äventyrets grymma slut

Turneringen tog alltså slut "redan" i torsdags under Gameday 4. Mot ett gäng fransyskor som absolut ska ha en eloge för sin offensiv men mer en så tänker inte jag sänka mig. Vi gör en fantastisk andra halvlek från Sara i buren som bland annat gör en benparad upp till forwards som tokjobbar. Det är fantastiskt att både se och få uppleva såna upphämtningar och med några minuter extra eller om vi mött ett lag med lite Fair Play i sig dvs att man inte ligget kvar efter varje duell så hade vi varit vidare. Känslan när Jojo trycker in reduceringen är maffig och vid kvitteringen likaså! Men under straffläggningen tog fransyskorna tillbaka kommandot och kunde vinna, bittert, surt, förjävligt och så vidare. Men......

Vi tränare är otroligt nöjda med genomförandet av andra halvlek. Den styrka ni visar och spelförståelse för hur uppgiften ska lösas, agandan för att dra laget framåt och pumpa energi trotss underläge. Ni har mognat otroligt mycket under våren med laget före jaget och speciellt under veckan. Jag kan säga så här att vi ledare har haft det lätt- Tjejerna har valt att ligga i sängen senast 22.30 varje kväll! Dem har själva kommit och frågat efter mellis. Det vill säga inget tjat ifrån vår sida och den obligatoriska vilan har utnyttjats som om det vore själva matcherna. Vi är riktigt nöjda med veckan trots att den blev kort men den proffsiga inställning ni visat mot er själva, varandra, ledare och alla andra tar vi vidare in i höstsäsongen. Gör vi det med rätt energi så är det vi själva som bestämmer hur avslutningen i Flickallsvenskan ser ut.

Ett stort tack till alla föräldrar, supportrar, vänner och föräldrar från de andra unitedlagen för den fanstastiska support ni visat. Det är riktigt roligt att kunna ha en dialog med samtliga på en avslappnad nivå! ni är där i vått och torrt, vilket värmer. Det gäller även er att hösten blir rolig om vi ses på Tunavallen under hösten!!

Tack till mina två ledarkamrater Stefan och Anders. Stefan som hela tiden är glad och positiv, även efter att han smakat en Gainomax..... Anders som sköter alla papper osv, från vår administratör till bodyguard då han jagat både tyskar och BSK-killar för drras härjande. Men det är så kul och enkelt att jobba med er, ni gör det så lätt!

Skulle vilja skriva till varje spelaemen denna lilla snutt har tagit 30 minuter och jag har redan tappat humöret på gipset. Så ni får ha humöret uppe någon dag... men vi har igång bloggen! jag har som sagt lite gammalt att lägga upp..


Kram på er
Milia



TACK UFFE!  Foto: Uffe Danielsson

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni ledare har gjort ett kanon jobb. Känns som alla tjejer trots det för tidiga slutet i Cupen haft jätte bra och utvecklande dagar i Göteborg. När jag satt och tittade på finalen i dag känndes det lite frustrerande att Belgiskorna vi slog i gruppen kliver upp och får pris som delade 3:or. Surt... :( Men tyvärr är det sådant man får räkna med i Cup sammanhang.Ni tjejer har verkligen spelat bra. Kör hårt och Lycka till i höst :)

2012-07-21 @ 23:27:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0