Gameday 1

Om drygt 20 minuter ska vilddjuren väckas, vi ledare drar sticka ala Fångarna på fortet om vem som ska väcka JB... Why? Jo flickebarnet kommer sparkas, fäktas och vrida och vända sig innan hon ens kan ingå i dagens matchtrupp. Sanningen är så helt enkelt.
Steffe står för musklerna i vårt gäng, menar ni skulle sätt när det var dags att plocka in grejer från bussarna. Han dock inte en eller två, nej nej i Skogstorp vräker man på och kämpar länge för att få med sig så många som möjligt, Helena Hansson som blev vittne hur många blev det? Fem kanske? Slutar det där! Nej då han tog en promenad imorse på 45min när vi andra låg och vaktade kuddarna. Starkt!
Anders G är hjärnan i ledarskapen, han är The Organizer. Står för pappersarbetet och håller koll på allt som måste göras. Men det viktigaste - han står för det sociala till domare, motståndare osv osv... Så vi andra kan "chilla" lite och slippa undan ev jobbiga samtal. Smart va? Nej men på riktigt. Hade vi klarat oss utan Gusen? ....tror du fan inte att vi kommittill Torpa igår i alla fall i och med att vi aldrig svängde till en början.....
Och jag själv säger bara Godmorgon gameday 1!
Milia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0