Här bakom oss har vi en fin människa vid namn Lotta Hellenberg, starkt kort! Nu kom även Jorma Öring...

Bk30s nummer 6 sprang ifrån Hanna Erlandson men hon sköt över, tack för kaffet!

I BK30s startelva återfinns Emma Westholm och Lisa Hellenberg

Värt att notera är att planens giganter är Lisa (bk30) och Elin, eftersom att de spelar i shorts!

Bra start av oss i blåalaget, dock är jag helt inne i att lukta på min kebab... (svårt att käka och blogga samtidigt)

Bk30 försvarar väldigt lågt och det är vår boll i inledningen. Stark inledning av Elin Wahlström

Bra chans till spelvändning för Josefine, dock blev bollen alldeles för hårt för detta underlag. (blött konstgräs)

HEJ MATS =)

Tack för kaffet.... målvakten gör ett misstag och vi kan flytta upp positionerna

"Det ser inte ut som ett div1lag i varje fall!" - Jonna   "Vad säger du om det Lotta?" - Milia

Bjud oss på en solorush Linn A1!

Blomman har anlänt till Swedbank Park

markinlägg från höger genom Emma Westholm, lätt igenom unitedförsvaret och united vänder..

emma börjar värma på vänster sida om avbytarbåset

linn slår långboll mot zlatan som slår in boll med vänsterfot i midjehöjd i målvaktens händer
hörna för BK
bra hörna slagen från BK och 1-0 studsar in genom Lisa Hellenbergs bröst, 24 minuter har gått
våran löpstarka emma har tagit av sig overallen, klätt på sig matchtröjan och är redo för att spela
byte sker i den 30:e minuten, Maja ut och Emma in!
hanna svärd skarvar en luftboll från sara johansson till emma som får till en enkel yta och lägger in den lätt till zlatan som drar några finter men BK fösvaret snor bollen innan hon får kraft till att skjuta
enkelt försvar för våran egna erlandsson när en långboll slås när mot kortsidan till lisa
solklar offside för BK..
en vanlig cykelspark av jenny när bollen kommer högt i luften..
långboll från jenny j ner mot höger hörnflagga som emma tyvärr inte hinner med..
linn "den äldre" bjuder på en solorush
markboll mot mål från emma efter mycket om och men i straffområdet, patrik tycker hörna efter liten touch från bkförsvaret då bollen går utanför
halvleken avslutas med en riktig trigger i BK försvaret som emma springer fatt, tappar bollen i straffområdet och domaren blåser av matchen...