det klingar ju fint att säga "Vi är regerande Gothiamästare" haha! Självklart vankas det hårdträning veckan innan Gothia Cup och lagom till avresan så ska nog domarna, förlåt tränarna hunnit packa ner allt som kommit i deras väg under veckan. Ni minns väl Viktors inlägg från förra året?.. 

Kan väl även säga att Unitedbloggen kommer vara igång på ett eller annat sätt under den veckan, återstår att se... Värt att notera är att det var med stående ovationer som Munken igår presenterade vilka ledare som ska med;
Munken "Ljushuvudet" Karlsson
Patrik "Tåren" Dahlborg
Viktor "Spiken" Eriksson
My "från Åker" Axelsson  (hon kommer hinna få ett ordentligt speknamn snarast, Lundberg fattar i varje fall detta)
Lotta "We love you" Hellenberg

Men innan allt fokus ska gå till Gothiaförberedelserna så är det faktiskt tre matcher kvar på vårsäsongen, två för United (KIF hemma och Västanfors bortaa) och Slagsta spelar hemma på lördag i en seriefinal mot Telge.

KIF Örebro matchen är även den en seriefinal som spelas hemma på Vallen fredag 1900-VALLEN ÄR VÅR BORG! mot ett Örebro som förlorade igår hemma på Behrn mot Ämtervik så nu är det tre lag i toppen  (jag går på minne, har inte tittat tabellen idag så jag ändrar väl snart om jag skriver något galet)  Vi står på 17 medan Örebro och Ämtervik har 16, det blir en riktigt rolig match värt att notera är väl att Sara Fröjdfeldt gjort illa knät igen i Örebros senaste match mot AIK(damallsvenskan) så blev hon inbytt i 46e och utbytt i 66e och vi får nog höra idag vad MR visar gällande hennes skada, sjuuuuukt synd!!

nåja två träningar kvar denna vecka och dem ska vara minst lika bra som igår, ses ikväll girls!

Roffe: Vi håller ihop i vått och torrt!

10

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0