27

Ikväll har jag sett vår stjärna Emelie hålla nollan mot Tyskland! Matchen slutade 1-1 och det var ingen större högoddsare på att självaste nummer 10 Elin Rubensson målade. 1-0 till Sverige i halvtid.

Emelies kusin tillika vårt stora fan Petra "Perra Guldfot" Lundberg sa i inledningen av matchen "Tysklands nummer 9 är grym, hon kommer göra mål i andra halvlek" Sagt och gjort, nummer nio (Nicole nånting) drog in kvitteringen direkt i andra halvlek och fick pris som Tysklands bästa spelare.
*Det var bestämt sedan tidigare att Emelie och Lina skulle dela på målvaktssysslan.

Annars då? Inte bra att ta med sig fröken Erlandson på landslagsfotboll då hon tappade hakan ett antal gånger och Jenny tillslut hålla i henne hårt för att stoppa henne från att jaga autografer.. av bland annat gamla förbundskaptenen Marika Domanski Lyfors.